jaszczur01 08.08.07, 15:18 Wisła zakupiła nowego bramkarza Celebanu , zatem jak myślicie, kto będzie pierwszym ? Pawełek czy ten nowy nabytek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_89 Re: Nowy bramkarz Wisły 08.08.07, 15:23 'Celebanu' to Ty sobie znajdź w Koronie Kielce. Wisła kupiła natomiast, ponoć bardzo dobrego mołdawskiego bramkarza, który zwie się Cebanu. Czy wygryzie Pawełka? Podobno gdyby przyszedł wcześniej, to Pawełek zacząłby sezon na ławce. Jak będzie teraz, nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur01 Re: Nowy bramkarz Wisły 08.08.07, 15:27 Faktycznie Cebanu, sorry za omyłke :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_89 Re: Nowy bramkarz Wisły 08.08.07, 15:35 Moim zdaniem Pawełek dogra rundę do końca, jako pierwszy bramkarz. Cebanu będzie natomiast grał w Pucharze Polski i Pucharze Ekstraklasy. A wszystko rozstrzygnie się w przerwie zimowej. Wtedy obydwaj bramkarze będą toczyli rywalizację o numer jeden w bramce Wisły. Ale w najbliższych 3, 4 meczach można być spokojnym o to, że to Pawełek będzie grał w wyjściowej jedenastce. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur01 Re: Nowy bramkarz Wisły 08.08.07, 15:42 Też tak myśle i mam nadzieję że tak będzie, bo nie uśmiecha mi się już robienie zmiany na pozycji bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_89 Re: Nowy bramkarz Wisły 08.08.07, 16:15 Ja już byłem zmuszony do takowej zmiany... Przyrowskiego, właśnie na Pawełka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczur01 Re: Nowy bramkarz Wisły 08.08.07, 16:54 To tak mniemam, że nie byłbyś zadowolony jakby Pawełek stracił miejsce w wyjściowej "11" ;) Odpowiedz Link Zgłoś