Dodaj do ulubionych

Instrumenty wsparcia dla sektora MSP

09.11.05, 13:11
Witam.
Posiadam firme która nalezy do szeroko rozumianego sektora MSP, swoja działalność chciałem w końcu wykorzystać w współpracy i ewentualnym dofinansowanie z UE, interesuje mnie zwłaszcza Działanie 2.3 wzrost. konk. przedsiębiorstw. Czy w zwiazku z naszym uczestnictem w strukturach UE posiadaja Państwo w swojej ofercie produkty które umożliwiły by przedsiębiorcą koegzystencję w funkcjonowaniu w "pounijenj" rzeczywistości.
Albo może inaczej - jakie elementy wsparcia dla sektora MSP w kontekście naszego uczestnictwa w UE mogą Państwo zaproponować. Gdzie ewentualnie mogę znaleźć materiały na ten temat, proszę o podanie ewentualnych adresów www.

Pozdrawiam
elx
Obserwuj wątek
    • marcin.grabiszewski Re: Instrumenty wsparcia dla sektora MSP 09.11.05, 18:18
      Witam,
      Bank BPH posiada w swojej ofercie Euro Ekspres Kredyt - jest to kredyt
      przeznaczony na finansowanie przedsięwzięć objętych dotacjami UE. Warto
      podkreślić, że w obu rundach działalnia 2.3., którym jest Pan zainteresowany,
      wśród wszystkich banków to właśnie Bank BPH udzielił najwięcej kredytów, na
      projekty, które otrzymały dotacje UE.
      Wiecej informacji na temat naszej działalności i produktów "unijnych" znaleźć
      można na stronie www.bph.pl/pl/ue a komplet dokumentów niezbędnych do złożenia
      wniosku o kredyt otrzyma Pan w dowolnym oddziale Banku. Ponieważ najbliższy (i
      aktualnie jedyny) termin składania wniosków w ramach działania 2.3. mija 29
      grudnia b.r. warto już rozpocząc przygotowanie dokumentacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka