Gość: s IP: 213.134.133.* 10.04.08, 09:17 niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: menażer Re: "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 09:38 Ciekawe jakie jeszcze transfery są szykowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Sport.pl - jestescie zalosni... IP: 84.203.148.* 10.04.08, 11:17 Jestem pewien, ze Leo jako pierwszych poinformuje pilkarzy i zrobi to dzien, dwa przed konferencja bo ten gosc ma klase. Dlaczego puszczacie w eter nieoficjalne ani nie potwierdzone informacje. To nie sztuka dwoma paluchami wykonac operacje CTRL+C CTRL+V z innego serwisu, sztuka jest rzetelnie napisac cos samemu. Probujecie za wszelka cene zwiekszyc poczytnosc waszego serwisu ale w efekcie tracicie tylko czytelnikow. Sport.pl i redakcjo - nie idzcie ta droga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Sport.pl - jestescie zalosni... IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 11:27 Gość portalu: Konrad napisał(a): > Jestem pewien, ze Leo jako pierwszych poinformuje pilkarzy i zrobi > to dzien, dwa przed konferencja bo ten gosc ma klase. Dlaczego > puszczacie w eter nieoficjalne ani nie potwierdzone informacje. To > nie sztuka dwoma paluchami wykonac operacje CTRL+C CTRL+V z innego > serwisu, sztuka jest rzetelnie napisac cos samemu. > Probujecie za wszelka cene zwiekszyc poczytnosc waszego serwisu ale > w efekcie tracicie tylko czytelnikow. > Sport.pl i redakcjo - nie idzcie ta droga! Redaktorzy sport.pl nie potrafia samodzielnie napisac prostego zdanie bez kompromitacji, wiec nie mozna wiecej od nich wymagac, niedawno ci redaktorzy mieli jakies waty do kibicow ktorych nazywaja faszystami, ale ci sami redaktorzy nie widza swojego wlasnego nacjonalizmu, to dobrze, przyanjmniej nie cierpia, glupota jak mowia, nie boli.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo(L) www.legia-cwks.pl IP: 91.84.50.* 10.04.08, 12:01 Super! Braziliano w kadrze! Tylko Legia www.legia-cwks.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janoo Re: Sport.pl - jestescie zalosni... IP: 83.238.116.* 11.04.08, 11:03 Przecież to jest wyssane z palca :) Jedyną osobą, która może już znać skład 30 osobowej kadry jest Leo, a ten najpierw rozmawia z piłkarzami, potem ewentyalnie z prasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 09:43 Zero korzeni,zero znajomości języka w Polsce dopiero kilka lat.Tylko i wyłącznie chęć wypromowania się.Sam powiedział, że gdyby dostał powołanie do reprezentacji Brazylii to by się nie zastanawiał. A on myśli tak, że lepszy rydz niż nic.Stanowcze NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 11:33 Gość portalu: sk napisał(a): > Zero korzeni,zero znajomości języka w Polsce dopiero kilka lat.Tylko > i wyłącznie chęć wypromowania się.Sam powiedział, że gdyby dostał > powołanie do reprezentacji Brazylii to by się nie zastanawiał. A on > myśli tak, że lepszy rydz niż nic.Stanowcze NIE!!! Jestem zwolenikiem Rogera w reprezentacji i chcialbym uslyszec jakies konkretne argumenty jego przeciwnikow, twoje argumenty sa nacjonalistycznm gowniarstwem, bo nawet prezydent przyznajac mu obywatelstwo polskie smieje sie z ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t dokladnie! IP: 194.205.160.* 10.04.08, 11:49 DO tego idioty - sk: Zrob ludziom przysluge i: 1. wyjdz na zewntarz, 2. pochyl sie i jak najmocniej rozpedz, 3. nastepnie biegnac uderz z calej sily glowa w sciane twojego, szarego, zalosnego bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Re: dokladnie! 10.04.08, 11:54 Idiotą to Ty jesteś.Co wspólnego ze sportem mają takie występki.Dość takich postępowań,weżcie się za pracę z młodzieżą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: dokladnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 11:57 Idiotą to jesteś Ty.Zanim kogoś obrazisz to najpierw pomyśl a jak nie pomoże to sam jeb..j się w głowę bo są ludzie (i to nie mało), którzy mają podobne zdanie na ten temat co ja.Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 11:53 Mam prawo do takich poglądów.I daleko mi do gó..arza, a tym bardziej gó..arskich poglądów. Jestem Polakiem, nie rasistą, jestem bardzo tolerancyjnym liberałem. Tylko Polska reprezentacja to nie bazar. Nie miałem nic przeciwko grze Olisadebe w reprezentacji ( On wyparł się gry w kadrze Nigerii, czego nie zrobiłby Roger, Oli miał polską żonę). I ja nie chce żeby mój kraj był reprezentowany przez osobę, która traktuje grę w niej jako szybki sposób wypromowania się i wyjazdu do lepszej ligi. Pozatym Lech Kaczyński (którego wymieniłeś) czy Jacek Bąk są również sceptycznie do tego nastawieni.Czy oni też są gó..arzami?? Ale czego nie robi się dla LEO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 12:05 Gość portalu: sk napisał(a): > Mam prawo do takich poglądów.I daleko mi do gó..arza, a tym > bardziej gó..arskich poglądów. > > Jestem Polakiem, nie rasistą, jestem bardzo tolerancyjnym liberałem. > Tylko Polska reprezentacja to nie bazar. Nie miałem nic przeciwko > grze Olisadebe w reprezentacji ( On wyparł się gry w kadrze Nigerii, > czego nie zrobiłby Roger, Oli miał polską żonę). I ja nie chce żeby > mój kraj był reprezentowany przez osobę, która traktuje grę w niej > jako szybki sposób wypromowania się i wyjazdu do lepszej ligi. > Pozatym Lech Kaczyński (którego wymieniłeś) czy Jacek Bąk są również > sceptycznie do tego nastawieni.Czy oni też są gó..arzami?? > Ale czego nie robi się dla LEO... Cieszy mnie to, ze masz liberalne poglady, bo ja tez, nie rozumiem tylko dlaczego uwazasz polska kadre za bazar, nie chcesz chyba powiedziec, ze jednak tolerancyjnym liberalem nie jestes, bo tolerancyjni liberalowie nie widza w Rogerze zagrozenia rasowego, ktorym ty jestes nasycony, oprucz wlasnie tego rasowego uprzedzenia nie masz zadnych, ale to zadnych racjonalnych argumentow. Co do prezydenta, to spora czasc spoleczesntwa tak go wlasnie spostrzega jak napisales, ale to inna para kaloszy ;) Roger dostajac polskie obywatelstwo ma prawo na gre w reprezentacji, tak samo jak kazdy inny zawodkik z polskim paszportem, nie ty czy tobie podobni beda decydowac o tym czy ktos bardziej czy mniej zasluguje na bycie Polakiem i reprezentowanie naszych barw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka kaka IP: 194.205.160.* 10.04.08, 12:30 Nie tlumacz mu juz wiecej. Nie zauwazyles ze to totalny prostak??? Liberal!!! Prawie sie poplakalem ze smiechu. Pewno szukal znaczenia tego slowa w slowniku wyrazow obcych I do tego uzyl go, zle interpretujac... hahahahahahaha... Nie jest rasista tylko Polakiem!!! Olisadebe mial polska zone a Ropger nie ma!!! hahahahahaha co za argument!!! co za rozumowanie!!! Prawie sie poplakalem ze smiechu! Do Sk - JEZELI JESTES GIMNAZAJLISTA TO CI WYBACZAM.... JEZELI JEDNAK JESTES STARSZY TO MI CIE GLUPKU JEDEN SZKODA. Ty totalny, szkonczony, ograniczony prostaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: kaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:42 Następny/Następna kwiatek:) Po Twojej odpowiedzi sama/sam odpowiedziałaś/eś sobie KTO tu jest cytuje "totalnym, skonczonym, ograniczonym prostakiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: kaka IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 12:52 Nie dziw sie, ze ludzie tak cie nazywaja, dla zdrowo myslacych ludzi twoj zamkniety swiatek nacjnalizmu przejawia se jako cos strasznego, poniewaz ty masz czelnosc klasyfikowac innych na podstawie tego, czy ktos ze zlami w oczach bedzie spiewal Mazurka Dabrowskego itd. Ludzie twojego pokroju nie rozumieja znaczenia tolerancji rasowej, a w XXI wieku stanowi to powazne zagrozenie spoleczne i tak jestes odbierany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: kaka IP: *.ds.pg.gda.pl 10.04.08, 15:59 wiesz jakie jest angielskie okreslenie na takich jak ty? liberal douchbag. nie pisz "dla zdrowo myslacych ludzi", bo to nie sa zdrowo myslacy tylko myslacy tak jak ty, a to roznica. nie mozesz wyzywac go tylko dlatego, ze nie godzi sie na zanikanie narodowsci i godzenie sie na jakies transfery. jak by ktos sie sprzeciwial grze jakiegos zagranicznego pilkarza w polskim klubie, to mozna by mowic ze jest uprzedzony, ze kazdy moze pracowac gdzie chce. ale litosci, to ma byc reprezentacja narodowa, a roger w ogole nie chce sie zasymilowac, on tylko chce sie wypromowac. jak bys sie czula gdyby roger po euro przeszedl do jakiegos zachodnioeuropejskiego klubu i przestal nagle przestal przyjezdzac na kadre z jakis dziwnych powodow? mnie by szlag trafil, bo bardzo nie lubie byc wykorzystywany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: kaka IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 16:16 Gość portalu: mort napisał(a): > wiesz jakie jest angielskie okreslenie na takich jak ty? liberal douchbag. > nie pisz "dla zdrowo myslacych ludzi", bo to nie sa zdrowo myslacy tylko myslac > y tak jak ty, a to roznica. nie mozesz wyzywac go tylko dlatego, ze nie godzi s > ie na zanikanie narodowsci i godzenie sie na jakies transfery. jak by ktos sie > sprzeciwial grze jakiegos zagranicznego pilkarza w polskim klubie, to mozna by > mowic ze jest uprzedzony, ze kazdy moze pracowac gdzie chce. ale litosci, to ma > byc reprezentacja narodowa, a roger w ogole nie chce sie zasymilowac, on tylko > chce sie wypromowac. jak bys sie czula gdyby roger po euro przeszedl do jakieg > os zachodnioeuropejskiego klubu i przestal nagle przestal przyjezdzac na kadre > z jakis dziwnych powodow? mnie by szlag trafil, bo bardzo nie lubie byc wykorzy > stywany. Nie wiem ile masz lat, ale wiem, ze jak dorosniesz bedziesz sie smial z tego co dzisiaj napisales ;) Te wszystkie walki w obronie narodowosci sa niczym innym jak sloganami nacjonalistycznych partii i ugrupowan faszystowskich, ktorzy jak chociazby w Anglii gdzie od kilkunastu lat mieszkam, uzywaja zwrotu "liberal douchbag" pod adresem tych, ktorzy z faszyzmem i segregacja rasowa sie nie zgadzaja ;) Problem Rogera nie polega na tym, czy powinien grac w reprezentacj czy nie, lecz na tym, czy obywatelstwo polskie zostalo mu slusze przyznane, co znaczy, ze ci ktrzy nie rozumieja tej roznicy nie naleza do grupy osob "zdrowo myslacych ludzi". Jezeli Roger jednak otrzyma obywatelstwo, to nie bedzie to sprawa kadry ani jej trenera, ich sprawa jest powolanie go, gdy trener dojdzie do wniosku, ze Roger moze sie przydac reprezentacji, ale to jest decyzja trenera a nie wygolonej mlodziezy polskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: kaka IP: *.ds.pg.gda.pl 10.04.08, 16:51 przeciez doskonale wiesz ze przyznanie rogerowi obywatelstwa jest rownoznacze jego grze w reprezentacji. dostaje obywatelstwo dlatego ze pojawil sie pomysl aby gral w kadrze a nie odwrotnie. powiedz mi jaki jest sens reprezentacji narodowej skoro moga w niej grac pilkarze mieszkajacy w kraju od 2 lat i to na tyle biernie, ze kompletnie nie znaja jezyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: kaka IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 17:58 Gość portalu: mort napisał(a): > przeciez doskonale wiesz ze przyznanie rogerowi obywatelstwa jest rownoznacze j > ego grze w reprezentacji. dostaje obywatelstwo dlatego ze pojawil sie pomysl ab > y gral w kadrze a nie odwrotnie. > powiedz mi jaki jest sens reprezentacji narodowej skoro moga w niej grac pilkar > ze mieszkajacy w kraju od 2 lat i to na tyle biernie, ze kompletnie nie znaja j > ezyka? Jak juz wczesniej zauwazylem, sprawa przyznania Rogerowi jest inna sprawa, ktra mi sie tez nie podoba, ale pretensje o to trzeba kierowac w strone urzednkow panstwowych, ktorzy taka decyzje podjeli. Co do tego czy Roger zna polski czy nie, to osobiscie z tym nie mam problemu, Roger teraz po prostu jest Polakiem swietnie mowiacym po portugalsku ;) Znam rowniez przyklad gdy premier Polski posiadajacy certyfikat genetycznego patrioty, spiewajac Hymn Narodowy bredzil o jakiejs "wolsce", wiec sprawy jezyka, znajomosci hymnu, czyli "patriotyzmu" mnie nie interesuja, mnie interesuje czy Polska osiagnie sukces na Euro 2012 na ktory po raz pierwszy sie zakwalifikowala i jezeli trener uwaza, ze juz Polak Roger przyda sie kadrze do osiagnecie celu, to ja tym bardziej nie mam nic przeciwko temu. Potrafisz wkoncu podac choc jeden racjonalny punkt, ktory przemawialby za tym, bo Roger w ogole nie powinien byc brany pod uwage gry w kadrze, i kto mialby taka dezyzje podjac, ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: kaka IP: *.ds.pg.gda.pl 10.04.08, 19:55 no nie mozemy sie porozumiec. jak roger bedzie mial to obywatelstwo to jest jasne ze moze byc brany pod uwage do gry w kadrze, cala sprawa jest wlasnie o to obywatelstwo i piszesz ze to sie tobie nie podoba. nie interesuja cie sprawy hymnu, jezyka, patriotyzmu no i okej. jestes takim typem czlowieka, ktory ma to gdzies. ja nie mam i nie nazywaj mnie nacjonalista czy faszysta. bo idac twoim tokiem rozumowania bedac w szkole nie interesuje cie czy napiszesz mature uczciwie i zgodnie z zasadami bo liczy sie tylko dobry wynik. majac wlasna firme nie obchodzi cie czy bedziesz zarabial zgodnie z prawem bo interesuje cie tylko jak najlepszy wynik. bedziesz mial duzo pieniedzy ale bedziesz oszustem bez zasad i honoru. uwierz sa jeszcze ludzie dla, ktorych to nie sa puste slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: mort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 22:10 Dokładnie się zgadam z tym co napisał mort. Takie poglądy jak kaka i inni jego pokroju oskarżający nas o rasizm i faszyzm :)) to osoby, które wyemigrowały z Polski, siedzą gdzieś tam i większość z nich nie ma zamiaru tutaj wracać. Więc nie intersują ich sprawy hymnu,języka, patriotyzmu.Dla nich liczy się TYLKO żeby Polska wyszła z grupy i osiąneła sukces sportowy nie ważne jak.A skończy się tak ja napisałeś, że po euro 2008 Roger w reprezentacji Polski nie zagra.Bo po co ma to robić jak się już wypromuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ey Re: mort IP: *.range86-148.btcentralplus.com 11.04.08, 01:15 ja wyemigrowałem i zgadzam sie z wami.to nie jest kwestia emigracji,tylko zdrowego rozsądku honoru i zasad czystej gry.reprezantacja powinnabyc czyms czystym bez zadnych przekretów promowan i popychów zeby dawac przykład tym, którzy nie do pewnych zasad jeszcze nie dorosli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poodel Re: kaka IP: 217.153.83.* 12.04.08, 14:25 Polak Roger? Jeśli już to Roger posiadający polskie obywatelstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: kaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.08, 17:26 jaki nacjonalizm, o czym ty do mnie rozmawiasz? nie widzisz różnicy między nie mającym najmniejszych związków z tym krajem a chcącym się w szybki sposób przy pomocy reprezentacji polski wypromować zawodnikiem a inwestowaniem we własną młodzież i rodzime talenty? to zdejm legijne klapki i wróć do szkoły przygłupie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: kaka IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 18:05 Gość portalu: kol@ napisał(a): > jaki nacjonalizm, o czym ty do mnie rozmawiasz? nie widzisz różnicy między nie > mającym najmniejszych związków z tym krajem a chcącym się w szybki sposób przy > pomocy reprezentacji polski wypromować zawodnikiem a inwestowaniem we własną > młodzież i rodzime talenty? to zdejm legijne klapki i wróć do szkoły przygłupie > .. Przyglupie? :-D "> jaki nacjonalizm, o czym ty do mnie rozmawiasz?" Ja do ciebe nie rozmawiam, to ty odpisujesz na moj wczesniejszy post, :) poza tym, jezeli uwazasz, ze Roger majac polskie obywatelstwo a nie zna polskiego to nie jest Polakiem zaslugujacym na miano Polaka? Ty tez nie znasz polskego, a na pewno nie lepiej niz Roger, tekst ktory umiesciles, ne jest jezykiem polskim, to jakas wolszczyzna, wiec zastanow sie czy ty sam wedlug twojej logiki zaslugujesz na prawo wypowiadania sie o druzyne narodowej Polakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: kaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.08, 20:57 synku, jeszcze byś maturę z polskiego dzięki mnie zdał na piątkę, gdyby misie tylko każdego internetowego osła chciało językowo /i filmowo, ciołku!/ edukować.. to, że Roger nie zna języka jest tylko kolejnym z wielu argumentów, które przemawiają za tym, że żaden z niego Polak i jako taki nie ma prawa na Euro w barwach polskiej reprezentacji wystąpić. najważniejsze są takie, że on sam przyznaje, że do polskości żadnej się nie poczuwa, a do tego jest jeszcze cienki jak dupa węża*. to o czym my tutaj w ogóle rozmawiamy?! * - tu akurat ma coś wspólnego z niektórymi ze swoich najzagorzalszyc obrońców.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: kaka IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 21:46 Gość portalu: kol@ napisał(a): > synku, jeszcze byś maturę z polskiego dzięki mnie zdał na piątkę, gdyby misie > tylko każdego internetowego osła chciało językowo /i filmowo, ciołku!/ edukować Gowniarzu, jak ja z twoja mamusia jabole saczylem, o tobie nawet ptaszki jeszcze nie cwierkaly, przepros tutaj ladnie i zmiataj do odrabiania lekcji, z j.polskiego na dzien dzisiejszy masz lage ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc roger nie jest polakiem IP: *.range86-148.btcentralplus.com 11.04.08, 01:18 bo narazie obywatelstwa zadnego nie ma.ponosza cie emocje jak przekupe na targu,napisz jak to jest byc pośmiewiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loth Re: kaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 22:03 powaznym zagrozeniem społecznym jest to, że slowo Polak już nie brzmi dumnie.. bo polakiem moze zostać kazdy Brazylijczyk który nawet po polsku nie mówi ani Polakiem się nie czuje.. a my go na siłe naturalizujemy ! to jest poważne zagrożenie ! i skonczcie mówić ze jesteście liberałami bo mi się śmiać chce jak to slysze.. gdyby było po wazszemu za 10 lat w kazdej kadrze by grali tylko brayzlijczycy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Jezeli naczelny kaczor nada Rogerowi obywatelstwo IP: *.VIC.netspace.net.au 11.04.08, 05:11 KATSCHOLANDU, TO ROGER zostanie kaczka, a w pszyszlosci byc moze wielka kaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:37 A gdzie ja napisałem, że widzę w Rogerze zagrożenie rasowe??I, że jestem nasycony uprzedzeniami??Ani pół zdania nie wspomniałem o jego kolorze skóry! Skoro dla ciebie nie ma znaczenia, że w Polskiej reprezenatacji gra, każdy ( czytaj: byle kto) to Ci gratuluję. Ja z taką reprezentacją się nie utożsamiam. Ja chce ogladąc białego, żółtego czy czarnego Polaka, który kocha ten kraj, śpiewa z dumą Mazurka Dąbrowskiego i liczy się dla niego tylko POLSKA.A Roger jest tego przykładem ewidentynym zaprzeczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 12:45 Gość portalu: sk napisał(a): > A gdzie ja napisałem, że widzę w Rogerze zagrożenie rasowe??I, że > jestem nasycony uprzedzeniami??Ani pół zdania nie wspomniałem o jego > kolorze skóry! > > Skoro dla ciebie nie ma znaczenia, że w Polskiej reprezenatacji gra, > każdy ( czytaj: byle kto) to Ci gratuluję. Ja z taką reprezentacją > się nie utożsamiam. Ja chce ogladąc białego, żółtego czy czarnego > Polaka, który kocha ten kraj, śpiewa z dumą Mazurka Dąbrowskiego i > liczy się dla niego tylko POLSKA.A Roger jest tego przykładem > ewidentynym zaprzeczeniem. To, ze masz nacjonalistyczne uprzedzenia wynika z twojego tekstu, bo co to znaczy, ze dla Polski gra "kazdy"? kto to jest "kazdy"? Wsrod nacjnalistow slowo "kazdy" jest odniesieniem do tych nie swoich, niechcianych, innych, kolorowych itd. I to, ze piszesz, ze z taka reprezentacja sie nie utozsamiasz robi z ciebe juz nie tylko nacjnaliste,co chorego na mozg faszyste, wiesz co, ja z takiemi polaczkami tez sie nie utozsamiam, ja na takich polaczkow spluwam i ide na przod, bo tam jest moja przyszlsc i przyszlosc mojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: do kaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:53 Faktycznie ściągnijmy z całego świata piłkarzy, nadajmy im na szybko obywatelstwo i niech reprezentują nasz kraj bo są Polakami.Szkoda słów. Widzę, że się rozpędziłeś więc kończę z Toba dyskusję i innymi tobie podobnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 do sk 10.04.08, 12:57 Przeczytalem tutaj te kilka postow twoich i twoich oponentow i sczerze mowiac, dziwie sie ludziom ze wogole dyskutuja z kims tak glupim jak ty. Ale jak widac wszystko sie moze zdarzyc. Jedna rada - zamknij sie juz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: do sk IP: *.ds.pg.gda.pl 10.04.08, 16:04 hehe zawsze jak ktos waszego pokroju nie wie co powiedziec, brak argumentow to ZAWSZE kaze sie zamknac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: do kaka IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 13:01 Gość portalu: sk napisał(a): > Faktycznie ściągnijmy z całego świata piłkarzy, nadajmy im na szybko > obywatelstwo i niech reprezentują nasz kraj bo są Polakami.Szkoda > słów. > > Widzę, że się rozpędziłeś więc kończę z Toba dyskusję i innymi tobie > podobnymi. Polska z dnia na dzien staje sie coraz bogatsza a zycie w niej coraz bardziej atrakcyjne, te czynniki sprawiaja, ze kazdego dnia do Polski przwaja nowi uchodzcy z calego swiata, za kilkl, kilkanascie lat reprezentacja bedzie wygladac dokladnie tak jak to opisujesz, czyli tak jak wygladaja reprezentacje Niemiec, Anglii, Holandii, Belgii, itd. itd. co wtedy zrobisz, wezmiesz kalacha w reke i w imie czystosc rasy polskiej bedzesz do nich wszystkich biedaku strzelal? Jak juz wczesniej powedzialem, na takich polaczkow spluwam i ide na przod, tam gdzie moje miejsce i miejsce mojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: do kaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 13:15 Człowieku o czym Ty piszesz??Przyj...łeś mi etykiete rasisty i faszysty a ani razu nie wspomiałem o tym, że przeszkadza mi czyjść kolor skóry!Czy pisałem, że chce napier...ć obcokrajowców z kałacha??Obudź się. Anglia,Francja,Belgia i Holadnia na całym świecie miały/mają kolonie co spowodowało, że rdzenni ich mieszkańcy utożsamiają się z ich obecnymi krajami.A mnie nie przeszkadza żaden obcokrajowiec, który dostał obywatelstwo polskie.Ale są zasady. W wielu krajach zachodnich nie dostaniesz obywatelstwa jeśli nie znasz języka, nie masz stażu pobytowego - i co te kraje też są faszystowskie?? Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crotalus Re: do kaka IP: *.aster.pl 10.04.08, 15:56 Po co dyskutujesz z gó..arstwem? których jedynym argumentem jest to że jesteś rasistą, nacjonalistą i zaraz okażesz się pedofilem? Do nich nie dotrze, że reprezentacja narodowa to nie klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: do kaka IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 16:26 Gość portalu: crotalus napisał(a): > Po co dyskutujesz z gó..arstwem? których jedynym argumentem jest to > że jesteś rasistą, nacjonalistą i zaraz okażesz się pedofilem? Do > nich nie dotrze, że reprezentacja narodowa to nie klub. Do gowniarstwa nigdy nie dojdzie, ze to nie reprezentacja, trener czy sami zawodncy przyznaja sobie obywatelstwo polaskie, i dlatego gowniarstwo nie rozumiejac problemu wylewa swoja frustracje na trenera czy zawodnka. Gowniarstwo nigdy nie zrozumi, ze Polska niegdys miala Szwedzkich krolow i Wloska krolowa i jakims cudem czystosc narodowa nie zostala naruszona, to gowniarstwo tez nie rozumie, ze ktos kto otrzymal polskie obywatelstwo jest juz Polakiem i trener kadry albo gowniarz nie beda decydowac o jego narodowosci, bo to nie oni mu ja nadali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n8 Re: do kaka IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 17:17 Tak zaslepionego fanatycznego polit-poprawnego belkotu juz dawno nie czytalem. Twoje argumenty sprowadzaja sie do tego: 1. JA mam racje. 2. Kazdy kto sie ze mna nie zgadza jest: rasista/faszysta/nazista etc. Wedlug tradycji wywodzacej sie z prawa Godwina te dyskusje juz przegrales. Ale skoro juz tu jestem to wytlumacze Ci jak komus dobremu. Twoj rozmowca dal do zrozumienia, ze nie mial nic przeciwko grze w reprezentacji Polski czarnoskorego zawodnika (Olisadebe). Dlatego nazywanie go rasista potwierdza moja teze o sile Twych argumentow. Problem z Rogerem jest taki, ze: 1. Nie umie i nie chce uczyc sie jezyka polskiego. 2. Nie mieszka w Polsce wymaganych 5 lat aby ubiegac sie o obywatelstwo. 3. Nie ma w rodzinie zadnego Polaka. 4. Jak sam przyznal wolalby grac w innej reprezentacji. Dla takiego fanatyka politycznej poprawnosci, dla ktorych slowo patriotyzm ma najwidoczniej tylko negatywne konotacje moze jest to ciezko zrozumiec, ale wielu kibicow ktorzy przemiezaja tysiace kilemtrow zeby obejzec mecz reprezentacji swego kraju oczekuje, ze bedzie ona zlozona z Polakow. I tu nie chodzi o to, ze uwazaja innych za gorszych (jak to probujesz z braku argumentow wcisnac w usta swym rozmowcom). Chodzi o to, ze taka jest idea rozgrywek miedzypanstwowych. Zeby Brazylijczycy grali w reprezentacji Brazylii, a Polacy w reprezentacji Polski. A to, ze ktos ma przyznane obywatelstwo tylko po to by mogl (teoretycznie) polepszyc gre reprezentacji robi z rozgrywek miedzypanstwowych rozgrywki klubowe, w ktorych glownie licza sie pieniadze. Reprezentacja Kataru za te wlasnie juz kupila sobie kilku "obywateli" rodem z Brazylii. Dokladnie tak samo jak Polska tylko robila to na taka skale, ze FIFA ich przystopowala. Co za rasisci, nieprawdaz? I zanim znow zlejesz swego rozmowce kretynskim argumentem, pragne przypomniec: Roger NIE jest obywatelem Polski. I tego sie trzymajmy. A to, ze gdziestam ktostam napisal, ze kiedystam bedzie nie jest zadnym argumentem. Trzymajmy sie faktow, a nie spekulacji. Bo jak narazie nie ma zadnych podstaw do tego aby mu takie zostalo przyznane. Jesli jestes glodny wiedzy to poczytaj sobie jakie warunki musi spelnic zapie..jacy 50 godzin tygodniowo Wietnamczyk, Ukrainiec czy inny szary gosc z innego kraju, ktory akurat nie mial szczescia pare razy celnie kopnac pilke. Ale czego ja sie spodziewam, dla takich jak Ty rownosc i tolerancja jest tylko dla wybrancow. Oczywscie pominalem to, ze Roger jest takze po prostu za cienki na nasza kadre. No i jest z Legii to juz totalnie go dyskwalifikuje :D As you were. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: do kaka IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 18:24 Gość portalu: n8 napisał(a): > Tak zaslepionego fanatycznego polit-poprawnego belkotu juz dawno nie czytalem. > Twoje argumenty sprowadzaja sie do tego: 1. JA mam racje. 2. Kazdy kto sie ze > mna nie zgadza jest: rasista/faszysta/nazista etc. Wedlug tradycji wywodzacej > sie z prawa Godwina te dyskusje juz przegrales. Nie bede ci niczego udowadnial, bo nie o to tu chodzi, ale prawda jest taka, ze to co mi swymi slowami przypisujesz, tyczy se wlasnie ciebie, bo to ty nie potrafisz zrozumiec i zaakceptoewac, ze jednak jest wiecej kibocow ktorzy beda chcieli pojechac na mecz reprezentacji i ogladnac dobra druzyne z ktorej beda dumni, i powiem ci wiecej, wiekszosc z kibicow nie srobi obie problemu z Rogera. Co do argumentow, to podalem ich tutaj na forum bardzo wiele, ale zaden z moich argumentow nie zostal racjonalnie podwazony, i nadal czekam na konkretne argumenty z miedzy innymi twojej strony, bo to, ze Roger w dziwny sposob dostal obywatelstwo itd. to juz czytalem, ale to sa argumenty ktory powinne byc kierowane w inna strone, do innych ludzi i na innym forum, mi tez sie nie podoba to, jak on dostal obywatelstwo, wiec nie zrozum mnie zle, chodzi o to, ze jednak je dostal a jezeli je ma, to czy ewentualnie nie przydalby sie kadrze. Zwroc uwage, ze jeszcze zadne decyzje nie zostalo podjete, a jezeli nawet Roger pojedzie na Euro, to myslisz, ze Leo bedzie ryzykowal nieporozumia w druzynie? Nie, Leo jest zbyt cwany na to, dlatego wiem , ze jezeli w ogole zdecyduje sie na Rogera, to raczej bedzie on rezerwowym, ktory moze nawet ani raz nie wystapc w meczu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Cytując pewną denną grę: Flawless victory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 18:26 veni vidi vici von:) czapkuję koledze n8, trafiony-zatopiony;)) Odpowiedz Link Zgłoś
eddiemaxfaktor Re: do kaka 12.04.08, 21:23 choc nie mialem zamiaru 'polemizowac' z toba.. pewne sprostowanie: powolales sie na ta czesc przeszlosci polski ktora -w uproszczeniu- doprowadziala do zacofania wschodniej europy [egoistycznie powiem: lacznie z upadkiem polski ktory zaczal sie mniej wiecej od poczatku 17wieku, w ktorego polowie najechaly nas szwedy], z ktorego do DZIS sie lizemy [cos tam pisales o dziejszym bogaceniu sie polakow hihi]. twoje argumenty sa wlasnie takie jak rozumienie historii.. jak zreszta caly ten polski liberalizm i demokracja po 89tym [jaka np. jest lewica polska kazdy widzi tylko dlaczego nikt na nia nie glosuje?! z tych samych powodow przez ktore nikt nie lubi pzpnu czy prawnikow, poza koteria i konformistami rzecz jasna]. ty sarmato [czytacz owczesnych kalendarzy z ciekawostkami i imprezowy kozak ponad stan] ps. jednak odniose sie do twoich [licznych] opowiesci dziwnej tresci: jestes zwolennikiem jedynej i slusznej prawdy [troche innej niz np. pisowska lecz ideologicznie rownie wtorna i przepelniona wlasciwoscia czy oczywistoscia]; a zaslanianie sie jedynym i slusznym prawem [w polskich jurgeltniczych realiach znaczy sie obowiazujacym wlasnie dzisiaj] to argument zeby z toba nie rozmawiac [ja tylko prostowalem zachwyt prostackimi sarmackimi czasami i zachowaniem 'czystosci narodowej' w czasach szwedzkich czy saskich]. ps2 nie ma potrzeby cytowac przedmowcy [tak czesto i w calosci i nie jest to zadne prawo, masz prawo robic jak robisz] ps3. poczytaj co to jest nacjonalizm etc. twoja szufladkowa metodologia obraza ludzi myslacych [to zapozyczenie od ciebie.. odmiana 'myslaca inaczej' nic tu nie zmieni] ps4. masz racje: kiedy rodzer dostanie polski paszport bedzie mogl grac w polskiej reprezentacji [jakie to jalowe]; nikt [chyba] tego akurat nie kwestionowal a ty wciaz to samo ps osiem tu w wyborczej odmitologizowano ten twoj, lansowany p[rzez neiktore srodowiska, argument o naturalizwaniu za wszelka cene wartosciowych graczy w zachodnich ekipach narodowych; widac czytasz tylko to co jestes w stanie zrozumiec co samo w sobie zle nie jest [odrzuc slogany: ludzie myslacy, gowniarstwo, nacjonalista etc. i zobacz co zostanie] czy nie jestes przypadkiem kibolem legly i przytlacza sie nadreprezentacja wisly krakow w reprezentacji? [polacy awansowali choc na 1 miescu w grupie ale w marnym stylu.. OCZASNIJ SIE zaden rodzer na dzien dzisiejszy nas nie zbawi] [mozliwe tez ze jestes warszawiakiem -->ale tylko w tygodniu -tacy sa pewniejsi siebie ale tylko dla siebie] [a slowo 'zrozumi' to nie zaden zart retoryczny] :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gda Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.chello.pl 10.04.08, 18:09 Gość portalu: sk napisał(a): > A gdzie ja napisałem, że widzę w Rogerze zagrożenie rasowe??I, że > jestem nasycony uprzedzeniami??Ani pół zdania nie wspomniałem o jego > kolorze skóry! > > Skoro dla ciebie nie ma znaczenia, że w Polskiej reprezenatacji gra, > każdy ( czytaj: byle kto) to Ci gratuluję. Ja z taką reprezentacją > się nie utożsamiam. Ja chce ogladąc białego, żółtego czy czarnego > Polaka, który kocha ten kraj, śpiewa z dumą Mazurka Dąbrowskiego i > liczy się dla niego tylko POLSKA.A Roger jest tego przykładem > ewidentynym zaprzeczeniem. Gość portalu: kaka napisał(a): To, ze masz nacjonalistyczne uprzedzenia wynika z twojego tekstu, bo co to znaczy, ze dla Polski gra "kazdy"? kto to jest "kazdy"? Wsrod nacjnalistow slowo "kazdy" jest odniesieniem do tych nie swoich, niechcianych, innych, kolorowych itd. I to, ze piszesz, ze z taka reprezentacja sie nie utozsamiasz robi z ciebe juz nie tylko nacjnaliste,co chorego na mozg faszyste, wiesz co, ja z takiemi polaczkami tez sie nie utozsamiam, ja na takich polaczkow spluwam i ide na przod, bo tam jest moja przyszlsc i przyszlosc mojego kraju. _____________________ Kaka bastuj chłopie/kobieto bo sk nikogo nie uraził... Gdzie Ty tu rasizm masz? przepraszam bardzo ale ja uważam podobnie. Nie podoba mi się to, że nagle Roger stał się taki chętny do gry w Naszej (z pełną premedytacją piszę przez duże "N") kadrze jak się okazało że jedziemy na EURO!!! Jeśli wyrażałby chęć gry jeszcze przed eliminacjami albo chociaż w ich początku to jeszcze jakoś bym na to przystał. A teraz?!... to co na gotowe i podano do stołu. JAK DLA MNIE TO NIESMACZNY OBIAD JEST!!! Nie czaisz chyba jednego faktu, że teraz on to robi tylko dla promocji i dla tego, że jak do Unii E. pojedzie nie będzie potrzebował pozwolenia o prace i będzie zwalniał jedno miejsce w gronie obcokrajowców, bo będzie traktowany jako obywatel unii europejskiej!!! a jeśli chodzi o rasizm to jak Roger/Hermes/każdy obcokrajowiec urodzi dzieci na terenie Polski, to mogą być czarne jak węgiel w kopalni bez światła... TYLKO JEDNO ALE, poza Brazylią (krajem swego ojca) MUSI UTOżSAMIAć SIę Z POLSKą!!! tpt - jestem ciekaw czy potrafi powiedzieć coś poza słowami typu "bigos", "pierogi", "schabowy", że np. o nazwisku "Błaszczykowski" nie wspomnę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loth Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 20:43 kutwa !!! nie widzisz ze to jest czlowiek którego nic z naszym krajem nie łączy ? dlaczego ma mnie reprezentować ktoś kto: 1.niema korzeni w moim kraju 2.nie mówi w moim języku 3.niemieszka w moim kraju nawet 5 lat 4. nie kocha tego kraju i dlaczego ten ktośma mnie reprezentować? dlaczego ma biegać z orzelkiem na piersi ? nawet jeżeli miałby piłkarsko swoimi umiejetnosciami pomóc naszej reprezentacji to Uważam że jest niegodny bycia Polakiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 21:00 Byc moze o tym nie wiesz, bo akurat wspierales parade rownosci, teczowa koalicje albo przykuwales sie do krzaka w poblizu Rospudy. Roger nie dostal polskiego obywatelstwa w normalny sposob, ale w trybie nadzwyczajnym. Plus tego jest tylko jeden-twoj idol Leo bedzie mial o jedna wymowke mniej po szybkim powrocie z Euro. PS Te wasze kosmopolityczne hasleka nie budza juz nawet irytacji ani niesmaku, raczej usmiech poblazania. Moze z uplywem lat troche zmadrzejecie, czego wam z calego serca zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 21:53 Gość portalu: Kibic napisał(a): > Byc moze o tym nie wiesz, bo akurat wspierales parade rownosci, teczowa koalicj > e albo przykuwales sie do krzaka w poblizu Rospudy. Roger nie dostal polskiego > obywatelstwa w normalny sposob, ale w trybie nadzwyczajnym. Plus tego jest tylk > o jeden-twoj idol Leo bedzie mial o jedna wymowke mniej po szybkim powrocie z E > uro. > > PS > Te wasze kosmopolityczne hasleka nie budza juz nawet irytacji ani niesmaku, rac > zej usmiech poblazania. Moze z uplywem lat troche zmadrzejecie, czego wam z cal > ego serca zycze. Po tej teczowej paradze widze, ze do dzisiaj nie mozesz dojsc do siebie, tak cie tam sponewierano, co, do dzieiaj boli ;) ? Poczytaj brzdoncu co na ten temat pisze w poprzednich swoch postach, jezeli masz problemy ze zrozumieniem prostego tekstu w jezyku polskim, to moze bys rozwazyl mozliwosc nauki tego, jak sie okazuje obcego ci jezyka, w przeciwnym razie nie obrazaj gnojku ludzi, tylko dlatego, ze jestes glupi i nie rozumiesz o czym jest gadka, wygolony leb nie upowaznia do glupoty, znam kilka osob z wygolonymi glowami, dlatego wiem, ze nie wszyscy sa tak glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretny argument Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 13:25 Roger nie tylko, ze nie jest Polakiem, to nie ma NIC z Polska wspólnego poza 2 sezonami gry tutaj i nawet samo spekulowanie na temat jego gry jest po prostu bezczelnoscią i zabija sens istnienia reprezentacji narodowej.\ Pokaz mi drugi taki kraj na świecie, gdzie ktoś bez korzeni,znajomosci języka, po 2, 5 roku gry dostaje paszport i jeszcze powołuje sie go do repry. Żałosny kompleks...nie mamy stranieri to ich sobie sprowadxmy hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzdura Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 13:33 Gość portalu: konkretny argument napisał(a): > Roger nie tylko, ze nie jest Polakiem, to nie ma NIC z Polska > wspólnego poza 2 sezonami gry tutaj i nawet samo spekulowanie na > temat jego gry jest po prostu bezczelnoscią i zabija sens istnienia > reprezentacji narodowej.\ > > Pokaz mi drugi taki kraj na świecie, gdzie ktoś bez > korzeni,znajomosci języka, po 2, 5 roku gry dostaje paszport i > jeszcze powołuje sie go do repry. > > Żałosny kompleks...nie mamy stranieri to ich sobie sprowadxmy hahah Moze jakis egzotyczny kraj by sie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 15:37 Gość portalu: konkretny argument napisał(a): > Roger nie tylko, ze nie jest Polakiem, to nie ma NIC z Polska > wspólnego poza 2 sezonami gry tutaj i nawet samo spekulowanie na > temat jego gry jest po prostu bezczelnoscią i zabija sens istnienia > reprezentacji narodowej.\ > > Pokaz mi drugi taki kraj na świecie, gdzie ktoś bez > korzeni,znajomosci języka, po 2, 5 roku gry dostaje paszport i > jeszcze powołuje sie go do repry. > > Żałosny kompleks...nie mamy stranieri to ich sobie sprowadxmy hahah Ale o to miej pretensje do prezydeta RP a nie do szkoleniowca czy samego Rogera. :) Podaj konkretny agrument na to, ze zawodnik posiadajacy polskie obywatelstwo nie moze reprezentowac swoich nowych barw narodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.08, 17:55 jest cienki jak dupa węża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deg Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 15:14 Nie mam nic przeciwko nadaniu mu obywatelstwa. A jedyny argument by go na Euro nie zabierać jest taki: Roger jest cienki. Niczym się nie wyróżniał w meczach wiosennych, nie zagrał jak na razie ani jednego meczu na poziomie reprezentacyjnym, nie jest wybitnym piłkarzem nawet jak na słabą OE. Największymi zwolennikami Rogera w kadrze są jak narazie dziennikarze tego portalu i menago zawodnika. Nawet Leo nie jest nieomylny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.proxy.aol.com 10.04.08, 15:50 Gość portalu: Deg napisał(a): > Nie mam nic przeciwko nadaniu mu obywatelstwa. A jedyny argument by > go na Euro nie zabierać jest taki: Roger jest cienki. Niczym się nie > wyróżniał w meczach wiosennych, nie zagrał jak na razie ani jednego > meczu na poziomie reprezentacyjnym, nie jest wybitnym piłkarzem > nawet jak na słabą OE. Największymi zwolennikami Rogera w kadrze są > jak narazie dziennikarze tego portalu i menago zawodnika. Nawet Leo > nie jest nieomylny. Moze Roger jest cienki a moze nie jest, o tym czy sie przyda kadrze czy nie, zadecyduje czlowiek, ktory ta kadre wprowadzil po raz pierwszy w historii do finalow Euro. W ogole to jakas paranoja, od samego poczatku wiemy, ze Leo bedzie powolywal wszystkich, ktorzy maja polskie paszporty, mielismy ostatnio przyklad czym sa polscy zawodnicy w porownaniu z zagrancznymi, nawet w slabiutkiej polskiej lidze w ktorej graja slabiutcy zagraniczni zawodnicy ci slabi zagraniczni zawodnicy z Rogerem w skladzie, robili z polskimi "ekspertami" to, co robi sie z dziecmi, czyli bawi sie, taki Roger ktory zadna gwiazda nie jest posiada wieksze umiejetnosci techniczne niz polskie gwiazdy, dlatego jezeli jest taka okazja i szansa, uwazam, ze powinno sie go sprawdzic a dopiero pozniej decydowac o miejscu w 30 osobowej kadrze na Euro. Ale pozostawmy to trenerowi, bo do tej pory nie potwierdzil niczego ani niczemu nie zaprzeczyl, a jego robota jest to, zeby na Euro osiagnac jak najlepsze rezultat, jezeli dojdze do przekonania, ze Roger moze sie druzynie przydac, to uszanujmy jego decyzje, bo do tej pory ani razu nas nie zdradzil ani zawiodl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deg Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 22:48 Moja opinia brzmi: jest za słaby, nawet jak na naszą-nienajsilnieszą w końcu kadrę. Może jest lepszy technicznie niż większość naszych kopaczy, ale to nie jedya cecha, która decyduje czy koleś jest dobrym piłkarzem czy nie. Jest wiele innych atrybutów, które o tym przesądzają. Prosty przykład- znam kilku napastników, którzy nie potrafią grać w piłkę, ale strzelają wiele bramek- jednak pewnego poziomu nie są w stanie przeskoczyć. Tak też jest z Rogerem- dla niego kadra, a już napewno mecz na poziomie ME, to za wysokie progi. Skoro nie potrafi walczyć dla klubu, w którym już trochę gra, nie skala się walką dla reprezentacji, która nic dla niego nie znaczy. Liczy tylko na promocję, bo będąc nawet graczem głebokich rezerw na ME, może wywalczyć większą podwyżkę, czy zostać graczem 2-ligowego zespołu z Hiszpani za większą kasę niż w Legii. Takie jest moje zdanie. Na szczęście ja nie jestem selekcjonerem i ja za to odpowiadać nie będę:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loth Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 20:37 niemiał bym nic przeciwko.. Gdyby Roger zdał jakiś test z języka Polskiego z historii Polski. mieszkał tu przynajmniej kilka lat i zadeklarował że rezygnuje z obywateltwa Brazylii. Pytasz dlaczego ? jesli chce być Polakiem niech przynajmniej zna swój nowy język i historie swojegokraju. jezeli tak naprawdę chce być Polakiem i czuje się Polakiem to zrzeczenie się obywatelstwa brazylii nie powinno miec dla niego najmniejszego znaczenia.. [nie mówię tu o osobach które z racji pochodzenia mają podwójne obywatelstwo] jeżeli miałby jakieś problemy z tym to znaczy ze potrzebuje obywatelstwa tylko po to aby wypromować swoją osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Nie dla Rogera w polskiej reprezenatcji! IP: *.sileman.net.pl 11.04.08, 00:02 kaka: po przeczytaniu wszystkich twoich wypowiedzi, stwierdzam tylko jedno: glupich nie sieja...Chlopie, co ty za pierdoly pociskasz?Reprezentacja krajowa ma sie skladac z obywateli danego panstwa. Ale nie moze byc tak, zeby ludzie wyrabiali sobie paszporty tylko po to zeby zagrac w reprezentacji danego kraju,bo u siebie ich nie chca. To nie sa rozgrywki klubowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 nie ma sie co podniecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 09:51 toz to tylko informacja powtorzona za przekretem sportowym. nic nie aarte plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na Euro IP: *.czerwionka.net 10.04.08, 10:16 I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iso "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na Euro IP: *.chello.pl 10.04.08, 10:23 Roger pewnie jest wdzięczny za promocję Leo Beenhakkerowi?:)) może niech brazylijczycy dopingują reprezentację Polski w piłce nożnej?! żal tych co wnieśli wkład w awans na euro2008 a w finałach nie zagrają Odpowiedz Link Zgłoś
el.es Swietnie! 10.04.08, 10:25 Bardzo sie ciesze. Karawana jedzie dalej, drodzy ujadacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqq "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na Euro IP: *.kuzniki.net 10.04.08, 10:30 ale beznadziejna ankieta: Czy Roger powinien pojechać na euro? Tak. Nie. Nie mam zdania. jakie bezsensowne odpowiedzi. Przecież wszystko zależy od jego formy i umiejętności, jak się sprawdzi - powinien, jak nie to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 10:37 A ja się cieszę, że zrobiło się takie zamieszanie wokół Rogera ... może to wpłynie mobilizująco na tych kadrowiczów, którzy czują się pewniakami na Euro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glowa Re: hanysy glosu nie maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 10:50 na euro niestety nie bedziemy grali przeciwko Stolarczykowi i Ujkowi :) przeciez ten pierwszy nawet ręką pokazuje że ma strzelać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100Q Re: hanysy glosu nie maja IP: *.spray.net.pl 10.04.08, 11:20 Zenada, żenada i jeszcze raz żenada. Na moim podwórku jest kilku lepszych od niego. Swoją drogą jego menager musi być w dobrych układach z Leo. Leo powoli przesiąka "naszymi" układzikami. Kto z kim przystaje takim się staje niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tyle Początek końca Leo, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 11:15 poprzez nieodpowiedziale decyzje idzie w ślady Engela i Janasa. Roger nie będzie akceptowany (już były takie głosy zawodników) a to popsuje dobrą atmosferę w reprezentacji. Przypadek Olisadebe był zupełnie inny. Oli grał od początku eliminacji do MŚ i był jednym z głównych autorów awansu, tym zdobył sobie uznanie i szacunek reszty kadrowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzdura Re: Początek końca Leo, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 11:31 No jasne ze tak było,natomiast najbardziej mnie razi to przedwczesne otrzymanie przez Rogera obywatelstwa.To jest niedopuszczalne.Jest wielu ktorzy musza cierpliwie czekac a taki Roger ma bo tak trzeba dla dobra kadry.Jasne moze zrobmy tak jak to zrobił swego czasu pan A.Ptak w Pogonii,sprowadzmy 30 brazylijczykow,dajmy Im obywatelstwo i mamy dream team.Dla mnie to paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Początek końca Leo, IP: *.e-wro.net.pl 10.04.08, 11:40 na szczęście nie macie tu nic do gadania. cieszcie się ,że w ogóle jedziemy na to Euro. nie chcę powtórki z Korei i Niemiec :( Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Re: Początek końca Leo. 10.04.08, 17:26 Ale właśnie ją zobaczysz. Leo popełnia te same błędy, co jego poprzednicy. Uwierzył, że jest półbogiem, a durny kibol go w tym utwierdza. (te okrzyki Leo, Leo po kompromitującej porażce z USA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m to ma być genialny gol? IP: *.chello.pl 10.04.08, 11:39 przecież stolarczyk się odsunał, żeby roger mógł strzelić. popatrzcie wyraźnie, przecież to wygląda wręcz śmiesznie :D czym tu się tak zachwycać? bardzo się zdziwię jak mu metzelder czy inny vidić tak strzelić pozwoli. oj bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umiem liczyc Re: to ma być genialny gol? IP: *.nga.mil 10.04.08, 16:53 Zgadzam sie w 100% z przedmowca. Niepilnowany Roger dostal swietne podanie, obronca nawet nie probowal mu przeszkodzic, Roger mial cale wieki zeby sie przymierzyc, strzal mu niezle wyszedl. Ot, wszystko. Na cos takiego na poziomie rozgrywek w Euro czy tez LM w ogole nie ma co liczyc. Zalosna OE, zalosny PZPN, zalosne podniecanie sie MEDIOW byle polskim kopaczem, ktory ma dwie nogi i mu sie nie placza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Niestety ujadacze mają racje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 11:43 Popatrzcie na inne "cywilizowane" kraje a nie Azerbejdżan czy inne kraje 3ciego świata (dla tych czepialskich napiszę: Kraje rozwijające się:P). Tam by obywatelstwo dostać do cholery trzeba 5 lat minimum spędzić, ba, żeby to tylko pozwalało dostać obywatelstwo, ale tak nie jest. W Holandii chociażby by obywatelstwo dostać trzeba zdać test o wiedzy o kraju i takich tam :). A Pan Prezydent dając obywatelstwo przedwcześnie Rogerowi, z niewyjaśnionych powodów (bo powodem nie jest i nie może być Euro czy tylko sportowe jednokrotne widzimisię Pana Leo), łamie Konstytucję RP. Nie można od tak sobie naginać 5 letniego okresu przejściowego :/. Widać jak to określał PiS są układy nawet na najwyższych szczeblach :). A Pan Prezio jaki dobry jest już parę razy pokazał, że się g... na prawie jakimkolwiek zna. Ja Rogerowi osobiście mówię nie. Nie chcę bananowca w kadrze co to nawet zdania po polsku nie potrafi zlepić. Dostanie obywatelstwo i zwieje z Polski. Droga do Europy otwarta, nieprawdaż? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio I co do tego gola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 11:53 Buahahahahaha. Zachowanie obrońcy GKSu woła o pomstę do nieba! Jaki światowej klasy obrońca by się tak zachował?! Metzelder? Vidic? Ferdinand? Nesta? Patałach z GieKsy i tyle. Odsunął się by Roger mógł strzelić nawet nie próbował blokować strzału... Dlatego Polska liga to zaścianek Europy i z takimi kopaczami... To my do LM nie wejdziemy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Co do tego gola... IP: *.VIC.netspace.net.au 11.04.08, 05:39 TO 'OBRONCA' GKS-U POKAZAL SIE Z NAJLEPSZEJ STRONY,nie chcial by ROGER PODAL PILKE BOCZNEMU SEDZIEMU.Jakim SPOSOBEM takie cos moze grac w I Lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bana Re: Niestety ujadacze mają racje :) IP: *.pool.mediaWays.net 10.04.08, 12:05 ZGADZAM se w 100%. To jest skandal. Jesli roger bedzie gral przeciwko Niemcom to ja zakladam koszulke z orlem ... ale czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salut_rzymski Gratuluję głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:08 Polska tylko dla Polaków. A nie dla "bananowców" jak piszesz. A każdy czarnoskóry to taki chytrus co czeka żeby dostać obywatelstwo w UE i zwiać z Polski. Mogłeś sobie dorzucić w ASCII swastykę do tego komentarza to bym zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Gratuluję głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:16 A tobie radzę nauczyć się myśleć :]. Gdzie napisałem o innych obywatelach? Opisałem tylko sprawę Rogera. Innym obywatelstwo należy się bardziej. Niektórzy w Polsce są od 15 lat, znają język polski czasami lepiej niż rodowici Polacy (sic!), a obywatelstwa nie dostaną, bo takie widzimisię jest :). Roger dostaje obywatelstwo po raptem 2 latach nie wiedząc o Polsce nic, tylko wie co to żurek :D. Smuci mnie to, że na każde pierdnięcie Leo w Polsce jest zaraz odgłos od jego wielkich wyznawców. Kurde co on jest drugim Rydzykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salut Re: Gratuluję głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:42 To raczej tobie radzę nauczyć się myśleć, albo przynajmniej pomyśleć zanim napiszesz o kimś "bananowiec". Nie jestem fanem Beenhakkera, ale martwi mnie to że przeciwnicy Rogera często do worka z argumentami "przeciwko" wrzucają także rasistowskie podteksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Gratuluję głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:55 A czy wy myślicie zawsze serio? Ja pierniczę, jak można sarkazmu nie zrozumieć czy ironii? A jak ty mówisz na murzyna nigger, nigga to jest ok? Fakt, że "bananowiec" było może troszkę rasistowskie, w każdym razie nie chciałem nikogo obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Zamien 'bananowca' na 'cytryniarza'... IP: *.VIC.netspace.net.au 11.04.08, 05:54 albo 'pomaranczowca', a wszystko bedzie w porzadku.W PRL- u 'BANAOWCAMI' NAZYWALO SIE DZIECI dostojnikow PZPR albo LUDZI z 'PRYWATNA INICJATYWA'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzdura Re: Gratuluję głupoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 13:23 Gość portalu: salut napisał(a): > To raczej tobie radzę nauczyć się myśleć, albo przynajmniej pomyśleć zanim > napiszesz o kimś "bananowiec". > > Nie jestem fanem Beenhakkera, ale martwi mnie to że przeciwnicy Rogera często d > o > worka z argumentami "przeciwko" wrzucają także rasistowskie podteksty. Pewnie jako pierwszy kiedys do Olisadebe bananami rzucałes a jak strzelał bramki w el.MS to krzyczałes Oli!Oli! Tutaj nie chodzi o nacjonalizm i tego typu brednie,tutaj chodzi o sprawiedliwosc i nie łamanie zasad otrzymywania obywatelstwa.Pio ma racje piszac tutaj o obcokrajowcach ktorzy wiedza wiecej o Polsce i Naszej kulturze anizeli taki Roger i pozostaja bez obywatelstwa. To jest zwykłe naginanie przepisow. I tak na marginesie widziałem Rogera w wielu meczach i przyznam szczerze ze nie prezentuje niczego nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salut Re: Gratuluję głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 16:58 > Pewnie jako pierwszy kiedys do Olisadebe bananami rzucałes a jak > strzelał bramki w el.MS to krzyczałes Oli!Oli! Haha co za poziom dyskusji : "Nie pisz o rasizmie bo sam NA PEWNO sam byłeś rasistą". You made my day. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzdura Re: Gratuluję głupoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 13:40 Gość portalu: salut napisał(a): > To raczej tobie radzę nauczyć się myśleć, albo przynajmniej pomyśleć zanim > napiszesz o kimś "bananowiec". > > Nie jestem fanem Beenhakkera, ale martwi mnie to że przeciwnicy Rogera często d > o > worka z argumentami "przeciwko" wrzucają także rasistowskie podteksty. I wiesz co mnie salut martwi???Podejscie takie jak masz Ty i Tobie podobni. Ktos powie murzyn jest piętnowany i skazany na miano faszysty,rasisty i Bog wie co jeszcze.Powiesz Zyd,od razu etykieta antysemity.Polskie społeczenstwo jest przeczulone.I to mnie martwi.Za jakis czas pierdnąć nie bedzie mozna bo ktos wymysli jakies hasło na pierdzacyyyych i skarze na niełaske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salut Re: Gratuluję głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 17:15 > I wiesz co mnie salut martwi???Podejscie takie jak masz Ty i Tobie > podobni. > Ktos powie murzyn jest piętnowany i skazany na miano > faszysty,rasisty i Bog wie co jeszcze.Powiesz Zyd,od razu etykieta > antysemity.Polskie społeczenstwo jest przeczulone.I to mnie > martwi.Za jakis czas pierdnąć nie bedzie mozna bo ktos wymysli > jakies hasło na pierdzacyyyych i skarze na niełaske. Nazwanie czarnoskórego piłkarza "bananowcem" nie jest rasistowskie? Bynajmniej autora tego postu nie nazwałem rasistą tylko wytknąłem mu jak brzmi jego wypowiedź. Nigdy nie spotkałem się z przypadkiem żeby ktoś za mówienie o osobie pochodzenia żydowskiego że jest Żydem został nazwany antysemitą. Jestem ciekawy gdybyś pojechał za granice np. do Niemiec i ktoś by cię nazwał złodziejem samochodów. Wg swojej teorii nie powinieneś się obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Gratuluję głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 20:15 Hmm bananowiec nie może być jednak odbierane jako rasizm :). W końcu w Brazylii nadal niektórzy wspinają się na owe drzewa i zbierają owoce :). (bananowiec - osoba zbierająca banany? A może drzewo bananowca? ;P). No i za zbieranie bananów na plantacjach można podobno nieźle zarobić :]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Pierdziec glosno nie wypada... IP: *.VIC.netspace.net.au 11.04.08, 06:05 mozna jednak puscic 'cichacza' i przesunac sie w inne miejsce, po czym zapytac sie glosno: Kto sie tak zesmrodzil ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaak Re: Niestety ujadacze mają racje :) IP: 213.77.14.* 10.04.08, 17:54 Taaa..tylko kwestie obywatelstwa reguluje ustawa o obywatelstwie a nie Konstytucja.. to po pierwsze a po drugie okres wymagany do ubiegania sie o obywatelstwo jeśli chodzi o zamieszkanie na terytorium RP i owszem- wynosi 5 lat, ale jeśli istnieją szczególne względy kandydat (cudzoziemiec) może ubiegać sie o obywatelstwo szybciej, więc WIDOCZNIE takie względy występują -> czytać Roger na Euro / i radze sie zorientować przed pisaniem jakichś farmazonów na forum publicznym / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Niestety ujadacze mają racje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 20:19 Jeden pies :). Roger na Euro to Twoim zdaniem wystarczający powód by mu obywatelstwo nadać? Gratuluję podejścia ;/. W życiu jak byłbym Prezydentem nie nadał bym takiej osobie obywatelstwa, bo ma sobie grać w piłkę z orzełkiem na piersi. Trochę honoru. Tyle Kaczyński psioczy o historii naszego kraju, a czy Roger chociaż trochę o historii Polski wie? Nie. Zna język? Nie, co jest dziwne, bo przebywa tu od 2 lat :). Ah i czytaj mój post ze zrozumieniem ;). Napisałem o stanach wyjątkowych, ale sprawa Rogera nie jest bynajmniej nadzwyczajna i wyrządza się ludziom zamieszkującym tu dłużej większą krzywdę :/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaak Re: Niestety ujadacze mają racje :) IP: 213.77.14.* 10.04.08, 20:58 Może i jeden pies ale ja nigdzie nie napisałem że sie z tym zgadzam lub nie:|napisałem po prostu jak to wygląda ze strony prawnej, czyli że taka możliwość istnieje a nie że ktoś tam Konstytucje łamie :D a czy sie z tym zgadzam czy nie to zupełnie inna kwestia, ktorej nie da sie opisać w kilku zdaniach bo nawet nie chodzi o to czy to fair czy nie a o to że polska piłka to dno bynajmniej nie spowodowane brakiem zdolnych chłopaków a raczej systemem ich wyławiania i szkolenia. Po Niemcach widać jednak że Polak potrafi, tylko trzeba mu stworzyć warunki a tak dochodzi do paradoksów ze reprezentacje Polski ma zbawiać Nigeryjczyk czy Brazylijczyk a u Niemców gra 3 Polaków , choć pewnie kilkuset o niebo bardziej uzdolnionych Polaków gdzieś przepadło po drodze do poważnej seniorskiej piłki u nas w kraju...ale to tylko jeden z wieeelu aspektów tej sprawy której nie mam zamiaru rozstrząsać bo płacą za to Panom redaktorom :D Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na Euro 10.04.08, 11:58 Za 250000 zł miesięcznie zasrany Wasz Leo idzie na łatwiznę.Zamiast wyszukiwać wśród Polskiej młodzieży dobrych zawodników,łapie byle co.Gratuluje podejścia do sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muody Re: "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:10 To Leo decyduje i to on ponosi za swoje decyzje odpowiedzialność.. Przy najbliższej okazji zgłoś swoją kandydaturę na selekcjonera naszej reprezentacji i walcz o dobro polskiej piłki zamiast p...ć bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na Euro IP: *.toya.net.pl 10.04.08, 12:17 BARANY CAŁY ŚWIAT TAK ROBI !!!! ZROZUMCIE TO ... Kto ma grac w srodku pomocy na euro ???????? chcecie sie cieszyc w czerwcu to pozwolcie grac naturalizowanym polakom w kadrze... jeszcze bedziecie go po stopach calowac tak jak calowaliscie olisadebe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:25 Pokaż mi taki kraj poza Azerbejdżanem itp , gdzie na siłę naturalizuje się piłkarzy, bez wymaganego okresu przejściowego w kraju :). W Holandii Kalou nie dostał obywatelstwa mimo nacisków od najbardziej wpływowych ludzi. Widać tam potrafią myśleć. Z resztą mają taką młodzież, że im Kalou nie potrzebny w sumie był :). Olisadebe mieszkał w Polsce prawie wymagany okres czasu, ożenił się z Polką, nawet coś tam po polsku umiał powiedzieć i trochę jednak o naszym kraju wiedział :). Ah i przytaczając słowa Leo, który widać po jego postępowaniu, się powoli z nich wycofuje: "W Polsce macie mnóstwo talentów, tylko trzeba umieć szukać." Pytam gdzie są talenty? Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Petycja, prostest 10.04.08, 12:30 I tak to nic nie da, ale przynajmniej pokaże, że nie wszyscy chcą Rogera w trybie przyspieszonym. Ale swoją drogą to żałosna cała ta sprawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Inne kraje też tak robią? Niezbyt! 10.04.08, 13:43 Tak dla porównania: roger.wirone.info/InneKraje/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: Świetny link - czytać kaka,t,Anka,lol76,Janko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 13:55 Brawo dla wirone za linka! Może wszyscy Ci którzy mnie obrażali zrozumieją po kliknięciu na tego linka o co mi chodziło. Chociaż sądząc po poziomie ich wypowiedzi to trudno im będzie to ogarnąć.No cóż, nie każdy musi mieć rozum i kulture osobistę potrzebną do rzeczowej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadu Oto argumenty przeciwko grze Rogera w kadrze!! IP: *.atm.com.pl 10.04.08, 12:36 Argument 1. Radosław Majewski (może grać jako ofensywny, środkowy, oraz boczny pomocnik) Argument 2. Łukasz Garguła (jw) Argument 3. Kuba Błaszczykowski (może grać jako ofensywny, środkowy, oraz boczny pomocnik, a także jako prawy obrońca) Argument 4. Rafał Murawski (może grać jako środkowy i ofensywny pomocnik) Argument 5. Marek Zieńczuk (lewoskrzydłowy, a może nawet jako napastnik) Argument 6. Jacek Krzynówek (czy mam jeszcze coś pisać na ten temat?) Argument 7. Wojciech Łobodziński (tak wiem, miewa dobre i kiepskie mecze, ale trenera Leo jeszcze nie zawiódł) Argument 8. Mariusz Lewandowski (jako defensywny pomocnik) Argument 9. Dariusz Dudka (jako defensywny pomocnik) Jeszcze mało tych argumentów?? Nie widzę miejsca, gdzie mógłby grać Roger w pomocy w reprezentacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muody Re: Oto argumenty przeciwko grze Rogera w kadrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:41 Masz rację... kakadu nie powołuj Rogera do kadry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antycrax "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 12:58 Po co ? pytam sie po co ? jak tak to nie wezmą wszystkich z gwaizd zagranicznych OE przecież nas ograli! to nie jest normalne nie ważne że wszędzie tak się robi ale to nie oznacza że u nas też tak ma być ... Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na Euro 10.04.08, 13:35 Typy jak Janko B.,mają sport w nosie .Idą na mecz aby rozrabiać.Szkoda czasu na dyskusje z takim dnem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artu No kopnął, fajnie, że trafił w piłkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.08, 13:44 jednak liczy się raz - świetne podanie, dwa - przyglądający się obrońca, stojący metr od Rogera. I o ile takie podanie może otrzymać, o tyle żaden obrońca Niemiec czy Chorwacji nie pozwoli mu na strzał. Trzeba było wybrać jakąś inszą bramkę, gdzieś coś kiwnął, strzelił będąc naciskanym ostro, czy cuś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Bojkot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 13:45 Będę bojkotował każdy mecz reprezentacji na który zostanie powołany. Ja chcę oglądać polską Kadrę, a ta polska nie będzie. Mam nadzieję, że sporo ludzi uczyni podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian pazdzioch "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na Euro IP: *.t-mobile.co.uk 10.04.08, 14:09 jak chce niech gra, w kazdej reprezentacji graja naturalzowani piłkarze, tylko zawsze Polacy maja opory, nic dziwnego ze pisza i mowia o nas ze jestesmy rasistami, faszystami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadu Re: "PS": Leo już zdecydował: Roger w kadrze na E IP: *.atm.com.pl 10.04.08, 14:22 przeczytaj post i kliknij w link podany przez wirone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: del Roger na prezydenta IP: 83.238.171.* 10.04.08, 14:09 A na marginesie - słyszałem że nasz były as Oli co go ciągle coś boli jest teraz gwiazdą chińskiego futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Życzę klapy na igrzyskach IP: *.ghnet.pl 10.04.08, 14:15 To nie moja drużyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski A co z muszla klozetowa... IP: 220.253.2.* 11.04.08, 07:35 I KTO SPUSCI WODE ? Odpowiedz Link Zgłoś