Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dlatego nie lubie Tomka Hajty!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 23:14
    Nigdy go nie lubilem bo nie dosc ze to bardzo nie pewny obronca to jeszcze
    debil i kretyn. Jeden lokiec mu sie upiekl ale tomek nie mogl wytrzymac
    musial komus dowalic. to samo bylo w Korei z Portugalia i slynny spacerek po
    Couto. Ja sie mniej wstydze za gre a bardziej za tego brutala i chama. Mam
    znajomych Szwedow i oni zawsze narzekaja ze jak graja z Polakami to ci bardzo
    brutalnie fauluja ich pilkarzy no i maja racje goral z Zywca czy z Makowa
    pokazal zadziorny goralski charakter.
    Obserwuj wątek
      • Gość: www Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 23:18
        Eeee tam. A co miał odpuszczać. Meczu nie przegralismy przez Hajtę.
        Przegralismy bo bylismy słabsi
        • szifo_68 Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! 12.09.03, 00:18
          ja go nie lubie za głupie ,chamskie zachowanie w czasie meczów!!!!!jak debil
          się upiera do sędziego że on nic nie zrobił!!!!!!
      • Gość: papa Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: 213.155.178.* 10.09.03, 23:24
        A w lidze angielskiej (gro szwedów tam gra) gra się inaczej niż Tomek. Moim
        zdaniem drugi faul Tomka nie kwalifikował się na żółtą. Była to walka o piłkę w
        powietrzu. Tomek wyskoczył więcej o Szweda i prędzej wlazł Szwed pod łokieć jak
        go Tomek uderzył.

PS. Tomek to nieokrzesany cham ale gra w Budeslidze niestety tak już jest.
        • jean-baptiste Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! 10.09.03, 23:38
          Zagrał tak jak należało. To futbol a nie szachy. Zawalił dwa razy bączek. I po
          meczu. Szwedom należało dać do zrozumienia, że nie są u siebie. Szkoda, ze
          sedzia księgowy. Tak samo łokciem w Krzynówka wchodził ten łysy z Leverkusen.
          I nic nie było. Na szaro naszych sędzia zrobił. Szkoda, ze nie mozemy sie
          podpisywać Włochy albo Francja. Nawet karnego za rękę łysego dostalibyśmy.\

No i ten spalony w 2 minucie!
          • Gość: AD Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.03, 00:09
            A co pisalem pare dni temu , w nawiazaniu do wypowiedzi Hajty na temat
            Olisabebe ? Hajto to cham ostatniej wody, won z nim z reprezentacji. W pilke i
            tak grac nie umie , a faularzy nie potrzeba polskiej reprezentacji , tylko
            takich co umia z glowa grac. Ale przeciez ten duren nie ma w ogole glowy do
            myslenia. Mam nadzieje , ze Janas nareszcie to dostrzeze. Sa innni lepsi
            obroncy od tego jelopa Hajty.
            • Gość: Razorfan Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 12:08
              Ja nie mowie ze przegralismy przez Hajte ale ze sie najbardziej wstydze za
              niego. Nie wciskajcie kitu ze to przez sedziego bo chyba sami w to nie
              wierzycie. Tomek ponosi wine za pierwsza bramke jak i za kilka sytuacji w 2
              polowie ale nie gra byla jego najgorsza strona tylko fakt ze to totalny kretyn.
              Ja juz sie wole wstydzic za gre naszych niz za takich kolkow jak tomeczek. On
              juz zrobil wstyd w Korei i to nie tylko swoja gra a potem jeszcze glupoty
              zaczal gadac. Na dodatek to nie jest jakis wybitny pilkarz i juz dawno powinni
              sobie go odpuscic.
              • Gość: www Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: 157.25.125.* 11.09.03, 12:39
                Oj nie przesadzaj. Hajto nie jest od tego żeby go lubić. Ma grac i walczyć.
                Grał przyzwoicie i walczył jak zawsze ambitnie. Akurat ten faul to byl taki
                sobie (tak na marginesie dostał drugą żółtą czy od razu czerwoną?). Czasami
                trzeba podjac walke wręcz i Hajto jej nie unika. Za to go cenię. Ronaldo to on
                nie jest i nigdy nie będzie.
                Nie wiem dlaczego chcesz sie wstydzic za Hajtę? Z Łotwa grał podobnie i nikt mu
                nie zarzucał chamstwa. Idąc tokiem Twojego rozumowania to wstydzic się powinni
                Łotysze za Lazainisa. Ten to wszedł w Sobolewskiego po chamsku.
                • Gość: Razorfan Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 12:49
                  A twoim zdaniem nie powinni? Ja nie toleruje debilizmu na bosiku. Jak ktos
                  zagrywa lokcie to to nie jest twarda gra tylko debilizm bo tak sie oslabia
                  swoja druzyne. Dobrze ze juz bylo po meczu ale co by bylo jak by wynik byl 0:0?
                  W Legii tez kiedys grali tacy obroncy np. Jalocha czy Mandziejewicz. Niby byli
                  dobrzy ale zawsze istnialo ryzyko ze zaraz moge w idiotyczny sposob dostac
                  czerwona kartke za brutalny faul bez pili 50 metrow od bramki. Wszyscy
                  pamietamy jak to sie skonczylo z Panathinaikosem. To samo tomek. Twarda gra
                  cialem to wymachiwanie lokciami na wysokosci twarzy. Ja ogladam lige nagielska
                  i nie opowaidajcie bzdur ze tam tak sie gra. Czasem to sie zdarza ale od razu
                  FA dosala takiemu pilkarzowi 2 tyg kary i jest spokoj. Twardo to gra Shearer a
                  czy widziales zeby on kiedys komus usuwal zeby?
                  Te rekrody kartkowe w bundeslidze to nie przypadek on nie potrafi grac inaczej.
                  Mnie to zawsze boli ze jak nasi nie potrafia to fauluja. Dlatego podobalo mi
                  sie ze Wisla (co np. Wdowczyk zarzucal) nie kosila Anderlechtu. Gra twarda a
                  brutalna to co innego. Wezmy np. takie wejscie Sagana. On przynajmniej probowal
                  trafic w pilke i sie odrobine spoznil. To potrafie wybaczyc bo to wynikalo z
                  zaangazowania. A gra cialem to nie lokiec tylko bark. Pewnie ze obecnie
                  pilkarze machaja lapami i sie lapia za koszulki ale bicie po twarzy to przesada.
                  • Gość: www Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: 157.25.125.* 11.09.03, 12:52
                    A mnie sie nie podobało że Wisła nie kosiła Anderlechtu. To moim zdaniem
                    świadczyło, że odpuscili i nie wierzyli. A ten akurat faul Hajty był raczej
                    przypadkowy niż zamierzony
                    • Gość: Razorfan Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 13:17
                      Ja nie rozumiem czemu objawem walki maja byc brutalne faule? co innego nie dac
                      sie przepchnac itp. a co innego to co robi hajto.
                      • Gość: JB Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.inetia.pl 12.09.03, 10:26
                        Brutalne faule? Hajto zagrał brutalnie? Podbiegł do szweda i go ściął? Szwedzi
                        tak włąśnie grają i Hajto jako jedyny dostosował sie do tego stylu. O walce
                        bez pardonu teraz piszę.

VJB
              • Gość: Zezik Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.15.univie.teleweb.at 11.09.03, 19:14
                No cos Ty przy pierwszej bramce byla wina Baka i tyle. Gdzie tam Hajto zrobil
                blad. pozdr.
              • Gość: Porter Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.w3cache.pl / *.pl 11.09.03, 19:27
                > Tomek ponosi wine za pierwsza bramke jak i za kilka sytuacji w 2
                > polowie ale nie gra byla jego najgorsza strona tylko fakt ze to totalny
                > kretyn.

Pogielo Cie? Przy pierwszej pilce Klos dal dosrodkowac, Zewlakow przegral walke
                o gorna pilke ze Szwedem, ktory ja dogral w pole bramkowe, gdzie byl Hajto i
                trzech Szwedow. Pierwszy Szwed zlozyl sie do strzalu, Hajto probowal go
                przyblokowac, Szwed nie trafil w pilke a ta poleciala do nastepnego, ktory z
                pieciu metrow strzelil.
                Co mogl tu poradzic Hajto? Tu dali ciala Bak i obydwaj srodkowi pomocnicy,
                ktorzy stali we trzech na linii pola karnego i sie przygladali, zamiast
                zaasekurowac.
      • Gość: romanpiroman Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 12:34
        Gość portalu: Razorfan napisał(a):

> Nigdy go nie lubilem bo nie dosc ze to bardzo nie pewny obronca to jeszcze
        > debil i kretyn. Jeden lokiec mu sie upiekl ale tomek nie mogl wytrzymac
        > musial komus dowalic. to samo bylo w Korei z Portugalia i slynny spacerek po
        > Couto. Ja sie mniej wstydze za gre a bardziej za tego brutala i chama. Mam
        > znajomych Szwedow i oni zawsze narzekaja ze jak graja z Polakami to ci bardzo
        > brutalnie fauluja ich pilkarzy no i maja racje goral z Zywca czy z Makowa
        > pokazal zadziorny goralski charakter.

Sam jesteś kretyn! Pomijając to uderzenie był najlepszym obrońcą w tym meczu.
        Aha. Uderzył go łokciem a nie pięścią jak pisze w gazecie. Musicie sie wszyscy
        nad nim znęcać?
        • Gość: Razorfan Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 13:26
          Dzieki za inwektywy jak zawsze poprawiaja mi one humor. A uderzenie lokciem to
          bylo juz drugie takie zagranie w tym meczu wykonane przez Tomka. Za pierwszym
          razem sie udalo no to co sprubuje raz jeszcze. Pierwsza zolta kartka to bylo
          zas zemsta. Chwile wczesniej tomek zostal zachaczony przy bocznej lini i
          postanowil odplacic przeciwnikowi faulujac go od tylu na srodku boiska. Brawo
          tylko przyklasnac tak postepuja zawodowcy.
      • e_rider Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! 11.09.03, 13:31
        Każdemu się może zdarzyć błąd. Ale co innego popełnić
        błąd, a co innego zrobić sobie z boiskowego chamstwa
        sposób nadrabiania piłkarskich niedomogów.
        Błąd popełnił Beckham w meczu z Argentyną na MŚ we
        Francji 1998. Potem nigdy już czegoś takiego nie zrobił.
        Hajto to recydywista (Korea). Plus jego, niegodne
        kapitana drużyny, wypowiedzi pod adresem Olisadebe.
        Nie tylko przez Hajtę przegraliśmy mecz ze Szwecją, ale
        przez Hajtę przegraliśmy go w marnym stylu (mimo
        słyszanych tu i tam pocieszeń, że i tak było lepiej niż w
        Sztokholmie. Tam było dno, a tu - strefa przydenna.
        Jeden pozytyw z faulu Hajty - w meczu z Węgrami już na
        pewno nie będę się za niego wstydził.
        No i może zagra już Oli?
        • Gość: Razorfan Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 17:17
          No nareszcie ktos kto to widzial tak jak ja.
          Pozdrawiam
          • Gość: Razorfan Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 18:29
            Oto co napisal na ten temat "sport" nic dodac nic ujac. Zgadzam sie z nimi w
            100 % Tomek "Cigaretten nacht Berlin" powinien juz odjesc

Kapitan reprezentacji Polski Tomasz Hajto w 64 minucie meczu ze Szwecją
            otrzymał czerwoną kartkę i osłabił zespół. Bardzo ostro zaatakował piłkarza
            Schalke 04 Gelsenkirchen dziennik „Sport”.

Śląski dziennik sportowy poświęcił postawie reprezentanta Polski tekst
            pt. „Kapitanie Hajto”, w którym „Sport” domaga się zakończenia przez obrońcę
            Schalke reprezentacyjnej kariery.

„Panu już dziękujemy. Za talent do faulowania. Za brak talentu do piłki nożnej.
            Za poprowadzenie reprezentacji Polski do kompromitacji ze Szwecją. Za pouczanie
            trenerów. Za demoralizowanie debiutantów. Za dobry humor. Za pewność siebie. Za
            butę. Za cynizm. Za żyłkę do pozasportowych interesów. Za lekceważenie kibiców.
            Za lekceważenie dziennikarzy. Za wszystko. Cześć” – napisał „Sport”.

• Gość: Zezik Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.15.univie.teleweb.at 11.09.03, 19:21
              Ech, jak dla mnie poza tym ze wszyscy sie czepiaja Hajty za jego jak to
              nazywaja chamstwo itd. to jest dobrym pilkarzem Uwazam podobnie jak www ze to
              uderzenie bylo przypadkowe. Hajto jest wg mnie najlepszym polskim obronca, a
              te pismaki co chca jego odejscia z repry to szukaja tylko sensacji a o pilce
              nic nie wiedzac.
      • Gość: Porter Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! IP: *.w3cache.pl / *.pl 11.09.03, 19:19
        Ten Szwed bardzo brzydko sfaulowal Hajte w pierwszej polowie i od tej pory
        Hajto probowal przez caly mecz go upolowac z dala od pola karnego.
        • e_rider Re: Dlatego nie lubie Tomka Hajty! 11.09.03, 20:07
          Gość portalu: Porter napisał(a):

> Ten Szwed bardzo brzydko sfaulowal Hajte w pierwszej
          > polowie i od tej pory Hajto probowal przez caly mecz go
          > upolowac z dala od pola karnego.

No i to bardzo wiele mówi o sportowej postawie kapitana
          reprezentacji Polski. Tu - kolejny "mecz o wszystko",
          drużyna chodzi po cienkiej krawędzi, a pan kapitan przez
          cały mecz olewa grę, załatwiając swoje osobiste
          porachunki i zdając sobie sprawę, że jak już je załatwi,
          osłabi drużynę. Pokazał gdzie ma interes Polski. Dla
          takiego antysportowca nie powinno być miejsca w