Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co z Protasem ?

IP: *.byd.top.pl 16.08.01, 14:30
    Wczorajszy finał IMP na żużlu to popis Golloba, ale kompromitacja Protasa. Pepe
    poraz kolejny w ważnej imprezie spalił sie. Chłopak ma talent, ma sprzet, ale
    potrzebuje chyba pomocy psychologa (patrz Małysz).
    Obserwuj wątek
      • .tomcio. Re: Co z Protasem ? 16.08.01, 14:52
        A kto to ten Protas? On się już nie liczy.

Sfrustrowany kibic.

Tomcio
        • krotoss Re: Co z Protasem ? 16.08.01, 14:58
          Oj nie przesadzajcie jedna slaba impreza to nie tragedia w GP rzeczywiscie mu
          nie idzie najlepiej ale to czub speedwaya na swiecie wiec trzeba brac
          poprawke.Dzis w GW Pe-pe mowi ze sponsorzy mu nie placa wszyscy i brakuje kasy
          na sprzet wiec moze tu cos lezy.Ale w lidze jezdzi super wiec i tak go lubie.

KroTosS
        • Gość: Krzyżak Re: Co z Protasem ? - Koniec IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 14:58
          To proste .czas aby wrócił Jacek G. i aby Polonia wreszcie była zespołem jaki
          znała cała Polska.
          Co do Proptasia to myslę ,że wykorzystał juz limit spaleń , błędów i nie
          przygotowanych motocykli.Powiedzmy sobie szczerze ten zespół potrzebuje jacka
          Golloba i ze wzajemnością.
          • Gość: Wito Re: Co z Protasem ? - Koniec IP: *.byd.top.pl 16.08.01, 15:09
            Na Protasie krzyżyka nie stawiam, jednak uważam, że stać go na lepsze wyniki. W
            tym sezonie nie błyszczy. W lidze idzie mu dobrze, ale tylko u siebie albo ze
            słabszymi drużynami. Szczególnie słabe ma starty ! Pomysł z powrotem Jacka
            popieram marnuje sie chłopak w Pile. W przyszłym sezonie na dobre wróci tam
            Dobrucki, wiec Jackowi chyba podziekują. W Bydzi z Tomkiem gwiazda Jacka znowu
            BŁYŚNIE !!!
          • Gość: fin Re: Co z Protasem ? - Będzie lepiej IP: *.atr.bydgoszcz.pl 16.08.01, 15:11
            Gość portalu: Krzyżak napisał(a):
            > To proste .czas aby wrócił Jacek G. i aby Polonia wreszcie była zespołem jaki
            > znała cała Polska.

Jacek zamiast Protasa??? I wtedy ma być lepiej????? Zobacz ile punktów robi w lidze Protas a ile Jacek. W tym
            sezonie, mimo że Protas wcale nie bryluje, to Jacus nie dorasta mu do pięt.
            • Gość: jack Re: Co z Protasem ? - Będzie lepiej IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 02:30
              Gość portalu: fin napisał(a):

> Jacek zamiast Protasa??? I wtedy ma być lepiej????? Zobacz ile punktów robi w
              > lidze Protas a ile Jacek. W tym
              > sezonie, mimo że Protas wcale nie bryluje, to Jacus nie dorasta mu do pięt.

--------------------------------
              A zobacz ile p-któw robił Jacek Gollob kiedy jezdził w Polonii B. z bratem - o
              tym mówimy i na to mamy nadzieję!
      • krotoss Protas+J.Gollob=Polonia B. DMP!!! 16.08.01, 15:26
        Mysle ze jednak Jacek powinien wrocic a protas w zadnym wypadku odchodzic.Wedy
        rzecziwiscie powroca dni chwaly dal poloni.Nie wiem tylko czy KSM pozwoli ale
        po tegorocznym sezonie kilku zawodnikom sie obnizy wiec mysle ze powinni sie
        zmiescic.

KroTosS

Ps.Jacek u nas sie odrodzi a w parze z Tomkiem bedzie znow najlepszy-zreszta
        caly czas jest w colowce polskich żużlowcow.
      • Gość: Krzyżak Re: Co z Protasem ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 15:48
        Pisząc miałem na mysli powrót Jacka w kontekscie Tomka. Nie wiem jak Wy ,ale ja
        pamietam jak Ci dwaj chłopcy z B. jeżdzili.
        Protas nie ma co liczyc ani na Tomka , ani na siebie.Finie miałbyś rację
        gydbyśmy mieli patrzec na Jacka jako na indywidualność.Myślę ,że na wymianie
        Jacka na protasa zyska i Polonia i sam żużel.
        Pozdrawiam i do zobaczenia na derbach.
        • Gość: fin Re: Co z Protasem ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 16.08.01, 15:57
          > Pisząc miałem na mysli powrót Jacka w kontekscie Tomka. Nie wiem jak Wy ,ale ja
          > pamietam jak Ci dwaj chłopcy z B. jeżdzili.

Ale to było kilka lat temu. A ludzie robią się coraz starsi.
          Prawdą jest, że Polonia nie ma "wygrywającej" pary. Ale raczej potrzebny jest dobry młodzieżowiec a nie Jacus.

> Protas nie ma co liczyc ani na Tomka , ani na siebie.Finie miałbyś rację
          > gydbyśmy mieli patrzec na Jacka jako na indywidualność.

Tomek punktów za Jacka nie przywiezie. Pomóc oczywiscie może, ale akurat Tomkowi nie można nic tu zarzucić,
          zawsze pomaga partnerowi (jednak partner także musi jechać, cudów nie ma).

>Myślę ,że na wymianie
          > Jacka na protasa zyska i Polonia i sam żużel.

Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.

> Pozdrawiam i do zobaczenia na derbach.

Ma się rozumieć.
          • Gość: Krzyżak Re: Co z Protasem ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 16:44

> Gość portalu: Krzyżak napisał(a):
            > > Pisząc miałem na mysli powrót Jacka w kontekscie Tomka. Nie wiem jak Wy ,a
            > le ja
            > > pamietam jak Ci dwaj chłopcy z B. jeżdzili.
            >
            > Ale to było kilka lat temu. A ludzie robią się coraz starsi.

A co powiesz drogi Finie na Huszczę i Jankowskiego. Jacus potrzebuje klimatu i
            serdeczności ,którą tylko mogą mu stworzyć prawdziwi fani w Bydgoszczy.
            Przypomne tylko jak niektórzy w Pile nazywali go <Osrajnogą>. Czy tak sie mówi o
            Jacku Gollobie ? Który parę dni pózniej wywalczył tytuł mistrza Polski.
            Moim prywatny zdaniem kibica Apatora ,Jacek powinien wrócić do B. I to ze
            wszelkimi honorami.
            > Prawdą jest, że Polonia nie ma "wygrywającej" pary. Ale raczej potrzebny jest d
            > obry młodzieżowiec a nie Jacus.
            >
            > > Protas nie ma co liczyc ani na Tomka , ani na siebie.Finie miałbyś rację
            > > gydbyśmy mieli patrzec na Jacka jako na indywidualność.
            >
            > Tomek punktów za Jacka nie przywiezie. Pomóc oczywiscie może, ale akurat Tomkow
            > i nie można nic tu zarzucić,
            > zawsze pomaga partnerowi (jednak partner także musi jechać, cudów nie ma).
            >
            > >Myślę ,że na wymianie
            > > Jacka na protasa zyska i Polonia i sam żużel.
            >
            > Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.
            >
            > > Pozdrawiam i do zobaczenia na derbach.
            >
            > Ma się rozumieć.

• Gość: fin Re: Co z Protasem ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 16.08.01, 17:02
              > Moim prywatny zdaniem kibica Apatora ,Jacek powinien wrócić do B. I to ze
              > wszelkimi honorami.

Gdyby chciał wrócić, czemu nie. Ale nie ZAMIAST Protasa. No i papa Gollob musiałby zajsć na ziemię, bo jestem
              pewien, że chciałby za powrót synka kupe forsy. A w obecnej formie Jacus nie jest dużo wart. Zanosi się na to, że
              Jacus będzie miał bardzo niską KSM więc może jakis zgrabny skład dałoby się zmontować.
              • Gość: Krzyżak Re: Co z Protasem ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 17:07

> Gość portalu: Krzyżak napisał(a):
                > > Moim prywatny zdaniem kibica Apatora ,Jacek powinien wrócić do B. I to ze
                > > wszelkimi honorami.
                >
                > Gdyby chciał wrócić, czemu nie. Ale nie ZAMIAST Protasa. No i papa Gollob musia
                > łby zajsć na ziemię, bo jestem
                > pewien, że chciałby za powrót synka kupe forsy. A w obecnej formie Jacus nie je
                > st dużo wart. Zanosi się na to, że
                > Jacus będzie miał bardzo niską KSM więc może jakis zgrabny skład dałoby się zmo
                > ntować.

Masz wiele racji , ale jak pogodzic Jacka z Pepe.Publicznie znana jest ich
                wzajemna niechęć.
      • Gość: xyz Re: Co z Protasem ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 16:16
        Nie będę krył,że jestem fanem PEPE. Nie wiem co się stało (może kasa,psychika
        itp.?!).
        Co do zmiany w BKS-ie : Jacek za Pepe. Widzę to w czarnych barwach.Jacek od
        kilku sezonów jeździ na silnikach od "kosiarek do trawy" + jego wiek.Bardzo go
        lubię ale chyba jego czas już minął. Zawodnikiem na ,którym Polonia powinna
        budować przyszłość jest Pepe. Dlaczego? Bo w każdej chwili Tomek może
        stwierdzić : KONIEC!!! Juz nie będę jeździł i co wtedy - Jacek???
        Oczywiście muszą do tego dojść transfery.Najpierw jednak konieczne
        jest "wyczyszczenie finansów Polonii". Nie , więcej nie będę pisał bo to temat
        rzeka.
        To są moje przemyślenia( i jako takie podlegają ocenie i krytyce innych
        forumowiczów).
        serdecznie pozdrawiam fanów żużla
        • Gość: Coolek Re: Co z Protasem ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 21:54
          A slyszeliscie ostatnia wypowiedz Pepe? Skarzyl sie, ze ktos mu nie placi. Ten
          ktos to pewnie klub. Oj, jak bedzie tak dalej to nie utrzymamy ani Tomka, ani
          Protasa. Mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie, bo to by oznaczalo koniec zuzla
          z najwyzszej pulki w Bydgoszczy.
          • Gość: bob Re: Co z Protasem ? IP: 216.104.228.* 17.08.01, 11:35
            Protas slabo jeździ od czasu, gdy zamknęli mu kumpla - Lewatywę. Jemu bardziej od psychologa, potrzebny jest
            kumpel-gangster na trybunach.
            Pamiętacie jak kiedyś na torze Świst przewrócił Protasa na torze, a potem Lewatywa pobił Śwista w boksie. Od
            tego czasu nie szanuję Protasa. Niech zmieni klub.
            • Gość: Serpico Re: Co z Protasem ? IP: *.byd.top.pl 17.08.01, 11:51
              Gość portalu: bob napisał(a):

> Protas slabo jeździ od czasu, gdy zamknęli mu kumpla - Lewatywę. Jemu bardziej
              > od psychologa, potrzebny jest
              > kumpel-gangster na trybunach.
              > Pamiętacie jak kiedyś na torze Świst przewrócił Protasa na torze, a potem Lewat
              > ywa pobił Śwista w boksie. Od
              > tego czasu nie szanuję Protasa. Niech zmieni klub.
              Protas jest podatny na wpływy ! Lewatywa kręcił się koło Tomka, ale gdy przyszedł
              Pepe to on został jego pupilem. Ciekawe dlaczego Stolarka WOŁOMIN została
              sponsorem Piotra ??? Fani żużla z Mazowsza ???
              P. S. Świsowi się wtedy należało !!! Dzięki temu Polonia zremisowała mecz ! Tak,
              tak wiem co piszę. Niejaki "Parówa" podczas tego zajścia kopniakiem przewrócił
              motocykl Screen''a, który w następnym biegu zdefektował.

• Gość: Wito Re: Co z Protasem ? IP: *.byd.top.pl 17.08.01, 11:39
            Panowie, i Jacek i Protas to ZAWODOWCY. Nie muszą się kochać żeby razem
            wygrywać wyścigi. Sam Jacek mówił o tym podczas wywiadu dla TVP po zdobyciu DMP
            1997 (pamiętacie ?).
      • Gość: MONK Re: Co z Protasem ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 22:40
        Pewne zrodlo - tlumaczenie Protasa o braku kasy to nie pic. Chlopak
        rzeczywiscie ma spore klopoty finansowe. Final IMP to nie imprez przed ktora
        ktokolwiek sie spala
      • Gość: Krzyżak Re: Co z Protasem ? Do Boba IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 20:50
        Bob Ty jeden chyba powiedziałeś to głośno, co wszyscy podejrzewali od dawna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka