Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyniki 1 kolejki

30.07.07, 14:13
    Szanowni Gracze
    To pierwsza edycja nowej gry. Jak zauważyliście, zmieniono zasady
    przyznawania punktów zawodnikom (piłkarze rezerwowi), oraz punktację. To
    wymaga od nas dokładnego przeanalizowania i przetestowania, dlatego na
    wszystkie klasyfikacje pierwszej kolejki będziecie musieli poczekać. Od
    drugiej kolejki wszystko powinno być już na bieżąco. Przepraszamy.
    Obserwuj wątek
      • patch111 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 14:15
        Kowall ma styl tłumaczeń jak Lepper.
        :-)
        • sica7 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 14:18
          tylko winni się tłumaczą ale nie rozumiem tego jak zaliczono asystę Wróblowi
          skoro on był co najmniej 10 metrów od piłki pan meczu nie oglądał żenada kup se
          okulary
        • rahtava Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 14:20
          na początek proponuję poprawić literówkę w informacji: "UWAGA! Pracujemy na
          pierwszą kolejką. Poinformujemy, kiedy będą wszystkie klasyfikacje"
          • adriano8888 idealny się znalazł 30.07.07, 22:38
            Jak ci literówka nie odpowiada to nie czytaj, nie pisz i nie graj w grę jak coś
            nie pasuje!!! Jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz wcale debilu!
      • klepcio Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 14:29
        Panie kowallu. Proponuję wysłać sms o treści WL.KLASYFIKACJE

Od razu pomoże!
        • keicam47 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 15:00
          Na klasyfikacje ok poczekamy i kilka dni. Ale pkt pilkarzy za wczorajszy mecz
          powinny byc juz wpisane.
        • dym125 Za zmiane w sładzie trzeba płacić? 30.07.07, 15:03
          Zmieniłem Sokołowskiego na Melo i nic nie musiałem płacić a w regulaminie było
          że tzreba wyślać esa.
          • 2plazik Re: Za zmiane w sładzie trzeba płacić? 30.07.07, 16:24
            no właśnie pojedyncze punkty piłkarzy już dawno powiny być wpisane
      • szujazbagien Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 17:58
        Rok mieliscie na testowanie....
        Cieniasy
        • krzys_nowak Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 18:15
          jak wam sie nie podoba to nie grajcie, won
          zawsze tylko pretensje, idzcie sie w piaskownicy pobawic
          • krzys-z Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 18:20
            Z jakiej piaskownicy jestes przyniose dropsa albo lizaka........
        • adriano8888 kolejny? 30.07.07, 22:40
          Kolejny, któremu coś nie pasuje? Tępić takich!!!!!
      • aka_hustla Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 18:37
        U mnie kapitan nie zpaunktował podwójnie, Reiss zdobył 7pkt, a że jest kapitanem to powiniem mieć 14 oczek, ma wpisane niestety tylko 7.
        • bergdolmo Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 18:47
          Fakt, to oczekiwanie bardzo wkurzajace, ale ciagle jeszcze nie trace
          cierpliwosci.. Ludziska, badzcie cool!!
        • krzys-z Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 18:48
          Bo 7 zdobyl,w tych rubrykach pisze ile zdobyl - a przy zestawie razem punktow w
          klsyfikacji beda pewnikiem doliczone .
          pozdrawiam
          • krzysiek1042 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 19:01
            poczekamy do drugiej kolejki. Oby słowa były dotrzymane,bo szkoda aby
            zaprzepaścić dobrą zabawę. Tylko te sms na 71007 !! :(
        • adriano8888 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 22:42
          > U mnie kapitan nie zpaunktował podwójnie, Reiss zdobył 7pkt, a że jest kapitane
          > m to powiniem mieć 14 oczek, ma wpisane niestety tylko 7.

Bo kretynie w tabelce są punkty piłkarza, a nie punkty dla twojej drużyny
          idioto! Po co tyle ludzi zadaje durnowate pytania?
          • piotrmag Re: Wyniki 1 kolejki 31.07.07, 10:10
            Przestań sie udzielać pod każdym postem i obrażać ludzi idioto.
          • ellessar adriano wrzuć na luzzzzzz!! 31.07.07, 16:59
            adriano, proponuje zmienić sobie nicka na testosteron bo najwyraźniej masz jego
            przerost!!!! forum jest po to by przekazywać swoje wrażenia, a że amatorstwo
            jest i żenada to i takie są tu wpisy!
            Proponuje brać przykład z Premierleague! Albo wogóle nie organizować takiej
            zabawy...!!
            pozdro dla wszystkich niezadowolonych:)
        • catherin_k Re: Wyniki 1 kolejki 01.08.07, 08:16
          Ja pierdziu...czy nikt nie czyta regulaminu, opisu tabelki. Reiss zdobył 7 pkt w
          lidze i tyle podano...gdy zliczą twoje indywidualne zapunktuje Ci podwójnie :)
          Spokojnie ludzie ....wpisane jest 7 bo tyle zdobył w LIDZE!!!!!!!!!
      • kamilreal Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 19:23
        To jest normalnie szopka co robią organizatorzy tej gry. Żeby ku.. czekać cały
        poniedziałek aż organizatorzy ruszą ..e dupska i policzą wyniki 1 kolejki.
        Nosz ku.. czy tak długo trwa policzenie wyników dla każdego zawodnika z 1
        kolejki??? Mnie to zajęło 30 minut!!! Kowall i reszta tych ..ych złodziei
        pewnie teraz leczą kaca bo popili cały weekend .W końcu znaleźli sponsorów -NAS
        graczy. To jest normalnie złodziejstwo. Żebym ku.. musiał wysyłać jakiegoś
        sms-a za 1.22 żebym mógł dokonać zmian. Co to ku.. ma być?!!!Gorzej niż w
        Samoobronie.
        • ap47 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 19:53
          Chciałbym wszystkim kontestatorom przypomnieć,że już nie było WL ze względu na
          brak sponsora.Wtedy wiele osób deklarowało chęć opłaty,byleby ta zabawa nadal
          istniała.Teraz jak jest, to szkoda niektórym 1.22 zł za sms-a.Wybaczcie ,ale to
          taka komuchowata postawa (należy mi się wszystko za darmochę).Nikt przecież nie
          zmusza ludzi do zmian w swoich składach i posiadania mnóstwa drużyn.Nie chce mi
          się wierzyć,że jak ktoś ma komórkę to nie wysyła sms-ów.Fakt,że tak długo nie
          ma punktacji jest irytujący,ale żeby ludzi piętnować mianem złodzieja to już
          Rydzykowaty ciemnogród.
          • helynkorz Re: Wyniki 1 kolejki 31.07.07, 12:50
            To Twoja wiara jest niewielka.

Mam komórkę, ale w życiu nie wyślę SMSa. Zagram jednym składem. Jeszcze do tego
            nie doszło, żebym za zabawę w internecie miał płacić kasę. Jak nie mają forsy,
            niech nie rozdają tylu nagród. Ja gram dla przyjemności.
        • adriano8888 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 22:44
          kamilreal napisał:

> To jest normalnie szopka co robią organizatorzy tej gry. Żeby ku.. czekać cały
          > poniedziałek aż organizatorzy ruszą ..e dupska i policzą wyniki 1 kolejki.
          > Nosz ku.. czy tak długo trwa policzenie wyników dla każdego zawodnika z 1
          > kolejki??? Mnie to zajęło 30 minut!!! Kowall i reszta tych ..ych złodziei
          > pewnie teraz leczą kaca bo popili cały weekend .W końcu znaleźli sponsorów -NAS
          > graczy. To jest normalnie złodziejstwo. Żebym ku.. musiał wysyłać jakiegoś
          > sms-a za 1.22 żebym mógł dokonać zmian. Co to ku.. ma być?!!!Gorzej niż w
          > Samoobronie.

Won z forum jak nie pasuje. Jedna zasada: nie chcesz - nie graj!!! swołocz!
      • matiz02 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 20:01
        Ile mozna czekac na jakeis durne podliczenie kolejki ?
        W poprzednich edycjach podliczenia byly o godzinie 16-18 a tutaj jest 20 i nic !

Do tego dochodzi to ze za tamde edycje nie trzeba bylo placic a tutaj rzadaja
        oplaty !
        Chcecie od ludzi wyciagac kase to dajcie im powod aby ta kase na ta tandetna gre
        chcieli wydac !
        • bdb22 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 20:24
          Skoro uważasz ,że ta gra jest tandetna to w nią nie graj buraku
          • olboy Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 20:27
            Ale mu dales, pewnie go znasz z burakowa kolo lomianek on jest?
          • matiz02 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 20:38
            bdb22 napisał:

> Skoro uważasz ,że ta gra jest tandetna to w nią nie graj buraku

Stul dziub nikt cie o zdanie nie pytal
      • bdb22 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 20:38
        Sorry no , ale ręce mi opadają jak czytam te komentarze. Jest nowy system , na
        pewno szwankuje i trzeba najpierw podstawowe błedy poprawic - potem się brac za
        pkt i inne pierdoły.
        Wszyscy narzekacie na to ,że płatne itd.- zawsze co kolejka były zrzędzenia i
        wybrzydzanie w darmowych edycjach- nie dziwie się organizatorą,że zrobili to
        płatne.Skoro zamiast zrozumienia i dowartowściowania słyszeli głównie tylko
        jęki i narzekania -przynajmniej nie sluchają już tego za małą kasę...Na pewno
        to też miało wpływa na płatną formę piłkarzyków. Pozdr
        • markin0810 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 20:42
          kowall sorry że sie nie pokoje ale postaraj do jutra albo do pojutrze zrobic te
          tabele i takie rozne chyba ze mi powiesz ktory jestem marki0810 i mathias2911
          • markin0810 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 20:44
            to znow ja sorry pomylka markin0810 i mathias2911 powiedz ktory jestem i on
            plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lub tabele do jutra
            • as26 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 21:03
              Wyslij sms o tresci WL.KtoryJestem?, to napewno pomoze.
        • matiz02 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 20:45
          bdb22 napisał:

> Sorry no , ale ręce mi opadają jak czytam te komentarze. Jest nowy system , na
          > pewno szwankuje i trzeba najpierw podstawowe błedy poprawic - potem się brac za
          >
          > pkt i inne pierdoły.
          > Wszyscy narzekacie na to ,że płatne itd.- zawsze co kolejka były zrzędzenia i
          > wybrzydzanie w darmowych edycjach- nie dziwie się organizatorą,że zrobili to
          > płatne.Skoro zamiast zrozumienia i dowartowściowania słyszeli głównie tylko
          > jęki i narzekania -przynajmniej nie sluchają już tego za małą kasę...Na pewno
          > to też miało wpływa na płatną formę piłkarzyków. Pozdr

Rozumiem to ale nie weim czy wiesz bo oni mieli na wprowadzenie tych wszystkich
          zmian 6 miesiecy i nadal ludzia kasuja sei druzyny nadal wysylaja esemesy i
          odpowiedzi nie dostaja nadal loguja sie 10 razy na swoje konta i nic
          Jezeli robi sie platna gre to gra powinna byc w 100% sprawna
          Nikt by nie mial do nikogo pretensji gdyby to chodzilo sprawnie i ladnie bez
          zadnych bledow a tutaj co chwila sie ktos skarzy na bledy w grze
          • bdb22 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 20:57
            Ale fizycznie było niemożliwe sprawdzic jak system będzie działa po
            uruchomieniu i tej ilości użytkowników , na pewno teraz trwa sprawdzania
            automatów itd. Trzeba poczekac jeszcze kilka godzin. Na pewno nikt tam nie
            olewa Prezesów...:)
      • makaj.pl Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 21:04
        Dzwoniła Krystyna z gazowni i punktów dziś nie będzie.
        • wanpod37 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 21:35
          Ile w końcu będziecie liczyli te punkty ...??? tydzień ???!!!
          Ludzie jest 21 wiek i są komputery. żenada
          • adriano8888 Re: Wyniki 1 kolejki 30.07.07, 22:48
            wanpod37 napisała:

> Ile w końcu będziecie liczyli te punkty ...??? tydzień ???!!!
            > Ludzie jest 21 wiek i są komputery. żenada

To sobie policz na kalkulatorze na kompie! Przecież jest 21. wiek. Idiota!!!
      • gracz100 Re: Wyniki 1 kolejki 31.07.07, 09:53
        Każdej osobie jest liczona osobno punktacja a nie automatycznie że niektórzy
        już mają napisane ile zdobyli punktów a reszta ma jak narazie liczona kilku
        zawodnkom :)
      • beerceps01 Re: Wyniki 1 kolejki 31.07.07, 10:07
        Co Wy się tak podniecacie? Przecież został jeszcze jeden mecz pierwszej kolejki
        i cała klasyfikacja może się pozmieniać. A jak ktoś jest taki strasznie
        niecierpliwy i musi wiedzieć natychmiast ile ma punktów, to niech sobie sam
        policzy na kalkulatorze (punkty wszystkich drużyn, które grały można znaleźć
        tutaj: www.wl-punkty.go.pl/)
        • gracz100 Re: Wyniki 1 kolejki 31.07.07, 10:12
          beerceps01 napisał:

> Co Wy się tak podniecacie? Przecież został jeszcze jeden mecz pierwszej
          kolejki
          > i cała klasyfikacja może się pozmieniać. A jak ktoś jest taki strasznie
          > niecierpliwy i musi wiedzieć natychmiast ile ma punktów, to niech sobie sam
          > policzy na kalkulatorze (punkty wszystkich drużyn, które grały można znaleźć
          > tutaj: www.wl-punkty.go.pl/)

nikt sie nie podnieca, tylko jak się podlicza punkty to niech wtym samym czasie
          wszystkim podliczają a nie połowie podliczą a reszcie nie.
          • lukasz19880402 Re: Wyniki 1 kolejki 31.07.07, 10:29
            co jest kurde
            CABAJ I GRZELAK nie dostali punktow
            kurde do roboty :D
            a napoleoni moj kapitan tylko 7 punktow ma wpisane, mam nadzieje ze punkty
            moim "koncie" beda 2x
            • as26 Re: Wyniki 1 kolejki 31.07.07, 11:14
              > a napoleoni moj kapitan tylko 7 punktow ma wpisane, mam nadzieje ze punkty
              > moim "koncie" beda 2x
              Juz mi sie nie chce patrzec na takie glupie posty. To juz bylo miliony razy
              pisane , to sa tylko punkty w lidze a w klasyfikacji wszystko zostanie
              uwzglednione. Ludzie poczytajcie troche najpierw, a nie od razu z pretensjami na
              forum lecicie bo nie mozecie na konto wejsc albo nie macie jeszcze pkt.
      • rahtava Re: Wyniki 1 kolejki 31.07.07, 12:08
        po postach na forum można wysnuć wniosek że chłopcy maja poważny problem... ja
        też widzę to po literówce w komunikacie ,który wczoraj został poprawiony, a
        dziś jest na nowo. Czyli prawdopodobnie odtworzyli bazę z backapu ? i dlatego
        też niektórym mogły zniknąć zmiany w składach. adriano8888 - jesteś
        sfrustrowanym informatykiem odpowiadającym za projekt ? bo wlaśnie tak brzmisz,
        jakbyś wyładowywał emocje, no ewentualnie możesz jeszcze być dzieckiem neo,
        bezmózgowcem, czerpiącym błogą przyjemność z obrażania wszystkich na forach...
        jak Ci to tylko sprawia przyjemność i twoje życie Ci sie podoba to używaj sobie
        do woli...
        • adriano8888 Re: Wyniki 1 kolejki 31.07.07, 16:52
          rahtava napisał:

adriano8888 - jesteś
          > sfrustrowanym informatykiem odpowiadającym za projekt ? bo wlaśnie tak brzmisz,
          > jakbyś wyładowywał emocje, no ewentualnie możesz jeszcze być dzieckiem neo,
          > bezmózgowcem, czerpiącym błogą przyjemność z obrażania wszystkich na forach...
          > jak Ci to tylko sprawia przyjemność i twoje życie Ci sie podoba to używaj
          sobie do woli...

Po prostu mnie zadziwiają ludzie, którzy po raz milionowy pytają gdzie są ich
          punkty, dlaczego kapitan nie ma razy dwa, dlaczego trzeba płacić, kiedy będą
          wyniki lub którzy wytykają literówki zamiast napisać coś sensownego lub wogóle
          nic nie pisać jak nie mają co. To są dzieci neo! Tępić trzeba takich z for.
          Aha... i ja ich nie obrażam tylko im uświadamiam, że to co napisali jest bez
          sensu i bez logiki. Może już pisać nie będą chociaż.

• rahtava Re: Wyniki 1 kolejki 31.07.07, 17:16
            literówka jaka była na stronie to był błąd kolego, jak każdy błąd należy
            poprawić. Zwłaszcza że rzucał się w oczy. Grę należy ulepszać ,a nie pogarszać.
            Rozumiem ,że gdyby było "Wyraj Ligę" to też byłoby ok ?! Zmień mentalność
            kolego, nie należy robić wszystkiego byle jak ,byle by było...zwłaszcza w
            kapitalizmie, rynek szybko wyceni taką pracę. Więcej w tej sprawie pisać już
            nie będę, bo to już o 2 posty za dużo z mojej strony.
      • helynkorz Re: Wyniki 1 kolejki 31.07.07, 13:02
        Chyba rzeczywiście problemy mają ogromne, dlatego nawet przybliżonego terminu
        podać nie mogą. A taki przybliżony termin znacznie uspokoiłby co niektóre
        rozgrzane głowy.

Zrozumiałbym takie problemy w darmowej grze, ale jak się za coś bierze kasę, to
        trzeba to najpierw dobrze przygotować. Za pieniądze, to ma być przygotowane
        profesjonalnie, a póki co mamy do czynienia z amatorszczyzną, niestety.
        • rychh1 Re: Wyniki 1 kolejki 31.07.07, 22:26
          adriano8888-ty się lecz,wszystkich obrazasz,a organizator dał dup....
          i to jest prawda.może to ty maluczki spadaj z forum?......
          koleś organizatora czy furiat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka