Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gortat: Zostanę w Orlando

IP: *.tilbu1.nb.home.nl 21.04.08, 19:53
    lekkie przekłamanie w tytule linka - Gortat o NBA "wygralismy
    wszystkie mecze", przeciez to nie on powiedział!!!!
    Go Marcin, mam nadzieje ze ciezka praca Ci s oplaci!
    I do zobaczenia na parkiecie w PO!
    Obserwuj wątek
      • Gość: zed Gortat: Zostanę w Orlando IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 20:08

• Gość: mak A Twoje dziecko trenuje? IP: *.acn.waw.pl 21.04.08, 21:41
        cel jest szczytny PRZYSZŁOŚĆ POLSKIEGO KOSZA ;)
        tatusiowie lub mający młodszych braci! www.youtube.com/watch?v=IwmUwf0e4jA
      • Gość: wildcatApollo Gortat: Zostanę w Orlando IP: *.pool.mediaWays.net 21.04.08, 21:43
        "Obaj wiemy, że to ma pożytek dla każdego z nas. Uczymy się od siebie nawzajem."
        no comment :)
        • Gość: baryka Re: Gortat: Zostanę w Orlando IP: *.tilbu1.nb.home.nl 21.04.08, 21:48
          hehe, Howord chyba s wiece nauczył:)
      • Gość: panczeslaw Gortat: Zostanę w Orlando IP: *.icpnet.pl 21.04.08, 23:36
        gortat dla mnie nie jestes polakiem bo nie grasz dla kadry. przez ciebie trzeba
        elliotow i mcnaullow naturalizowac. nie szanuje cie, zaimponuj swoim agentow, a
        nie kibicom, ktorych pokazujesz jak bardzo masz w dupie. game over.
        • Gość: Syk Re: Gortat: Zostanę w Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 23:54
          A dla mnie Gortat jesteś Polakiem. Imponuje mi Twoja ciężka praca i rozwój.
          Wierzę, że gdy wyrobisz sobie stabilną pozycję w NBA chętnie pomożesz kadrze. I
          dobrze, że możesz uczyć się od Howarda, a nie jakiegoś Blounta, czy K.Browna.

Powodzenia!
        • Gość: nedops Re: Gortat: Zostanę w Orlando IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.08, 09:27
          niedzielny kibicu!!
          gortat był na każde zawołanie kadry,gdy wszyscy mieli to gdzieś.grał w niej
          przyjeżdzał na obozy pomimo tego,że na zgrupowaniach nie było odyżywek ani nawet
          odpowiednich strojów...
          rok temu nie przyjechał na zgrupowanie,bo dostał konrakt z orlando,prawie każdy
          z nas wybrałby grę w w NBA,najłatwiej krytykować zza monitora...
          miejmy nadzieje,że katzurin przekona gortata i lempego,żeby grali dla
          biało-czerwonych to może uda się za rok coś zwojować w ME :)
      • Gość: jf 1908 Re: Gortat: Zostanę w Orlando IP: 130.138.227.* 22.04.08, 08:42
        Oczywiście wychowanek ŁKS-u!!!
      • Gość: MMaI Re: Gortat: Zostanę w Orlando IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 10:23
        hmm trochę nadużycie z tym że wygrali wszystko jak Gortat grał. bo grał jak
        prowadzili +20 i trudno to było przegrać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka