m.a.v.e.r.i.c.k 01.09.07, 14:54 nie sadzicie ze akcje prokomu poleca w dol w tej kolejce? ;) po 7 zawodnikach tylko 19pkt, slabiutko. zapowiada sie zmiana lidera ;). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fred.aga.ula Re: Akcje prokomu 01.09.07, 15:18 Skąd znasz skład lidera ? Można gdzieś sprawdzać składy dowolnych drużyn ? Chyba opcji szpiegowania nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kris.cross Re: Akcje prokomu 01.09.07, 15:43 Akcje Prokomu lecą w dół już od tygodnia...ciekawa nazwa dla drużyny...może jej prezesem jest p.K? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnbuk Re: Akcje prokomu 01.09.07, 15:53 Nie śmiej się Bratku z czyjegoś wypadku bo ... Do niewiedzących - składy można obejrzeć klikając nazwę drużyny w generalce i później ustalić kolejkę np aktualną - 6. Życzę sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
fred.aga.ula Re: Akcje prokomu 01.09.07, 16:13 Dziękuje za informacje. Fajna sprawa to sprawdzanie. Widać ustawienie 1-5-2-3 jest najlepsze. Od początku trzeba było stawiać na Legie i Wisłe. Szkoda, że ja po poprzedim sezonie zwątpiłem w te drużyny... Liczyłem na Groclin i Zagłębie, a tu klapa nieziemska. Odpowiedz Link Zgłoś
krystekdg Re: Akcje prokomu 01.09.07, 17:35 No szczególnie stawiając na obrońców legii można zyskiwać na jednym conajmniej 5 pkt. Oczywiście łącznie z bramkarzem Muchą. Z drugiej strony trener Urban tak miesza że można trafić np w niegrającego w tej kolejce Wawrzyniaka. A tak apropo to ja również jak dotychczasowy lider mam z siedmiu zawodników 11 pkt. Nie ma czym sie sie chwalić ale dorównałem liderowi:P Odpowiedz Link Zgłoś
fred.aga.ula Re: Akcje prokomu 01.09.07, 20:14 Kapitan Prokomu Cleber strzelł samobója. Teraz akcje spadły mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
fred.aga.ula Re: Akcje prokomu 01.09.07, 20:23 Cleber -3 pkt., a jako kapitan -6 pkt... Odpowiedz Link Zgłoś
masseratti Re: Akcje prokomu 02.09.07, 00:07 hehe podoba mi się ten temat :) Trochę polityczno-biznesowy i trochę piłkarzykowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Akcje prokomu 02.09.07, 01:18 no wlasnie stwierdzilem ze analogia nie moze byc przypadkowa. ;) osobiscie zycze prezesowi Arturosowi jak najlepiej, a i on nie ma sie czego wstydzic, bo patrzac po czolowce aktualnej generalki (przed podliczeniem za sobote) malo kto ma duzo punktow. Odpowiedz Link Zgłoś