Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    12.10.07, 12:46
    Witam. Zostało nam tydzień do spotkania a jeszcze nikt tego wętku
    jakoś nie poruszył. Wiadomo wszystko tak z grubsza a moznaby troche
    wiecej. Czy wiadomojak bedą wygładały grupy i czy beda przed
    zawodamijakies treningi? Pozdawiam i do zobaczenia
    Obserwuj wątek
      • czolgi89 Re: MPJ 2007 12.10.07, 12:55
        Też się nad tym zastanawiałem i chciałem dzisiaj utworzyć ten wątek :)) grupy
        chyba powinny już być ustalone?? jeżeli nie to trochę późno znów wszystko jest
        ustalane:/

Pozdrawiam
        P.C.
        • hit_and_roll Re: MPJ 2007 16.10.07, 00:47
          Z moich informacji wynika ze grupy beda losowane dopiero dzis czyli we wtorek...
          • lobuz_kkc-w Re: MPJ 2007 16.10.07, 09:56
            Jeszce jedno pytanie czy wiadomo coś o jakiś treningach przed calymi
            rozgrayfkami czy moze beda tylko przed meczem
      • curling_girl Rozgrywki kobiece 16.10.07, 13:33
        7 zgłoszony zespół do rozgrywek kobiecych:

CK Nikifor Krynica "NO STRESSS"

Paulina Czepielińska - Skip

Katarzyna Wilk

Barbara Motyka

Agnieszka Simko

Lidia Osińska

Jakoś mi się nie przypomina, aby do 17 września ten zespół był zgłoszony na
        stronie PZC. Ale to może tylko mnie się tak wydaje.
        Jestem zła... czemu niektorych się inaczej traktuje?

Pozdrawiam,
        Ela.
        • m.dumanowska Re: Rozgrywki kobiece 16.10.07, 14:00
          Elu!
          Jak możesz, przecież na stronie PZC, było wyraźnie napisane, „że
          ostateczny termin nadsyłania zgłoszeń to 17 września 2007.” I musimy
          wierzyć, że osoby odpowiedzialne za dotrzymywanie terminów zgłoszeń
          w Związku nie dopasują nikogo, kto zgłosił się po terminie, jak
          juniorzy z AZS u. A to, że 3 października, pojawił się regulamin
          rozgrywek na 6 drużyn kobiecych, to pewnie tylko jakieś
          niedopatrzenie.

• adela.azs.lodz Re: Rozgrywki kobiece 16.10.07, 20:22
          Nie mogę uwierzyć w to co widzę. To jakiś dowcip, tak?
          Przylatuję specjalnie na te mistrzostwa z zagranicy. Z kupieniem
          biletów czekałam aż do opublikowania regulaminu rozgrywek. Na trzy
          (!!!) dni przed mistrzostwami wszystko przewraca się do góry nogami
          i nagle pierwszy mecz gramy o 17 zamiast o 13. To ?drobne?
          przesunięcie to dla mnie zupełnie bezsensowna doba spędzona w
          stolicy, stracony dzień zajęć na uczelni.
          No i jeszcze 4 mecze jednego dnia. Tego chyba jeszcze nie było? W
          rozpisce można upchnąć 4 mecze, jasne. Może można też zagrać. A
          potem zejść z lodu, położyć się i umrzeć. Nie ma przyszłości dla
          curlingu, jeśli tak traktuje się zawodników?
      • justynazalewska Re: MPJ 2007 16.10.07, 14:02
        Oj Elu nie tylko ty jesteś zła :( Kolejny raz Polski Związek
        Curlingowy robi co chce i nie stosuje przepsów komisji
        regulaminowej. Wyobrażam sobie jak musi być zły Krzysiu Bąk który
        tworzy regulaminy po to żeby PZC zmieniał przepisy a nawet nie
        zmieniał tylko lekcewazył. Póki nie zmienią się te chore władze to
        niestety tak będzie :( Pomimo tego że napiszemy kolejny protest to i
        tak zapewne nic to nie zmieni wszyscy wiemy dlaczego. Chore ale
        prawdziwe

Pozdrawiam Justyna
        • krzychbe Re: MPJ 2007 16.10.07, 17:03
          Nie jestem zły, raczej zrozpaczony. Zły nie mam powodu być, swoje zrobiłem
          najlepiej jak umiałem. Moja wersja regulaminu była opublikowana od kilku tygodni
          i do jej jakości nikt nie miał uwag. Reszta nie jest mojego autorstwa.
          Zrozpaczony jestem traktowaniem środowiska przez PZC i brakiem nadziei na zmianę
          tej sytuacji. Tak długo jak będziemy dawali robić ze sobą wszystko, na co wpadną
          Miłościwie Nam Panujący, tak długo nic się nie zmieni. Osoby odpowiedzialne za
          to, co po raz kolejny zrobiono, już dawno powinny zostać usunięte ze Związku, bo
          to nie jest ich pierwszy ani ostatni taki numer. Ale skoro uważamy, że tak jest
          dobrze, to mamy co chcieliśmy...

Jest jeszcze jeden sposób nacisku - autentyczny bojkot mistrzostw przez jak
          największą ilość klubów. Tak się rozmarzyłem, że tylko Krynica przybywa do
          Warszawy, a Ministerstwo Sportu zadaje parę pytań...

Choć z drugiej strony, może na Baltic Cup przyjadą jednak, zgłoszeni w ostatniej
          chwili, Niemcy, Szwedzi, Duńczycy... Nie, to niestety nie zależy od Związku :(

Pozdrawiam. K.
          • jo.sowa Re: MPJ 2007 17.10.07, 10:16
            ja jestem za bojkotem, najchętniej w ogóle bym się nie pokazywała na tych
            "mistrzostwach". I może faktycznie kilka pytanek z Ministerstwa Sportu by sie
            przydało....
      • justynazalewska Re: MPJ 2007 16.10.07, 16:38
        4 mecze w ciągu dnia no gratuluje lepiej nie mogli wymyśleć !!!!!!!!

wrrrrr
        • czolgi89 Re: MPJ 2007 16.10.07, 20:05
          jedno jest pewne... bedzie ciekawie a grupa A wydaje sie być grupą śmierci...
          życzę wszystkim dobrej gry i niech wygrają najlepsi :) o Związku sie nie
          wypowiadam bo brak mi słów na to co się dzieje :(
          • hit_and_roll Re: MPJ 2007 - protest 17.10.07, 10:54
            W związku z ogłoszonym wczoraj harmonogramem MPJ 2007 i związanym z tym
            "zamieszaniem" dotyczącym rozgrywek juniorek Śląski Klub Curlingowy wystosował
            do PZC oficjalny protest, którego treść umieszczam poniżej. Do MPJ 2007 zostały
            2 dni...

MPJ 2007 - protest

W związku z opublikowaniem dziś, t.j.16.10.2007r na stronie PZC wyników
            losowania grup oraz harmonogramu Mistrzostw Polski Juniorów 2007 w imieniu
            Śląskiego Klubu Curlingowego pragnę złożyć na ręce PZC oficjalny protest
            dotyczący pojawienia się wśród drużyn żeńskich zespołu CK Nikifor „No Stresss”.
            Drużyna ta nie pojawiała się w kolejnych informacjach dotyczących Mistrzostw
            Polski Juniorów oficjalnie publikowanych na stronie PZC aż do dnia dzisiejszego,
            gdy znalazła się w opublikowanym harmonogramie MPJ, co pozwala sądzić iż została
            dopuszczona do zawodów z pominięciem procedur dotyczących zgłaszania drużyn do
            MPJ, które to procedury powinny być jednakowe dla wszystkich klubów.
            Ponadto pragnę zaprotestować przeciwko zmianom dokonanym na dwa dni przed
            rozpoczęciem Mistrzostw w oficjalnym regulaminie MPJ, który został opublikowany
            w dniu 03.10 na stronie PZC, w którym to harmonogram uwzględnia 6 drużyn, zaś w
            chwili obecnej harmonogram uwzględnia zespół CK Nikifor, co wymaga rozegrania
            przez niektóre drużyny żeńskie, w tym drużynę ŚKC Katowice 4 meczy w jednym
            dniu! W dotychczasowych imprezach pod egidą PZC największą liczbą meczy
            rozgrywanych w ciągu jednego dnia były 3 mecze, co i tak znacząco wpływało na
            zmęczenie zawodniczek i zawodników, dlatego wymaganie aby młode zawodniczki
            rozgrywały 4 mecze w ciągu jednego dnia uważam za niedopuszczalne!

W celu zobrazowania zaistniałej sytuacji prezentuję kolejno ukazujące się na
            stronie internetowej PZC informacje o MPJ 2007:

16.08 Na stronie PZC ukazuje się prośba o zgłaszanie drużyn do MPJ i jako
            ostateczny termin nadsyłania zgłoszeń podany zostaje dzień 17.09.

04.09 Na stronie PZC ukazuje się informacja o zgłoszonych drużynach do MP, która
            do dnia 17.09 jest aktualizowana. W dniu 17.09 na liście drużyn żeńskich
            znajduje się 6 zespołów: Chili AZS Łódź, Poznański Klub Curlingowy, ŚKC „JDB”
            Katowice, AZS Politechniki Śląskiej Gliwice „Dzwoneczki”, RKC „Curlik” Ruda
            Śląska, MKS „Axel” Toruń.

25.09 Na stronie PZC ukazuje się informacja o terminie wpłacenia wpisowego do MPJ

03.10 Na stronie PZC pojawia się w plikach do pobrania Regulamin Zawodów MPJ
            2007 uwzględniający udział sześciu drużyn żeńskich

15.10 Do opublikowanej w dniu 17.09 na stronie PZC listy zgłoszonych drużyn
            żeńskich, zostaje dodana drużyna CK Krynica „No Stresss”!!!

16.10 Na stronie PZC opublikowany zostaje Harmonogram rozgrywek MPJ, który
            uwzględnia 7 drużyn kobiecych! W tym samym czasie na stronie PZC nadal widnieje
            Regulamin MPJ 2007 uwzględniający 6 drużyn!

W związku z powyższym proszę o zbadanie przez odpowiednią komórkę PZC w trybie
            pilnym, przed rozpoczęciem MPJ, czy procedura zgłoszenia do zawodów drużyny CK
            Nikifor „No Stresss” przebiegała prawidłowo, a co za tym idzie czy drużyna ta
            może wziąć udział w nadchodzących Mistrzostwach Polski Juniorów. Jeśli nie,
            proszę o podanie nowego harmonogramu rozgrywek juniorek z uwzględnieniem sześciu
            drużyn, jeśli zaś okaże się że procedura była prawidłowa proszę o dokonanie
            zmian w regulaminie MPJ 2007 oraz w harmonogramie rozgrywek dziewcząt aby
            drużyny nie musiały rozgrywać 4 meczy jednego dnia. Ponadto liczę, iż w
            przypadku nie wykrycia błędów w procedurze zgłoszenia drużyny CK Nikifor zostaną
            wyciągnięte konsekwencje wobec osób odpowiedzialnych za przyjmowanie zgłoszeń
            drużyn i zatwierdzanie ich udziału w MPJ.

Z wyrazami szacunku

Krzysztof Beck
            Prezes ŚKC Katowice

• curling_girl Re: MPJ 2007 - protest 17.10.07, 15:38
              Podpisuję się obiema rękami pod tym prostestem.

Elżbieta Ran - AZS Politechniki Śląskiej "Dzwoneczki" Gliwice
        • tish_jedyna Re: MPJ 2007 17.10.07, 11:13
          Zgodnie z zaleceniami otoczenia postanowiłam na wszystko patrzeć z lepszej strony ;)
          I tak:
          - zawodnicy powinni się cieszyć i być dozgonnie wdzięczni Związkowi za to, że
          rozgrywki zostały rozłożone na kilka dni, a nie na jeden! ;P
          - Po czterech meczach rozegranych w ciągu jednego dnia zawodnicy
          najprawdopodobniej padną natychmiast po dotarciu do hotelu. Nie będą mieli siły
          na inną działalność, dzięki czemu porządnie się wyśpią. Podczas snu człowiek
          regeneruje się i rośnie co, zwłaszcza w przypadku juniorów, jest szalenie
          istotne. ;)

Pozdrawiam i życzę żelaznej kondycji!
          Pati :)
          • curling_girl Re: MPJ 2007 17.10.07, 15:57
            jeszcze jedno pytanie. Kto sędziuje na tych zawodach?
            • jo.sowa Re: MPJ 2007 17.10.07, 16:31
              Ja chciałam jeszcze ze swojej strony dodać, iż bardzo dokładnie pamiętam jak
              jedna z zawodniczek CK Nikifor na Mistrzostwach Polski Juniorów Młodszych
              oświadczyła, że "może jednak zgłosimy sie na Juniory"...
              • majak87 Re: MPJ 2007 17.10.07, 18:15
                Suuuper, właśnie widzę, że cały harmonogram kobiet uległ zmianie, jesteśmy
                podzielone na grupy i jednak nie gramy po 5 (6?) meczów, a po 3... I wcale nie
                widzę w tym jakiegoś większego sensu... Mogli to napisać w czwartek wieczorem,
                byłoby jeszcze lepiej...:/
                Szkoda słów...

Pozdrawiam i do zobaczenia na pseudo MPJ,
                Majka
                • ccckb Re: MPJ 2007 17.10.07, 18:49
                  Boże - a ja pamiętam jakie protesty pisałyśmy, jak miałyśmy w
                  Mistrzostwach Polski grac trzy mecze! Teraz juz słówkiem nie pisnę ;-
                  )))) Jako widz wiem jedno, kiedy nie przyjde na Torwar zobaczę Was
                  na lodzie... :-((((
                  • hit_and_roll Re: MPJ 2007 17.10.07, 20:35
                    "W zwiazku z niepodjeciem decyzji przez odpowiednie organy PZC, oswiadczam ze
                    nie uwzgledniam protestu Slaskiego Klubu Curlingowego..."

Pierwszy raz spotykam się z sytuacją gdy protest zostaje nieuwzględniony z
                    powodu braku podjęcia decyzji przez odpowiednie organy... Skoro te organy nie
                    potrafią podjąć decyzji to po co wogóle istnieją, a poza tym bardzo ciekawy
                    jestem kto i na jakiej podstawie podjął decyzję o dopuszczeniu dodatkowej
                    drużyny do MPJ... chyba że drużyna została przyjęta bo też nikt nie był w stanie
                    podjąć decyzji co z nią zrobić...

Całość dotychczasowych działań organizatorów MPJ można skrócić do jednego zdania:
                    W dwa dni z bardzo ciekawie zapowiadających się rozgrywek dziewczyn, które miały
                    szansę wyłonić naprawdę najlepszą drużynę w najlepszy możliwy sposób, PZC
                    poprzez swoje nielogiczne decyzje doprowadził do stanu w którym te MPJ będą
                    "niezapomniane" z zupełnie innych powodów... a wszystko jeszcze przed nami... :(

• lobuz_kkc-w Re: MPJ 2007 18.10.07, 11:23
                      Co tu dużo mówić... burdel byl, jest i puki co bedzie... trzeba sie
                      do tego przyzwyczaić. wspolczuje naszym kobietkom. do zobaczenia
                    • t.kierzkowski Re: MPJ 2007 19.10.07, 12:59
                      Cóż - żal mi Was wszystkich, którzy będziecie w tym uczestniczyć. Niestety, MPJ
                      to nie jedyna impreza, w której PZC jako instytucja zachowuje się w sposób
                      skandaliczny. W związku z turniejem Baltic Cup mamy do czynienia z kolejnym
                      przykładem - co tu dużo mówić - skandalem i złamaniem prawa. Ale o tym już
                      niedługo w osobnym wątku.

W moim odczuciu tylko w tym miesiącu dwukrotnie zostały przez PZC złamane
                      przepisy wynikające z ustawy o sporcie kwalifikowanym, ustawy o kulturze
                      fizycznej oraz jeszcze kilku innych aktów prawnych. Jeżeli decyzje, o których
                      dowiedzieliśmy się wczoraj jako drużyna i klub zostaną podtrzymane, to
                      zapewniam, że końcówka roku w naszym curlingu będzie bardzo ciekawa.
                      • tish_jedyna Re: MPJ 2007 19.10.07, 17:16
                        t.kierzkowski napisał:

> W związku z turniejem Baltic Cup mamy do czynienia z kolejnym
                        > przykładem - co tu dużo mówić - skandalem i złamaniem prawa. Ale o tym już
                        > niedługo w osobnym wątku.

Chyba wiem co masz na myśli. Mnie osobiście trafił ciężki szlag...
                        Pozdrawiam
                        Pati
      • mklu Re: MPJ 2007 18.10.07, 15:35
        mimo calego balaganu:( mam nadzieje ze wbrew wszystkiemu uda nam sie stworzyc warunki by Juniorzy mogli rozegrac "mistrzostwa" w milej atmosferze.
        wiec zycze dobrej gry, pokazcie ze jestescie Curlerami a nie tylko gracie w curling. dobrej zabawy a dziewczetom- wiele sily- pamietajcie ze w Spale dałyscie radę:)

pozdrawiam wszystkich

maria
      • justynazalewska Re: MPJ 2007 21.10.07, 16:01
        wyniki :)
        dziewczęta
        1. AZS GLIWICE DZWONECZKI
        2. AZS CHILI ŁODŹ
        3. RKC RUDA ŚLĄSKA

CHŁOPCY
        1. KKC PIECHOWICE
        2. SKC MARLEX KATOWICE
        3. SKC YYY KATOWICE

WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZAWODNIKÓW :)
      • lobuz_kkc-w Re: MPJ 2007 21.10.07, 17:34
        Dzieki wszystkim za zaangarzowanie w organizacje i za to ze mozna bylo mile
        spedzic czas w doborowym towarzystwie. gratulajce dla Piechowic i Gliwic. pozdrawiam
      • ccckhangoor Re: MPJ 2007 21.10.07, 19:36
        Gratulacje dla Dzwoneczków, Gratulacje dla grających ostatni juniorski sezon
        Piechowic!
        Gratulacje dla Marlexu i łódzkiego AZSu, za stawienie oporu, dzięki czemu finały
        oglądało się z prawdziwą przyjemnością!
        • 13dzikos Re: MPJ 2007 21.10.07, 22:22
          Dzięki wszystkim za grę, fajnie było zagrać razem na tych zawodach :)
          Do zobaczenia :)
          dzikos
          • curling_girl Dziękuję! 21.10.07, 22:58
            Naprawdę było świetnie,gratuluję chłopakom z Piechowic i Smokowi^, dziękuję
            naszym przeciwnikom, mojej ukochanej drużynie ;*, naszemu "największemu"
            trenerowi. Dziękuję za tą wspaniałą atmosferę i do zobaczenia już niebawem na
            lodzie ;)
            • damian.kkc.krakow Re: Dziękuję! 21.10.07, 23:28
              Dziękuje wszystkim drużyną i ludziom bez których te mistrzostwa nie odbyły by
              się i nie miałyby tak ciekawego przebiegu, dzięki za przyjemną rywalizację fair
              play. Gratuluję medalistom i do zobaczenia!
              Pozdrawiam, Damian :)
              • damiahn Re: Dziękuję! 21.10.07, 23:57
                to i ja jako damian gratuluję wszystkim zarówno wygrywającym jak i stawiającym
                opór... :)
                W Was młodych nasza przyszłość... (byle nie za bliska ;) :D )
                • czolgi89 Re: Dziękuję! 22.10.07, 09:27
                  Ja również dziękuję... swojej drużynie (Companeros... byliście boscy:P),
                  dziewczynom z naszego klubu za doping i gratuluję dobrej gry:), wszystkim z
                  którymi dane było nam zagrać za wiele emocji i grę fair. Medalistom i zawodnikom
                  "fair play" gratuluję serdecznie i do zobaczenia już niebawem:) Czyść!
        • dj_pinball Re: MPJ 2007 22.10.07, 09:11
          Gratulacje dla wszystkich medalistów, szczególne gratulacje dla
          zwycięzców, no i jeszcze "gratulacje" dla PZC za znakomitą decyzję o
          poszerzeniu w ostatniej chwili stawki drużyn o Nikifor "No stress".
          Dziewczyny odwdzięczyły się bezstresowo oddając 2 (z 3) mecze
          walkowerem. Nie wstyd Wam?
          • t.kierzkowski Re: MPJ 2007 22.10.07, 11:15
            Ależ Adam... No Stress to no stress :) Nie czepiajmy się szczegółów ;)
            Poza tym PZC ma zawsze rację, a jak nie ma racji to i tak ma rację :)
            • ccckb Re: MPJ 2007 22.10.07, 11:20
              Jak zwykle wiele emocji towarzyszło zmagającym sie na lodzie.
              Chciałabym bardzo pogratulowac Dzwoneczkom - BRAVO dziewczyny,
              należało Wam się.
              I oczywiście niezmiennie Piechowicom - rekordzistom.
              Żadna druzyna nie wygrała trzy razy z rzędu Mistrzostw kraju i nikt
              nie reprezentował Polski 4 razu z rzędu. To wielkie osiągnięcie.
              Dla wszystkich medalistów GRATULACJE!
              Miło było ogladać Wasze mecze - KKC z Marlexem, Dzwoneczków z Chili -
              jak mówią niektórzy żartownisie - emocje "jak na rybach".
              Działo się, działo...
              Pozdrawiam i do zobaczenia w Toruniu, Gliwicach, a może i Łodzi?
              • matik911 Re: Gratulacje! 22.10.07, 14:57
                Gratulacje dla:
                -medalistów
                -zawodników "fair play"

Podziękowania dla:
                -mojej drużyny: chłopaków z Companeros
                -drużyn, z którymi mogliśmy zagrać
                -innych zawodników za wspaniała atmosferę
                -kibiców
                -sędziów

to chyba tyle
                Pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna
                do zobaczenia przy najbliższej okazji!

Mateusz K.
                • dorian_kkc Re: Gratulacje! 22.10.07, 20:13
                  Dziękuję wszystkim zawodnikom którzy wytrwali do ostatniego meczu którego wynik
                  nie odzwierciedlał faktycznego przebiegu. Chciałbym przypomnieć że do
                  przedostatniego kamienia w meczu Marlex miał dużą szansę doprowadzić do dogrywki
                  bądź nawet wygrać spotkanie dlatego wielkie brawa dla nich! Gratuluję naturalnie
                  Dzwoneczkom i cieszy mnie fakt że spotkamy się w Pradze ;)

Wielkie podziękowania należą się także sędziom którzy marzli całymi dniami na
                  lodowisku a już szczególnie Karolinie która mimo wszechobecnego zimna zawsze
                  znalazła ciepłe słowa pocieszenia ;)

• hit_and_roll Re: Gratulacje! 24.10.07, 12:21
                    No to czas i na moich kilka słów :)

KKC Piechowice - gratulacje za zdobycie hat-tricka ;)
                    Dzwoneczki - przed Wami piękna przygoda w reprezentacji Polski
                    Obydwie drużyny zasłużyły na to w pełni :)

Wszystkim drużynom gratuluję coraz wyższego poziomu sportowego, mecze wśród
                    chłopaków były często wyrównane do końca, a u dziewczyn trochę w pokazaniu pełni
                    umiejętności przeszkodził wolny lód w pierwszych dniach zawodów. Jednak emocji
                    nie brakowało :)

Niestety w niektórych przypadkach zabrakło znów szacunku do zawodników i bycia
                    prawdziwym curlerem bo 3 walkowery w turnieju juniorskim zdecydowanie nie
                    powinny mieć miejsca!
                    Najgorzej że znowu nikt specjalnie się tym nie przejął...
                    • damiahn Re: Gratulacje! 24.10.07, 17:24
                      Ktoś się przejął. Mam zapewnienie, że od przyszłych mistrzostw
                      wszelkimi niejasnościami natury regulaminowej będzie zajmować się
                      komisja... regulaminowa - tak jak to być powinno :)
          • hopp-schwiiz ZDJECIA 25.10.07, 18:26
            www.pixbox.se/usr_show_id47552_page0_order1.html
            mało i głównie z dekoracji :P Piter stwierdził, że ogólnie zdjęcia drętwe, bo go
            nie było, ale obiecałam KrzysiowiBe, że zamieszczę linka, no to zamieszczam ;)
      • 13dzikos Re: MPJ 2007 25.10.07, 20:34
        na stronie PZC pojawiły się oficjalne wyniki:
        1.KKC Piechowice
        2.ŚKC "Marlex" Katowice
        3.ŚKC "YYYYY" Katowice
        4........
        5.........
        6.SCC Wa ku'ta Sopot "Posmak Zwycięstwa”
        7.KKC ”Wałbrzych” Piechowice
        8.CCC Warszawa "Dzieci Ulicy”

widzę, że Kraków też zmienił nazwę na ........, razem zawsze raźniej :)
        • matik911 Re: MPJ 2007 25.10.07, 20:44
          w formie uzupelnienia OFICJALNYCH wynikow MPJ ze strony PZC nalezy
          dodac, że
          [...]
          4. MKS Axel Toruń Vayamos Compañeros
          5. KKC Kraków
          • 13dzikos Re: MPJ 2007 25.10.07, 22:21
            hmmm nie sądzisz że związek powinien dysponować takimi informacjami? :P
            • hit_and_roll Re: MPJ 2007 25.10.07, 23:06
              Ja bym nie podpowiadał... ;)
              • 13dzikos Re: MPJ 2007 26.10.07, 14:11
                nasze modły zostały wysłuchane, ale bez nazwy drużyny ;]
                • hit_and_roll Re: MPJ 2007 - Kaseta video 27.10.07, 00:38
                  Prośba do chlopaków z Torunia :)
                  Na MPJ mieliscie obstawę w postaci kamerzysty :) Czy mozna zamowic kopie nagran
                  z meczow Axel vs ŚKC ?
                  W razie czego moj numer GG 4144241

Pozdrawiam
                  • matik911 Re: MPJ 2007 - Kaseta video 27.10.07, 12:14
                    Krzysiu masz odpowiedz na gg
                    a do pozostałych:
                    jezeli ktoś by chciał jeszcze nagrania z meczów przeciwko nam prosze
                    o kontakt na gg: 3747058
                    w tym miejscu należą sie podziekowania dla operatora kamery :D
                    Pozdrawiam
                    Mati

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka