Gość: ja IP: *.satfilm.net.pl 18.08.03, 19:08 Szestokas i Green hehe, nie ma to jak rzetelnosc dziennikarska, ale dwie pomylki na tylu zawodnikow to chyba i tak niezly wynik, brawa dla pana redaktora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom szkoda ze pluta, nordgaard i pacesas odeszli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 23:21 Odpowiedz Link Zgłoś
panrysio Świeża krew ;) 19.08.03, 00:25 No Urlep mówił, że potrzebuje świeżą krew w zespole... Moim zdaniem trochę przesadził. Przynajmniej Pacecas, PLuta i Nordgaard powinni zostać, ale widocznie za wiele chcieli. I tak Anwil będzie miał świetny zespół. Znów bardzo młody, ale to dobrze. Będą ładnie grali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Anwil Włocławek kompletuje skład IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 11:31 mam nadzieje ze wrescie polacy pokaza na co ich stac chodzi mi szczegolnie o piotra szczotke i roberta witke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Anwil Włocławek kompletuje skład IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 11:38 ja bym stawial na polskich mlodych zawodnikow to jest apel do prezesow klubu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś