Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął w ...

IP: *.marsoft.net 16.09.07, 14:32
    Wpsiujemy miasta które oddają hołd Colinowi..
    ŚWIDNIK !

[*]
    Obserwuj wątek
      • Gość: g4 Re: Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął IP: *.chello.pl 16.09.07, 14:39
        a może byście zaczeli wypisywać że nie żyje kiedy to się potwierdzi?!
        • Gość: devious demon błedy w tekście IP: *.nat.student.pw.edu.pl 16.09.07, 20:35
          ehhh jak zwykle pełno błędów nt. motosportu - kiedy w końcu fachowcy od piłki
          czy kosza z gazety nauczą się odróżniać rajdy od wyścigów???

pisałem o tym z okazji poprzedniego tekstu, a tu znowu Colin wygrywał w
          wyścigach... no comment :/

no i McRae nie mógł wygrywać mistrzostw Wielkiej Brytanii w Subaru Imprezie, bo
          takiej rajdówki jeszcze wtedy nie było!!!!

wygrywał bodajże samochodem Subaru Legacy (nie chce mi się szukać), Impreza
          debiutowała w wersji rajdowej w 94 roku!! żal panowie, w każdym tekście o
          rajdach i F1 popełniacie błędy (no, w F1 już się Cegliński z Leniarskim trochę
          wyrobili - przez rok interesując się F1 można się już czegoś nauczyć :p)

a Colin... cóż, mój ukochany driver, zawsze był i zawsze już pozostanie dla mnie
          nr 1! szkoda tylko tych kilku przegranych tytułów mistrza - 1pkt porażka z
          Makinenem w 97, Australia '98 i awaria skrzyni biegów, czy 2002 rok i megakraksa
          w rajdzie Wlk. Brytanii - Colin był liderem mistrzostw przed ost. rajdem ale
          stwierdził, że nie będzie kalkulował i pojedzie pełnym gazem od pierwszego
          kilometra... na OS nr4 przygrzocił w rozbitego Focusa stojącego na poboczu...
          zdewastował rajdówkę Janusza Kuliga! :)

Latający Szkot, mr. McCrash - chyba wszyscy kochali tego szalonego kolesia :>

dla mnie rajdy = McRae :)

teraz będę czcić Colina grając w jego gry, tak jak zawsze czciłem Ryśka, grając
          w Burns Rally (btw. najlepszą grę rajdową na świecie)
      • Gość: Częstochowa Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął w .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 14:41
        (*)(*)(*)
        Zginął razem z pięcioletnim synkiem.
        Szkoda. McRae był wzorem dla wielu chłopców, dla moich synów także. :((
      • Gość: krawczuk Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął w .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 14:44
        Kraków [*]
      • Gość: ytzchminshnaghk Re: Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął IP: *.przasnysz.sdi.tpnet.pl 16.09.07, 15:10
        Irkuck
      • Gość: fi Flying scotsman IP: 85.134.208.* 16.09.07, 15:26
        Dublin zegna Szkota... szkoda czlowieka, mial taki akcent, ze trudno bylo go
        zrozumiec..
        Szkoda..bardzo...!!!
      • d.stepien Re: Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął 16.09.07, 15:41
        GRUCZNO k/Świecia [*]
      • Gość: fr Re: Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął IP: *.lama.net.pl 16.09.07, 15:46
        Dupnica Zdrój [*]
      • Gość: wit911 A moze byscie poprawili bledy? IP: *.centertel.pl 16.09.07, 15:48
        Od irytujacego McRea po rzeczowe - on byl rajdowcem, wiec startowal
        glownie w rajdach! Jedyny wyscig o ktorym piszecie (chyba ze
        nieuwaznie czytalem) to wyscig Le Mans. Reszta to RAJDY!
        A tak poza wszystkim to oczywiscie wielka szkoda [*]
        • Gość: wielki_zal ['] tribute ['] IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.07, 18:42
          ['] tribute [']
          • Gość: jołmen Re: ['] tribute ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 10:58
            grand szacun
      • Gość: Damiano Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął w .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 15:55
        chołd dla Colina Mcrae Jastrzębie Zdrój
      • Gość: qnk Z wpisywaniem miast to na onet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 15:59
        jeszcze tego tu brakowało...
      • Gość: valdensar Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął w .. IP: *.serv-net.pl 16.09.07, 15:59
        to straszne, żegnaj Colin [*]
      • Gość: dix Wielki smutek, fantastyczna postac ['] IP: 195.217.52.* 16.09.07, 16:10
      • Gość: KINO Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął w .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 16:17
        na komputerach się nie zna i nie chce znać

bo był durny
      • Gość: ja Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął w .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 16:27
        nie wierzę! :(
      • Gość: Onan Barbarian ja jednak wole pograc na kompie... IP: *.chello.pl 16.09.07, 16:40
      • Gość: noon [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 16:49
        [*] :(
      • Gość: fan McRae Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął w .. IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.09.07, 18:40
        Hołd skalada cale Wtelno

KOCHAM COLINA NIECH SPOCZYWA W POKOJU... [*]
      • Gość: illuminatia Re: Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 19:16
        [*]
        Tczew
      • Gość: [']['][']['][']['] Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął w .. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.07, 19:17
        ['][']['] ['][']['] ['][']['] ['][']['] ['][']['] ['][']['] [']['][']
        Wrocław
      • Gość: ja Re: Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął IP: *.devs.futuro.pl 16.09.07, 19:24
        lublin
      • Gość: Booster_1992 Re: Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął IP: *.167.unknown.vectranet.pl 16.09.07, 19:41
        RZESZÓW
      • Gość: Zakopane ['][']['] Wieczne odpoczywanie dla Colina i jego syna IP: *.acn.waw.pl 16.09.07, 19:47
        [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
      • Gość: żaku Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął w .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 20:56
        spoczywaj w pokoju Colin.............................
      • Gość: fan Słynny kierowca rajdowy, Colin McRae, zginął w .. IP: 89.127.178.* 16.09.07, 22:52
        Kraków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka