brentford 28.04.08, 16:23 ...jasne, paluszek i główka... każdy zna to powiedzenie. Rodzinna choroba Radwańskich to, jak nie grać w warszawie i wyjść z tego z twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sirseb Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie 28.04.08, 16:30 jaki tam znowu 2prestizowy" i "hitowy" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Co za dzicz twierdzi, że kłamią o chorobie? 28.04.08, 22:53 Cała rodzina się zmówiła? Bretanię wymyślili sobie? P. Radwańskiej nie zależy na wypłacie, gdyby wygrała? A jeśli wystąpi, to takiemu gościowi na tym nie zależy. Czasami jak ktoś zabierze głos... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ-L Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: 218.79.127.* 28.04.08, 17:28 Nie od dzis wiadomo (a szczegolnie ostatnie 20 lat) ze za kase zrobi sie wszystko. Im bardziej sie kraj rozwija tym bardziej traci sie idealy. Prosze spojrzec na wydarzenia codzienne z perspektywy. Coz o tempora, o mores Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma chora. A w środę mecz w Warszawie IP: *.chello.pl 28.04.08, 17:37 dobrze by było gdyby Agnieszka zagrała z Martą a też by była w pełni zdrowa. w innym wypadku na pewno ucierpi na tym widowisko. nie sztuką jest wygrać z osłabionym przeciwnikiem (choć i chora Agnieszka Radwańska jest trudną rywalką na korcie:). martadomachowska.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg K Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: *.hsd1.mn.comcast.net 28.04.08, 18:08 Radwańska - nasza gwiazda, nawet chora - powinna wygrac z Marta "hands down". A tak serio, to cieszy mnie, ze Domachowaska wreszcie zbliza sie do poziomu, na jaki ja na prawde stac. Ta dziewczyna porusza sie na korcie jak dziewczyny z pierwszej dziesiatki rankingu (nb. opinia komentatorow z USA, nie tylko moja). Tylko ich psychiki jej brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral spod Tater Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 18:13 Przesiedziała pół dnia na lotnisku w Krakowie a pociąg do W-wy jedzie 2 i pół godziny, tylko. Co za fanaberie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 18:25 proponuje remis radwańska-domachowska s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiechu warte Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: 80.185.182.* 28.04.08, 18:27 przestancie z ta "gwiazda"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytacz Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: *.chello.pl 28.04.08, 18:29 Droga redakcyjooo zmieńcie ten link na stronie głównej, bo już się wystraszyłem że Kubica się tak zmienił po GP Hiszpanii :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider a moze to alergia na te proszki do prania? n/txt IP: *.phlapa.east.verizon.net 28.04.08, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEKKJ Re: a moze to alergia na te proszki do prania? n/ IP: 80.185.182.* 28.04.08, 22:20 tonniech nie oddycha... skaczcie z tym CYRKIEM..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohyda [...] IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 29.04.08, 04:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 08:29 Krytycznie wypowiadają się działacze;trenerzy tenisowi którym nic niewyszło.Potrafią tylko pięknie siebie ubrac w markowe dresy,kochają luksus za pieniądze wydarte od rodziców dzieci które nie udolnie trenują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Purchelia Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie IP: 217.153.99.* 29.04.08, 09:12 brednie panie brentford pan nie masz pojęcia o tenisie Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Re: Radwańska chora. A w środę mecz w Warszawie 29.04.08, 09:52 "myślisz" Purchelia, że to nie jest zagranie taktyczne z encyklopedii sportu, tylko porostu choroba? powodzenia dla ludzi naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green banda frustratów IP: *.kajetany.net 29.04.08, 09:18 widzę że w tym wątku produkuje się banda frustratów którzy pod płaszczykiem anonimowości netu sączą jakieś cienkie złośliwości .Ja się cieszę i doceniam że Agnieszka Radwańska zagra w Warszawie i to nie dla punktów ( podejrzewam że i kasa jest w tym przypadku drugorzędna bo wcale nie jest taka duża ) tylko dlatego żeby mogli Polacy obejrzeć jej grę na żywo ew. w tv ( gdzie też rzadko są mecze z jej udziałem ) . Ja będę na Warszawiance w środę tak jak byłem rok i dwa lata temu na J&S cup. i takich ludzi którzy doceniają postawę i osiągnięcia Agnieszki jest w Polsce wielu ,mam nadzieję że więcej niż beznajdziejnych cieniasów którzy sami nic nie osiągnęli a swoją frustrację wyładowują na takich forach jak te. Odpowiedz Link Zgłoś