Gość: dr nauk IP: *.cust-adsl.tiscali.it 25.01.08, 20:14 "Polka była w narciarskim biegu na 10 km techniką dowolną podczas zawodów w kanadyjskim Canmore." Super, ze byla. Rozumiem, ze nawet ukonczyla, ale na ktorym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martin Kowalczyk znów na podium IP: *.185.udn.pl 25.01.08, 20:41 To która w końcu była? Pierwsza, druga czy trzecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Kowalczyk znów na podium IP: 83.18.175.* 25.01.08, 20:43 I komentarze sportowe i cała strona sportowa gazety.pl schodzą na psy. To duża sztula tak pisac żeby się domyslac o co chodzi. Panowie redaktorzy troche szacunku dla czytelników no i do szkoły pouczyć się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromi Re: Kowalczyk znów na podium IP: *.48.jawnet.pl 25.01.08, 20:43 czytaj doktorze ze zrozumieniem pani justyno to zaczyna byc nudne;) milo popatrzyc na babeczke z taka energia to nie to samo co skoki wymoczkow zwyczajnie krew pot i lzy i o to chodzi w sporcie pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr nauk Re: Kowalczyk znów na podium IP: *.cust-adsl.tiscali.it 25.01.08, 21:25 Poprawili. Umiem czytac ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Kowalczyk znów na podium IP: *.ghnet.pl 25.01.08, 21:28 z Kasiny Wielkij w Małopolsce, a nie "Ślunska". na AWFie w Katowicach tylko studiowała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Van Kowalczyk znów na podium IP: *.bc.hsia.telus.net 25.01.08, 21:57 Trener Wierietelny ( chyba Rosjanin ) wyraza sie klarownie i dobra polszczyzna. rb natomiast uzywa zargonu trudnego do strawienia, nie mowiac juz o klarownosci informacji. Czy aby reporterzy GW, zanim zaczeli pisac, cos najpierw przeczytali. Do "pudla" z tym rb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr nauk Re: Kowalczyk znów na podium IP: *.cust-adsl.tiscali.it 25.01.08, 23:09 Ehm, sam sie czesto czepiam "kwiatkow" jezykowych. Ale staram sie przy tym nie wypisywac zdan w rodzaju: "Czy aby reporterzy GW, zanim zaczeli pisac, cos najpierw przeczytali." Pomijam brak znaku zapytania, ale o co u licha chodzi? Dlaczego przed napisaniem trzeba cos koniecznie przeczytac? No chyba, ze mowimy o "czytaniu", ktore pojawilo sie daaawno temu w ktoryms kabarecie. Jesli tak to przekaz bynajmniej nie jest czytelny dla ogolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Kowalczyk znów na podium IP: *.centertel.pl 25.01.08, 23:51 Nie wiem, czy redaktorzy piszą z sensem, czy nie - wiem tylko, ze mam naprawde juz dosyc tej Malyszomanii.... Obsesja na punkcie tego chudzielca jest tak duza, ze nawet jak zajmuje 11 miejsce, czy 20 to relacja z jego skoku jest bardziej widoczna, niz relacja z sukcesów np. p. Kowalczyk. To jakis absurd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris w Re: Kowalczyk znów na podium IP: *.nb.aliant.net 26.01.08, 04:53 Zgadzam sie, dodatkowym plusem Kowalczykomani moze rozruszanie Polskiego spoleczenstwa, moze zjazdowcy i skoczkowie ustapia nam troche miejsca i w parkach i podmiejskich laskach zacznie sie groom'owanie a jak sniegu nie ma to mozna go zawsze zrobic albo ma nartorolkach pobiegac. Potrzeba nam wiecej Justyn i Sikor'ow to bedzie mniej cukrzycy i zawalkow, tak jakos nie daje sie palic jak sie biega i jesc wypada raczej owsianke a nie przate chipsy( to w jezyku poznansko-kanadyjskim) Justyna tak trzymac, smarowac i wskakuj na najwyzsze pudlo jak najczesciej. Wszyscy jestesmy z Ciebie dumni tutaj w atlantyckiej Kanadzie Kris W Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Kowalczyk znów na podium 26.01.08, 06:23 kris, masz racje, moze w sportach zimowych nie jestesmy mocarstwem, ale Malyszomania powoduje, ze prawie nikt nie mowi o Tomku Sikorze albo o Justynie, a tu mamy naprawde sukcesy i "krew i pot". To nie to samo co dobrze wybic sie z progu- mowie o zawodach, nie o treningach. PS.Pisze bez polskich ogonkow, bo chyba bys mial klopoty z odczytaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Przyłaczam się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 08:04 Równiez ja mam dosc kabaretu pt "Małaysz". Nawiedzony Szaranowicz ze swoim brakiem obiektywizmu,ciagłe "achy", wzdychania,potok zdan tworzacych niezrozumiała zbitke powoduje u mnie odruch wymiotny.Usłysze jeszcze beznamietnego Tajnera i monstrum Hellera i mam dosc.To przykre ze inni ciezko pracuja na swój sukces a mimo tego nawet nie doswiadczaja wywiadu w tv. Polska to nadal kraj skrajnosci. Pozdrawiam wszystkich sportowców. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ano właśnie.... 26.01.08, 11:48 Małysz wielkie odniósł sukcesy, i bardzo dobrze, ale może dac mu trochę spokoju? Na razie mamy więcej informacji o tym czego Małysz nie osiągnął, niż o tym co osiągnęła Justyna Kowalczyk. A nie ma porównania pomiędzy tymi dwiema dyscyplinami sportowymi: biegi narciarskie są piekielnie ciężkie, a skoki... ekwilibrystyka na nartach i tyle. Lubię Małysza i szczerze życzę mu powodzenia, ale może dajmy sobie spokój z *maniami, i zacznijmy doceniać pracę i osiągnięcia sportowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Kowalczyk znów na podium IP: *.kro.vectranet.pl 26.01.08, 12:10 Czy ten kretyński ignorant z TVP wreszcie załapie, że trzeba pokazywać Justynę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Kowalczyk znów na podium IP: 82.209.146.* 26.01.08, 13:13 Mysle, ze wlasnie dlatego biegi narciarskie nie sa u nas popularne. W wiadomosciach sportowych ledwo wzmianka na koncu o sukcesach p.Justyny. Malysza wypromowaly media. Dziwne, ze nie chca zrobic tego samego dla p.Kowalczyk. Odpowiedz Link Zgłoś