Gość: greg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 14:34 szacunek dla zo!!! www.cyberdunk.com?ref=23766 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: giani_zola Fruwając pod koszem: O człowieku, który się kul.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 15:12 brawo za artykuł. zo - respect Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Fruwając pod koszem: O człowieku, który się k 23.12.07, 15:54 Pamiętam ja Zo przychodził do NBA, teraz jestem świadkiem jak będzie się z nią żegnał. Wielki gracz, zawsze przygotowany do gry. Nikt nie blokował tak jak on, jedynie Mutombo mógł by z nim stanąć w szranki ( w końcu to ta sama kuźnia...). Wielki, wielki podziw i szacunek. O takich ludziach należy pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzepka Fruwając pod koszem: O człowieku, który się kul.. IP: *.szczecin.mm.pl 23.12.07, 17:45 chlopaki zajebiscie, ale bez tych linkow. Odciagaja uwage, a tekst jest najwazniejszy wesolych swiat rzepka Odpowiedz Link Zgłoś
mrudy Re: Fruwając pod koszem: O człowieku, który się k 23.12.07, 18:22 Rzepka: to nie my - to ktoś nadgorliwy w redakcji :-) MRPW Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.nawrot O, przepraszam... 23.12.07, 20:39 Ostatnio miałem od Was sygnały, że jak robię dużo linków, to się Wam podoba, więc dajcie jakoś znać, czy wolicie z linkami czy bez. Dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mrpw Re: O, przepraszam... 23.12.07, 22:01 Hej, Hej, Sorry - to było nieporozumienie. Linki są super :-) Dzięki! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrick Ewing Zo - respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 18:07 Alonzo jest wielki. Szacun!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmr8 Fruwając pod koszem: O człowieku, który się kul.. IP: *.kulnet.kuleuven.be 23.12.07, 21:06 Super felieton, szacunek dla Zo. BTW mieliście zamiar duzo pisac o roku 1997 i cos sie urwalo...mysle ze fajnie byloby wrocic do tych opisow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytr fdsfds IP: *.babilon.ds.polsl.pl 24.12.07, 01:03 i ani slowa o timie hardawayu?? przeciez to z nim stworzyl najlepszy duet w swojej karierze.. pamietam czasy kiedy Zo byl obok Ewinga, Shaqa i Olajuwana najlepszym centrem w lidze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dbigOopaWkahMoq Fruwając pod koszem: Zo, który się kulom nie kł... IP: 83.233.30.* 19.04.09, 17:53 mmsnz5 twixvicediuk, ckxcmqejcocy, [link=http://sdyaktdnfsub.com/]sdyaktdnfsub[/link], rybrgcgwegfv.com/ Odpowiedz Link Zgłoś