darczek1 22.10.07, 10:58 Z tego co wyliczylem to jedna z moich druzynek powinna sie zalapac do Pucharu Polski.Czy nie wie ktos moze kiedy bedzie losowanie par??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piast78 powoli przydaloby sie cos wiecej o tych pucharach 22.10.07, 13:04 rowniez jestem zainteresowany -kto?co? i z kim? :) dzis poniedzialek ale dobrze by bylo powoli ruszyc z tym pucharem i podac troche inf. na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: powoli przydaloby sie cos wiecej o tych pucha 22.10.07, 13:10 Jeszcze dzisiaj podamy zestaw par. Musimy poczekać, bo mamy korektę w punktacji. W meczu Groclin - Lech asystował Ivanowski, a nie Piechniak, jak podawało żródło Odpowiedz Link Zgłoś
swidur6 Re: powoli przydaloby sie cos wiecej o tych pucha 22.10.07, 15:02 kowall napisał: > Jeszcze dzisiaj podamy zestaw par. Musimy poczekać, bo mamy korektę > w punktacji. W meczu Groclin - Lech asystował Ivanowski, a nie > Piechniak, jak podawało żródło Fakt w "Merkurym" była transmisja i podano Piechniaka. Obaj sa trochę podobni Odpowiedz Link Zgłoś
darczek1 Re: puchary-do Kowala 22.10.07, 14:14 Dzieki Kowall za szybka odpowiedz.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
piast78 Re: puchary 22.10.07, 19:17 no i machina ruszyła... fajnie ze trafilem od razu moją druzyną "kozaczki" na kogos z czołówki to i emocje beda większe... najważniejsze ze cos sie dzieje w tej edycji -na wiosne juz bylem w finale ( w innej grze) to moze i tu doświadczenie sie przyda- kozaczki rules...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jednakolejka Re: puchary 23.10.07, 08:03 Moim zdaniem w pucharze wygra drużyna z dalszego miejsca w klasyfikacji,gdyż czołówka nie może za dużo eksperymentować ze składem na puchar (by był lepszy od rywala), lecz spokojnie trzymać się trendu na daną kolejke i liczyć na nerwowe ruchy innych... Odpowiedz Link Zgłoś
swidur6 Re: puchary 23.10.07, 19:15 jednakolejka napisał: > Moim zdaniem w pucharze wygra drużyna z dalszego miejsca w > klasyfikacji,gdyż czołówka nie może za dużo eksperymentować ze > składem na puchar (by był lepszy od rywala), lecz spokojnie trzymać > się trendu na daną kolejke i liczyć na nerwowe ruchy innych... Rzeczywiście drużyny stworzone na kolejkę rzeczywiście maja trochę większą szanse. Jestem 7 i raczej będę sie starał nie przekombinować. Odpowiedz Link Zgłoś