Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyniki 1 kolejki PPFP i zmiana punktacji!!!

12.08.03, 13:35
    Witam!!!
    Pamiętam,że w zeszłym sezonie też namieszałem w punktacji,ale teraz mam
    czyste sumienie bo nie wpłynęło to na wynik żadnego meczu!!!(zmieniła się
    tylko ilość bramek).Żle zareagowałem na -1 punkt dla obrońców i wyniki byłby
    znowu hokejowe,a ja tęsknię za klasycznymi 0-0 lub 1-0 co nie było dotąd
    częste.
    Druga zmniana to nowy zespół AC Bełchatów znanego nam prezesa
    bacik'a...zmienił on FC Kardi Team,który nie został sklasyfikowany a prezes
    nie kwapi się odezwać na forum.Poza tym ja miałem z nim 1 mecz i nie chciałem
    go wygrywać w taki sposób...a PZPN czuwa...

Oto nowa punktcja!!!
    0-30...0
    31-40..1
    41-45..2
    46-50..3
    51-55..4
    56-60..5
    61-70..6
    71-80..7
    A to wyniki 1 kolejki:

FC Chechaouen--FCJeleniag (46-48) 3-3
    GKS Tychy--LKS Drzewce (38-39) 1-1

Adee Team P-ń--Hirołs (51-41) 4-2
    piko58--FC Muminki (44-53) 2-4 SENSACJA!!!!

Gladiatory--Odlew Poznań (21-51) 0-4
    FC OKECIE--Legiony (22-16) 0-0 Stalowa obrona ;-C

FC DZYNDZLE--Ugugunana (57-56) 5-5 Styl naszej Wisełki...
    Parasol_Wrocław--Dnl Team (38-51) 1-4

Masters Kraków--FC Kiwny (47-6) 3-0
    Upadłe Anioły--Wygramy (33-46) 1-3

FC Sulejówek--EMPEROR Kielce (37-49) 1-3
    Triceps Squad--KB Lechia (38-51) 1-4

Electro Boyz--KS Leszcze (72-46) 7-3
    AC Bełchatów--Cyklonębork (30-39) 0-1

Złocistokrwiści--ambroz team (56-39) 5-1
    Świt Poznań--FC Sliema (41-29) 2-0

Tabelki po 2 kolejce!!!Zestaw par:
    1kol...1z2 i 3z4
    2kol...2z3 i 4z1
    3kol...4z2 i 1z3
    4kol...2z4 i 3z1
    5kol...3z2 i 1z4
    6kol...2z1 i 4z3

Mam nadzieje,że nie będzie dużo zamieszania przez punktację...wszystkie
    potrzebne inf umieściłem na tym wątku,żeby nie trzeba bylo szukać w gąszczu
    ogłoszeń.....pozdr

Obserwuj wątek
      • mufan TU JEST PODZIAŁ NA GRUPY!!! 12.08.03, 13:40
        Przypominam o zapisywaniu sie do ligi roboczej pucharu kod:5597038062

Grupa A:
        FC Chechaouen/chechaouen
        FCJeleniag/mirekl
        GKS Tychy/karptychy
        LKS Drzewce/cirkon

Od razu powiem,że wygląda na najmocniejszą i jako jedyn nie zawiera nowego
        uczestnika...tak wypadło;-)

Grupa B
        Adee Team/adee
        Hirołs/Chudziński(dawne DeBest...chyba sprzedali nazwę ;-)
        piko58/piko58
        FC Muminki/sienia

Grupa C
        Gladiatory/klimon
        Odlew Poznań/matbli(dawni chłopcy z PGR-u...czasy inne więc nowa nazwa???)
        FC OKECIE/okeciak
        Legiony/antulio

Grupa D
        FC DZYNDZLE/koszemelok
        Ugugunana/ugugunan
        Parasol_Wrocław/masta71miasta
        Dnl Team/Dnl

Grupa E
        Masters Kraków/Kuti
        FC Kiwny/Kiwny
        Upadłe Anioły/Arch
        Wygramy/Patrax

Grupa F
        FC Sulejówek/yaru
        EMPEROR Kielce/lucas
        Triceps Squad/bachus
        KBLechia/kamilka1

Grupa G
        Electro Boyz/elektron
        KS Leszcze/krzek
        AC Bełchatów/bacik
        Cyklon Lębork/mufan

Grupa H
        Złocistokrwiści/marsl
        ambroziki/ambroz
        Świt Poznań/tompie
        FC Sliema/mlody

Zestaw par:
        1kol...1z2 i 3z4
        2kol...2z3 i 4z1
        3kol...4z2 i 1z3
        4kol...2z4 i 3z1
        5kol...3z2 i 1z4
        6kol...2z1 i 4z3

• Gość: Arch Re: Wyniki 1 kolejki PPFP i zmiana punktacji!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 13:54
        Punktacja chyba lepsza . Moim skromnym zdaniem. Poza tym mam wrażenie , że
        dzięki niej przegrałem mniejszą róznića bramek :). Musimy razem z zarządem LPFP
        przedyskutować czy analogicznie zmienić punktacje w lidze. Dołączam sie do
        apelu do dopisywania się do ligi roboczej, gdyż nam ( LPFP ) również jest wtedy
        łatwiej liczyć punkty.
        Pozdr. Arch
      • mufan Kod do ligi roboczej:5597038062...... 12.08.03, 23:58
        Proszę o zapisy!!!
        • Gość: m71m Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... IP: 62.233.176.* 13.08.03, 01:30
          No niezle w tej edycji chyba juz mam pozamiatane,prze druzyne montowana po
          pijaku,teraz chetnie zrobilbym z 8 transferow ale to od razu raczej skazuje
          mnie na porazke w drugim meczu wiec zaryzykuje i moze obedzie sie bez
          zmian..jednak z drugiej strony gram z prezesem Ugu,ktory zdobyl ponad 20 pkt
          wiecej niz ja ..(pewnie przez Groclin).
          Coz gratuluje Dnl,mam nadzieje ze w nastepnym spotkaniu ze swoim przeciwnikiem
          podzielicie sie punktami :-)
          • piko58 wyjaśnienie 13.08.03, 09:39
            nie naliczono punktów za j.mazurkiewicza z polonii w-wa, r.kowalczyk vel
            austria napisal mi ze beda doliczone przy 2 kolejce - tak wiec rozmiar mojej
            porazki nieco sie zmniejszy i bedzie wynosil 3-4.
          • ugugunana Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... 15.08.03, 11:26

Witam!

Przed tą kolejką wprowadziłem jedynie kosmetyczną zmianę: Jarzębowski za
            Górskiego... Wszak, po co psuć dobre? Mam cichą nadzieję na zwycięstwo, tym
            samym - rewanż za porażkę w ubiegłej edycji... Jednak wiem, że będzie ciężko...
            Niech wygra lepszy! PZDR. UgU
        • Gość: Patrax Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.03, 16:37
          Chcialem zauważyć że poprzednia punktacja byla lepsza i nie zmienia sie zasad
          w trakcie gry. Ale dostosuje sie do kazdej punktacji. Pozdrowienia
          • mufan Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... 13.08.03, 20:33
            Nie rozumię w czym miała być lepsza...a zasady się nie zmieniły tylko
            punktacja,co nie wpłynęło na wyniki.
          • piko58 Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... 14.08.03, 08:57
            Gość portalu: Patrax napisał(a):

> Chcialem zauważyć że poprzednia punktacja byla lepsza i nie zmienia sie zasad
            > w trakcie gry. Ale dostosuje sie do kazdej punktacji. Pozdrowienia

Prezesie Patrax,
            to jest demokratyczna liga i demokratyczne forum - każdy może wyrazić swoje
            zdanie na temat punktacji i nie tylko ale sądzę, iż nie należy dykutować o
            sprawach gdzie Prezes Mufan ma zawsze rację, a my starzy forumowicze wiemy o
            tym i w pełni mu ufamy:))

• patrax Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... 14.08.03, 10:46
              To napisz to również innym co wyrazili tylko swoje zdanie powtarzam wyrazili
              bo ja tylko wyraziłem opinie i nie musisz się ze mną zgadzać ale pouczać to
              mnie nie będziesz. A jak byś przeczytał dokładniej mój post to byś wiedział że
              nie moja to sprawa ustalać punktacje i zasady dlatego wyraziłem tylko opinie.
              Pozdrowienia
              • piko58 Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... 15.08.03, 00:11
                patrax napisał:

> To napisz to również innym co wyrazili tylko swoje zdanie powtarzam wyrazili
                > bo ja tylko wyraziłem opinie i nie musisz się ze mną zgadzać ale pouczać to
                > mnie nie będziesz. A jak byś przeczytał dokładniej mój post to byś wiedział
                że
                > nie moja to sprawa ustalać punktacje i zasady dlatego wyraziłem tylko opinie.
                > Pozdrowienia

Nie było moim zamiarem urażenie kogokolwiek, ale jest to specyficzna liga i
                specyficzne forum - i rządzi się swoimi prawami, dlatego muszę Cię pouczyć:
                "nowi" nie powinni "szarogęsić się" i zalecam więcej pokory a mniej
                zacietrzewienia. I jeszcze jedno: czy TY masz poczucie humoru ??
                • Gość: marsl Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... IP: 212.69.68.* 15.08.03, 22:32
                  specyficzna liga?
                  to ja też jestem specyficzny?
              • patrax Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... 15.08.03, 20:01
                Czy ty umiesz czytać Prezesie piko chyba zaznaczyłem ze nie mam zamiaru sie
                wtrącać w punktacje a tylko wyraziłem pogląd i zaznaczylem że dostosuje sie do
                kadej punktacji wprowadzonej przez Szanownego Mufana bo to jego gra. A tobie
                powiem tylko tyle że skoro używasz słow szarogęsić się do kogoś to oznacza że
                to chyba ty to robisz (Z poczuciem humoru) Pozdrowienia.
                • kuti_master Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... 15.08.03, 20:53
                  patrax wyluzuj...
                  • mufan Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... 15.08.03, 22:48
                    No to się nam Prezesi zdenerwowali.A to dopiero pierwsza kolejka ;-).Nic się
                    przecież nie stało.Każdy sobie pogadał i spoko.A to kto jest lepszy i tak
                    wyjaśni boisko(nie dotyczy Szczakowianki ;-).Szkoda wątków na takie
                    bzdury.Napiszcie lepiej co w waszych drużynach.Pozdr
                    • patrax Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... 16.08.03, 19:39
                      A no u mnie pełna mobilizacja po pierwszej kolejce w której moja drużyna
                      doprowadziła do Upadłości Anioły w tej kolejce mam nadzieje nieźle Kiwnąć
                      drużyne Kiwnego. A w następnej wygram turniej Masters i pokonam Kutiego.
                      Pozdrowienia.
                      • kuti_master Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... 16.08.03, 21:16
                        Patrax muszę zburzyć Ci plan - ale chyba my gramy teraz razem w 2.kol, a nie w
                        trzeciej
                        • patrax Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... 16.08.03, 22:14
                          Masz racje Kuti to najpierw wygram Turniej Masters a potem Kiwne kiwnego. Ha
                          ha ha Pozdrowienia
            • mufan Re: Kod do ligi roboczej:5597038062...... 14.08.03, 16:01
              :-))))
      • kamilka1 Re: Wyniki 1 kolejki PPFP i zmiana punktacji!!! 13.08.03, 10:23
        Chcę zgłosić pomyłkę drużyna KBLechia zdobyła w tej kolejce 44pkt a nie 51pkt
        wpłynie to na wynik meczu teraz będzie on wyglądał tak

Triceps Squad--KB Lechia (38-44) 1-2

Oto co mufan napisał:

> Oto nowa punktcja!!!
        > 0-30...0
        > 31-40..1
        > 41-45..2
        > 46-50..3
        > 51-55..4
        > 56-60..5
        > 61-70..6
        > 71-80..7
        > A to wyniki 1 kolejki:

> Triceps Squad--KB Lechia (38-51) 1-4
        >
        • kamilka1 do mufana 13.08.03, 10:37
          przypominam że w tej rundzie odbędzie się tylko 13 kolejek zatem proponuję
          zmiejszyć liczbę kolejek do 3 w pierwszej rundzie a mecz i rewanż zagrać
          dopiero od 2 rundy.
          Inaczej nie damy rady bo będzie tak
          6 kolejek (1 runda)
          3 kolejki (2 runda)
          1 kolejka 1/4
          1 kolejka 1/2
          1 kolejka finał ew 2 kolejki

moja propozycja
          3 kolejki (1 runda)
          3 kolejki (2 runda)
          2 kolejki 1/4
          2 kolejki 1/2
          2 kolejki finał
          • mirekl3 Re: do mufana 13.08.03, 10:45
            I tak zadecyduje Mufan ale jeżeli mozna sie wtrącić to uważam że nie zmienia
            się zasad w trakcie gry a proponowany przez Ciebie układ mniej mi się podoba.
            Co wg Ciebie w 13 kolejce ? a poza tym wolę więcej meczy rozegrać w grupie.
            więcej emocji dla wszystkich prezesów bo wg Twojej propozycji połowa z nich
            odpadnie juz po 3 kolejce... pzdr !
            • matbli Re: do mufana 13.08.03, 13:56
              Mnie osobiście poprzednia wersja też się bardziej podoba. Po co to zmieniać?
              • kamilka1 Re: do mufana 13.08.03, 14:45
                OK to była tylko taka mała dygresja na boku co do zmian to jakoś nikt się ich
                nie boi (punktacja) ale rozumiem i szanuję wasze zdanie niech więc będzie po
                staremu zamykam sprawę
                • Gość: karptychy Re: do mufana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.03, 15:50
                  zastanawiam sie skąd Mufan wzioł moje 38 pkt :) Mój tem to GKS TYCHY i zdobył
                  34 pkt wiec wynik sie nie zmieni ale w lidze bedzie to widoczne :) POzdrawiam :)
                  • klimon u mnie porazka 13.08.03, 19:10
                    witam z cafe. szkoda ze tak slabiutko mi poszlo...
                    • matbli Re: u mnie porazka 13.08.03, 23:10
                      No mnie się bardzo przyjemnie patrzy na te wyniki:-)
          • mufan Re: do mufana 13.08.03, 20:35
            Chyba wyrażnie podałem zasady!!! 6 kolejek w 1 fazie, 3 w drugiej i proszę nie
            mieszać!!!
      • mufan Poprawki...uwzględnię w 2 kol... 13.08.03, 20:43
        Dotyczy to prezesów Kamila i karptychy.
        KB Lechia 44 punktów
        GKS TYCHY 34 punkty
        • Gość: Lucas Re: Poprawki...uwzględnię w 2 kol... IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 14.08.03, 01:08
          mufan napisał:

> Dotyczy to prezesów Kamila i karptychy.
          > KB Lechia 44 punktów
          > GKS TYCHY 34 punkty

widocznie wypili o jeden browar za duzo, hiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• mirekl3 Grupa A - 2 kolejka 18.08.03, 15:22
        Witam i znów na remis. Tym razem :
        FCJeleniag- GKS TYCHY 1:1 (35-38),
        LKS Drzewce - Chechaouen 3-3 (50-49)
        Tabela po 2 kolejkach :
        1.Chechaouen - 2pkt- 6-6
        2.LKS Drzewce - 2pkt- 4-4
        FCJeleniag - 2 pkt- 4-4
        4.GKS TYCHY - 2 pkt- 2-2
        Kolejny słaby występ FCJeleniag ale szanse nadal równe dla wszystkich :) Pzdr!
        • cirkon Re: Grupa A - 2 kolejka 18.08.03, 15:32
          Brawo, mirekl3, za refleks i ekspressowe wyniki! :)
          No coz... moj niefart powoli staje sie legendarny. Juz niedlugo przylgnie do
          mojej ekipy ksywka "o-jedno-oczko-za-malo" :((

pozdrawiam, C.
          • mirekl3 Re: Grupa A - 2 kolejka 18.08.03, 15:47
            pecha tez ma chyba Chechaouen. punktuje równo ale zawsze trafia na jednego z
            trzech rywali z grupy który ma akurat najw. pkt. czyli w nastepnej kolejce GKS
            TYCHY musi się sprężyć :) Pozdrowienia dla all !
            • cirkon Re: Grupa A - 2 kolejka 18.08.03, 16:20
              A ja musze jednak zwrocic honor mojemu pechowi. Nie wygralem z Chechaouen nie
              przez brak szczescia, tylko dlatego, ze kochane "ajnsztajny" z Redakcji
              beztrosko zapomnialy dac pilkarzom GKS punkty za zwyciestwo w meczu.
              Wspanialomyslnie dadza w nastepnej kolejce. Tylko, ze w nastepnej kolejce to
              oni moga mnie w dupe pocalowac.

pozdrawiam, C.
              • ugugunana Węzeł gordyjski... 18.08.03, 16:47
                cirkon napisał:

> Tylko, ze w nastepnej kolejce to oni moga mnie w dupe pocalowac.

Bardzo proszę bez osobistych wycieczek...*-)

P.S. Myślę, że tego babola można jakoś odkręcić bez pomocy szanownej inaczej
                redakcji... Wszak składy są do wglądu, a zainteresowani mogą się dogadać... To
                samo w przyszłej kolejce, co będzie o tyle łatwiejsze, iż wystarczy będzie
                odjąć tyle samo punktów co w tej się doda...

PZDR. uGu - Salomon...
                • cirkon Re: Węzeł gordyjski... 18.08.03, 17:03
                  Ugu, Krynico Madrosci! ;-)
                  Mysle, ze w kwestii wyjasnienia tzw. "afery punktowej" ;) nalezy w pierwszej
                  kolejnosci zasiegnac opinii Federacji Marokanskiej, ale ostateczne zdanie i tak
                  bedzie nalezalo do organizatora rozgrywek - prezesa Mufana.

pozdrawiam, C.
                  • Gość: Arch Re: Węzeł gordyjski... IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 17:40
                    Chciałbym dodać, że u mnie sytuacja ma sie podobnie. Mam dwóch zawodników GKS (
                    Fonfara i Muszalik ) i powinienem miec 2 pkt. więcej. Redakcja równiez
                    poinformowała mnie ze dodane zostaną w nastepnej kolecjce. Róznica o tyle
                    istotna, ze zdobylem 46 pkt. a naliczono mi 44, co daje jedną bramke mniej.
                    Mam nadzieje, na pozytywne rozpatrzenie sprawy, gdyz sytuacja ta tyczy sie
                    wszystkich prezesów mających w drużynach zawodników GKS.
                    Pozdr. Arch
              • Gość: chechaouen Re: Grupa A - 2 kolejka IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 18.08.03, 19:56
                żebyś nie czuł się samotny w swojej "pechowości" to powiem Ci że zdobyłem 49
                pkt dlatego że przed kolejką nie trafiłem w odpowiedni kwadrat i niechcący
                sprzedałem Brasillie:) tak to bym miał 3 punkty więcej (2 za transfer i 1 bo
                zmiennik Brasilli wypadł gorzej)
                pzdr
                • Gość: chechaouen Re: Grupa A - 2 kolejka IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 18.08.03, 19:59
                  ale w sumie sam jestem sobie winien a jeżeli miałbyś nie wygrac naszego meczu
                  przez nieporadność redakcji to sprawa jest oczywista. nie ma remisu tylko Twoje
                  zwycięstwo i tyle. gratki!:)
                • mirekl3 Re: Grupa A - 2 kolejka 19.08.03, 08:06
                  A po ilu głębszych celowałeś ???
                • mirekl3 Re: Grupa A - 2 kolejka 19.08.03, 08:17
                  po zmianie sytuacja wyglądałaby następujaco :
                  FCJeleniag-GKS TYCHY 1-1 (35-39- jeden pkt więcej za Tkocza nie zmienia wyniku)
                  LKS Drzewce-Chechaouen 4-3 (51-jeden pkt więcej za Tkocza -49)
                  ...i Drzewce liderem grupy :
                  1. LKS Drzewce 4 5-4
                  2. FCJeleniag 2 4-4
                  3. GKS TYCHY 2 2-2
                  4. Chechaouen 1 6-7
                  Decyzję jednak niech podejmie Mufan ok? ze swojej strony dodam że wprowadzi to
                  troche zamieszania. trzeba bedzie pamietac o odjeciu tych pkt w nastepnej
                  kolejce ale wg mnie trzeba to zrobic bo niby dlaczego mamy płacic za błędy
                  redakcji ?! pzdr !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka