Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GIZA W LEGII!!

27.07.07, 15:16
    sport.onet.pl/0,0,1579481,wiadomosc.html
    Obserwuj wątek
      • magnuss0 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 15:28
        Ej i jak to teraz bedzie? Jak ktos ma jego u siebie w druzynie(np. ja^^) To on
        dalej bedzie tylko ze zmieni klub czy mi oddadza za niego hajs i mam sobie kogos
        kupic czy jak?? prosze o szybka odp
        • arti93 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 15:31
          dalej bedzie!
          • magnuss0 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 15:32
            uff... dzieki za odp:P
        • budyniesku1 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 15:33
          Zakladajac ze podpisal kontrakt z legia to bedzie punktowal jako zawodnik
          legii. Wnioskujac jezeli w niedzielnym meczu zagra w skaldzie legii przeciw
          cracovii to dostanie punkty. Po prostu na liscie transferowej zostanie to
          uaktualnione. Zmiana klubowa i tyle:-) Punkty bedzie zdobywal tak samo:-)
          Pytanie jaką role będzie mial w legii...
          • jarzab89 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 15:36
            Giza w Legii bedzie mial pewne miejsce w podstawowej 11 razem z Vukoviciem,
            ktory jest 100% pewniakiem poniewaz to on bedzie w przyszlym sezonie kapitanem
            stolecznej 11.
            • magnuss0 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 15:48
              No pewien nie jestem... ale calkiem mozliwe ze bedzie gral w pierwszym... Mam
              nadzieje ze wypali w Legii:P A jesli nie to sie go sprzeda...
              • jarzab89 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 15:57
                Nie sprzeda bo Giza w Legii jest tylko na rocznym wypozyczeniu wiec duzo Legia
                nie ryzykuje.
                • magnuss0 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 16:00
                  heh... mowie ze ja go sprzedam jak cos:P
                  a przy okazji... myslicie ze Cleber sie oplaca?
                  • jarzab89 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 16:07
                    Aaa hehe... Cleber nie wiem wg mnie sie bardziej oplaca Pietrasiak ostatnio
                    pokazal, ze bramki strzelac potrafi wiec zapunktowac troche moze.
                    • magnuss0 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 16:16
                      No niby tak... ale moze to byl jednorazowy wybryk;) Troche mam problem przez
                      Clebera w skladzie... chyba sprzedam:P
                      • jarzab89 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 16:19
                        Ale moze jeszcze raz mu sie uda;) szkoda, ze Bosacki nie ma miejsca w pierwszym
                        skladzie bo on potrafi strzelic no ale jakos to bedzie;) a Cleber chyba czesto
                        lubi kartke zlapac wiec nie wiem czy sie oplaca
                        • ajzack6 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 16:30
                          Moim zdaniem to znacząco osłabi Cracovie, nie wiem jaki mieli interes wypożyczać
                          podstawowego zawodnika. Teraz pytanie, mam w składzie Moskałe - myślicie, że
                          teraz powinienem go sprzedać skoro nie będzie miał tylu podań? Czy teraz opłaca
                          się mieć Moskałe?
                          • krizzztofer Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 17:55
                            mial konflikt z Majewskim, wiec grzalby lawe w Cracovii
                          • krizzztofer Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 17:56
                            no a Moskale to ja bym sprzedal osobiscie
                        • magnuss0 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 16:31
                          Nom... ale Wisla nie bedzie duzo bramek tracila... nie wiem sam;/
                  • super_oranje Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 16:35
                    Magnuss0 najbardziej się opłaca chyba Cleber ;) Wykonuje rzuty karne, jest
                    bardzo dobry ;) Zostaw go w składzie ;)
                    • magnuss0 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 16:41
                      WYKONYWAL... teraz nie wiadomo;/ A pozatym nie bedzie Wisla miala za duzo
                      karnych w tym sezonie... w tamtym Blaszczykowski sie kladl w polu karnym a
                      teraz? W Brozka to kamieniami moga rzucac i tak sie nie przewroci... dobra ja
                      tam lece heh... piszcie tutaj:P
      • rolas6 Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 17:33
        i tak po zmianie regulaminu podstawa bedzie mocna tania grajaca lawka, nie
        trzeba sie bedize cisnieniowac przed kazda kolejka ze ktos nie zagra, a zawsze
        ktos niespodizewanie wypadal i wtedy lawa :)
        pozdro
        • krizzztofer Re: GIZA W LEGII!! 27.07.07, 17:58
          no niby tak, ale mocna lawka to znowu slabsza 11 niz wtedy, gdybys na lawe kupowla samych po 0.3. wiec na jedno wychodzi w sumie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka