Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

beznadzieja

01.08.07, 11:01
    Od paru lat gram w barclays premier league, zabawa jest przednia punkty
    zawodników naliczane są na bieżąco (polecam).
    Wygraj Ligę - płatne smsy i totalny brak profesjonalizmu w obsłudze.
    Widzę, że nie tylko polska liga dołuje, ale wszystko co ją otacza, także.
    tragedia.
    Obserwuj wątek
      • bazzyliusz Re: beznadzieja 01.08.07, 11:15
        A są tam jakieś nagrody??
        • masterpablo Re: beznadzieja 01.08.07, 11:20
          A ja się nie zgadzam tylko z jednym: że polska liga dołuje... wg mnie jest coraz lepsza... choć i tak bardzo wiele jeszcze potrzeba, żeby podnieść poziom sportowy... i ten pozaboiskowy także... :/
          • barca4all Re: beznadzieja 01.08.07, 11:26
            A na czym opierasz swój optymizm?
            Może uogólnie, ale jednym z wyznaczników ligi jest udział klubów w pucharach i
            zawodnicy, którzy są transferowani. Nasze kluby nic nie osiągają i zapewne
            gdyby były preeliminacje do eliminacji też męczyliby się z Kazachami (nic nie
            ujmując tym ostatnim). Zawodnicy którzy przybywają z zagranicy są albo
            emerytami, którzy i tak będą u nas błyszczeć, albo pochodzą z dalekich
            zaścianków egzotycznych krajów, co gorsza nie potrafią się u nas rozwinąć bo po
            prostu nie ma u nas bazy szkoleniowej. Trzymam za powodzenie pomysłu Młodej
            Ekstraklasy, chociaż już są osoby, które sa temu przeciwne (pewnie nie wiedzą
            jak na tym zarobić)
        • barca4all Re: beznadzieja 01.08.07, 11:21
          Są.
          www.premierleague.com
          Naprawdę fajna zabawa i warte podkreślenia, że w zeszłym sezonie grało ponad
          1.200.000 ludzi i nic nie szwankowało...
          • rejmistrz Re: beznadzieja 01.08.07, 12:29
            Bazyliusz tylko nie licz, że coś wygrasz... nie wygrasz.
            • barca4all Re: beznadzieja 01.08.07, 15:18
              no ale chyba chodzi o to, żeby się dobrze bawić... a WL gdzie człowiek się nie
              obejrzy tam "wyślij smsa":)
              • helynkorz Re: beznadzieja 01.08.07, 15:48
                Chyba prawie wszyscy grają dla zabawy, a nie dla nagród. Jeśli zbierają
                pieniądze na nagrody, to lepiej niech sobie dadzą spokój. Choć przecież podobno
                mają sponsorów. W każdym razie nie chcę żadnych nagród, ale też nie mam zamiaru
                płacić. A kto liczy na nagrody, to życzę szczęścia w grze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka