Gość: speed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 15:18 Wiadomo, Gość sympatyczny, z kulturką i wszędzie lubiany...Chyba największy sukces życiowy odniósł poza torem : www.gluszak.pl/galerie_calosc/popup/28/11/ Niezła zdobycz panie Mirku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szrek Re: Mirek Kowalik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 17:33 Terozki wiem co mi się w Mirusiu najbarzy podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Mirek Kowalik... IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.08, 21:14 Sie nie wyzłośliwiajta gazdowie bo bigbrader patrzy a wicie skądyk łon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Mirek Kowalik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 22:14 Że też wy we wszystkim Baco złośliwości się doszukujecie. I pedzcie ino co nie śwarno dziołcha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Mirek Kowalik... IP: 83.238.144.* 28.03.08, 08:46 No dyć co śwarno ale wicie jo widziołech mojo Jaguś a wy ni. Odpowiedz Link Zgłoś
psyhol2 Re: Mirek Kowalik... 28.03.08, 11:19 "Sympatyczny, z kulturą i wszędzie lubiany".....he,he,napisane jak na zamówienie. Bo jeszcze kilka lat temu w samym Totuniu co niektórzy traktowali go jak banite. Później przygoda w treneiro reprezentacji, która skończyła sie totalna klapą. No i wreszcie ta dziarlatka z fotki...to ta od slubu czy następna ? Napisać mozna wszystko, zgodnie z prawdą, zależnie od zamówienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Mirek Kowalik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:04 Oj jezdeśta gazdo małostkowi. Nawet jak Miruś sp...lił sprawę z trenowaniem reprezentacji to nie zmienia faktu, że jeśli p...li tako niewiasta to działa jak najbarzy słusznie i się go nie czepiajta jak nie jezdeśta takie pszystojne albo jak waszo niewiasta lekko mniej urodziwa. Natenpszykład łoczywista zapodaję Odpowiedz Link Zgłoś