Gość: xxx IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.07, 13:24 Emilian jesteśmy z Tobą. Teraz zabierz się do wytrwałej pracy i zapomnij o Krakowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: el miron Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: 217.153.203.* 04.09.07, 13:25 Jestem z poznania, kibicuje lechowi tak jak innym klubom z poznania (choć "niestety" nie jestem ślepo zapatrzony w ten klub -bo w odróznienu od władz miasta i dziennikarzy poznań to nie tylko lech) ale nie o tym. Trzymam kciuki za kotorowskiego bo klub wyrząsził mu duż krzywdę odsyłająć na ławkę - wiem jednak dolha zarabia więcej wię niech gra - o dziwo u nas sytuacja taka jest przyjmowana bez słowa komentarza a jeśli wielki polski gracz w lidze zachodniej usziądzie na ławce bo klub kupił kogoś drożej lub mu więcej płaci to już jest temat na cały tydzień kometarzy dziennikarzy - chociażby podobnie jak w przypadku wypowiedzi Brożka i komentarza autora - no trudno ten chłopak nie kocha Lecha i skierował przestrogę dla innych chcących trzmychać z krakowa do poznania - jęsli u nas zrobiłby to reiss - to redaktorek poklepał by go po plecach. Wypowiedzi takie są częścią sportu i jego otoczki (patrz konflikty np. lech - legia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 14:16 przewaga kibicow i pilkarzy Lecha nad tym bufonem z Wisły jest taka ze nikt z Lecha nie mowil o ukaraniu Glowackiego i Zurawia czy nawet Szymka kiedy to Lech dawal baty "wielkiej" Wiselce na Bułgarskiej. A co do Reissa to Brozkowi brakuje i klasy pilkarskiej do Reksie ale przede wszystkim czysto ludzkiej. Reissik nigdy by sie tak nie wypowiedzial o koledze z boiska a tym bardziej bylym koledze z druzyny. Kumasz roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 04.09.07, 16:42 przewaga kibicow? no tak pokazaliscie (nie wszyscy napewno ale jednak)w krakowie jak sie potraficie "pieknie" zachowac na stadionie.zachowanie tych kiboli lecha pokazalo ze to zwykla chamowa i bydlo.ciekaw tez jestem o jakich batach biszesz niby.jakos nie przypominam sobie wielkich batow dawanych przez lecha wisle.w sezonie 97/98 kiedy to wisla dopiero ruszyla przegrali u was 0:2 a u siebie tyle samo was pokonali.rok pozniej dwa razy was pokonali.jedynie w sozonie 99/00 raz pokonaliscie wisle wtedy kiedy na leb i szyje w kompromitujacym stylu stoczyliscie sie do 2 ligi.ale akurat wisla miala taka przewage ze jej te trzy punkty wisialy.no ale zakompleksieni fani jak ty wspominaja takie mecze bo i pewnie raz na 20 lat lech pokona wisle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolfparowa Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:38 a zapomniales chyba Superpuchar na bulgarskiej i 2:1 kiedy to niby slaby Lech sprawil na Bulgarskiej ze Skisla zapomniala o mistrzostwei na rzecz Legii hahahahaha. Na bulgarskiej zawsze dostawaliscie lomot a pamietaj kmiotku ze i Skisla stoczyla sie calkiem niedawno do drugiej ligi i gdyby nie wasz szejk kablowy buehehe frajer tracacy mioliony na tak marny klubik to byscie tam gnili do dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 08.09.07, 01:49 tak tak twoje zawsze to ledwo kilka razy w historii heheh a co do drugiej ligi to akurat lech tam byl nie tak dawno i gdyby nie to ze zabraliscie amice klub to nadal byscie przed spadkiem sie bronili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjot Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.93.classcom.pl 05.09.07, 00:32 ech ty zapominalski "kibicu". Lat temu 15 mniej więcej do Lecha przechodził najlepszy piłkarz Wisełki - Kazio Moskal. Kibice organizowali protesty, ale i tak go sprzedali... Wisła była biedna, a Kaziowi rodzina się powiększyła. Klubu nie stać było na zakup mieszkania dla rodziny Kazka... no i co ?? NO I NIC. NIGDY KAZKA ze strony kibiców nie spotkała żadna krzywda, nikt nie ośmielił się gwizdać na Kazka jak przyjeżdżał do nas w barwach Lecha. Gdy wrócił po latach do Wisły już za władzy Telefoniki i Cupiała wszyscy kibice Wisły się cieszyli i śpiewali "Moskal Kazimierz nie rusz Kazika bo zginiesz". Nietrafione są także porównania "biednego" skrzywdzonego rumuna do Głowy i Żurawia. Obydwaj przyszli do Wisły za wielką kasę. Odpowiednią do ich klasy. Podobnie jak Moskal do Was. Mieli szacunek u Was, zdobyli szacunek i miłość naszych fanów. BO NIE UCIEKLI jak szczury mamiąc kibiców że na pewno zostaną w Poznaniu, a co zrobił dOlha. Rumun podobnie igrał z ogniem w Rapidzie, stąd siedział w rezerwach przez pół roku. Dolha okłamał kibiców Wisły twierdząc, że nie rozmawia z Lechem i że jeśli odejdzie to tylko za granicę. Oczywiście kłamał. Toteż Brożek, znając kulisy sprawy powiedział to co powiedział. Dla nas temat tego rumuńskiego kłamcy nie istnieje bo przecież dOlha!!! co 4-0 ha hahahaha ps. argumenty o "ubeckiej" Wiśle uwielbiam. tak to jest jak się nie ma innych argumentów prawda losery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dramat Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:41 sadzac po wygladzie to Brozkowie to Cyganeria :) lepszy Rumun w skladzie niz dwoch zaplutych cyganow. A Biala Pi.. i tak legnie na cyce jak zawsze na Bulgarskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 08.09.07, 01:52 ta wisla jak zawsze bedzie o mistrza walczyl a a lech co najwyzej jak ma dobry sezon to w polowie tabeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brt Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 10:43 taaaaaa ostatnio tak walczyla ze wachala plecy Kolejorza buehehehehe, a ciekawe ktore miejsca zajmowala Twoja Skisła jak Lech zdobywał mistrza, to gdzie ona wtedy byla?! wicemistrzem? Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 09.09.07, 01:43 no tez mowie raz na dwadziesia lat wyprzedzacie wisle w tabeli i sie podniecacie jak dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brt Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 10:49 podkreslasz za kazdym razem swoja obiektywnosc, racjonalnosc oraz wiedze o futbolu jednak Twoje posty sa tak przepojone fanatyczna slepota i glupota ze czytajac ciebie i sadzac po tym jak sie uczepiles tego forum pozostaje mi tylko jedno okreslenie chory, zakompleksiony wiesniak i cienias. Ale mam tez dobra informacje dla ciebie:)!!! uwierz mi ze jest to uleczalne:). Byla diagnoza , czas na antidotum:), najszybciej wyleczylby cie z kompleksow solidny kop w Twoja wiesniacka zawszawiona prowincjonalna dupe!!! Zapraszamy do Poznania na leczenie:)! Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 09.09.07, 01:45 i tu sie mylisz. to nie ja probuje wmowic ze slaby kadrowo lech bedzie mistrzem tylko wy. wiec kto tu jest zaslepiony ? co do reszty sie nie wypowiem bo te obelgo swiadcza ze jestes tym kim prubujesz wmowic ze ja jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drylo wolf Ty wiochmenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 17:03 naucz sie pisac po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: wolf Ty wiochmenie 10.09.07, 18:03 eh kolejny prostak potrafiacy tylko rzucac inwektywami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drylo Re: wolf Ty wiochmenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:31 prostak to taki co upublicznia swoj analfabetyzm, zenada Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: wolf Ty wiochmenie 10.09.07, 18:42 czy jestes analfabeta to akurat nie wiem. Natomiast twoj sposob ublizania innym wyraznie pokazuje ze jestes z marginesu spolecznego a z takimi nie zamierzam dyskutowac bo i nie ma o czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drylo Re: wolf Ty wiochmenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:43 to o ciebie nam chodzilo zakompleksiony niedouku Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: wolf Ty wiochmenie 11.09.07, 23:27 juz mowilem ze nie bede takim jak ty odpisywal.to za niski poziom dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 08.09.07, 01:51 bo oni maja kompleksy ze lech tak malo znaczy w porownaniu do wisly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk28 Tacy są poznaniacy (niektórzy)! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 15:01 Nie jestem kibicem, ale poznaniakiem i nie mam nic do powiedzenia, ale gadam. Dolha jest lepszy i powinien bronić, chyba że (jak ktoś zauważył) naszym najwyższym celem jest być lepszym od Goklinu. Takie myslenie sprawia, że Lech zawsze będzie zakompleksiony. A tak nie musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL LECHA Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 13:37 Uwazam ze w bramce Lecha powinien stać Krzysztof Kotorowski, który jest w lepszej formie i broni lepiej niz Dolha. Dolha stoi na bramce bo to jest pupilek Smudy. Z Dolhą Kolejorz nie ma szansy na"Majstra" Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 04.09.07, 13:43 Cóż, kibice Liverpoolu śpiewali "You`ll never walk alone". Wiem, że zasługi Dudka dla Liverpoolu były nieporównywalnie większe niż Dolhy dla Lecha, ale Dolha gra w Lechu, chce grać dobrze więc jest lechitą. "Dolha stoi na bramce bo to jest pupilek Smudy. Z Dolhą Kolejorz nie > ma szansy na majstra" Raczej ze Smudą Lech nie ma szans na majstra. A Dolha w zeszłym roku był najlepszym bramkarzem ligi. Jakoś wtedy wszyscy mówili, że trzeba kupić klasowego bramkarza. Życzę wszystkiego najlepszego zarówno Emmie jak i Kotorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 04.09.07, 19:39 to nie wina smudy tylko tych slabych pilkarzy ze lech nie ma szans na mistrza trener za nich grac nie bedzie.a dolha napewno nie byl najlepszym bramkarzem ligi.lepszy byl fabianski i do arsenalu poszedl czyli takm gdzie tacy jak dolha moga tylko pomarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gress Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 13:49 Emilianowi trzeba pomóc, bez wzgledu na to co sie stało w Krakowie, w tej chwili to piłkarz Lecha i trzeba z nim być. A Brożek? Brożek to matoł jakich mało, choc na wiosne jak wielki klub spod znaku ubeckiej gwiazdy do nas przyjedzie to Brożek na własnej skórze poczuje co znaczy "życzliwość" kibiców Lecha - mam nadzieje ze ze łzami w oczach bedzie wspominał pobyt w Poznaniu. I moze nawet strzelic w reprezentacji 10 bramek pod rząd-nic nie zmieni mojego nastawienia do tego jełopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravos Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 14:12 teraz na wiosne pojedziemy z Brozkiem i tym samym ukarzemy tego bufona. Zreszta nawet skorza wypowiadal sie publicznie ze ten facet ma problemy glownie z samym soba , dal do zrozumienia ze nie tylko gra egoistycznie ale zdecydowanie zbyt wysoko ocenia swe umiejetnosci pilkarskie. Bufo i pacan i tyle. Jazda z nim na wiosne, urzadzic mu kocia muzyke a ztego co wiem to on jest slabiutki psychicznie na maxa, dlatego 90% swych bramek strzeli w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mare Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: 193.151.38.* 04.09.07, 15:49 spokojnie, jeszcze brożkowi pokażemy, gdzie jego miejsce. a najbardziej mnie śmieszą te komentarze, dlaczego od nie gra w reprezentacji, przecież strzela tyle goli. a wystarczy popatrzec, jakie on bramki strzela. z lechem dwa razy prawie do pustej, bo przy pierwszym golu wystarczyło tylko lobnąc dolhę. z koroną z 3 metrów taki farfocel, że gdyby nie dwa rykoszety to by nie wpadła. a jak miał w drugiej połowie z lechem dwie setki, to raz walnął w słupek, a raz prosto w kotora, po prostu na siłę, debil!!! z zagębiem tez gol do pustej z 4 metrów. i to ma być przepustka do repreentacji. ja też trafiam z kilku metrów do pustej bramki, ale nie mam reprezentacyjnych aspiracji, bo uważam, że trzeba czegos więcej, a ten down z krakowa tego nie ma, jedyne co ma to zrytą psychę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baraja Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 00:33 Oczywiście, że pokażecie tak jak macie to w swej tradycji - całym wiejskopolskim ziemniaczanym chórem :-) Na razie niech was miszcz taktyki franz prowadzi do kumpli z (druk)arki, tam wasze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drylo Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:26 skonczy sie szybciutko telefonika, koncza sie kable tak jak Tyskie nie chialo promowac tej zeszlorocznej szmiry, poplynie Skisla swym rynsztoczkiem tam gdzie jej miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 11.09.07, 23:28 jak narazie nie plynie i lechowi wlepila ladnie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyh Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 10:21 proponuje dzieciaku bys uzywal polskiej mowy bo kaleczysz ja okrutnie intelektualny rynsztoku. Na Bulgarskiej znow skisła tradycyjnie bedzie na cycach. Zal mi ciebie, forum Kolejorza to twoja nieuleczalna obsesja:), widac zal dupe sciska ze nie jestes jednym z nas :), ze nie dane Ci jest przezywac najlepszych spektakli pilkarskich w Polsce, na fajnym stadionie, z najlepsza oprawa, z najlepszymi kibicami, z najlepszym dopingiem. A jeszcze bedziemy miec Euro2012, a o ile mnie pamiec nie zawodzi to Twoj Grod Lajkonika jakos nie hehehehehe. widac doceniono kibicow wisly hehehe, a Warszawa chyba na stadionie Polonii zorganizuje Euro2012 albo na jarmarku Europa buehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 15.09.07, 00:51 no tak.ciekawe czym ja skaleczylem w tym poscie."widac zal dupe sciska ze nie jestes > jednym z nas :)" - chyba sie kpisz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
brewery Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 15.09.07, 05:17 tak , pewnie marych "sie kpi" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 15.09.07, 20:15 no napewno sie kpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyh Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 10:56 "chyba sie kpisz nie" to po warszawsku?:) tak sie porozumiewa bydlo z toaletowej na tym swoim kurniku ktory nazywacie stadionem:)! hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" 15.09.07, 20:16 nie bede sie znizal do twojego poziomu i pozostawie twoja wypowiedz bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkoski Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.07, 17:35 Trzeba pomoc Emilianowi bo jak Kotor złapie kontuzje czy nałapie kartek to ktoś musi pewny w bramce stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biała * Brożek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 18:53 Spokojnie Słowiki!!! Skorża to mądrzejszy trener niż Smuda. Na wiosnę nie zobaczycie u siebie Brożka. na was wystarczy Niedzielan ,Kosowski,Paulista a nawet Małecki. Nie napinajcie się tak ,bo wam bulwy popękają. Do wiosny. życzę zwycięstwa z Legią-chyba nie odpuścicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalu Re: Brożek IP: 212.185.43.* 05.09.07, 08:40 Tylko nie słowiki krakersie... Jasne, że Smuda to pacan i z nim nic nie osiągniemy. On potrzebuje samograja. Życzę sobie by jednak o klasie przeciwnika decydował wynik, a nie napinka grajków. Dla przypomnienia dodam, że Wisłę zasiliło kilku grajków z Pyrlandii. I jakoś wielu pochodzenie nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miron Re: Brożek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:31 hahaha Niedzielana tez nie zobaczymy tego marnego inwalidy a Kosa? nie rozsmieszaj mnie, gwiazdor jednego meczu, nawet w rugiej lidze siedzial na trybunkach widac teraz jaka ta Skisla slaba:). A ten Wasz Mrozek czy jak mu tam zobaczy co to znaczy poznaska goscinnosc pajac. Nie widzielibyscie mistrza na oczy gdyby nie trzech muszkieterow z poznania centusiowe barany z galicji! Glowacki, Szymkowiak i Zuraw bez Poznaniakow bylibyscie zerem jak Ziobro hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Brożek 10.09.07, 18:46 boshe jak niektore pyry uwielbiaja sie publicznie osmieszac.glowacki byl filarem wisly? bo padne zaraz. a moze Kalu Uche to tez poznaniak? a on wiecej dla tej wisly zrobil niz szymkowiak.jedynie zurawski byl ok ale i tak frankowski byl lepszy ( 3 razy krol strzelcow a zurawski tylko 2).co do reszty twojej wypowiedzi to tylko kompromitujesz sie chlopie. takie publiczne ublizanie stawia cie jako zwyklego prostaka z marginesu spolecznego o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.icpnet.pl 04.09.07, 22:55 teraz wszyscy bronia kotora a jak wpuszczał szmaty to wszyscy mowili ze potrzeba lepszego bramkarza ja jestem zatym zeby dolha bronił bo jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej - Poznaniak Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: 217.153.71.* 05.09.07, 08:36 Szczerze powiem, to nic z tego nie rozumiem. Na forum 90% głosów jest za tym aby Dolha stał w bramce, więc na jakiej podstawie mówi się, że Dolha nie jest akceptowany? To, że go nie akceptuje kilka procent przygłupów, którzy pójdą mu pod dom i bedą coś wykrzykiwać? Śmieszne. Nie znam się na psychologii i nie wiem czy odbudowywanie piłkarza polega na odsuwaniu go od składu? Chyba, że chcą aby Kotorowski wpuścił kilka szmat, żeby mieć powód do wpuszczenia Dolhy. Ja bym dał pograć Rumunowi i nie odpuszczał, chyba, że on nie ma charakteru i jest pipa, ale kogoś takiego chyba by nie ściągali. Mam nadzieję, że Dolha jeszcze pokaże charakter i na co go stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fru Re: Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: 212.185.43.* 05.09.07, 08:42 > Ja bym dał pograć Rumunowi i nie odpuszczał, chyba, że on nie ma charakteru i jest pipa, ale kogoś takiego chyba by nie ściągali Tego kogo by nie ściągneli bym nie był taki pewien... Brakuje kogoś z Mauritusa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:22 Może tak dla przypomnienia zanim każdy skreśli Dolhe www.sport.pl/sport/1,74696,3897432.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Będzie zmiana w bramce "Kolejorza" IP: *.eastwest.com.pl 05.09.07, 21:36 Osoby wymieniające kretyńskie komentarze zarówno fani Lecha jak i Wisły zniżają się do poziomu debilnych wypowiedzi Brożka. Dolha musi poczuć że nie ma nienawiści ze strony kibiców Lecha, to jest dla niego najcięższe! Pokażmy że jesteśmy z nim! Odpowiedz Link Zgłoś