Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber!

17.08.07, 14:38
    Uff może jutro będzie mniej ludzi i będzie jazda a nie stanie ;]
      • Gość: gość Re: Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: *.jmdi.pl 17.08.07, 18:06
        Impreza fajna, ale organizacja do bani.
        • Gość: maj Re: Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: 89.174.100.* 17.08.07, 18:09
          czemu?

za kilka godzin zamierzam wyjechac a do przejechania mam ponad 500 km. czyzby
          nie warto bylo?
          • Gość: ep Re: Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 00:13
            Byś się nie rozczarował proponuję ustawić się w kolejce o 6 rano :)
            W piątek już od rana ustawił się gigantyczny ogonek. Liczba osób
            które mogą się znajdować na terenie Parku jest mocno ograniczona,
            podyktowane jest to sprawami bezpieczeństwa, ale każdy kto oglądał
            (lub w większości przypadków tylko słuchał) przejazdu Kubicy za
            bramkami wejściowymi pewnie nie był z tego faktu zadowolony.
            Impreza fajna lecz mocno rozczarował mnie za krótki tor(tylko 90 m),
            słyszysz ten cudowny ryk silnika ale nie widać efektownego
            przyśpieszania i ogromnej prędkości jak w czasie imprezy ING-Renault
            na moście Świętokrzyskim, krótki jest także czas przejazdów bolidów
            (ok. 3 minuty) a przerwy trwają nawet godzinę. By "pobawić" się w
            mechanika też trzeba uzbroić się w cierpliwość bo kolejki są duże.
            • tetlian Re: Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! 18.08.07, 12:32
              Super takie bolidy są, trzeba przyznać.
              • gbmblog KliknijTu.1k.pl 18.08.07, 17:04
                HTTP://KLIKNIJTU.1K.PL
                ...
          • dorsai68 Re: Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! 18.08.07, 10:09
            Na terenie "parku" może jednorazowo przebywać ok.1200 osób. Ponieważ organizator wpuszczał w piątek ludzi "partiami" po 200 osób, przed wejściem ustawiła się kolejka do wejścia. Czas oczekiwania to około 4 godzin.
            Na dodatek "park" został w piątek zaknięty dla odwiedzających o 16.30, choć miał być otwarty do 18.00. Masa ludzi, podobnie jak Ty masz zamiar to zrobić, przyjechała do Warszawy przez pół Polski i odeszła "z kwitkiem".
            Zważywszy więc na piątkowe trudności w dostaniu się na wystawę, sobota i niedziela zapowiada się jako horror organizacyjny.
            • Gość: Ja Re: Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.07, 10:53
              Park nie został zamkniety o 16 30! Ok 16 wpuścili kolejne osoby,
              później już nie było miejsca na następne...a park miał być w piątek
              do 18 czynny i był!!!!
              Ale ZA DUŻO LUDZI!!!! Za dużo wpuszczanych na raz, kolejki
              ogromne...ale było wrato poczekać na Roberta:)
      • Gość: bartlex organizacja do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 22:42
        Byłem. Z taką pojemnością dla widzów to niech sobie gdzieś na wsi organizują.
        Udało się wejść po 4 godzinach w kolejce. Ci co przyszli ok. godz. 14 już nie
        weszli, nie mówiąc o chamstwie wpieprzającym się bez kolejki (mam nadzieję, że
        chamstwo nie było z Warszawy). Ochrona nie dbała o porządek w kolejce.
        Organizacja pod zdechłym psem.
        • Gość: Byłem :) tzw. 'chamstwo' to zwykłe 'ćfaniaćki warsiaskie' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 16:44
          Właśnie 'ze stolycy' zjechało największe chamstwo na tę imprezę - łebki nie patrzyły na nic aby tylko wcisnąć się gdzie się tylko dało i jak się tylko dało. To były zwykłe tzw. warszawskie wsioki.
          • Gość: Warszawianka Re: tzw. 'chamstwo' to zwykłe 'ćfaniaćki warsiask IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 22:49
            Nie możesz tak ogólnikowo oceniać ludzi, Warszawy i jej mieszkańców.
            Owszem, zdarza się spotkać tu osobę "chamską", ale tak jest
            wszędzie! W żadnym mieście nie uchronisz się od tego. Nie wiem skąd
            pochodzisz i gdzie mieszkasz, ale twoja wypowiedź w pełni zasługuje
            na miano chamskiej. Obawiam się, że jesteś strasznie sfrutrowany
            faktem, że Warszawa jest stolicą oraz największym i najbardziej
            rozwiniętym miastem w Polsce...
      • Gość: adrian Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: *.chello.pl 18.08.07, 09:11
        Kurde chyba tak sie wiara niepodniecała od czasu pierwszego
        polskiego kosmonauty tj Hermaszewskiego.
      • solarv Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! 18.08.07, 09:14
        dla wszystkich ktorzy chcą się tam wybrać, odradzam, nic nie zoabczycie, kolejka
        ma 1km, ludzie siedzą w boxie godzinami, słabe miejsca widokowe, ogolnie
        miernie, wsystko przygotowane po "łebkach", pozdrawiam organizatorów, oby
        najmniej takich akcji
      • Gość: darek zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 09:37
        zdjęcia z I dnia imprezy:
        algorytmy.pl/foto/index.php?k=9_1_10
        Mogli wprowadzić symboliczne opłaty, byłoby mniej osób...
      • Gość: filozOff Chyba; BRUUM IP: *.fdk.airbites.pl 18.08.07, 10:22
        Brum, a nie vroooom.
        Jeszcze chwila i będziecie się upierać że pies szczeka: wow,wow a
        nie hau hau :)
        • Gość: halo Otóż to! IP: 85.222.40.* 18.08.07, 13:38
          Ta gazetka już sięgnęła bruku...
      • Gość: kriss Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: 62.233.164.* 18.08.07, 11:11
        jakoś się nie podniecam tym show

www.fototel.pl/
      • Gość: monia W piątek po 17:00 wejście i autografy bez problemu IP: *.aster.pl 18.08.07, 11:29
        chyba coś nie tak... byłam na bemowie w piątek tak ok. 16:00.
        Rzeczywiście wielka kolejka, ale o 17:00 wszyscy sobie gdzieś
        poszli, a ja bez trudu, ponieważ nie było już żadnej kolejki
        spokojnie weszłam do środka. Przykręcałam koło, dostałam certyfikat,
        obejrzałam przejazd, co prawda nie Kubicy, ale zawsze. Przed 18:00
        wyszedł Kubica i się żegnał a ja dostałm od niego 3 autografy i
        zrobiłam masę zdjęć. I wszystko skończyło się tak jak było
        zaplanowane o 18:00. Wystarczyło poczekać...

• Gość: Byłem! Ha ha ha - chyba jesteś hostessą, ha ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 16:46
          Tylko w taki sposób mogłaś to zrobić czyli praca na miejscu i znajomości :)
          • Gość: monia Re: Ha ha ha - chyba jesteś hostessą, ha ha ha IP: *.aster.pl 18.08.07, 19:29
            wlasnie ze nie-bylam z mezem i znajomym-wszystko na spokojnie i bez zadnych
            problemow. moze po prostu mielismy szczescie:)
        • Gość: bartlex Re: W piątek po 17:00 wejście i autografy bez pro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 19:56
          Nie wszyscy mogli czekać do 17 bo musieli wracać nawet kilkaset km do domu. Nie
          każdy mieszka w Warszawie. Z opinii dowiaduję się, że wielu chamów (i chamek)
          ładujących się bez kolejki to niestety warszawiacy.
          • Gość: monia Re: W piątek po 17:00 wejście i autografy bez pro IP: *.aster.pl 18.08.07, 21:23
            zgadzam sie-nie kazdy mieszka w warszawie-my te nie. a pchac sie nie musielismy,
            gdyz jak pisalam-kolejki nie bylo-tak do wejscia jak i do poszczegolnych
            atrakcji wewnatrz. i co to jest z tym ciaglym uogolnianiem ze "warszawiacy"
            gdyby ta impreza odbywala sie chociazby w krakowie-wszystkie posty bylyby
            identyczne, tylko w miejsce rzeczonych "warszawiakow" trzebaby wstawic "krakowiakow"
      • Gość: Zawiedziony Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.07, 12:02
        Organizacyjna porażka, byłem dzisiaj. Straszne kolejki i poza
        czapeczkami BMW Sauber za 30 EURO i kiełbaskami z grila nic nie
        widziałem. Kolejka ma chyba z 1,5 km. Na zwenątrz poza pit lane bez
        stania (3 - 4h)nic nie można zobaczyć (nawet bolidu na zdjęciu). ING
        Renault zrobiło nieporównywalnie lepszą impreze i dla wszystkich, a
        nie wybrańców z prasy i tzw. vipów
      • Gość: fanf1 Właśnie wróciłem. IP: *.rtr.bait.pl 18.08.07, 12:05
        Nie warto.
        Organizacja kiepska, a właściwie brak organizacji. Przed bramkami tłumy.
        Wpuszczają 1500 osób jest kilkadziesiąt razy tyle.
        Gdy wyjdą poprzednicy wpuszczają następnych. Powiedzcie kto wyjdzie wcześniej
        niż po 3 godzinach zwiedzania i oglądania.
        Najpierw trzeba przejść pierwsze bramki, gdzie zabierają napoje ( jest gorąco
        więc bez napojów trudno wytrzymać chyba, że kupi się ale drogie).
        Później długa, długa kolejka do drugiej bramy.
        Lotnisko na Bemowie duże a to co zaprezentowano to robienie z ludzi bydła.
        Byłem na RENAULT nad Wisłą z marszu można było wejść rozdawali wiele
        gadżetów,pokazy luz i przyjemnie.
        Poza tym Kubicą interesuję się od roku 2001 gdy jeszcze o nim niewielu słyszało,
        ale drugiej bramki na Bemowie nie pokonałem.
        Nie warto jechać!!!!!! Kubicy dzisiaj i tak nie było.

• Gość: yuma horror IP: *.chello.pl 18.08.07, 12:22
          Horror....

tłumy bez możliwości ogarnięcia. Żadnej (!) absolutnie żadnej organizacji.
          Wpuszczają po 1500 osób, stoi się więc 4 godziny. Dziki tłum wpycha się bez
          stania. Ochrona nie reaguje.
          Dramat !!!!!!!
      • Gość: halo VROOM??? Po jakiemu to??? IP: 85.222.40.* 18.08.07, 13:37
        Czy ten szmatławiec już nie umie nazywać artykułów w języku polskim?
      • Gość: Cash Organizacja do D.U.P.Y !!! IP: *.aster.pl 18.08.07, 14:37
        o 13.00 w sobotę po 2 godzinach stania ogłoszono, że nikogo dziś już
        nie wpuszczą - a impreza zaplanowana do 22.00.
        Straszna chała - popieram zdanie, że z taką organizacją to na wieś.
        A komunikaty, że liczba gości przerosła oczekiwania niech sobie
        wsadzą - reklamując imprezę w całej Polsce należy się liczyć, że
        chętnych będzie kilkadziesiąt tysięcy.
        Żenada!!! Organizator niech się schowa, bo ja bym go jeszcze dziś
        zwolnił i nie zapłacił!!! ZERO profesjonalizmu - amatorszczyzna!!!
        Przeprasza, ale jestem strasznie rozgoryczony!!!
        • Gość: sss Re: Organizacja do D.U.P.Y !!! IP: *.kablowka.waw.pl 18.08.07, 15:40
          Przecież to takie polskie.. :)
          U nas prawie wszystko jest do DUPY.
          • Gość: Byłem! To chyba kampania wyborcza koalicjantów rządu RP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 16:50
            W każdym razie tak to wyglądało jakby to był piknik polityczny zorganizowany wspólnie przez PiS, Samoobronę i LPR :)))
        • Gość: Piotrek Re: Organizacja do D.U.P.Y !!! IP: *.crowley.pl 19.08.07, 12:09
          Może i organizator tak mówił. Faktem jest, że o 18 dojechałem z Krakowa na
          Bemowo i parkingowi mówili, że nie zapewniają wstępu na imprezę i na 99% się nie
          dostaniemy. Przed 1. bramą czekaliśmy ok. 15-20 min, a potem zobaczyliśmy
          kolejkę - staliśmy 1,5 h, weszliśmy przed samą 20. ale szczerze mówiąc to czas
          szybko upłynął - raz ja chodziłem coś pooglądać, raz moja dziewczyna i jakoś się
          dzięki temu aż tak nie dłużyło...
          Ogólnie impreza super, dla PRAWDZIWYCH fanów F1 (z czasów 'sporo przed Kubicą')
          naprawdę coś wspaniałego - natomiast dla kogoś przypadkowego kto przyszedł bo
          wypadało być i się pokazać 'bo inni też idą' to może faktycznie był chaos i
          bezsensowne stanie w kolejce...
          A że czapeczki po 30 Euro ? Tyle kosztują firmowe rzeczy - odzwyczajmy się od
          polskich (chińskich) podróbek ! Ja tam wolę rzadziej, ale coś oryginalnego sobie
          kupić...
      • saper Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! 18.08.07, 14:53
        organizacyjnie - PORAŻKA !!

Ci co mieli okazję wejść w drugiej turze nawet nie zobaczyli bolidu F1 w akcji.

ochrona wprowadzała zamieszanie zamiast panować nad sytuacją.

inicjatywa fajna ale nad organizacją takiej imprezy trzeba popracować
      • afore1 dlaczego 18.08.07, 14:59
        Dlaczego wszystko zawsze odbywa się w warszawie :(
        • adam81w Re: dlaczego 18.08.07, 16:25
          afore1 napisał:

> Dlaczego wszystko zawsze odbywa się w warszawie :(

To jest jakiś świat poza Warszawą? bardzo śmieszne
      • Gość: wampir CO ZA WSTYD!-zobaczyli jakis samochodzik i teraz IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.08.07, 14:59
        tlumy wala hehehehe
        cos co w cywilizowanym swiecie takie spektakle nie robia wiekszego wrazenia w
        "zacofanej" Polsce staje sie to sensacja na skale "NOBLA'.
        Dali zacofanym POLAKOM POPATRZYC NA SAMOCHODZIK i NAGLE CALA WARSZAWKA POSIKALA
        SIE Z RADOSCI,WSTYD I ZENADA!Ludzie,cieszylibyscie sie nawet gdyby jakis
        bezdomny z USA przeslal WAM buziaka za posrednictwem TV ,panienki w gacie by
        nasikaly a panowie sklonni byliby sie nastawic z radosci!Dowartosciujcie sie
        POLACY,miejcie glowe uniesiona w gorze a nie padajcie na kolana jak ......
      • Gość: adian Porażka IP: *.jmdi.pl 18.08.07, 15:09
        Byłem, widzialem... tłumy, pocałowałem klamke i barierki, orchona zobaczyła
        włamujący sie tłum i od razu znikneła... porażka ludzie... żyjemy w
        cywilizowanym świecie a niektorzy zachowali się skandalicznie, jeden rzucil
        hasło wbijamy sie na chama a reszta za nim...
        Wstyd mi za nich... niema co polak cwaniak potrafi.
        Juz nie chodzi o samą organizacje Pit Lane Parku bo mogli większa czesc lotniska
        wykorzystać i nie byłoby problemu, lecz o samych odwiedzających... Porażka.
      • Gość: Wojtek Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:26
        Zwabieni hasłem "F1 na wyciągnięcie ręki", przejechaliśmy wraz z synem 400 km w
        jedną stronę, aby zobaczyć Pit Lane Park. Przy wejściu zabrano nam 1,5 litrową
        butelkę z wodą mineralną (względy bezpieczeństwa ??? Organizatorzy nie
        informowali o takim zakazie) po czym okazało się ze na terenie imprezy nie można
        kupić nic do picia bo ... skończyło się. Staliśmy w długaśnej kolejce około 5
        godzin, czyli prawie tyle samo ile trwała nasza podróż. Po wejściu na teren Pit
        Lane przebywaliśmy tam około 30 minut, nie mogąc z powodu kolejek zobaczyć i
        poczuć wielu przygotowanych atrakcji, czy nawet wejść do boksów z powodu dużej
        ilości osób. W pewniej chwili zostaliśmy a bardzo nieelegancki sposób, wręcz
        wyrzuceni, wyproszeni z terenu Pit Line.
        Moje refleksje - impreza, gdy się ją ogląda w tv - fajna i ciekawa, natomiast
        "na żywo" to pokaz improwizacji i kompletna porażka organizacyjna. Nie
        zostaliśmy poinformowani przy wejściu do Pit Lane ile może trwać nasz pobyt na
        jego terenie. Stąd też tak duże rozczarowanie. Najlepiej ilustruje to
        następujący obrazek. Wchodziła ze mną sympatyczna babcia z około 10 wnukiem,
        malec ucieszony wykrzykiwał, że to "przygoda jego życia i o tym zawsze marzył".
        Gdy wychodził w jego oczach było widać łzy.
        Kolejna sprawa dotyczy panów z agencji ochrony, "pilnujących" porządku na
        terenie imprezy. Wydaje się, że to jacyś "marketowi" ochroniarze, lub panowie z
        łapanki. Zapewne nikt mnie nie przeprosi za to,że nie znali słów "Pan" lub
        "proszę" o innych nie wspominając, kiedy bez jakiejkolwiek kultury wypraszali
        nas z Pit Lane. Fakt, że ludzie stojący w kolejce sami zorganizowali pilnowanie,
        by nikt z boku nie wchodził bez czekania (a było takich osób bardzo dużo) też o
        czymś świadczy. Być może dla BMW Sauber będzie to sukces, ale mierzony tylko i
        wyłącznie liczbą osób, które odwiedziły Pit Lane i kupiły firmowe gadżety.
        Jednym słowem pozostał olbrzymi niedosyt, rozczarowanie i żal, ze Pan Robert
        Kubica firmuje swoim nazwiskiem taką porażkę organizacyjną. F1 na wyciągnięcie
        ręki, hmm może tylko na polizanie przez szybę...
        • Gość: kitek Re: Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:52
          Trzeba było troche pomyśleć, wiadomo było, że w sobotę bedzie więcej ludzi. Co
          więcej, wystarczyło odrobinkę rozumu by domyśleć się, że zainteresowanie całym
          wydarzeniem będzie ogromne - że przyjdą ludzie nie mający nic wspólnego z f1.
          Potem trzeba było wszystko podsumować i wyciągnąć wnioski - być bardzo wczesną
          porą w piątek. Ja byłem o godzinie osmej pod bramkami kiedy wszystko było
          jeszcze zamknięte. Posiedzieliśmy troche ze znajomymi i bez problemu weszliśmy
          po 10 bez dłuuugiego czekania. W środku byłem do godziny 14, a więc obejrzałem
          pokazy f1 i formuły bmw. Obejrzałem wszystkie stoiska bardzo dokładnie -
          pojezdziłem w obu symulatorach, połapałem nietoperze i zmieniłem koła, po czym
          wyszliśmy po uprzejmych prośbach pana Borowczyka. Wrażenia - znakomite, być moze
          jutro rownież odwiedzę pit lane park. Wystarczyło trochę pomyśleć i mieć
          odrobinę dobrego cwaniactwa. I tylko jedne słowa nachodzą na usta - mądry polak
          po szkodzie.

Pozdrawiam.
          • Gość: nie z Warszawy Re: Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 16:28
            Chyba kolego nie rozumiesz że ci oddaleni od warszawy o setki kilometrów nie
            mogą przyjechać kilka godzin wcześniej przed otwarciem. Wystarczy że musiałem
            wyjechać o 1 w nocy ze swojej miejscowości, do kolejki stanąłem o 11, a do Pit
            Lane wszedłem w ostatniej turze o 16. Nie było możliwości wcześniej się zjawić
            chyba, że przyjechać dzień wcześniej wynająć hotel, i wrócić za 2 dni (nie
            wchodziło w rachubę). Tak czy siak pozdrawiam wszystkich co stali ze mną w
            kolejce (za mną była cała rodzina z Lublina a przede mną gość z Wrocławia
            -fajnie się gadało). Acha wstyd dla organizatorów, niby patronat objęło miasto
            stołeczne, ale kilkanaście ochroniarzy (kultura zerowa), jedna karetka na
            kilkanaście tysięcy wiary to trochę mało.
          • dorsai68 Re: Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! 18.08.07, 16:50
            Czy do ciebie dotarło, że Wojtek przyjechał na tę imprezę z miejscowości oddalonej od Warszawy o 400 km?
            Nie każdy, nawet mieszkając w Warszawie, miał możliwość by wykazać się w piątek rano "odrobinę dobrego cwaniactwa".

Poza wszystkim, ja za stary jestem i za dobrze pamiętam inne kolejki, by przez kilka godzin stać w kolejce po "szklane paciorki".
      • adam81w Kogo obchodzi ten nudny do zzygania "sport" 18.08.07, 16:17
        i czy to wogole jest sport? co jest ciekawego w autkach jezdzacych w kolko?
        autko zaczyna na 4 miejscu i konczy na 4 miejscu. Gdyby nie pitstopy to nic by
        sie w kolejnosci nie zmienialo. A przeciez pitstopy robione sa tylko po top zeby
        cos sie na torze dzialo , bo nie uwierze ze nie da sie zrobic tak zeby do autka
        nalac benzynki na 70 okrazen, na cala jazde. No napewno sie da nalac benzynki
        na wszystkie okrazenia przed startem. Oponki tez wystarczylyby jedne. ale gdyby
        nie zmiana paliwka i oponek wtedy wyszloby na jaw jaka nudna rzecza jest ta f1.
        no jeszcze sa te pasjonujace awarie autek na torze. Musieliby mi placic zebym to
        nudziarstwo mial ogladac. Zajmijcie sie prawdziwym sportem, takim jak pilka
        nozna a nie ladujcie kase w taka glupote.
        • Gość: bartlex Re: Kogo obchodzi ten nudny do zzygania "sport" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 19:33
          Piszesz bzdury. Silnik F1 pali 75litrów/100km. Cały dystans to ponad 300km.
          Potrzeba więc ponad 220 litrów paliwa. Jazda z taką masą byłaby nieciekawa i
          zbyt niebezpieczna.
      • Gość: antyk Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: *.chello.pl 18.08.07, 16:17
        Właśnie wróciłem, po 40 minutach od momentu wyjścia z domu.
        Od razu mówię, że przeszedłem się tam z nudy, bo mam blisko, a
        Kubica i wyścigi F1 ani mnie ziębią, ani grzeją.
        Okazało się, że Ci co mówią "organizacyjna klapa", to są lepiej
        wychowani ode mnie, bo ja bym to nazwał organizacyjnym burdelem.
        Popytałem trochę, posłuchałem ludzi i dałem sobie spokój. Miałem
        małe sznase żeby dzis tam jeszcze wejść, a bramę mieli otworzyć o
        17, nie było kolejki tylko jedna masa ludzi. Już sobie wyobrażam jak
        otworzą bramki i zanim dobiegną do drugiej to kilka osób będzie
        musiało się podnieść z piachu. W środku już jest jedna wielka
        kolejka, nie wiem do czego bo w sumie nie widać początku, tak ze 100
        metrów w jedną stronę, poźniej zawraca i 100 metrów w drugą.
        Wystarczyło postać i posłuchać ludzi, a można było nauczyć się kilku
        nowych przekleństw i bluźnierstw.
        I nikogo nie obchodziło że jakiś gość z rodziną przyjechał 100 km i
        nie wie czy dziś wejdzie, bo nikt nie potrafi mu tego powiedzieć.
        Wracając, w tramwaju mówiono tylko podwórkową łaciną pod adresem
        organizatorów.
        Ja tam się nie znam, ale można chyba było zrobić ze 3 razy większe
        ogrodzenie. Wydłużyć tor jazdy z 90 do 300 metrów, i więcej ludzi
        weszło by jednorazowo i byłby większy luz, itd, itp. Tak to jest jak
        wielką imprę robi stado amatorów.
        Bo nie wierzę, żeby szanowni organizatorzy byli tak tępi i
        spodziewali się 500 osób przez trzy dni.
      • Gość: Maly Re: Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: 194.183.32.* 18.08.07, 16:17
        Wielka porażka organizatorów, już od godziny 13 nikogo nie wpuszczali bo nie
        bylo miejsca. Jedno wielkie dno !
      • Gość: as NIE ma MIEJSC! I W 8H sie nie dostaniecie IP: *.aster.pl 18.08.07, 16:32
        tylko slychac silniki, ani dzis ani jutro nikt juz nie wejdzie, chyba ze stanie
        o 5 rano jutro
      • Gość: ugugunan Re: Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: *.acn.waw.pl 18.08.07, 16:34
        W geście protestu zakupiłem dziś w lumpeksie za 15 peelenów
        oryginalną czapką Ferrari... Ot co! :)
      • Gość: gosc Los Angeles Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: *.socal.res.rr.com 18.08.07, 16:51
        Kubica jako bohater wydarzenia powinien zajac oficjalne stanowisko i
        zbesztac domoroslych organizatorow imprezy, to mialo byc dla ludzi a
        nie dla Kubicy, wspolczuje rodakom za takie przejscia
        • dorsai68 I to jest ta sławna niemiecka organizacja? 18.08.07, 16:56
      • Gość: sss Ale jazda z Kubicą i BMW-Sauber! IP: *.kablowka.waw.pl 18.08.07, 16:55
        Może jakiś socjolog się wypowie w tej kwestii. Bo jak jakoś nie mogę zrozumieć
        co ludzi tam pcha, czy ciągnie, na ten cały Pit-Lane.
        Darmowe gadżety? Miłość do F1 i BMW? A może chęć postania w kolejce?
        Czy aż tak wszyscy ulegamy modzie i reklamie?
        ...a może hasło WSTĘP WOLNY? Choć tu akurat organizatorzy mieli rację.... szybko
        to tam się nie da wejść :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka