Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie

28.04.08, 16:23
    ...jasne, paluszek i główka... każdy zna to powiedzenie. Rodzinna choroba
    Radwańskich to, jak nie grać w warszawie i wyjść z tego z twarzą.
    Obserwuj wątek
      • sirseb Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie 28.04.08, 16:30
        jaki tam znowu 2prestizowy" i "hitowy"
        pzdr
        • robertw18 Co za dzicz twierdzi, że kłamią o chorobie? 28.04.08, 22:53
          Cała rodzina się zmówiła? Bretanię wymyślili sobie?
          P. Radwańskiej nie zależy na wypłacie, gdyby wygrała?
          A jeśli wystąpi, to takiemu gościowi na tym nie zależy.
          Czasami jak ktoś zabierze głos...

Pozdr.
      • Gość: AZ-L Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: 218.79.127.* 28.04.08, 17:28
        Nie od dzis wiadomo (a szczegolnie ostatnie 20 lat) ze za kase zrobi
        sie wszystko. Im bardziej sie kraj rozwija tym bardziej traci sie
        idealy. Prosze spojrzec na wydarzenia codzienne z perspektywy. Coz o
        tempora, o mores
      • Gość: ma chora. A w środę mecz w Warszawie IP: *.chello.pl 28.04.08, 17:37
        dobrze by było gdyby Agnieszka zagrała z Martą a też by była w pełni
        zdrowa. w innym wypadku na pewno ucierpi na tym widowisko. nie
        sztuką jest wygrać z osłabionym przeciwnikiem (choć i chora
        Agnieszka Radwańska jest trudną rywalką na korcie:).

martadomachowska.blox.pl
      • Gość: Greg K Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: *.hsd1.mn.comcast.net 28.04.08, 18:08
        Radwańska - nasza gwiazda, nawet chora - powinna wygrac z Marta "hands down". A
        tak serio, to cieszy mnie, ze Domachowaska wreszcie zbliza sie do poziomu, na
        jaki ja na prawde stac. Ta dziewczyna porusza sie na korcie jak dziewczyny z
        pierwszej dziesiatki rankingu (nb. opinia komentatorow z USA, nie tylko moja).
        Tylko ich psychiki jej brak.
      • Gość: góral spod Tater Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 18:13
        Przesiedziała pół dnia na lotnisku w Krakowie a pociąg do W-wy
        jedzie 2 i pół godziny, tylko. Co za fanaberie!
        • Gość: dzekson2 Re: Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 18:25
          proponuje remis radwańska-domachowska
          s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
      • Gość: smiechu warte Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: 80.185.182.* 28.04.08, 18:27
        przestancie z ta "gwiazda"...
      • Gość: Czytacz Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: *.chello.pl 28.04.08, 18:29
        Droga redakcyjooo zmieńcie ten link na stronie głównej, bo już się wystraszyłem
        że Kubica się tak zmienił po GP Hiszpanii :D
        • Gość: outsider a moze to alergia na te proszki do prania? n/txt IP: *.phlapa.east.verizon.net 28.04.08, 20:09
          • Gość: WOJTEKKJ Re: a moze to alergia na te proszki do prania? n/ IP: 80.185.182.* 28.04.08, 22:20
            tonniech nie oddycha...
            skaczcie z tym CYRKIEM.....
            • Gość: ohyda [...] IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 29.04.08, 04:15
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: jan Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 08:29
        Krytycznie wypowiadają się działacze;trenerzy tenisowi którym nic
        niewyszło.Potrafią tylko pięknie siebie ubrac w markowe
        dresy,kochają luksus za pieniądze wydarte od rodziców dzieci które
        nie udolnie trenują.
      • Gość: Purchelia Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: 217.153.99.* 29.04.08, 09:12
        brednie panie brentford pan nie masz pojęcia o tenisie
        • brentford Re: Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie 29.04.08, 09:52
          "myślisz" Purchelia, że to nie jest zagranie taktyczne z encyklopedii sportu,
          tylko porostu choroba?
          powodzenia dla ludzi naiwnych.
      • Gość: green banda frustratów IP: *.kajetany.net 29.04.08, 09:18
        widzę że w tym wątku produkuje się banda frustratów którzy pod płaszczykiem
        anonimowości netu sączą jakieś cienkie złośliwości .Ja się cieszę i doceniam że
        Agnieszka Radwańska zagra w Warszawie i to nie dla punktów ( podejrzewam że i
        kasa jest w tym przypadku drugorzędna bo wcale nie jest taka duża ) tylko
        dlatego żeby mogli Polacy obejrzeć jej grę na żywo ew. w tv ( gdzie też rzadko
        są mecze z jej udziałem ) . Ja będę na Warszawiance w środę tak jak byłem rok i
        dwa lata temu na J&S cup. i takich ludzi którzy doceniają postawę i osiągnięcia
        Agnieszki jest w Polsce wielu ,mam nadzieję że więcej niż beznajdziejnych
        cieniasów którzy sami nic nie osiągnęli a swoją frustrację wyładowują na takich
        forach jak te.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka