Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci

IP: 213.77.190.* 13.05.01, 18:25
    Do wszystkich milosnikow pilki noznej w naszym kochanym kraju!
    Jezeli podobnie jak mnie, do najwiekszej cholery doprowadza Was komentator
    sportowy A.Zydorowicz, jezeli wkurzacie sie nie tylko na to, ze gledzi nudnie,
    beznadziejnie nieskladnie, ale takze calkowicie bez sensu stara sie przekazac
    swoje chore wizje, to poprzyjcie mnie. Razem mozemy wygrac! Nie wiem czy ktos
    pamieta niejakiego Ciszewskiego? Albo chociaz Szpakowskiego? Moze byc lepiej.
    Jesli zbierzemy jakies 5 czy 6 milionow glosow, to beda musieli go wylac - to
    telewizja publiczna.
    Badzcie ze mna.
    Obserwuj wątek
      • Gość: rafał Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 13.05.01, 19:35
        Popieram!
        Zydorowicz na emeryturę - najwyższy czas isc spać!!!
        • Gość: Kibic Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 213.77.156.* 13.05.01, 21:15
          Nie tylko Zydorowicz jest do d.... Dla mnie Szapkowski to taki sam debil. Nie
          wspominam juz Babiarza. Tam powinni zrobic wielka czystke.
          • Gość: grzegorz Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.osi.us.katowice.pl 14.05.01, 09:05

Gość portalu: Kibic napisał(a):

> Nie tylko Zydorowicz jest do d.... Dla mnie Szapkowski to taki sam debil. Nie
            > wspominam juz Babiarza. Tam powinni zrobic wielka czystke.
            Zydorowicz jest najgorszy,Szpakowski w następnej kolejno�ci,nie wspominam już o beznadziejnym Borku z POLSATU.Wszyscy do wymiany.Najlepsi komentatorzy sš na eurosporcie.
      • Gość: tomek@wa Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 10.4.7.* / 212.69.76.* 13.05.01, 22:32
        masz rację ten gośc tak sie nadaje do komentowania jak gołota do szachów
        najlepsze są te jego kilkuminutowe cisze na foni i już nie wiadomo wogóle co
        sie dzieje
        i tak dobrze że on nie komentuje w radio bo by musieli mówić po transmisji co
        to za dyscyplina

a już ten jego ćlirex chorzów to jakis obłęd

Pewnie zydor ty stary durniu idż na emeryture i już nien dorabiaj sobie
        • Gość: WAK Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 195.112.95.* 14.05.01, 09:39
          Gość portalu: tomek@wa napisał(a):

> masz rację ten gośc tak sie nadaje do komentowania jak gołota do szachów
          > najlepsze są te jego kilkuminutowe cisze na foni i już nie wiadomo wogóle co
          > sie dzieje
          > i tak dobrze że on nie komentuje w radio bo by musieli mówić po transmisji co
          > to za dyscyplina

Nic dodac nic ujac !!! Popieram spoleczna inicjatywe uwolnienia uszow kibica
          sportowego od glosu Andrzeja Z.
        • Gość: kurczas Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.06.01, 00:00
          Popieram w 100%.Wyrzućcie Zydorowicza z TVP a Tomaszewskiego z WIZJI TV
      • Gość: olegator Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.01, 07:55
        A czym się tak zachwycasz u Szpakowskiego???
      • Gość: grze$ Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.zsme.tarnow.pl 14.05.01, 09:51
        A.ZYDOROWICZ to najbardziej debilny komentator, jakiego wpuściła na swój kanał
        telewizja polska, jego komentarze są żałosne, brak jakiegokolwiek
        zaangażowania, beznadziejny głos i przedewszystkim styl komentowania meczy
        nieraz psują radość oglądania piłki nożnej.

zmieńcie go jak najszybciej.

Grzesiek z Tarnowa

ps. jednym z lepszych komentatorów, którego chętnie bym oglądał to M. Borek,
        kopmentujący nieraz mecze w stacji EUROSPORT.
        • Gość: Pejsaty Czy Zydowrowicz to aby Zydek ? IP: *.algx-houston.pdq.net 14.05.01, 19:49
          i to moze byc odpowiedz dlaczego jest tak jak jest.
          • Gość: j@ Re: Czy Zydowrowicz to aby Zydek ? IP: 212.106.5.* 25.05.01, 17:51
            Troche mi Ciebie zal, autorze. Ale tylko troche.
        • Gość: wodamis Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.socal.rr.com 15.05.01, 07:02
          komentatorzy w TV sa beznadziejni, a sama TV i jej sportowa inicjatywa jeszcze
          bardziej zalosna. Cala ekipa z Woronicza powinna dostac w dupe i sie spakowac
          opuszczajac nas raz na zawsze.
          I kiedy tak sie stanie niech zostawia to bez komentarza.

pozdrowienia dla cierpiacych kibicow
          • Gość: Michał Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 217.99.132.* 15.05.01, 15:22
            Zgadzam się, że polscy komentatorzy nie są najlepsi,
            ale najbardziej lubię tych z TVP. Nie cierpię za to
            Polsatu. Zakładam forum nienawiści Mateusza Borka!
          • Gość: puczybas Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.mimuw.edu.pl 16.05.01, 12:11
            I tak rzadzi P. T. Zimoch!!!!!!!!!!!! Takiej wyobrazni,
            gry slow, znajomosci miejsc zamieszkania skoczkow i
            odleglosci skoczni od miejsc zamieszkania skoczkow
            uwzgledniajac podroz skuterem po oblodzonym jeziorze
            nie ma nikt! I te patriotyczne frazy: Nozki jak
            szpileczki, szpileczki jak stal! Tego sie slucha!!!
            Nawet jak nasi grali z Norwegia i sie nic na boisku nie
            dzialo, to z eteru plynely slowa karkolomnej walki i
            empirycznego patosu...
            Tak, Tomasz Zimoch to moj idol. Jaka szkoda, ze nie
            poznali sie na nim w TVP.
            Ale kto dzis slucha radia??? (hint: ja)
          • Gość: sittard Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 10.17.0.* / *.ds.pwr.wroc.pl 25.05.01, 00:23
            Mam nadzieje ze piszac tych kilka slow przyczynie sie do zgnebienia Zydorowicza
            i wypierdolenia go z pracy
        • Gość: puya Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
          Trzeba zrobic Jedwabne Zydorowiczowi i niech sam sie za nie przeprosi!!!!!!!!!
      • Gość: Alek Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 213.231.15.* 15.05.01, 16:10
        Popieram protest!!
        Proponuję, aby sport komentował Pan Suzin! (z dwojga złego ma przy najmniej
        fajny głos!)
        • Gość: Bronek Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.05.01, 16:41
          Jezeli chodzi o Szpakowskiego, to komentuje od lat i przynajmniej cos wie, poza
          tym nawija w miare zrozumiale.
          Borek, Bozydar i inni to oczywiscie zera, niestety.
          Osobiscie najbardziej lubie ogladac mecze na Wizji Sport, jak komentuje
          Tomaszewski z idiota Bozydarem. Debil co trzydziesci sekund przypomina wynik, a
          Tomek nawija i to fachowo. Zdaje sobie jednak sprawe ,ze to mniejsze zlo, bo
          Tomaszewski sam to nie to, a Bozydar zawsze komentuje jakby byl Dupydarem...
          • Gość: Mannheim Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 213.77.77.* 15.05.01, 19:39
            W Polsce najlepiej komentuje chyba Laskowski z Basałajem, choć niezły jest też
            Rymarowicz i Durda. Borek - cienizna, o ludziach TVP nie warto wspominać. Jeśli
            polscy komentatorzy chcą się uczyć, to polecam wysłuchania meczów komentowanych
            przez niemców. W B'lidze robią to fachowcy!
            • Gość: RADAS Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 11:50
              Zydorowicz jest żałosny to fakt. Inni niewiele mu ustępują.
              Ale jak słyszę uwagi niejakiego Michałowicza o NBA to wyłączam fonię.
              Może wiara nie lubi Szaranowicza, ale naprawdę jak komentował z Ryśkiem Łabędziem
              to można było oglądać z fonią .
              • Gość: Arik Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.geo.uw.edu.pl 28.05.01, 14:28
                Bo to Rysiek Łabędź jest najlepszy!!!
            • Gość: Bart Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.05.01, 15:16
              No może nie wszyscy komentatorzy TVP są tacy ciency, że wspomnę Zdisława
              Ambroziaka od siatki. Słuchanie jego komentarzy to naprawdę duża przyjemność
              tym bardziej, że wie o czym mówi i ma potężny zasób informacji. Ale jeżeli
              chodzi o komentatorów "piłki kopanej" to faktycznie klęska, syf i żenada.
              Pozdr Bart.
            • Gość: aero Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 156.17.125.* 26.05.01, 10:09
              Rymarowicz i Durda?!?!?!
              A moze jeszcze Kalinowski? Oszalales? To sa najwieksze lajzy na antenie!
          • Gość: Zdziś Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 24.05.01, 16:42
            Posłuchaj sobie przynajmniej jednego meczu z komentarzem tego debila
            Tomaszewskiego, który wchodzi przy każdej sytuacji w dupę Engelowi i Olisadebe
      • Gość: robert Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 217.153.82.* 24.05.01, 10:40
        STARY TO WOLE 100XXXX RAZY ZYDOROWICZA NIŻ TEGO POJEBUSA
        SZPAKOWSKIEGO!!!!!!!!!!!!
        • Gość: j23 Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 195.116.242.* 24.05.01, 18:05
          Gość portalu: robert napisał(a):

> STARY TO WOLE 100XXXX RAZY ZYDOROWICZA NIŻ TEGO POJEBUSA
          > SZPAKOWSKIEGO!!!!!!!!!!!!

Zgadzam się 100%, a do tego Szpaku jest pechowy. Od kiedy komentuje mecze nasi
          nie zagrali w żadnych mistrzostwach, teraz też tak pewnie będzie.
      • Gość: pablo Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.softlab.com.pl 24.05.01, 17:26
        ten co komentowal final ligi mistrzow z trudem i niezdarnie ukrywal swoj brak
        obiektywizmu (byl wyraznie za Bayernem) "jezeli chodzi o Bayern to niepokoi
        forma Mehmeta Sholla, a jesli idzie o Valencje to za duzo swobody ma Mendieta"
        najlepszy jest ten z radia co komentowal Broendby - Widzew (chyba wszyscy to
        znaja) "niech pan konczy, panie Turek!"
        • Gość: mane Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.05.01, 22:00
          To jest Polska właśnie! Głosów za odwołaniem Zydorowicza multum. Niektorzy wolą
          Szpaka, inni Zydorowicza, jeszcze inni Borka etc. Ale gdy się wpatrzyć w
          meritum, to mało kto używa argumentów. Nie mam jeszcze 30 lat i już mi się
          odechciało mieszkać w moim kraju. Korupcja, złodziejstwo, partykularyzm, brak
          kultury, rządy klerokracji i ogólny debilizm. Z poważaniem.
          botafogo@inetia.pl
      • Gość: PER Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 18:33
        Hm. Zydorowicz nie jest taki zły. Ma czasem gorsze dni, ale generalnie jakiś
        tam poziom, według mnie, prezentuje. Mam nadzieję, że rozumiecie iż każdy ma
        prawo do własnego zdania. Krytycy Zydorowicza, ci tutaj, którzy w mało
        wyszukany sposób go objeżdżają, może niech sami siądą przed mikrofonem. Obawiam
        się, że niewiele mądrego mieliby do powiedzenia, tak zresztą jak i obecnie.
        Najprawdopodobniej z braku słów ciągle by się zacinali i jąkali. Może co
        najwyżej osiągneli by poziom Big Brothera. A co do tzw. forum nienawiści, sam
        pomysł, żeby w ogóle coś takiego zakładać musi być objawem nieprawdopodobnych
        kompleksów samego autora. Cóż. Smutne.
        • Gość: nonstop Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 192.168.223.* / *.icnet.pl 24.05.01, 19:22
          "Nie jest taki zły", ale w porównaniu do kogo? Do blondynek?
          "Forum nienawiści" to chyba przesada, lecz dobrze by było gdyby Sz.P.
          "komentatorzy" czuli za sobą gorący oddech telewidzów lub ich ew. następców.
          Niestety, prawdopodobnie nie potrafią wejść do tego portalu, żeby poczytać o
          sobie (nawiasem mówiąc byłbym załamany na miejscu Pana A. Zydorowicza, gdybym
          poczytał sobie komentarze o swojej pracy. Z przykrością można stwierdzić że,
          takie akcje jak ta z tego forum przypominają rozbijanie chińskiego muru
          łyżeczką do herbaty.
        • Gość: Greg Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.czes.gazeta.pl 24.05.01, 19:32
          Gościu. Być może (raczej na pewno) nie byłbym lepszy od Zydorowicza.
          Ale mi za to nie płacą.
          Jeśli TVP jako jedyna telewizja w Polsce każe sobie płacić abonament
          to niech zatrudni profesjonalistę. Zydorowicz naprawdę nie ma nic ciekawego do powiedzenia.
      • Gość: arti Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 212.160.165.* 25.05.01, 08:57

Gość portalu: Bronek napisał(a):

> Do wszystkich milosnikow pilki noznej w naszym kochanym kraju!
        > Jezeli podobnie jak mnie, do najwiekszej cholery doprowadza Was komentator
        > sportowy A.Zydorowicz, jezeli wkurzacie sie nie tylko na to, ze gledzi nudnie,
        > beznadziejnie nieskladnie, ale takze calkowicie bez sensu stara sie przekazac
        > swoje chore wizje, to poprzyjcie mnie. Razem mozemy wygrac! Nie wiem czy ktos
        > pamieta niejakiego Ciszewskiego? Albo chociaz Szpakowskiego? Moze byc lepiej.
        > Jesli zbierzemy jakies 5 czy 6 milionow glosow, to beda musieli go wylac - to
        > telewizja publiczna.
        > Badzcie ze mna.

Bronek debilu !!! Odpierdol sie od Zydorowicza.
      • Gość: robo Szpakowski- Forum Nienawisci IP: *.inetia.pl 25.05.01, 17:01
        Do szalu mnie doprowadza szpakowski. To dopiero dupek i debil. Musielibysmy
        wygrywac z Brazylia po 5 do zera a ten bedzie mial glos, jakby Polska tracila
        wlasnie niepodleglosc.
        W skali canal plus (0d 0 do 10) chlopaki z canalu 9,5 a szpaku -5.
        • Gość: j23 Re: Szpakowski- Forum Nienawisci IP: *.intech.pl 25.05.01, 18:07
          Gość portalu: robo napisał(a):

> Do szalu mnie doprowadza szpakowski. To dopiero dupek i debil. Musielibysmy
          > wygrywac z Brazylia po 5 do zera a ten bedzie mial glos, jakby Polska tracila
          > wlasnie niepodleglosc.
          > W skali canal plus (0d 0 do 10) chlopaki z canalu 9,5 a szpaku -5.

Tak jest: Szpaku "-10" w skali od 0 do 10. Zydorowicz przy nim to ideał.
          Oglądnijcie najbliższy mecz naszej reprezentacji bez głosu, włączcie radio
          program 1. Posłuchajcie komentarza, mam nadzieję Tomasza Zimocha. To jest extra
          gość. Ten mecz nagrajcie na magnetowidzie. Potem go oglądnijcie jeszcze raz z
          komentarzem Szpaka. Spróbujcie dotrwać do końca, choć to trudne. Oglądniecie dwa
          różne mecze. Gwarantuję.

• Gość: robo Re: Szpakowski- Forum Nienawisci IP: *.inetia.pl 28.05.01, 14:01
            Z ust mi to wyjąłeś. To święta prawda. Pamiętam mecz któregoś z polskich
            klubów. Nie pamiętam czy to był Widzew, czy Legia, a może Wisła. Przełeązcyłem
            ze szpaka, który cały czas co biadolił o meczu Polska-Anglia, o tym jaka ta
            nasza klubowa piłka, jakie żałosne strały na bramkę itp. Na Eurosporcie (wtedy
            tylko leciało po angielsku) komentowali inny mecz. Co i raz była mowa o
            cudownych strazłach, dryblingach, mistrzowskiej klasie.
            I coś jeszcze o meczach za Górskiego. Nasi wcale nie byli lepsi od angoli, czy
            innych drużyn. Po prostu wierzyli, że wygrają (lub "zwycięsko" zremisują). Tak
            samo jest (mam nadzieję) za Engela.
        • Gość: JJ Re: Szpakowski- Forum Nienawisci IP: *.ppp3-2.worldonline.dk 24.06.01, 00:00
          popieram w 100%,Szpakowskii Zydorowicz to takie dwa
          twory komunizmu,juz dawno powinni z telewizji
          wyleciec,ich komentarze sa takie smutne i pozbawione
          profesjonalizmu,oni poprostu odpierdalaja swoja robote
          a potem do domku i w cieple kapcie i wszystko maja
          gleboko w dupie(czyli nas kibicow),oni nie maja zadnej
          fachowej wiedzy o futbolu tylko ta podstawowa co kazde
          dziecko wie,np Zydorowicz komentowal kiedys mecz
          Anglikow na Wembley(byl tam w Londynie)i przez caly
          mecz mylil Owena z Barmby''m,trzeba byc debilem zeby
          ich nie odroznic!!!A tak na marginesie to najlepszy
          komentatorzy sa w Canal plus,profesjonalne podejscie
          do pracy,ogromna wiedza o temacie(czasem zastanawiam
          sie jak mozna wiedziec az tyle np.o jakims tam
          pilkarzyku z Bradford ),to sa fachowcy od ktorych
          dowisz sie ciekawych rzeczy a ogladanie meczu nigdy
          cie nie znudzi,Smokowski np.wie doslownie wszystko o
          lidze francuskiej,podziwiam faceta,Twarowski o
          angielskiej,itd itd,kto ma C+ to wie o czym mowie,jest
          jeszcze Laskowski,Basalaj,Rafal Nahorny jest
          SUPER,wszystko co naj to chyba Canal+,no a gwiazda
          tego wszystkiego jest bez watpienia PAWEL ZARZECZNY!!
          Pawel to czlowiek ktory o lidze polskiej wie poprostu
          WSZYSTKOOOO!!!tak trzymac chlopaki!!!!
      • Gość: j@ Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 212.106.5.* 25.05.01, 17:29
        Panowie! Nie ma takiego komentatora sportowego, ktory by nam wszystkim pasowal.
        Zgadzam sie z niektorymi nieprzychylnymi wypowiedziami dot. p. Zydorowicza,
        kojarzonego przeze mnie z relacjami z meczow hokejowych (stad czeste stosowanie
        w komentarzu terminologi w stylu "zamek hokejowy"). Bardziej mnie do tego
        przekonuje jeszcze zestawienie ww Pana z komentatorami i stalymi goscmi w
        Canal+, np: Smokowski (liga francuska), Twarowski (liga polska i angielska),
        Nahorny (liga angielska), Basalaj (liga hiszpanska), Zelazko, Zarzeczny. Tych
        facetow sie milo slucha z jednego prostego powodu. Sa specjalistami. Zycze, aby
        i TVP miala takich.
        Tomek, Pruszkow.
        • Gość: KRZYCHU Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 11:04
          Nie wiem czego chcecie od Szpakowskiego,Basałaja.Według mnie oni są w
          porządku,choc czasami mają "słabe dni".Moim zdaniem największym debilem jest
          sz.p.Pawel Zarzeczny.Stronnicze,faworyzujące Legię komentarze ,które czasem
          powinien zachować dla siebie lub dla kolegów z CANAL+.A jeśli macie inne zdanie
          to oglądnijcie sobie SPORT+ w niedzielę.Mogę postawić fortunę że co najmniej1/2
          programu o polskiej lidze, będzie poswięcona Legi i Pogoni,a reszta?.Ten pan
          mysli że wszystko wie o wszystkich,zdominował nie tylko CANAL+,lecz takrze
          parsę sportową(TEMPOi.td)
          • Gość: B. Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 10.101.107.* / *.sciences-po.fr 26.05.01, 11:21
            Jeszcze lepszy jest Andrzej Strejlau: jakas druzyna przegrywa 5:0 juz ktorys z
            kolei mecz, a Strejlau: "Trener tej druzyny jest bardzo dobrym trenerem,
            doskonale wie co robi itd.".
            Z kolei jest i Zydor i jego niesmiertelne: "witam Panstwa ze stadionu
            zabrzanskiego Gornika. Kiedy przed meczem rozmawialem z .... powiedzial mi
            ze..... a zatem miejmy nadzieje ze ..... Podam Panstwu sklady w jakich wystapia
            dzisiejsze zespoly [i teraz jest dobrze jak sie nie pomyli, co mu sie zdarza
            czesto, zwlaszcza w nazwiskach francuskich: "Ouedec" to nie "udek" a "uedek",
            albo jak Szpaku wali "aziala"]. Sedzia dzisiejszego spotkania bedzie ...." No i
            pozniej mecz sobie, a komentarz zupelnie sobie. Tu jakas wazna akcja, napastnik
            jest sam na sam z bramkarzem a w eterze cisza. Albo odwrotnie: cos tam pierdoli
            bardzo waznego, ze jakis pilkarz ma problemy ze starym klubem, ma kontuzje,
            urdodzilo mu sie dziecko, zona jego sie puszcza itd, a tu znowu jakas akcja i
            komentarz znowu ni cholery nie pasuje do tego co na boisku.
            A przede wszystkim: nigdzie w normalnej telewizji widowiska sportowego nie
            komentuje jeden koles, tylko zawsze jest ich przynajmniej dwoch. A poza tym jak
            sie za to biora, to maja sie zaangazowac calym sercem, robic to z jajami a nie
            na odpierdol sie.
            Jest nadzieja, ze wszystkie zespoly ze Slaska pospadaja do II ligi i Zydor
            bedzie telewizji na wala potrzebny.
          • Gość: adam Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.intech.pl 26.05.01, 14:04
            Posłuchaj jak komentuje Szpaku. Zaczyna ostro, jakby się nażłopał Redbulla, a
            po dziesięciu minutach mecz mu już nie przeszkadza i dyskutuje sobie z Bońkiem,
            albo Lubańskim o jakichś pierdołach bez sesnu, jakby był na piwie w knajpie, a
            nie w telewizji. Te jego popisy znajomości jakichś wyników sprzed dziesięciu
            lat, albo innych równie kryetyńskich ciewawostek nie związanych z meczem
            doprowadzają mnie do szału. Jedyne pocieszenie, że po pół godzinie jego głos
            zlewa się z tłem z trybun i nie muszę słuchać jego skrzeku. Zydorowicz nie
            lepszy, a Szeląg to jest dopiero pajac. Komentując mecz Wisły z Porto, dopiero
            po pół godzinie zauważył, że nie ma już na boisku Marka Zająca. Zarzeczny to
            osobna historia. Szkoda gadać.
          • Gość: ZiBi Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 23:31
            Ja mam inne zdanie. Trzeba było pooglądać C+ w czasie gdy trenerem Legii był
            Smuda. Q... przecież Zarzeczny aż kipiał nienawiścią.
      • Gość: szpaku ZESZYTOROWICZ IP: *.mov.pl 26.05.01, 15:30
        LUDZIE!
        czego wy od niego chcecie?
        takiego zeszytu jak p. Andrzej nie ma nikt.
        BAZA DANYCH p. Andrzeja jest łakomym kąskiem dla innych sprawozdawców.
        krótki przykład bazy danych:
        zawsze gdy jest zmiana,dowiadujemy sie o zawodniku wchodzacym ze:
        -gral tu i tu
        -ma tyle i tyle lat
        -mówi sie o nim,ze ...
        -podobno ...
        i mamy pewnosc,ze dla telewidzow ktorzy akurat wyszli do wc informacja ta
        zostanie powtorzona jeszcze ze 2 razy
        • Gość: WARS TOMASZEWSKI TO DOPIERO PAŁA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 23:56
          ALE I SZPAKU TEŻ POJEB KOMPLETNY, NAJLEPIEJ JAK COŚ PIERDOLNIE OD RZECZY (CZYLI
          CO CHWILĘ) A BONIEK ALBO LUBAŃSKI GO POPRAWIAJĄ, WTEDY NA CHWILĘ ZAMYKA MORDĘ,
          ALE ZARAZ ZNOWU WYTRWALE ZACZYNA NAJCZĘŚCIEJ OD SŁÓW "ALE MUSISZ SIĘ ZE MNĄ
          ZGODZIĆ ZBYSZKU (WŁODKU)...ITD
          • Gość: LewaN Re: TOMASZEWSKI TO DOPIERO PAŁA! IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 18:59
            Nie wiem dlaczego Tomaszewski to dopiero pała,ale o Szpaku się zgadzam.Dodam
            tylko,że najlepszy jest w ocenianiu meczy albo w 2-ej minucie,albo w 90 przy
            wyniku 4:0 dla naszych przeciwników słowami:"no to tego meczu to już chyba nie
            da się wygrać."i dodaje:"...a teraz przyjdzie czas na analizy i
            przemyślenia."Ale trzeba powiedzieć,że i tak jest najlepszy w"publicznej".Ci co
            byli lepsi już odeszli(także do innych stacji).POZDROWIENIA DLA PANA
            SZPAKOWSKIEGO(naprawdę szczere).
      • Gość: Alek Re: komentarz podczas "gali boksu" IP: 213.231.15.* 28.05.01, 14:24
        Cześć,
        Oglądałem walkę Saley (od 6 rundy). Nie wiem jak było wcześniej, ale komentarz
        p. Szpakowskiego i drugiego (nie pamiętam nazwiska) był po prostu rzenujący;
        pieprzyli o wspaniałej pracy nóg, o seriach ciosów, o tym jakim wymagającym
        przeciwnikiem był ten Jugol. Sam poziom walki dołował, ale komentarz po prostu
        dobijał.
        Co o tym sądzicie?
        Pa
      • Gość: Arik Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.geo.uw.edu.pl 28.05.01, 14:30
        A pamiętacie jezioro Michigan o powierzchni 1/3 Bałtyku?
        • Gość: Bart Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 10.2.8.* / *.sciences-po.fr 28.05.01, 16:32
          "Halo, ze stadionu katowickiego GKS-u wita Panstwa Andrzej Zydorowicz. Przy ul.Bukowej gra tak jak pogoda,
          troche deszczyku, troche sloneczka, choc pod wieczor moze nadejsc mgla..."

ZYDOR & SZPAQOO & BO-ZYD-AR IWANOW DO KOPALNI NA REKULTYWACJE PRZODKOW !!!!!
      • Gość: maciek Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 194.204.164.* 29.05.01, 17:35
        Racja Zydorowicz pieprzy trzy po trzy. Szpakowski zresztą też. Wydaje się że
        całkiem niezły jest ten młody z Polsatu mateusz Borek. Jest konkretny i
        rzeczowy. Wspólnie z Kołtoniem jest the best
        • Gość: Toja Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.nat.tsk.pl 02.06.01, 10:27
          Uwazam, ze nie można tak o z głupoty jakiegoś łebka niweczyć dorobek
          człowieka.Jak p. Zydorowicz komentuje, każdy wie , nie jest to komentarz w
          stylu p.św.pamięci J.Ciszewskiego, ale na swoim fachu się zna i jest do
          zaakceptowania.Jeżeli tak jest ktoś w tym dobry , to telewizja co rusz ogłasza
          konkursy na sprawozdawców sportowych i kazdy o odpowiednich predyspozycjach ma
          szansę wykazania swych mozliwosci. Co do umiejetnosci p.Kołtonia to nie mam
          przekonania.Jest on zbyt zapatrzony w drewiaków typu Hajto, z bundesligi i
          zbytnio ich foruje.Posiada wiedzę czysto teoretyczną , po prostu jest
          laikiem.Bo widać ,ze jest platfusem do grania,to widać, z twarzy.
      • Gość: deli Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.gazeta.pl 29.05.01, 20:08
        tak tak i szpakowski i zydor to kompletna żenada, obrzydzą mi kazdy mecz reprezentacji czy LM (polskiej ligi od lat
        nie oglądam bo od lat to czysta hucpa). nieskrywana stronniczość szpaka jest nieznośna a sposób wypowiedzi
        .... brak słów.
        powiedzonka janka ciszewskiego miały styl, budziły emocje, razem przeżywaliśmy widowisko nawet jak był na
        lekkiej bańce.
        teraz komentatorzy dostroili się do poziomu " kelnerów" i brdzą trzy po trzy przez cały mecz
        pozdrawiam pomysłodawcę wątku
      • Gość: ja Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 195.94.206.* 30.05.01, 14:11
        należy tez pamiętac o przeciąglym "iiiiiiiiiiiiiiiii" zydora w sytuacjach
        podbramkowych.
        Wg mnie nawiększym komikiem jest jednak Zieliński z WOTu, niezapomniany
        komentarz Mazowszanki kilka lat temu w stylu "Walker wytrysnął w powietrze"
      • Gość: LUKE Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 157.25.125.* 30.05.01, 14:15
        POPIERAM! SZPAKOWSKI I ZYDOROWICZ NA EMERYTURE!!!
        • Gość: titos Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 192.168.26.* / *.uci.agh.edu.pl 30.05.01, 14:30
          Jesli mial bym ich bronic to tylko przez wzglad na to ze Banasikowski moglby
          zaczac komentowac wszystko, a tego bym nie zdzierżył
      • Gość: Luke Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: 193.193.92.* 30.05.01, 14:54
        Zydorowicz jest w porzo. Zwróćcie uwagę na jego
        wspaniałe, szpanerskie czarne okulary p-ciw słoneczne.
        • Gość: j23 Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.intech.pl 30.05.01, 15:31
          Z tym,że Zydor jest w porzo to chyba żart. Jesli nie to załóż katalog:
          Zydorowicz Andrzej - Forum Miłości.
          A tak na marginesie: lepiej by było zmienić nazwę na Szpakowski - Forum
          Nienawiści, bo to on opanował całą telewizję, a Zydor dostaje jakieś mniej
          znaczące ochłapy i nie jest tak wykorzystywany jak Szpaku.
          Odwiedziliście stronę http://arena.sport.pl/gafy_sprawozdawcow. Szpaku ma tam
          swoje poczesne miejsce.
          Może ma ktos pomysł jak tego faceta wysłać w kosmos? Do meczu z Walią już
          blisko. Już mi się niedobrze robi na myśl, że znowu to on będzie ględził. Jak
          nasi przegrają, co najczęściej się zdarza, albo zremisują, gdy on komentuje,
          będzie wyliczał ile mamy jeszcze procent szans na awans, co będzie gdy inni
          wygrają, albo nie ..., itd., o wyciąganiu wniosków i inne niestworzone brednie.
          Obym się mylił.
          Wspominamy Janka Ciszewskiego. Ten wspaniały facet cały żył futbolem, był z
          naszą reprezentacją na dobre i na złe, przebywał z zawodnikami, opowiadał co
          było w szatni. Widzieliście kiedyś Szpaka, żeby tak rozmawiał i żartował z
          naszymi piłkarzami. Wszystko to sztywne i bez jaj.
          Zróbmy coś z tym facetem. Tomaszewski, Zarzeczny, i inni są w stacjach
          kodowanych i to są ich pieniądze, mogą zatrudniać kogo chcą, ale Szpaku
          komentuje za nasz abonament. Czy musimy go jeszce słuchać przez nastepne
          dziesięciolecia?
          • Gość: j23 Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.intech.pl 30.05.01, 15:32
            sorry! podałem zły adres, ma być http://sport.arena.pl/gafy_sprawozdawcow
      • Gość: majus Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.id.uw.edu.pl 30.05.01, 17:59
        popieram tę idee i do 6 milionów podpisów brakuje nam jeszcze 5.999.946
      • Gość: kondi Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.06.01, 02:23
        całkowicie popieram inicjatywe.Moim zdaniem Zydorowicz nadaje sie do
        komentowania szachów (biorąc pod uwagę tempo jego komentarza)

pozdr.
        • Gość: alek Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.pl 02.06.01, 08:26
          Zydorowicz był jest ibedzie jak Ziemie Zachodnie. Aby sie go pozbyć trzeba go
          awansować na redaktora naczelnego programu PEGAZ. Będzie znakomity
          • Gość: kibic Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
            Hmm... pewnie nie bede zbyt oryginalny, ale sie spytam Redakcje Gazety:

Kiedy chat z Andrzejem Zydorowiczem?
      • Gość: GREG26 Re: ZYDOROWICZ Andrzej - Forum Nienawisci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.01, 00:00
        Pan Zydorowicz to człowiek który powinien opuścić telewizję publiczną juz dawno
        temu.Jest on znienawidzony juz od dawna przez widzów sportowych.Nie chodzi mi
        tu o niego jako człowieka ale jako komentatora sportowego napwewno.My abonenci
        mamy chyba prawo wymagać od TVP pewnego poziomu jakości.A jest to tym bardziej
        teraz aktualne bo TVP przegrywa wszystkie przetargi, a sportu tego z
        najwyższych pólek jest w niej coraz mniej.

Wracając do zydorowicza pamietam kiedyś doszło nawet do konfrontacji przy
        okazji jakiegoś wywiadu między nim, a jakimiś kibiecem, który zarzucił mu jego
        beznadziejność.Jakież było oburzenie Zydorowicza i głupia linia obrony mająca
        formę i styl do jakiego nas przyzwycził.
        Nie znoszę jego komentarza jak wielu z was.Ten człowiek zaczynając skrót meczu
        (mówię tu o dłuższych skrótach, a nie tych np w wiadomościach sportowych)
        zaczyna od razu od podania wyniku meczu lub "niechcący" wymsknie mu się jakieś
        zdanie i cała przyjemność oglądnięcia nawet skrótu odchodzi.
        Najbardziej jednak rozbrajają mnie jego teksty o życiu prywatnym zawodników
        typu: narzeczona Fabiena Bartheza słynna modelka Linda Evangelista.............
        Ciekawe co powie Linda Evangelista narzeczona Bartheza po tak udanym
        meczu............
        Krążą słuchy że spodziewają się dziecka, ale Barthez to piłkarski obieżyświat,
        a pani Evangelista nie chce wyjeżdżać na wyspy do nowego klubu swego
        narzeczonego-Manchesteru United...............
        Swoją drogą jestem ciekaw jak skończy się ten głośny romans..............

Jego komentarz jest beznadziejnie denny, a potęguje to jeszcze jego uwielbienie
        do wymawiania oryginalnych imion zawodników których nadużywa np. przy piłce
        Sergi Barhuan. Może nie byłoby wtym nic dziwnego gdyby po imieniu i nazwisku
        wymieniał wszystkich lub prawie wszystkich zawodników.Czuje się wtedy że panu
        Zydorowiczowi sprawia to ogromną przyjemność, gdy może sobie tak po "barhuanić"
        Jest to swego rodzaju ekstaza którą wtedy przeżywa.

A czy ktoś pamięta takiego gościa jak Mikołaj Madej,który komentował min. mecz
        Polska-Turcja.To był dopiero laik.Jego okrzyki "o jesus maria" , "proszę
        państwa trup ściele się gęsto" lub "piłka leci w samo okienko bramki tureckiej
        i opuszcza linię boczną boiska".Tak przy okazji to poraz pierwszy podczas tego
        meczu polska telewizja zastosowała animację komputerwową gdy padał gol. Na
        naszych ekranach pojawiał sie napis gol (grafika z Commodora).Nigdy później juz
        tego nie widziałem.

Co do Szpakowskiego to wolę wilekroć jego komentarz. Choć muszę przyznać,że
        okres poprzedzający czas gdy się obraził na naszą reprezentację i stwierzdił,
        że nie chce komentować jej spotkań był żałosny.Pod koniec każdego spotakania
        prawie płakał i skomlał, gdy na poczatku był pełen nadziei.Ten facet za szybko
        i za bardzo popada w skrajności w skarjność.

Co do Pana Borka to jak dla mnie za bardzo ulega pewnym konwencjom.
        Zimoch jest jednak nie do pobicia.Nawet z najbardziej nudnego i flegmatycznego
        meczu potrafi zrobić i widowisko pełne dramaturgi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka