Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tekesure Chinyama

IP: *.kalisz.mm.pl 26.10.07, 23:58
    Co myślicie o tym piłkarzu. Moim zdaniem bardzo szybko rozwija się jego
    talent, jeszcze trochę ma słaby przegląd pola i zbyt indywidualnie gra.
    Czytałem wywiad z nim w Magazynie Futbol i zrobił na mnie dobre wrażenia jako
    człowiek
    Obserwuj wątek
      • Gość: malvers Re: Tekesure Chinyama IP: *.chello.pl 27.10.07, 00:00
        Czy tam pisali coś o jego chorym sercu? Bo ja nie wiem jak to z tym
        było.
        • Gość: Baca Re: Tekesure Chinyama IP: *.kalisz.mm.pl 27.10.07, 00:09
          W tym wywiadzie dla Magazynu Futbol jednoznacznie dementuje on pogłoski.
          • Gość: josh Re: Tekesure Chinyama IP: *.chello.pl 27.10.07, 00:11
            Ciekawe w jakim języku udzielał tego wywiadu :D Ostatnio Drzymała
            znów wyskoczył z jego wadą serca to na stronie Legii napisali, że ma
            wadę mózgu :D
            • Gość: Baca Re: Tekesure Chinyama IP: *.kalisz.mm.pl 27.10.07, 00:18
              Nie wiem w jakim, ale w tym wywiadzie sprawia wrażenia takiego bardzo wesołego :)
              • Gość: Kiwacz Re: Tekesure Chinyama IP: *.kalisz.mm.pl 27.10.07, 21:54
                Także czytałem ten wywiad dla Magazynu Futbol, sprawiał w nim wrażenie
                człowieka, który wie co chce osiągnąć w swojej karierze, a przede wszystkim wie
                jak to zrobić.
                • Gość: Razorfan Re: Tekesure Chinyama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 22:29
                  a wy tam w Kaliszu nie macie jakichs lokalnych gwiazd o ktorych
                  pisze magazyn futbol :)
                  • Gość: oram Re: Tekesure Chinyama IP: *.chello.pl 27.10.07, 22:42
                    > a wy tam w Kaliszu nie macie jakichs lokalnych gwiazd o ktorych
                    > pisze magazyn futbol :)

No jak widać nie mają :D
                    • Gość: kokon Re: Tekesure Chinyama IP: *.chello.pl 05.11.07, 01:38
                      > a wy tam w Kaliszu nie macie jakichs lokalnych gwiazd o ktorych
                      > pisze magazyn futbol :)

>No jak widać nie mają :D

Powiem więcej, tam nie ma gwiazd!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka