Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lampe w Knicksach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 04:11
    lampe zostal wybrany z nr 30 do Knicksow. Pewnie tak nsika pozycja jest
    uwarunkowana jego kontraktem, teraz pogra dwa alta w Europie, wroci i za psie
    pienaidze jeszcze dwa bedzie gral w NY, o ile dobrze mi sie wydaje (a moze
    wydawac sie zle).
    Obserwuj wątek
      • Gość: robas Re: Lampe w Knicksach IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 27.06.03, 06:55
        Gość portalu: kubasa napisał(a):

> lampe zostal wybrany z nr 30 do Knicksow. Pewnie tak nsika pozycja jest
        > uwarunkowana jego kontraktem, teraz pogra dwa alta w Europie, wroci i za psie
        > pienaidze jeszcze dwa bedzie gral w NY, o ile dobrze mi sie wydaje (a moze
        > wydawac sie zle).

Komentatorzy telewizji ESPN, ktora to transmitowala, mowili, ze gdyby nie
        dwuletni kontrakt hiszpanski Lampego, to na pewno zmiescilby sie w pierwszej
        pietnastce.
        Tymczasem, byl pierwszy, ale w drugiej rundzie draftu, czyli tam, gdzie nie ma
        gwarantowanego kontraktu z druzyna. Teraz - albo sie dogada z Realem, albo
        zostanie w Hiszpanii, poki mu kontrakt nie wygasnie. A potem zobaczymy.
        No coz, mlody, to moze i glupi, ale tez i zaden team NBA nie chcial przeplacac,
        badz pakowac sie w ewentualne sprawy sadowe i odszkodowania.
        Dobrze by bylo, by Maciek sie dogadal z Hiszpanami w sprawie rozwiazania umowy.
        Bylaby duza szansa, ze w NY nie grzalby lawy, tylko gral.
        • Gość: Poki Re: Lampe w Knicksach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 09:13
          A zapowiadał, że jeśli nie będzie miał pewnego miejsca w pierwszej 13 to wycofa
          się z draftu. Śmiechu warte.
          • Gość: kubasa Re: Lampe w Knicksach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 12:08
            Gość portalu: Poki napisał(a):

> A zapowiadał, że jeśli nie będzie miał pewnego miejsca w pierwszej 13 to
            wycofa
            >
            > się z draftu. Śmiechu warte.

Po co tak gadasz? Widziales przewidywania ekspertow jescze przed stanowiskiem
            Reali? U wiekszosci byl 5, a oini sie znaja ciut lepiej od Ciebie...

Pozdr.
            • Gość: Poki Re: Lampe w Knicksach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 12:39
              Gość portalu: kubasa napisał(a):

> Gość portalu: Poki napisał(a):
              >
              > > A zapowiadał, że jeśli nie będzie miał pewnego miejsca w pierwszej 13 to
              > wycofa
              > >
              > > się z draftu. Śmiechu warte.
              >
              > Po co tak gadasz? Widziales przewidywania ekspertow jescze przed stanowiskiem
              > Reali? U wiekszosci byl 5, a oini sie znaja ciut lepiej od Ciebie...
              >

Jak widać jednak się tak dobrze nie znają skoro nie zmieścił się nawet w I
              rundzie.
              > Pozdr.
              • berserk75 Re: Lampe w Knicksach 27.06.03, 12:42
                wkurwia mnie, że w tym kraju jest tak wielu zakompleksionych palantów
                czerpiących satysfakcję, że komuś nie poszło tak jak powinno pójść. to nie
                wina Maćka, że nie został wybrany w pierwszej 13.
                • ilhan Re: Lampe w Knicksach 27.06.03, 13:28
                  berserk75 napisał:

> wkurwia mnie, że w tym kraju jest tak wielu zakompleksionych palantów
                  > czerpiących satysfakcję, że komuś nie poszło tak jak powinno pójść. to nie
                  > wina Maćka, że nie został wybrany w pierwszej 13.

Mnie też. Przedtem siedzieli cicho, a teraz kurwa wszyscy nagle są ekspertami i
                  się mądrzą.
                  • Gość: kubasa Re: Lampe w Knicksach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 14:09
                    ilhan napisał:

>
                    > Mnie też. Przedtem siedzieli cicho, a teraz kurwa wszyscy nagle są ekspertami
                    i
                    >
                    > się mądrzą.

Ilhan, coz, miales racje z ta Europa...
                • Gość: Poki Re: Lampe w Knicksach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 18:22
                  berserk75 napisał:

> wkurwia mnie, że w tym kraju jest tak wielu zakompleksionych palantów
                  > czerpiących satysfakcję, że komuś nie poszło tak jak powinno pójść. to nie
                  > wina Maćka, że nie został wybrany w pierwszej 13.

co ty koleś bredzisz, mnie to wcale nie cieszy, że tak wyszło, po prostu
                  śmieszna wyszła z tego sytuacja. Nie życzę Maćkowi źle, wręcz przeciwnie.

Pozdrówka
              • Gość: kubasa Re: Lampe w Knicksach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 12:42
                Gość portalu: Poki napisał(a):

> Gość portalu: kubasa napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Poki napisał(a):
                > >
                > > > A zapowiadał, że jeśli nie będzie miał pewnego miejsca w pierwszej 13
                > to
                > > wycofa
                > > >
                > > > się z draftu. Śmiechu warte.
                > >
                > > Po co tak gadasz? Widziales przewidywania ekspertow jescze przed stanowisk
                > iem
                > > Reali? U wiekszosci byl 5, a oini sie znaja ciut lepiej od Ciebie...
                > >
                >
                > Jak widać jednak się tak dobrze nie znają skoro nie zmieścił się nawet w I
                > rundzie.

No bo nikt stanowiska Realu sie nie mogl spodziewac, oceniano same umiejetnosci.
                • Gość: fatality Re: Lampe w Knicksach IP: *.e / 10.22.13.* 27.06.03, 14:47
                  Brawo! Gratulacje!! Mam "gdzieś" ,że niektórzy nażekają ,a kij im w .... Brawo
                  Maciek !!!!!! Po takim wsparciu od kibiców NY ,będzie miał dodatkową motywacje
                  do stania się "kimś" w tej lidze ;)
                  • juve_maciek Re: Lampe w Knicksach 27.06.03, 18:13
                    popieram. on im tam jeszcze pokaże !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka