Gość: Jonasz L IP: *.zus.lublin.pl 24.05.01, 17:31 Gołota zorientował się, że Tyson jest pod wpływem narkotyków i wolał zrezygnować niż ulec głupiej masakrze. Popieram Gołotę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hetman Re: Gołota- to mistrz IP: *.abcsys.com.pl 24.05.01, 17:34 Gość portalu: Jonasz L napisał(a): > Gołota zorientował się, że Tyson jest pod wpływem narkotyków i wolał > zrezygnować niż ulec głupiej masakrze. Popieram Gołotę! Gołota to cykor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stabio Re: Gołota- to mistrz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 19:46 Gołota to najlepszy boxer na swiecie.Jestem jego wiernym kibicem NA DOBRE I NA ZŁE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyggy Re: Gołota- to mistrz IP: *.chicago-18rh15rt.il.dial-access.att.net 26.05.01, 04:45 Aleś się chłopie ZGOŁOCIŁ!!!!!!(CZYLI ZFRAJEROWAŁ) Chyba masz taki sam charakter MIĘCZAKA jak Gołota Tak swoją drogą trzeba być wyjątkowym debilem żeby mieć za wzór takiego tchórza i frajera,podejrzewam że nigdy nie mialeś do czynienia z prawdziwym sportem i prawdziwym ambitnym sportowcem. e masz taki sam charakter mięczaka!!!!idż się lecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Gołota- to mistrz IP: 198.16.16.* 26.05.01, 14:44 a ja jestem za golota, on jeszcze bedzie mial swoj comeback,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaleta Re: Gołota- to mistrz IP: *.telia.com 26.05.01, 17:54 Golota to najwieksza chanba dla polskich barw od czasow Piasta Kolodzieja. Orzel na jego spodenkach zczerwienial ze wstydu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Gołota- to mistrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 18:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Gołota- to mistrz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 18:08 Piast Kołodziej był w porządku, natomiast Andrzej Gołota to się nadaje na bramkarza na festiwalu Discopolo w Pierdziszewiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Gołota- to mistrz IP: 217.30.156.* 24.05.01, 20:11 Tak , Golota to najlepszy bokser swiata ! Na jego czesc powstalo nawet przyslowie! Znacie to ? " ROBOTA NIE GOLOTA , NIE UCIEKNIE ! " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: Gołota- to mistrz IP: *.proxy.aol.com 02.06.01, 04:46 Tak, to przykre co sie wydarzylo z Golota. Mysle jednak, ze ludzie, ktorzy nie maja zielonego pojecia o boksie, nie powinni zabierac glosu w tej sprawie. W gre wchodza ogromne pieniadze i co za tym idzie-oszustwo. Golota byl robiony w balona na kazdym kroku, dziwie sie, ze nie wyciagnal z tego odpowiednich wnioskow. Zawsze uwazal jednak bede, ze jest on jednym z najlepszych bokserow swiata i zycze mu wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Prawdziwy Sport IP: *.enter.net 02.06.01, 06:13 Ktos wczesniej napisal o prawdziwym sporcie i ich wspanialych sportowcach.Co to jest prawdziwy sport.Polska liga pilki noznej czy moze zawodowy boks wagi ciezkiej.Totalna bzdura.Tam gdzie w gre wchodza duze pieniadze sa tylko cwaniackie uklady i nabici w butelke kibice.Ich rozczarowanie wyraza sie w zdewastowanych salach i zdemolowanych stadionach.Sport umarl smiercia naturalna. Pozostalo nam ogladac areny cyrkowe roznych specjalnosci,o kacie padania swiatla zgodnym z zapotrzebowaniem odbiorcy tj.pseudokibica.To jest smutne,lecz niestety prawdziwe.Patrzac z tej perspektywy mozna miec odrobine szacunku iz GOLOTA wykorzystal swoja szanse na zarobienie paru groszy co nie kazdemu sie udaje gdyz na mistrzostwo to niestety nigdy nie mial i nie bedzie mial bedac poza ukladem tych najwiekszych w zawodowym boksie. Z Powazaniem XYZ Ps.Dlaczego opluwacie tego ktorego dzien wczesniej nosiliscie na swoich barkach /nowa cecha narodowa mniejszosci?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_1 Re: Golota to mistrzu w ..... IP: 128.163.239.* 02.06.01, 08:43 Prawdziwy kibic? Przede wszystkim gdzie jest ten PRAWDZIWY sportowiec? Jak bokser wychodzi na ring, to wlasnie po to by walczyc do konca, by walic w morde i obrywac w morde. Boks to nie jest sport dla kobiet. Tutaj kibice przychoda i placa spore pieniadze wlasnie za to, by zobaczyc mordobicie i walke do konca. Nie do pomyslenia jest, ze ktoras ze stron stchorzy, ucieknie z ringu. Dajmy wiec juz spokoj temu Golocie, ten facet juz sie skonczyl i zakonczyl swoja kariere w ringu, a jedyne co jeszcze mu pozostalo to zdobycie mistrzostwa swiata w wedkarstwie zawodowym, a poniewaz dobrze mu teraz idzie w lapaniu oklejek i okoni, ma na to duze szanse. Powodzenia wiec Gololololololo:) to. :):):) (Dla niewtajemniczonych lol = laugh out loud = kupa smiechu kupa) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 13:09 zgadzam sie z XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czestmir Re: Gołota- to mistrz IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.06.01, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czestmir Re: Gołota- to mistrz IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.06.01, 10:48 Gołota ma psychę małej dziewczynki. Potrafi lać przeciętniaków na ulicy lub dysce, ale kiedy staje przed dobrym bokserem, to najlepiej wychodzi mu bieg na 100 m.(w przeciwną stronę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Epic Re: Gołota- to mistrz IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 02.06.01, 12:10 Gołota to mistrz? Gołota to stary, głupi debil udający twardziela, a jak przychodzi na walkę to zachowóje się jak moja kuzynka. Ja bym już dłużej wytrzymała na ringu(no dobra w mnie jest trudniej trafić, niż w tego mamuta). Facet by się zmęczył próbując trafić we mnie. Epic Odpowiedz Link Zgłoś