Gość: picasso007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 13:15 W tym quizie jest jedna pomyłka odnośnie 10 pytania ponieważ poprawną odpowiedzią powinna być że Marek Zieńczuk zdobył 10 gola w tym sezonie a nie 8. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tede Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 13:16 nie wiedziałem w qizie że Zieniu trafił po raz 8 w tym sezonie extraklasy dla Wisły , a dwa razy to dla jakiej drużyny bo jestem zbity z tropu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryczek Nerkoski Re: Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 13:18 po raz 8 strzelił pierwszego gola dla Wisły, ciulu. A wogóle to ma 10 brameczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 13:22 a rozumiem ciulu , dzięki za wyjaśnienie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ketrab Re: Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.echostar.pl 12.11.07, 13:17 Naucz się czytać ze zrozumieniem, a potem komuś wytykaj błędy. Zieńczuk zdobył 10 gola, ale w 8 spotkaniu w tym sezonie otwierał dorobek bramkowy Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.ists.pl 12.11.07, 13:26 Wydaje mi się, że w pytaniu nie chodziło o to, którą w ogóle bramkę strzelił w tym sezonie, tylko którą jako pierwszy gol dla Wisły w meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat srednia krajowa? zmiencie ten opis!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 13:45 zawsze w quizie mialem 7kt na 10 teraz 9 na 10 i bylem ciekaw czy zmieni sie komantarz gazety do wyzszej punktacji, ale znowu jest komentarz ze trzeba sie podszkolic bo 9/10 to srednia krajowa. Panowie!!! Zmiencie ten chory komentarz przy takiej liczbie punktow bo sie osmieszacie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: srednia krajowa? zmiencie ten opis!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.07, 15:15 no własnie, to jest głupie, zadajcie te pytania ludziom na ulicy to się okaże, że średnia krajowa wynosi 2~3pkt... serdecznie do tego zachęcam. 8/10 to już chyba nie jest żadna średnia krajowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATieQ Re: srednia krajowa? zmiencie ten opis!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.07, 15:29 a ja miałem 9/10 bo Reiss strzelił 106 bramkę a nie 104 ... gupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyte(L)nik Re: srednia krajowa? zmiencie ten opis!! IP: *.dsl.mindspring.com 14.11.07, 22:30 Twój wynik: 100% (10/10) Świetnie! Jesteś naprawdę dobrze zorientowany w polskiej piłce. Nie poświęcasz zbyt wiele czasu na czytanie serwisów informacyjnych? ;-) Sprawdź się w naszym kolejnym teście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irasiad 8/10 i średnia krajowa? moa mama dstała by 0 więc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 17:52 wątpie aby średnia bya taka duża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm nauczcie się wreszcie czytać ze zrozumieniem !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 18:43 pytanie jest o to ile razy Marek strzelił gola jako PIERWSZY dla Wisły w danym meczu !!! z jego 10 bramek - 8 razy trafiał na 1:0 dla Wisły (strzelał pierwszą bramkę) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSW06 re picasso007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 17:34 ale chodzi o tzw "otworzenie wyniku" przez zienia a ja <wow> nie wiem dlaczego ale zdobyłem 90% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barca Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 18:14 wasze quizy są supcio jak barca i czekam aż wyjdzie wasz kolejny quiz ale o hiszpańskiej primiera division mam nadzieje że będzie fajowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barca Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 18:23 kur......................................................wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaa zieńczuk strzelił dla wisły 10 goli ciulu Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Quiz: Weekend z ekstraklasą 19.11.07, 13:27 Gość portalu: barca napisał(a): > kur......................................................wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww > wwwwwwwwwwwwwwaaaa > zieńczuk strzelił dla wisły 10 goli ciulu Człowieku czytaj pytania ze zrozumieniem, nie chodzi ile bramek zdobyl w sumie, tylko jako PIERWSZY. Odpowiedz Link Zgłoś