Gość: nie antysemita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 14:47 ale bzdury, tylko w tej koszernej gazecie takie bzdury wypisują, chrzanić ich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trojan Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 14:50 No, ale nieładnie jest ilustrować taki tekst z takim tytułem zdjęciem osoby z tym niezwiązanej. To nie jest Ronnie O'Sullivan.... Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Czy patyk w jego dłoniach to przypadkowo? 31.03.08, 19:42 I te ruchy namierzające? Może od dzieciństwa z namiętnością podchodził do "pięknej gry" i stąd dobre wyniki... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przem-ch Jak idol Kubicy propagował seks francuski 31.03.08, 14:51 Tok myslenia Sz. Pana Red: Idol Kubicy propagowal seks francuski, ergo: Kubica lubi lody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.wsiz.rzeszow.pl 31.03.08, 14:52 Ale ten pan na zdjęciu to chyba ś.p. Paul Hunter, a nie Ronnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.ghnet.pl 31.03.08, 14:56 haha, dziennikarstwo na najwyzszym poziomie:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.prokom.pl 31.03.08, 15:00 Suuper, tylko, że Marco Fu nie jest młodzieńcem to raz, a dwa, że na zdjęciu jest G. Dott - żeby było ciekawiej to Szkot. Pozatym artykuł miernota - kompletny brak wiedzy i wyczucia. Widać, że panowie redaktorzy zamiast zajmować się pracą to siedzą i oglądają filmiki na YT. No i tytuł ciekawy, ale co tam wszyscy zarabiają na RK, to czemu GW nie może. Nie ma to jak więcej kliknięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.tvk.torun.pl 31.03.08, 14:55 na zdjęciu jest Dott. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strajp Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: 193.247.217.* 31.03.08, 14:56 jak zwykle profesjonalnie:) mlodzieniec z hong-kongu marco fu jest po 30stce- dobrze wiedziec ze jestem jeszcze mlodziencem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 22:53 nie wiedziales ze "mlodziez" to osoby do 35. roku zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPrawa Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.08, 14:57 na zdjeciu to Graeme Dott Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.autocom.pl 31.03.08, 15:04 widać, że autor artykułu kompletnie nie zna się na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
vermiculus Re: Jak idol Kubicy propagował seks francuski 31.03.08, 15:10 Po pierwsze, Pan na zdjęciu to ani Kubica, ani O'Sullivan. Po drugie, całą sytuację można sobie zobaczyć na Youtube. Ronnie był zdenerwowany po przegranej i zmęczony, wcale nie robił sobie jaj, tylko po cichu rzucał komentarze do kolegi obok. Nie wiedział, że go słychać (taka historia trochę a la małpa w czerwonym). Odpowiedz Link Zgłoś
masonizyd Jak idol Kubicy propagował seks francuski 31.03.08, 15:14 Rozbawiło mnie nazwanie Marco Fu młodzieniaszkiem, chyba autor się pomylił i miał na myśli Ding Yunhui. W końcu Marco ma skończone 30 lat, no ale za czasów PZPR i przyległych organizacji młodzieżowych do wieku 35 lat można było powiedzieć, że jest się reprezentantem młodzieży. Wszystko kwestia do dyskusji ;). A cała sytuacja miała formę luźnego, szeptanego dialogu z jakimś kumplem. Owszem obciach, ale nie mniejszy niż małpa w czerwonym. Należy się spytać tych, którzy O Sullivana odsądzają od czci i wiary, czy sami nie robią czasem takie uwagi, gdy myslą, że nie są słyszani. Prezydent Kaczyński zrobił podobną rzecz. Ciekawe, że pewne grono osób, które się oburza na zachowanie Ronniego nie jest już takie kategoryczne w przypadku słynnej małpy w czerwonym. Niestety hipokryzja jest u nas widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyknij coś zimnego Fu nie jest żadnym młodzieńcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 15:31 Widocznie jakiś dziennikarski impotent spłodził ten nędzny artykulik. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jak idol Kubicy propagował seks francuski 31.03.08, 15:39 co się czepiacie, przy staruchu, 32-letnim O'Sullivanie, Fu to rzeczywiście młodzieniaszek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkot gazetko, to zenada ze tu dodajecie nazwisko Kubicy IP: *.cable.ubr18.edin.blueyonder.co.uk 31.03.08, 15:54 wstyd, gazetko, oj wstyd... co ma wspolnego Kubica z zachowaniem Anglika? Widac skorumpowany Wdowczyk mial powody powiedziec, ze wy (dziennikarze) nie macie moralnego prawa go oceniac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkot Re: gazetko, to zenada ze tu dodajecie nazwisko K IP: *.cable.ubr18.edin.blueyonder.co.uk 31.03.08, 16:02 a p. Kiedrowski siedzi w tym samym rzedzie co p. Wdowczyk; skoro samruje takie teksty, to poczucie wstydu jest mu obce, wiec nie bede pytal czy mu nie wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.lama.net.pl 31.03.08, 16:21 Autor tego artykułu może startować w konkursie na największy idiotyzm roku. Pierwsze miejsce murowane !!!! Nie rozumię co chciał autor tego artykułu zyskać czy udowodnić ? W sumie to żenujący tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.strcechy.adsl-llu.static.bluetone.cz 31.03.08, 16:54 co nierozumiesz tego ze nie mozesz mowic i pisac co naprawde myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja_czytacz Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 16:35 Pisze się męda i czy menda? Chodzi o autora tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja_czytacz Pisze się męda i czy menda? Chodzi o autora tytułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 16:36 Pisze się męda i czy menda? Chodzi o autora tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhyhy Re: Pisze się męda i czy menda? Chodzi o autora t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 17:05 hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.zagorz.net 31.03.08, 16:51 Tylko Ci co zdolnie umieja NIE MOWIC co mysla sa powazani i pieniedzy im nie braknie, inni choc mysla tak samo sa nieetyczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: im Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.tvk.torun.pl 31.03.08, 16:59 Artykuł beznadziejny, szczególnie mieszanie w to Kubicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Nie mow nigdy tego co myslisz wprost! IP: *.strcechy.adsl-llu.static.bluetone.cz 31.03.08, 17:00 mowienie jest sztuka, spojrzcie na parlament, czolowi politycy pobieraja praktyczne nauki jak mowic zeby czegos nie powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Żałosny artykuł IP: *.net.autocom.pl 31.03.08, 18:26 Autor nie ma zielonego pojęcia o snookerze (Fu młodzieńcem LOL), Kubica mówił o O'Sullivanie jako idolu w zupełnie innym kontekście. Nie wiedziałem, że w wyborczej można zarabiać za pisanie tak żenujących tekstów. Nóż się w kieszeni otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Ronniego Żenada!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 18:38 Zenujący tekst!! Ronnie jak to Ronnie... Cóż jak dla mnie na zawsze pozostanie ulubionym snookerzystą. Po prostu zmęczony po pojedynku z Marco chciał się zrelaksowac. Może jakaś chińska dziennikarka mu wpadła w oko więc zapytał się wprost i bezposrednio. Zapomniał że w Państwie Środka nie znają angielskiego... Widocznie nie znają, bo on to powiedział nawet głośno. Mniejsza o to. Jest to zawodnik charyzmatyczny i nikt mu tego nie odmówi. A te jego zagrywki typu ta sa wpisane w jego charakter. Wole łobuza Ronniego, który na stole wymiata niż nijakiego Hendry'ego. Jesli już zeszło na snooker (którego notabene nigdy na gazeta.pl nie było a na onecie bywa, a więc tutaj pojawil się po raz pierwszy i to raczej jako głupia ciekawostka a nie informacje z zakonczonego wczoraj China Open). Ciesze się że wygrał Maguire. Świetny emocjonujący ostatni 19 frame... Do końca nie było wiadomo kto sięgnie po zwycięstwo. Czekam na MŚ! Pozdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodaq Re: Żenada!! IP: 193.0.116.* 31.03.08, 18:50 Jak ktoś chce pisać artykuły, które nawiązują do snookera, to powinien przynajmniej się orientować w tym o czym pisze. Ronnie - gentleman - dobre. Fu - młodzieniaszek - jeszcze lepsze. Zastanawiam się, czy autor rzeczywiście oglądał filmik, bo cała sprawa wyglądała nieco inaczej, niż ją opisuje. W ogóle, styl artykułu - beznadziejny. Szkoda gadać. Mam nadzieję, że to przeczyta ktoś wyżej i dzięki temu nie będą serwowane czytelnikom takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etyk Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.proxy.aol.com 31.03.08, 20:23 Osobiscie jestem za stosowaniem kary smierci....szczegolnie wzgledem polglowych dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipok Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 20:36 Ronnie jest tylko jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Tak sobie wlasnie wyobrazam graczy w tym 'sporcie' IP: 217.116.102.* 31.03.08, 20:39 snooker zawsze bedzie kojarzyl mi sie z dresami - zawsze przed oczami staja mi lampasy blyszczacych dresow kiedy mowa o tej grze. Takie obrazki zapamietalem z wizyt w polskich 'klubach'... pewnie to wyglada tak nie tylko w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROTFL Re: Tak sobie wlasnie wyobrazam graczy w tym 'spo IP: *.net.autocom.pl 31.03.08, 20:49 ROTFL chyba mowisz o pool bilardzie a to ze snookerem niewiele ma wspólnego, co za ignoranci są tym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: Tak sobie wlasnie wyobrazam graczy w tym 'spo IP: 217.116.102.* 31.03.08, 20:57 Jest miedzy nimi taka roznica jak miedzy futball'em amerykanskim a autstralisjkim. Wiem ze jedno pykanie rozni sie od drugiego prztykania w kulki patykiem ale sprowadza sie to do tego samego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Tak sobie wlasnie wyobrazam graczy w tym 'spo IP: *.fizyka.amu.edu.pl 01.04.08, 10:06 No to bardzo mało wiesz o snookerze. Np. wyjście w dresie, to obciach, jeżeli nie dyskwalifikacja. Elegancka kamizelka, krawacik (czasami muszka, ale bardziej przeszkadza),spinki, wypolerowane buty etc. etc. Odpowiedz Link Zgłoś
vermiculus Re: Tak sobie wlasnie wyobrazam graczy w tym 'spo 01.04.08, 15:29 Od kiedy pozwolili Janowi Verhaasowi sędziować w czarnej koszuli to już nie to samo... A poważnie, to snooker to oczywiście sport dżentelmenów, wymyślony przez dżentelmenów dla dżentelmenów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan zdzis Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: 77.223.235.* 31.03.08, 21:19 hahahahaha, prostactwo jednak sam się od śmiechu powstrzymać nie mogłem, obejrzycie to z jutuba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zszokowana Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.opera-mini.net 31.03.08, 22:36 Kiedyś znajomi mówili: "Po co Ty czytasz GW, przecież tam wykazują kompletny brak profesjonalizmu i rzetelności". Przykro mi, wiecej tej gazety nie kupie. Widac, że autor kompletnie nie wie o czym pisze. Wstyd. Czy Kubica mówił o preferencjach seksualnych O'Sullivana, czy jego kulturze osobistej? GW tym artykułem sięgnęło bruku. Mam nadzieję, że autor tego artykułu wyleci z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodaq Re: Jak idol Kubicy propagował seks francuski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 22:58 Zapomnij. Tutaj głupsze rzeczy się wypisuje i jeszcze premie dają. I nie mam na myśli tylko GW - to problem całego dziennikarstwa dzisiaj. Wymyśl tytuł, najlepiej coś z seksem, treść nie musi w ogóle odpowiadać tytułowi - i naprzód, im więcej kliknięć, tym lepiej. Panie Autorze: nie jest Panu wstyd? Na litość, co ten artykuł ma wspólnego z celem dziennikarstwa? Udowadnia pan, że na snookerze się Pan nie zna, na siłę łączy sprawę z Kubicą (bo ludzie klikną)... przecież nie o to chodzi, żeby napisać byle co i ubrać to w taki tytuł, by ludzie klikali... Naprawdę, dał Pan ciała z tym tekstem. Odpowiedz Link Zgłoś