Gość: gremlin "Nieraz po zwycięstwie Klimka usłyszymy Mazurka.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 11:01 mam szczęście że nie miałem takiego ojca - toć to świr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof "Nieraz po zwycięstwie Klimka usłyszymy Mazurka.. IP: *.ina.de 28.01.08, 11:19 Brawo Panie Murańka! Tak trzymać! Klimek to prawdziwa perła! Niestety ludzie,którzy chcą uczciwą pracą coś w tym kraju osiągnąć napotykają na potworne przeszkody. Jak Tajner "obwaził" swoich synków po świecie to prasa milczała. Wtedy wszystko działo się w cieniu sukcesów Małysza! Klimek powinien startować! Tak szczerze mówiąc to obecna kadra "A" powinna składać jedynie z dwóch czołowych zawodników, gdż pozostali to miernota! Gdy będziemy jeszcze chamować rozój młodych talentów, to po odejściu adama pozostanie nam jedynie rola "przedskoczków" na pucharach! Klimek, Ty naprawdę rób swoje, a bedziesz naprawdę świetny! Trzymamy za Ciebie kciuki! Krzysztof /Węgry/ Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Stary a taki głupi. !!! 28.01.08, 11:21 Chce zmarmować chłopaka dla własnego "widzimisię". Wystarczy, że zmarnowano Rutkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
antybandzior dutki, dutki i jeszcze raz dutki :))))) 28.01.08, 12:05 tylko to stary klimka ma w oczach, współczuję młodemu, bo to dzieciak i głupi do tego, skończy jak rutkowski albo co gorsza rozpier... się gdzieś na zeskoku i będzie po temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic "Expert" Murańka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 12:30 To że się ma 6 dzieci nie decyduje o tym,że się jest expertem od ich wychowania a zwłaszcza psychiki.Murańka twierdzi,że Klimek jest twardy.Czym on to mierzy? Skąd może wiedzieć jak jest twardy i czy to,co się wokól niego dzieje jednak nie odbije się później. Druga sprawa to takie lekkie podejście do zasad.Lepisto ma za złe ,że uczy się malego kombinowania.Dla starego Murańki długość nart jest nieistotna!Czy nieuk z gór ma decydować o tym jakie są zasady? Ja podejrzewam jedno: pieniądze ogłupiają takich tatusiów jak p.Murańka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth rośnie nowy hannawald... IP: *.icpnet.pl 28.01.08, 12:59 anoreksja, wielka presja, labilność emocjonalna... Odpowiedz Link Zgłoś
faith31 "Nieraz po zwycięstwie Klimka usłyszymy Mazurka.. 28.01.08, 13:04 frajer pomka. niech go tatuś utuczy troche, bedzie miał wiecej pary w girach...pajac pałka klimek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajączek "Nieraz po zwycięstwie Klimka usłyszymy Mazurka.. IP: 83.238.169.* 28.01.08, 13:27 Niestety, będzie to Mazurek Wielkanocny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg odejdzie Małysz, skończą się polskie skoki IP: *.stat.gov.pl 28.01.08, 13:47 niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania "Nieraz po zwycięstwie Klimka usłyszymy Mazurka.. IP: 212.14.50.* 28.01.08, 14:01 Ludzie powariowali. Pozwólcie dzieciom na normalne dzieciństwo. Nie pokazy mody, kiedy z kilkuletnich dziewczynek robi sie wymalowane lale, nie wszystko naraz tak jak nauka języka, gry na instrumencie, pływanie, żeglogawanie, gra w tenisa, konie itp. I nie treningi zamiast zabawy, występy medialne. Pewnie, że jeżeli dziecko jest uzdolnione to trzeba rozwijac jego zdolności, ale nie tak, żeby dziecko nie miało chwili wolnej na zabawę. To chore ambicje rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Obym się mylił... 28.01.08, 14:20 Na mistrzostwach Polski nikt Klemka nie ważył, nie mierzył proporcji nart. Oj, bo tytuł wicemistrza........???? Przy łóżku Klemek ma wagę... Niedojada??? Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 usłyszymy MaZuReK Dąbrowskiego.. 28.01.08, 14:23 zamiast: [...usłyszymy Mazurka Dąbrowskiego]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** "Nieraz po zwycięstwie Klimka usłyszymy Mazurka.. IP: *.5.11.vie.surfer.at 28.01.08, 14:36 banda krzykaczy, ktorym w zyciu nic nie wyszlo... dziennikarze, eksperci... dajcie chlopakowi SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie komentujcie kazdego jego kroku! niech klimek ma radosc z tego co robi. odpierd...cie sie od niego! on nie potrzebuje waszych wspanialych komentarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek "Nieraz po zwycięstwie Klimka usłyszymy Mazurka.. IP: 82.139.34.* 28.01.08, 16:21 Mam wrażenie że ktoś tu sie boi. Klimek jest młodym i utalentowanym skoczkiem, ale resztę zawodników boi się tego że będą mieli wielki problem jak Klimek pokona ich i wtedy byłby wielki `obciach` że oni tyle skaczą i nie mogą tego osiągnąć. Przepisy przepisami, ale to myślę że to nie to. Wiadomo że przepisy też są po to żeby ich przestrzegać, ale nie wydaje mi się że akurat tu przepisy lub narty były nie dla Klimka, tylko może ktoś tak wykombinował żeby starszym skoczkom nie było `przykro` że `dziecko` bije starszego... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś