Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WYWALIĆ OPASŁEGO GRUBASA TAJNERA !

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 16:30
    Trener Tajner jest coraz pulchniejszy
    (już ponad +100kg, zaś żywieciel na którym
    pasożytuje -50 kg).
    Wieprz bez predyspoozycji do bycia trenerem
    wozi na wycieczki zgraję pozbawionych talentu dupków
    ze swoim synkiem na czele.
    Najwyższy czas z tym skończyć (chyba, że sam będzie
    to finansował).
    Trenerzy innych reprezentacji wychowali przynajmniej kilku
    w miarę dobrych skoczków.

A co do piątego miejsca naszego singla - z czasem stawy są
    coraz słabsze (trudniej amortyzować dalekie skoki).
    Mam nadzieję, iż kibice nie dostaną histerii, a premier
    lub prezydent nie ogłoszą klęski narodowej ...

Obserwuj wątek
      • Gość: xx Re: WYWALIĆ OPASŁEGO GRUBASA TAJNERA ! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 17:05
        Powiem krotko. Nie dorosles synku do internetu.....
        • Gość: lolo Re: WYWALIĆ OPASŁEGO GRUBASA TAJNERA ! IP: *.pool.mediaWays.net 31.12.01, 07:18
          Tom ty chyba nie z polski.Masz racje!
        • Gość: kolaga TAJNER KOLEJARZEM! IP: *.focal-chi.corecomm.net 02.01.02, 05:21
          tylko macha choragiewka palant i promuje syna tomistawa,bo tomislaw
          to ,tomislaw tamto a tomislaw po prostu sucs big time!powinien za tatusiem
          choragiewki nosic,darmozjady ..............
      • Gość: Wojtek Re: WYWALIĆ OPASŁEGO GRUBASA TAJNERA ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 16:21
        Teraz to już chyba dla wszystkich oczywiste - po
        kolejnym konkursie z udzialem
        Mateji, Pochwaly, Skupienie i Tomcia (sic) ...
        Tylko reprzeentacja PL ma tylu dupków -wycieczkowiczów.
        Innych, nawet bogatszych na takie wygłupy nie stać - ale Tajnera tak (bo nie
        on płaci tylko zawiązek z dodatcji z budzetu państwa).
      • Gość: jojo Re: WYWALIĆ OPASŁEGO GRUBASA TAJNERA ! IP: *.proxy.aol.com 01.01.02, 16:28
        Gość portalu: TOM napisał(a):

> Trener Tajner jest coraz pulchniejszy
        > (już ponad +100kg, zaś żywieciel na którym
        > pasożytuje -50 kg).
        > Wieprz bez predyspoozycji do bycia trenerem
        > wozi na wycieczki zgraję pozbawionych talentu dupków
        > ze swoim synkiem na czele.
        > Najwyższy czas z tym skończyć (chyba, że sam będzie
        > to finansował).
        > Trenerzy innych reprezentacji wychowali przynajmniej kilku
        > w miarę dobrych skoczków.
        >
        > A co do piątego miejsca naszego singla - z czasem stawy są
        > coraz słabsze (trudniej amortyzować dalekie skoki).
        > Mam nadzieję, iż kibice nie dostaną histerii, a premier
        > lub prezydent nie ogłoszą klęski narodowej ...
        >
        >
        >
        > ty bysz nawet rzaby skakacz na lonce pod olstyn nie umnial ucycz pedale
        >

• Gość: wojtek Re: WYWALIĆ OPASŁEGO GRUBASA TAJNERA ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 16:41
          Ty se jojo ciota jestes, no bo ne wes, ze kmieciu
          powiedzioł ze kazdy kto odpowie to je ciota, so
          tak dlugo jak on nie wybacy jestes ciota ostatnia !
          • groszek85 Re: WYWALIĆ OPASŁEGO GRUBASA TAJNERA ! 01.01.02, 16:53
            Tajner jest w porzadku.
            A co do listu w ktory zarzucacie ze za duzo zawodnikow bierze to nie macie
            racji.A wiecie dlaczego? No własnie nie wiecie... otoz trener ma nadzieje ze
            zajmie kilka miejsc tym lepszym ,swoimi nic (prawie nic) niewartymi
            zawodnikami, dzieki czemu Małysz bedzie miał wieksze szanse:-)
            • Gość: wojtek Re: WYWALIĆ OPASŁEGO GRUBASA TAJNERA ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 16:57
              Kurcze, masz rację.
              Ale strateg z tego grubasa - serio nie
              brałem tego pod uwage (-:
            • Gość: jojo Re: WYWALIĆ OPASŁEGO GRUBASA TAJNERA ! IP: *.proxy.aol.com 01.01.02, 17:02
              groszek85 napisał(a):

> Tajner jest w porzadku.
              > A co do listu w ktory zarzucacie ze za duzo zawodnikow bierze to nie macie
              > racji.A wiecie dlaczego? No własnie nie wiecie... otoz trener ma nadzieje ze
              > zajmie kilka miejsc tym lepszym ,swoimi nic (prawie nic) niewartymi
              > zawodnikami, dzieki czemu Małysz bedzie miał wieksze szanse:-)

OK! mas racjem po czo gadas to temu wojtka jak on jezt z olstyn tam subway nie
              jedze tylko lodze na koniah ja to muwiem ot mamy s Ozysz ona zna tom strony ot
              mie lepje
      • Gość: mic Tom gdzie byles jak Malysz wygrywal? IP: *.*.*.* 01.01.02, 17:09
        Troszke wam sie ludzie w glowach zagotowalo. Tom gdzie byles jak Malysz
        wygrywal? Co z tego ze Adam zajal 5. i 3. cieszyc sie trzeba ze juz drugi sezon
        dobrze skacze, woda sodowa nie uderzyla mu do glowy i wszyscy sie go boja.
        Tajner zly? No tak masz racje jak byl Mikeska to dopiero kadra odnosila
        sukcesy, Malysz chyba kilka razy nawet sie do dziestiatki zalapal. Tajner jest
        ok. A ze w Polsce dobry skoczek rodzi sie raz na kilkadziesiat lat. Trudno -
        byl Fortuna(inna sprawa ze to bohater jednego skoku i az klawiatura mi sie
        zaciela jak ustawilem go w jednym rzedzie z Adamem), jest Malysz. moze za
        kilkanascie lat znowu doczekamy sie jakiegos wspanialego narciarza. A ze nie ma
        druzyny, trudno. Z ppustego i Salomon...
        Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibicow Adama Malysza (a takze trenera Pola i
        reszty skaldu kadry).
        • Gość: jojo Re: Tom gdzie byles jak Malysz wygrywal? IP: *.proxy.aol.com 01.01.02, 17:22
          Gość portalu: mic napisał(a):

> Troszke wam sie ludzie w glowach zagotowalo. Tom gdzie byles jak Malysz
          > wygrywal? Co z tego ze Adam zajal 5. i 3. cieszyc sie trzeba ze juz drugi sezon
          >
          > dobrze skacze, woda sodowa nie uderzyla mu do glowy i wszyscy sie go boja.
          > Tajner zly? No tak masz racje jak byl Mikeska to dopiero kadra odnosila
          > sukcesy, Malysz chyba kilka razy nawet sie do dziestiatki zalapal. Tajner jest
          > ok. A ze w Polsce dobry skoczek rodzi sie raz na kilkadziesiat lat. Trudno -
          > byl Fortuna(inna sprawa ze to bohater jednego skoku i az klawiatura mi sie
          > zaciela jak ustawilem go w jednym rzedzie z Adamem), jest Malysz. moze za
          > kilkanascie lat znowu doczekamy sie jakiegos wspanialego narciarza. A ze nie ma
          >
          > druzyny, trudno. Z ppustego i Salomon...
          > Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibicow Adama Malysza (a takze trenera Pola i
          >
          > reszty skaldu kadry).

a ja to co?zapomialesz?jak Adam ma fans jak ja to bendze USA champion w Salt lake
          City i na World
          • Gość: szatan Re: Tom gdzie byles jak Malysz wygrywal? IP: *.pl 01.01.02, 18:34
            Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: mic napisał(a):
            >
            > > Troszke wam sie ludzie w glowach zagotowalo. Tom gdzie byles jak Malysz
            > > wygrywal? Co z tego ze Adam zajal 5. i 3. cieszyc sie trzeba ze juz drugi
            > sezon
            > >
            > > dobrze skacze, woda sodowa nie uderzyla mu do glowy i wszyscy sie go boja.
            >
            > > Tajner zly? No tak masz racje jak byl Mikeska to dopiero kadra odnosila
            > > sukcesy, Malysz chyba kilka razy nawet sie do dziestiatki zalapal. Tajner
            > jest
            > > ok. A ze w Polsce dobry skoczek rodzi sie raz na kilkadziesiat lat. Trudno
            > -
            > > byl Fortuna(inna sprawa ze to bohater jednego skoku i az klawiatura mi sie
            >
            > > zaciela jak ustawilem go w jednym rzedzie z Adamem), jest Malysz. moze za
            > > kilkanascie lat znowu doczekamy sie jakiegos wspanialego narciarza. A ze n
            > ie ma
            > >
            > > druzyny, trudno. Z ppustego i Salomon...
            > > Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibicow Adama Malysza (a takze trenera P
            > ola i
            > >
            > > reszty skaldu kadry).
            >
            > a ja to co?zapomialesz?jak Adam ma fans jak ja to bendze USA champion w Salt la
            > ke
            > City i na World

od urodzenia mieszkasz w Stanach?? bo piszesz jak najgorszy anlfabeta i jak
            ciebie czytam to muszę dziesięć razy przeanalizować zanim zrozumiem.....
            ....to już pisz lepiej po angielsku i wszyscy będą szczęśliwi....
            • Gość: mama ZOSTAW MOJEGO JOJO W SPOKOJU SZATANIE IP: *.proxy.aol.com 01.01.02, 19:03
              Gość portalu: szatan napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: mic napisał(a):
              > >
              > > > Troszke wam sie ludzie w glowach zagotowalo. Tom gdzie byles jak Maly
              > sz
              > > > wygrywal? Co z tego ze Adam zajal 5. i 3. cieszyc sie trzeba ze juz d
              > rugi
              > > sezon
              > > >
              > > > dobrze skacze, woda sodowa nie uderzyla mu do glowy i wszyscy sie go
              > boja.
              > >
              > > > Tajner zly? No tak masz racje jak byl Mikeska to dopiero kadra odnosi
              > la
              > > > sukcesy, Malysz chyba kilka razy nawet sie do dziestiatki zalapal. Ta
              > jner
              > > jest
              > > > ok. A ze w Polsce dobry skoczek rodzi sie raz na kilkadziesiat lat. T
              > rudno
              > > -
              > > > byl Fortuna(inna sprawa ze to bohater jednego skoku i az klawiatura m
              > i sie
              > >
              > > > zaciela jak ustawilem go w jednym rzedzie z Adamem), jest Malysz. moz
              > e za
              > > > kilkanascie lat znowu doczekamy sie jakiegos wspanialego narciarza. A
              > ze n
              > > ie ma
              > > >
              > > > druzyny, trudno. Z ppustego i Salomon...
              > > > Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibicow Adama Malysza (a takze tren
              > era P
              > > ola i
              > > >
              > > > reszty skaldu kadry).
              > >
              > > a ja to co?zapomialesz?jak Adam ma fans jak ja to bendze USA champion w Sa
              > lt la
              > > ke
              > > City i na World
              >
              > od urodzenia mieszkasz w Stanach?? bo piszesz jak najgorszy anlfabeta i jak
              > ciebie czytam to muszę dziesięć razy przeanalizować zanim zrozumiem.....
              > ....to już pisz lepiej po angielsku i wszyscy będą szczęśliwi....

To dziecko ja uczylam jezyka polskiego od urodzenia jego ,na ziemii ktorej go
              urodzilam.W U.S.A.! Dumna jestem z tego,ze ten gowniarz was zagina ,jak
              potrafi! Wiecie dlaczego? Ojciec jego Zydem byl! Od dzisiaj ten brzdac,nie
              podejdzie w zadnym pokoju do compa,ale wiem,ze orla wam wywinie,z innej
              okazji,kiedy mnie w domu nie bedzie.Spojrzcie tylko na ortografie jego,kiedy
              bladzic zacznie,nie odpisujcie,bo ten wyrodek mnie wykonczy.
              • Gość: Wojtek Re: ZOSTAW MOJEGO JOJO W SPOKOJU SZATANIE IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 19:35
                Jojo cierpisz na dwie przypadłości :
                - paranoja fleksyjna
                - rozdwojenie jaźni z tendencjami transwestycznymi
                (wydaje ci się że jesteś swoją mamą - brzmi naprawdę
                choro)
                ... a tak poważnie to masz dużo czasu ...

• Gość: jojo Re: ZOSTAW MOJEGO JOJO W SPOKOJU SZATANIE IP: *.proxy.aol.com 01.01.02, 19:54
                  Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Jojo cierpisz na dwie przypadłości :
                  > - paranoja fleksyjna
                  > - rozdwojenie jaźni z tendencjami transwestycznymi
                  > (wydaje ci się że jesteś swoją mamą - brzmi naprawdę
                  > choro)
                  > ... a tak poważnie to masz dużo czasu ...
                  >

rzeby ci muwic rze ty huj z ukrainyy albo inych kresakuw co na mazury i warmi za
                  darmo domy nase zabrali i lodziow nasych POMORDOWALI HOJU TY POCEKAJ JESCE
                  TROHE!
                  • Gość: szatan niby dziecko a jaka wiedza historyczna.......hehe IP: *.pl 02.01.02, 18:15
                    Gość portalu: jojo napisał(a):

> rzeby ci muwic rze ty huj z ukrainyy albo inych kresakuw co na mazury i warmi z
                    > a
                    > darmo domy nase zabrali i lodziow nasych POMORDOWALI HOJU TY POCEKAJ JESCE
                    > TROHE!

chociaż wiele się mówi o debilu z Olsztyna i jakieś tam bzdury(nie chcę być
                    stroną w dyskusji) to Olsztyniak ma rację mówiąc o jojo że to jakiś maniak z
                    depresją o skłonności schizofrenika....
      • Gość: Reporter Brydz IP: *.utfors.se 02.01.02, 04:42
        Nie ma co sie rzucac na wyglad fizyczny (na grubasa).
        Wedlug mnie to Mateja/Skupien i inni jezdza zeby pograc w brydza,
        a do brydza trzeba czterech.
        To co mnie dziwi ze Tajner nie znalazl ani jednego mlodego ktory sie rozwija.
        Niemcy znalezli mlodego Hocke, Szwajcarzy wystrugali mlodego Ammanna, a my co ?
        Cala nasza grupa Tajner/Pochwala/Skupien/Mateja nic sie nie rozwija.
        Nie widac nic a nic do przodu. Oni machaja reka zanim skocza.

• Gość: Cynio Re: Brydz IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 02.01.02, 12:11
          Dokładnie!!! Wywalić na zbity pysk tajnera i spólkę, małysz już i tak laskę
          kładzie na wszystko bo kaska jest i domek gotowy.
      • Gość: Benita Re: WYWALIĆ OPASŁEGO GRUBASA TAJNERA ! IP: 10.10.6.* 02.01.02, 14:54
        Odczepcie sie wszyscy od Tajnera i Grubasow.
        Oni maja takie fajne KROTKIE ale OSTRE kutasiki !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka