Gość: fff IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.03.08, 21:06 Chyba Navratil?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: outsider Navratilova: Wstydziłam się Czechosłowacji, a t... IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 11.03.08, 21:08 ma racje babsztyl, tez sie wstydze tego patalacha i jego zgrai bandytow, ale czasem potrzebny jest taki kop w tylek narodu, azeby wybudzic go z marazmu. Przykladem sa ostatnie wybory w Polsce. A zreszta kto wie, moze wszyscy waleczni nienawistnicy USA zdolali sie juz przekonac (i wykrwawic)na tyle by moc pojac ze armia amerykanska nie sklada sie z samych mieczakow i narkomanow, ktorzy na widok krwi, sikaja w majtki i uciekja w pieluchy swojego materializmu? Czekamy na przedwyborcza odezwe Osamy. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Re: Navratilova: Wstydziłam się Czechosłowacji, a 11.03.08, 21:28 Ojej, ale ona cierpi pod tym rezimem Busha i jego krwiopijcow. Zawsze mozna wyemigrowac do krajow slynacych z demokracji takich jak np. Iran. Kurcze, zapomnialem, ze tam nie ma gejow (wg prezydenta Ahmadinedzada), wiec ona albo bylaby pierwsza albo odmowionoby jej azylu politycznego. W takim wypadku zostalby tylko powrot do Czech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serano Navratilova: Wstydziłam się Czechosłowacji, a t.. IP: *.nat.student.pw.edu.pl 11.03.08, 21:29 ja wstydzilbym sie miec za współobywatela osobe z jej podejsciem do obywatelstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenzor Niech ona pozostanie przy lesbijstwie IP: 192.139.221.* 11.03.08, 21:36 polityka to nie dla niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Navratilova: Wstydziłam się Czechosłowacji, a t.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.08, 22:37 młody debil teź chce zaistnieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zaban. To bardzo wazna wiadomosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 23:04 A co sadzi o Bushu Michal Wisniewski oraz Doda? Tez jestesmy ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewers Re: To bardzo wazna wiadomosc IP: 195.90.102.* 11.03.08, 23:24 moze i byloby to ciekawe, ale mimo wszystko oni nie sa obywatelami USA. I to nie oni wybierali Busha Odpowiedz Link Zgłoś
jan.grz Re: Navratilova: Wstydziłam się Czechosłowacji, a 11.03.08, 23:22 Gość portalu: fff napisał(a): > Chyba Navratil?? No coz. Zawsze znajdzie sie jakis umyslowy dewiant lub po prostu palant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navratil Wstydze sie Nawratilowej .... IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 11.03.08, 23:26 A ja sie wstydze za Nawratilowa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wstydze sie Nawratilowej .... IP: 195.90.102.* 11.03.08, 23:52 kogo to? Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Navratilova: Wstydziłam się Czechosłowacji, a 12.03.08, 00:01 mam do niej ogromny szacunek jako zawodniczki. Co prawda zgadzam sie z nia w kwestii Busha, takich ludzi jak on czy Putin nalezalo by eliminowac, ale...ale, nie fajda sie do wlasnego gniazda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazca Re: wstrętna Lesba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 00:13 na świecie jest kilka tysięcy lesbijek i innych tego typu zboczków i chwiejków ale dlaczego tylko jednej z nich opinia jest tutaj przedstawiona? Czy opinie zboczeńców na temat królów i prezydentów są takie ważne aby je przytaczać? Kogo to może obchodzić? I dlaczego miałoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me chociaz jedna madra tenisistka.. IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 12.03.08, 01:23 Mr Debilja to tu w hameryce trawia tylko durne rednecki z fabryk i niektorzy rownie durni polonusi chyba za "Your forgot Poland!'..heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seth Jak to się łatwo teraz szokuje GW. IP: *.ntlworld.ie 12.03.08, 01:26 Wystarczy zbrodniczego debila skrytykować. Odpowiedz Link Zgłoś