kyos 19.08.07, 22:44 wielka kicha (choć pewnie Biim i W_t_s będą piali z zachwytu nad wynikami "wrocławskich" juniorów, Klindta i Sitery): kolejny rok bez medalu Polaka z drugiej strony niewiele brakowało by pierwszy medal w ME zdobyła Słowacja :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biim Re: MEJ IP: *.as.kn.pl 20.08.07, 00:01 Tylko dzięki Tobie wiem, ze takie zawody miały miejsce i wcale mnie to nie podnieca, bo ani Klindt ani Sitera nie będa stanowić o naszych wynikach w PLAY OFF. Dobranoc)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim [...] IP: *.as.kn.pl 20.08.07, 00:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Biim 20.08.07, 00:15 "Bić ich inteligencją matoła" ? Gość portalu: Biim napisał(a): > I nie osraj się ze swoimi cytatami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: too45 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 00:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: MEJ 20.08.07, 09:59 Gość portalu: Biim napisał(a): > wcale mnie to nie podnieca okej, wycofuję sugestię ale mylisz się twierdząc: "Sitera nie będa stanowić o naszych wynikach w PLAY OFF" Sitera już pojechał PO z Rzeszowem i zdobył 7+2 (gdyby nie defekt Messinga miałby 7+3) Odpowiedz Link Zgłoś
w_t_s Re: MEJ 20.08.07, 16:26 a powiedz kto z tych naszych polakow ma te medale zdobywac... jak taka sytuacja jaka jest bedzie dalej to za 3 lata nie bedzie juz mlodzikow jak zabik, kasprzak, miedzinski, jedrzejewski, buczkowski... zostana same płotki... nie ma u nas dobrej młodzieży i to jest smutne... Dlatego chociaż cieszy to jak młodzik nawet zza granicy ale z twojej drużyny z dobywa jakiś medalik... ale do podniecenia jak to nazwales to jeszcze mi daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: MEJ 21.08.07, 01:00 w_t_s napisał: > do podniecenia jak to nazwałeś napisałem: "piali z zachwytu" jeśli kojarzysz to tylko z podnieceniem... Odpowiedz Link Zgłoś
taki_i_owaki Miturski skonczyl kariere 20.08.07, 18:08 zeby bylo zabawniej powodem jest "milosc" klubu do szkolenia juniorow :P - Szkoda bo prezentowal sie fajnie na torze, szczegolnie jak wyprzedzil Klindta to o malo sie nie zapowietrzylem :P Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Miturski skonczyl kariere 21.08.07, 01:09 wg sportowychfaktów Miturski się jednak rozmyślił :) www.sportowefakty.pl/? dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=214425 Odpowiedz Link Zgłoś