jorge.martinez 06.12.07, 15:37 Jeśli wygrają turniej będzie to znak, że jest się czego spodziewać po Polakach. Jeśli polegną... cóż... Taki los. Przynajmniej na olimpiadzie nie będzie wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ps Re: Losowanie turnieju kontynentalnego w Izmirze: IP: *.hrz.uni-siegen.de 06.12.07, 16:04 zgadza sie. ponadto bedzie latwy rywal w polfinale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopron Re: Losowanie turnieju kontynentalnego w Izmirze: IP: *.promax.media.pl 06.12.07, 16:25 najpierw do tego polfinalu trzeba wejsc, a grupa trudna:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiBIcka Re: Losowanie turnieju kontynentalnego w Izmirze: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 16:29 trudna grupa to fakt, ale jak chce się jechać na olimpiadę to trzeba pokonać wylosowanych rywali(potem będzie łatwiej). bo jak będziemy liczyć na ostatnią szansę w turnieju interkontynentalnym to się możemy przeliczyć.pozdr.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Losowanie turnieju kontynentalnego w Izmirze: IP: 212.106.17.* 06.12.07, 17:07 Serbię nazywasz łatwym rywalem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gesc maj 2007? IP: 83.17.198.* 06.12.07, 16:08 "Ostatnią szansą zakwalifikowania się do igrzysk będą turnieje interkontynentalne (w maju 2007 roku)." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: naga prawda o polskiej siatkowce meskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 16:28 Wreszcie wszyscy to widza , tytul vicemistrza swiata to byl dla Polakow cud, wielce niezasluzony cud.Juz sie wiecej cos takiego nie powtorzy, miernoty zostana miernotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raul Re: naga prawda o polskiej siatkowce meskiej IP: 85.134.217.* 06.12.07, 16:38 może niezasłużone, może fuksiarskie, może są miernotami, ale mają srebrne medale i nikt im tego nie odbierze a Ty do końca życia będziesz siedział przed komputerem i leczył kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Guten Tag Johann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 16:49 Witaj Herr Johann! Piszesz bez sensu i po co to Tobie??? Nie jestem wielbicielem polskich siatkarzy ale widząc takie wpisy jak Twój to aż "krew mnie zalewa". Wywalczyli srebrny medal na parkiecie i jest to ich sukces. Ty natomiast siedzisz przed komputerem i opluwasz bez przyczyny. To jest postępowanie człowieka miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Auf nie mehr Wiedersehen Jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 17:35 Poczekam troche , moze zaleje.Jak dasz wtedy rade ruszyc jednym paluszkiem, wystukaj cos rownie wznioslego i glupiego zarazem.Posmieje sie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrekc87 Losowanie turnieju kontynentalnego w Izmirze: P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 16:31 damy rade, bo jak nie my to kto?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Losowanie turnieju kontynentalnego w Izmirze: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 17:00 Niemcy awansuja do Pekinu.Nalezy sie im to wreszcie.Polacy poogladaja sobie , jak ich zachodni sasiedzi przoduje takze w tej dyscyplinie.Prawdzuwe lanie dostana Polacy od Niemcow w noznej , na najblizszych ME. Oj , bedzie na co patrzec, oj bedzie sie znowu z czego posmiac , patrzac na oglupione miny polskich kibicow , ktorym ich propaganda panstwowa wmawiala , ze to oni tym razem sa wreszcie ueber alles.Oj bedzie wesolo , jak sie jeszcze na ten mecz ten zalosny maly czlowieczek wybierze i nie bedzie sie umial dopytac ktoredy do wyjscia, no bo on to tylko po waszemu.Jak to jednak jest dobre samopoczucie , moc o panu prezydencie Koehlerze powiedziec: jestem z Niego dumny, nie wstydze sie Go , reprezentuje mnie godnie.Ciekawe ,czy wszyscy u was o waszym tak by powiedzieli, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D@nielo Losowanie turnieju kontynentalnego w Izmirze: P.. IP: *.uni.lodz.pl 06.12.07, 16:32 ja myślę że chłopaki dadzą radę.. Może ich forma nie jest jeszcze tak wysoka na tyle ile byśmy tego oczekiwali ale z meczu na mecz powinna wzrastać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Ale Gierczyński wraca do kadry i to jest IP: 82.139.47.* 06.12.07, 17:46 wspaniała wiadomość. Wreszcie będziemy mieć konkurencję na pozycji przyjmującego, a jak wiadomo konkurencja wyzwala w zawodnikach dodatkową energię i mobilizuje do lepszej gry.:)Oby tylko Kadziewicz się wykurował, bo jednak Grzyb to nie jest zawodnik na pierwszą szóstkę.Wlazły, uwzględniając przerwę w graniu(kilka tygodni), chyba nie zdąży odbudować formy i wydaje mi się, że Lozano go nie zabierze. trudno będzie o awans, ale mam nadzieję, że siatkarze sprawią nam wszystkim noworoczną niespodziankę(chociaż trzeba poczekać do połowy stycznia).:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Losowanie turnieju kontynentalnego w Izmirze: IP: 192.242.20.* 06.12.07, 18:56 ...dla cieniutkich Polakow wszyscy sa TRUDNI! Chcieli by San Marino, Luxenburg i Watykan .... wtedy dla Orlow bylaby nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Losowanie turnieju kontynentalnego w Izmirze: IP: *.chello.pl 06.12.07, 19:38 Gość portalu: misio napisał(a): > ...dla cieniutkich Polakow wszyscy sa TRUDNI! > Chcieli by San Marino, Luxenburg i Watykan .... wtedy dla Orlow > bylaby nadzieja Przestań truć. Siła grup jest w oczywisty sposób nierówna. W grupie A są trzy zespoły z pierwszej dziesiątki oficjalnego rankingu FIVB: Polska (5. miejsce), Hiszpania (6) i Włochy (10). W grupie B jest tylko Serbia (8. miejsce). Zastanawia mnie, po co FIVB prowadzi ten ranking, skoro potem nie uwzględnia go przy rozstawieniach. Na szczęście terminarz turnieju przewiduje dwa dni przerwy między rozgrywkami grupowumi i półfinałem, więc zwycięzcy grupy A będą mieli czas na odpoczynek po trudnych bojach i szanse się wyrównają. Zatem - nie ma co narzekać, trzeba grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Losowanie turnieju kontynentalnego w Izmirze: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 19:46 gra Wlazlego nie opiera sie na 'formie' tylko na dynamicie i sile. jak bedzie w pelni zdrowia to bedzie gral- proste! grupa trudna- ale zaleta jest taka, ze ewentualny polfinal bedzie latwy. jakbysmy teraz nie awansowali, to i tak jedziemy na turniej w maju, a zapewniam was, ze mocnych druzyn to duzo tam niebedzie hehehe :P a ty Johann idz lecz kompleksy. szkopow 3-0 rozwalimy, a i na EURO w noge wygramy! polska, bialo czerwoni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Losowanie turnieju kontynentalnego w Izmirze: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 22:51 Tu nie ma co biadolić, na igrzyska jedzie tylko zwycięzca, więc trzeba wygrać ten turniej. Ale będzie ciężko nie dlatego, że trudna grupa, tylko dlatego, że nasi słabo grają, no i Wlazły skręcił kulas. Oby się wylizał, bo bez niego z awansu nici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: Losowanie turnieju kontynentalnego w Izmirze: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 12:22 takie losowanie to wg mnie pochodna zajętych miejsc podczas ME a nie rankingu swiatowego, ponieważ to jest turniej kontynentalny, a my jako zajmujący jedno z ostatnich miejsc zakwalifikowaliśmy się na końcu (niejako z ostatniego koszyka), liczę, że ten turniej wyzwoli w naszych siatkarzach chęć rewanżu, bedą chcieli udowodnić sobie, przeciwnikom i kibicom, że potrafią wygrywać, czyściec trzeba przejść, nie ma rady Odpowiedz Link Zgłoś