Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Warbud jak Barcelona?haha

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.01, 12:13
    Po przeczytaniu tekstu "Polonia jak Barcelona" nie wiem czy mam sie śmiać czy
    płakać. O takie marzenia nie podejrzewałem nikogo. Szczególnie, że klubik
    podwórkowy z Muranowa nie ma wogóle kibiców! A tym bardziej interesujących się
    koszykówką. Warbud płacze, że mało osób przychodzi na Torwar na mecze tego
    klubiku. A co w tym dziwnego? Niech się cieszą, że rodziny zawodników chcą
    przychodzić na mecze. W przeciwnym wypadku w hali byłoby okrągłe 0 kibiców.
    Warbud-Muranów nigdy nie będzie miał kibiców w stolicy, bo tutaj rządzi Legia i
    każdy normalny człowiek wybiera ten właśnie klub. A poza tym w Warszawie nie ma
    żadnego zainteresowania koszykówką! Nawet na mecze Legii przychodzi mało osób,
    gdyż nikogo koszykówka nie interesuje. Wszyscy wolą jechać na piłkę na
    Łazienkowską. Taka jest prawda i ... szkoda, bo ja staram się nie opuszczać
    żadnego meczu na Obrońców Torbuku, bo kocham Legię. Ale nie dlatego że tak
    bardzo interesuję się koszykówką. Szefowie Warbudu- dajcie sobie spokój- W
    WARSZAWIE JEST TYLKO LEGIA!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wally#10 Re: Warbud jak Barcelona?haha IP: 194.200.250.* 13.07.01, 14:34
        Gość portalu: Bodziach napisał(a):

&#62 Po przeczytaniu tekstu "Polonia jak Barcelona" nie wiem czy mam sie śmiać czy
        &#62 płakać. O takie marzenia nie podejrzewałem nikogo. Szczególnie, że klubik
        &#62 podwórkowy z Muranowa nie ma wogóle kibiców! A tym bardziej interesujących się
        &#62 koszykówką. Warbud płacze, że mało osób przychodzi na Torwar na mecze tego
        &#62 klubiku. A co w tym dziwnego? Niech się cieszą, że rodziny zawodników chcą
        &#62 przychodzić na mecze. W przeciwnym wypadku w hali byłoby okrągłe 0 kibiców.

Nie wiem czy tysiąc (w porywach dwa tysiące vide Zepter, Anwil, Stal) kibiców to
        jest tak mało. Ale faktem jest, że na Torwarze (5 tysięcy miejsc) tak to
        wygląda. Nie bój się kibice są, pamiętają i dopingują. Radzę zajrzeć w nowym
        sezonie do nowej hali AWF. Będzie świetna atmosfera, tym bardziej, że zespół
        zagra w play-off. W przeciwieństwie do Legii, która będzie miała poważne
        problemy z utrzymaniem się w lidze.

&#62 Warbud-Muranów nigdy nie będzie miał kibiców w stolicy, bo tutaj rządzi Legia i
        &#62
        &#62 każdy normalny człowiek wybiera ten właśnie klub.

Każde zdanie gdzie pojawia się słowo każdy jest nieprawdziwe. Więc takie
        kwantyfikowanie zdań to bzdura. Zresztą ja napisałbym coś kompletnie odwrotnego.

A poza tym w Warszawie nie ma
        &#62
        &#62 żadnego zainteresowania koszykówką! Nawet na mecze Legii przychodzi mało osób,
        &#62 gdyż nikogo koszykówka nie interesuje. Wszyscy wolą jechać na piłkę na
        &#62 Łazienkowską. Taka jest prawda i ... szkoda, bo ja staram się nie opuszczać
        &#62 żadnego meczu na Obrońców Torbuku, bo kocham Legię. Ale nie dlatego że tak
        &#62 bardzo interesuję się koszykówką. Szefowie Warbudu- dajcie sobie spokój- W
        &#62 WARSZAWIE JEST TYLKO LEGIA!!!

W Warszawie są Polonia i Legia (radzę spojrzeć na tabelę zeszłęgo sezonu). A
        obawiam się, że po kolejnym sezonie będzie tylko Polonia. Koszykówką interesuje
        się relatywnie dużo osób (jasne, na piłkę na Polonię przychodzi średnio tylko
        3500 osób a na Legię tylko 6000 - ale to jest problem całego sportu, a nie
        koszykówki jako takiej) . Widać, że kompletnie nie masz pojęcia o czym mówisz.
        Na Legię ludzie nie chodzą, ponieważ panuje przekonanie (ja wiem?, chyba
        słuszne), że panuje tam kompletne zdziczenie, dowodem czego jest zresztą twój
        post. A Polonia miała na początku sezonu kiepski skład i to skutecznie
        odstraszyło większą liczbę kibiców. Zresztą przecież oba zespoły były
        beniaminkami i po raz pierwszy od dawna grały w pierwszej lidze.

A wywiad był bardzo interesujący i cieszy mnie, że istniej pewna długofalowa
        strategia, połączona z dobrym PR. O to przecież w sporcie chodzi.

Pozdrowienia

PS. Jedyne za co mogę opieprzyć kierownictwo to kwestia nowej hali, ale wiem
        niestety, że kwestie prawne, dotyczące gruntów są bardzo skomplikowane.
      • Gość: Były Re: Warbud jak Barcelona?haha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 16:45
        Gość portalu: Bodziach napisał(a):
        Nie pamiętasz przeszłości,nie tak dawnej.W Warszwie były 3 mocne zepoły.Legia
        Polonia i AZS.To był kwiat polskiego basketu.Każdy z tych zspołów miał swoich
        kibiców.Przez wiele lat kadra to była 80% Warszawa.Nie będę Ci podawał nazwisk
        tych zawodników,również olimpijczyków,bo nic ci to nie powie.
        Życzę Ci abyś dobrze grał w kosza na podwórku i również lewą ręką,bo wygląsz mi na
        bardzo jednostronnego gracza.
        Pozrdawiam Bodziacha.
        &#62 Po przeczytaniu tekstu "Polonia jak Barcelona" nie wiem czy mam sie śmiać czy
        &#62 płakać. O takie marzenia nie podejrzewałem nikogo. Szczególnie, że klubik
        &#62 podwórkowy z Muranowa nie ma wogóle kibiców! A tym bardziej interesujących się
        &#62 koszykówką. Warbud płacze, że mało osób przychodzi na Torwar na mecze tego
        &#62 klubiku. A co w tym dziwnego? Niech się cieszą, że rodziny zawodników chcą
        &#62 przychodzić na mecze. W przeciwnym wypadku w hali byłoby okrągłe 0 kibiców.
        &#62 Warbud-Muranów nigdy nie będzie miał kibiców w stolicy, bo tutaj rządzi Legia i
        &#62
        &#62 każdy normalny człowiek wybiera ten właśnie klub. A poza tym w Warszawie nie ma
        &#62
        &#62 żadnego zainteresowania koszykówką! Nawet na mecze Legii przychodzi mało osób,
        &#62 gdyż nikogo koszykówka nie interesuje. Wszyscy wolą jechać na piłkę na
        &#62 Łazienkowską. Taka jest prawda i ... szkoda, bo ja staram się nie opuszczać
        &#62 żadnego meczu na Obrońców Torbuku, bo kocham Legię. Ale nie dlatego że tak
        &#62 bardzo interesuję się koszykówką. Szefowie Warbudu- dajcie sobie spokój- W
        &#62 WARSZAWIE JEST TYLKO LEGIA!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka