Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gnida fatality osukuje PKP

IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 03:54
    Panie Sanowany Minister PKP,nieh pan sam zobacy jak Pan jest clowiek jak i ja
    jak ten gopi kolejaz co ma slozbem dzisaj w nocy on jest pojebany fatality,s
    panstwa compa lodziom jak ja ublirza i polakom na caLY nasz world,nieh pan go
    go posci na lay off zeby ten gopi huj nie pisal na mie to ja siem bendem
    smiacz s niego kolejaza gopiego
    Obserwuj wątek
      • Gość: Egon Re: gnida fatality osukuje PKP IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 05:36
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> Panie Sanowany Minister PKP,nieh pan sam zobacy jak Pan jest clowiek jak i ja
        > jak ten gopi kolejaz co ma slozbem dzisaj w nocy on jest pojebany fatality,s
        > panstwa compa lodziom jak ja ublirza i polakom na caLY nasz world,nieh pan go
        > go posci na lay off zeby ten gopi huj nie pisal na mie to ja siem bendem
        > smiacz s niego kolejaza gopiego

Jojo ma racje,Polacy ,pracujac dla kogos,naduzywaja komputerow
        zakladowych,podobnie,jak kiedys,wszyscy pracownicy m.in. kolek rolniczych,na
        koszt P.R.L. godzinami z Australia biedna rozmawiali,o R.P.A. juz nie
        wspomne,hehehe,bo sam o tym wiem,ze za rozmowy prywatne z NACZALSTWEM KTOS INNYM
        PLACIL,hihihihoihi
      • Gość: Egon Re: gnida fatality osukuje PKP IP: *.proxy.aol.com 16.12.01, 06:05
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> Panie Sanowany Minister PKP,nieh pan sam zobacy jak Pan jest clowiek jak i ja
        > jak ten gopi kolejaz co ma slozbem dzisaj w nocy on jest pojebany fatality,s
        > panstwa compa lodziom jak ja ublirza i polakom na caLY nasz world,nieh pan go
        > go posci na lay off zeby ten gopi huj nie pisal na mie to ja siem bendem
        > smiacz s niego kolejaza gopiego

Smiac sie czy nie,lepiej sprawdzic joja wypowiedz nalezalo by,tak na wszelki
        wypadek,adres i.p. strony przeciwnej,kazdy juz zauwazyl!!! P.K.P.-kolejarz! Malo
        mu jeszcze emerytury panstwowej? Malo? A 350 zl na miesiac na starosc to maloi i
        domek na skraju lasu to huj dla niedolegi zyciowej,co tylko 3 kolory przez
        zycienswoje cale poznal denaturat chlejac,a dzisiaj DROZNIK zasluzony? W dupe go
        kopnac i capke kolejarska mu zabrac? Tak,HUJ MU W DUPE! SKURWIALEMU
        KOLEJARZOWI !!! BEZ GROSZA W KIESZENI!!!! TAK CI DOPOMOZ BOG!!!ZDECHNIJ HUJU TY
        I TWOJE DZIECI Z GLODU,ZA UBLIZANIE MOJEJ ZYDOWSKIEJ GODNOSSCI!!!
        ZGIN ,PRZEPADNIJ SILO NIECZYSTA NA WIEKI !!! ZA TO,ze ublizyles mi!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka