Gość: Leiek:) IP: *.crowley.pl 22.08.03, 20:24 No to żeby obojgu im udało się w dniu finałów dobrze odbić i w powietrzu niech już im samo idzie... jak najlepiej, jak najwyżej, a później to już tylko wejście na drugi stopień i odsłuchanie hymnu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek niepotrzebnie podgrzewana jest atmosfera waleriańczyk IP: *.satfilm.net.pl 22.08.03, 20:35 może i będzie czołowym skoczkiem ale za kilka lat a nie już teraz po dwóch dobrych skokach gościu się spali psychicznie, tak samo pyrek jej to potrzebny jest psycholog bo inne posły do przodu a ona w miejscu no chociaż dobrze że można na nią popatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy O! Witamy eksperta! IP: 217.153.110.* 22.08.03, 21:03 Więc Waleriańczyk sie spali psychicznie, tak? Taaaa... I psycholog dla Pyrek? No dobra...... Trochę pozytywnego podejścia i optymizmu kibica by się przydało! Z tej dwójki pewnie tylko Waleriańczyk stanie na podium, ale nie ma co krakać! Do boju Polskoooooo!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck Re: O! Witamy eksperta! IP: 213.17.147.* 23.08.03, 12:17 Gość portalu: marcy napisał(a): > Więc Waleriańczyk sie spali psychicznie, tak? Taaaa... > > I psycholog dla Pyrek? No dobra...... > > Trochę pozytywnego podejścia i optymizmu kibica by się przydało! > Z tej dwójki pewnie tylko Waleriańczyk stanie na podium, ale nie > ma co krakać! Do boju Polskoooooo!!!:)))) A załóżmy się, że ze wszystkich Polaków tylko Korzeń stanie na podium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Nie ma sprawy! Wiesz o co zakład? IP: 217.153.110.* 23.08.03, 12:43 Przegrany przez tydzień nie wypowiada się na forum. No jak? Stoi? Może masz lepszą propzycję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck Re: Nie ma sprawy! Wiesz o co zakład? IP: 213.17.147.* 23.08.03, 12:57 Gość portalu: marcy napisał(a): > Przegrany przez tydzień nie wypowiada się na forum. No jak? > Stoi? Może masz lepszą propzycję? OK. Stoi. Propozycja mi się podoba. Banicja od dnia zdobycia pierwszego medalu dla Polski (niezależnie od barwy) poza Korzeniowskim (ja) lub od dnia zakończenia mistrzostw (Ty)? Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Nie ma sprawy! Wiesz o co zakład? IP: 217.153.110.* 23.08.03, 15:23 Żeby nie było wątpliwości: ja mówię, że będą 2 (dwa) medale Polaków (gosh, nie wiem jak oni to zrobią:), a Ty że najwyżej jeden. Ciebie nie ma na forum od chwili zdobycia 2 medalu dla Polski, mnie od momentu, kiedy ostatecznie stracimy nawet teoretyczne szanse na 2 pudła (czyli finały pozostałych konkurencji bez Polaków). Powodzenia! (no i utopiłem, ale... do boju Pooooooolskoooooo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck Dobra. Zakład stoi! IP: 213.17.147.* 23.08.03, 15:54 Gość portalu: marcy napisał(a): > Żeby nie było wątpliwości: ja mówię, że będą 2 (dwa) medale > Polaków (gosh, nie wiem jak oni to zrobią:), a Ty że najwyżej > jeden. Ciebie nie ma na forum od chwili zdobycia 2 medalu dla > Polski, mnie od momentu, kiedy ostatecznie stracimy nawet > teoretyczne szanse na 2 pudła (czyli finały pozostałych > konkurencji bez Polaków). > Powodzenia! > > (no i utopiłem, ale... do boju Pooooooolskoooooo:) OK. Zakład stoi. (Wiesz, tak naprawdę, to z chęcią bym... noo... hmmm... odpoczął sobie przez tydzień od forum... Do boju Pooooooolskoooooo!!! :))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Marcy... IP: 213.17.147.* 25.08.03, 21:42 Gość portalu: marcy napisał(a): > Więc Waleriańczyk sie spali psychicznie, tak? Taaaa... > > I psycholog dla Pyrek? No dobra...... > > Trochę pozytywnego podejścia i optymizmu kibica by się przydało! > Z tej dwójki pewnie tylko Waleriańczyk stanie na podium, ale nie > ma co krakać! Do boju Polskoooooo!!!:)))) No, Marcy, Pyrek czwarta, Waleriańczyk dziesiąty... Jaki tam Ci jeszcze został as w rękawie? Skolimowska? Sztafety? Chyba będzie jednak pochyło... Pozdrawiam, Daffy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszoła waleriańczyk nie skoczy 2.30 IP: S1:* / 192.168.33.* 23.08.03, 08:48 dlatego,że to wyskokowy chłopak, raz w sezonie skok i pa, Pyrek zdobędzie srebro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy No nie dokładnie.... IP: 217.153.110.* 23.08.03, 12:47 Do mistrzost juniorów nic nie zapowiadało takiego postępu, wcale nie błyszczał. W Bydgoszczy nie miał jednego udanego skoku, tylko kilka z rzędu... I podobno jeszcze troszkę wagi zrzucił. Będzie dobrze, skończcie marudzić! Up, up, and awaaaaaaaaay:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Szwedzi nie wierza w 2.36 IP: *.telia.com 23.08.03, 12:05 uwazaja ze w Polsce bylo cos nie tak z mierzeniem wysokosci, poniwaz wtedy osmiu zawodnikow pobilo swoje rekordy zyciowe, mowia Szwedzi. Bedzie ciekawie zobaczyc Walerianczyka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck Moja babcia nie wierzyła w fale radiowe... :)) IP: 213.17.147.* 23.08.03, 12:23 Gość portalu: R napisał(a): > uwazaja ze w Polsce bylo cos nie tak z mierzeniem wysokosci, poniwaz wtedy > osmiu zawodnikow pobilo swoje rekordy zyciowe, mowia Szwedzi. Bedzie ciekawie > zobaczyc Walerianczyka ... Szwedzi w ogóle mają dziwne pomysły. Lampego uważają za pierwszego Szweda w NBA, a przecież gra on w reprezentacji Polski, a nie Szwecji. Szwed - reprezentant Polski??? Oj, chyba za mało daliśmy im w tyłek pod Oliwą!! Odpowiedz Link Zgłoś