Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wichniarek: Nie dostałem szansy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 08:04
    Gdyby Lech mial te 5 miln na transfery o ktorych mowi sie od wiosny
    to pierwszym zakupem powinien byc wlasnie Wichniarek.
    Gral u Smudy, mieszka w Poznaniu. Ale Komitet Transferowy znowu
    stwierdzi ze nie ma kasy. Ehhh....szkoda.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kill B. Takie sa gry zespolowe IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.08, 08:10
        Sport prawdziwy i gry zespolowe. Czesto sa zaprzeczeniem rownosci
        szans talentu. Panem zycia i smierci karier zawodnikow jest
        wylacznie trener. Cuzy ma racje czy nie.
        • Gość: dds mistrzostwa za pare tyg a wy sie tu IP: *.range86-137.btcentralplus.com 13.05.08, 16:27
          podniecacie sytuacja wichniarka. tacy z was kibice jak z mojej babki bez oka
      • Gość: sla Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.bermudy.net 13.05.08, 08:54
        Nie użalaj się człowieku
        • Gość: aaaa Re: Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.range86-137.btcentralplus.com 13.05.08, 16:06
          wichniar jak gra tak gra,w reprezentacji nie jest dlatego ze i tak nie byłby
          podstawowym zawodnikiem i nie wiadomo czy wogole miałby szanse zagrac.a ze ma 31
          lat leo postawił na młodszych którzy byc moze w przyszłosci beda trzonem rep,
          wiec mimo ze w danej chwili wichniar jest lepszy i bardziej doswiadczony akurat
          miejsca dla niego niema.i tyle
      • haha30 Re: Wichniarek: Nie dostałem szansy 13.05.08, 08:57
        niech lepiej zainwestuja te pieniadze w mlode obiecujace talenty:)
        Wichniarek jest "krol Artur" w Arminii - zespole (zawsze!) strefy
        spadkowej z I-szej ligi jest tam strzelajacym bramki bo .... cala
        strategia zespolu jest na tego napastnika nastawiona.
        Z powodu (ciaglych) klopotow finansowych Arminii nie stac na
        klasowych zawodnikow i konkurencja w Klubie dla Wichniarka,
        praktycznie nie istnieje.
        Jego sportowa klase (na tle ligowej konkurencji) dokumentuja
        sezony "grzania lawy" w zespole Herthy BSC gdzie trener(zy) mieli
        wiekszy wybor "gwiazdorow" tego rodzaju i inna koncepcje gry.
        Niech juz lepiej nasza Reprezentacja stawia na Smolarka i naszego
        nowego Rodaka z Legii niz na zawodnikow w wieku i sportowa
        przyszloscia Wichniarka.
        • Gość: Jaro Re: Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.netcity.pl 13.05.08, 09:47
          haha30 chyba twojego rodaka z Legii, bo mojego nie. Ja jestem POLAKIEM, a on nim
          nigdy nie będzie.
          • Gość: bbbb Re: Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.brnt.cable.ntl.com 13.05.08, 11:28
            zmien plyte, temat rogera juz sie powinien wszystkim znudzic
          • Gość: Analizer Re: Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 12:13
            Jak strzeli gola na Euro to pierwszy mu rękę pocałujesz Hipokryto!!!!
          • Gość: fabio Re: Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.08, 18:59
            ... i dlatego wlasnie, ze Niemcy czy Holendrzy nie maja takich problemow z
            "obcokrajowcami" to graja na wysokim poziomie. Dla nich jest wazne jak ich
            zawodnik pracuje nogami i glowa, znajomosc ich jezyka nie jest obciazeniem dla
            zawodnika, bo przeciez jest pilkarzem, a nie tlumaczem. Najwazniejsze, ze
            identyfikuje sie on ze swoim krajem (krajem w ktorym zyje, pracuje i w ktorym ma
            PRZYJACIOL). I dlatedo tez, ze Polska jest tylko dla Polakow jestesmy
            zasciankowi i zakompleksieni i tez tak gramy... Chyba, ze zmieni tu cos "polski
            trener" Leo. :-)))))
        • Gość: Krzysiek Re: Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.sol2.cable.ntl.com 15.05.08, 10:52
          Rzeczywiscie, kolejny obrazony gwiazdor ze "znakomitej" niemieckiej druzyny:
          moja druzyna walczy o utrzymanie<lol>.
      • Gość: PrzemektM Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.05.08, 09:16
        Nie ma co się dziwić chłopakom że się każdy denerwuje że nie pojechał w koncu to
        historyczny moment i nawet jesli wszystkie mecze przegrają to wejdą do historii
        jako pierwszy skład ktory awansował na EURO
      • Gość: Analizer Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 09:23

Wichniarek nie ma szczęścia do trenerów kadry...Nie jest to pierwszy raz kiedy
        zostaje pominięty. nie jest też prawdą, że nie dostawał szans. Żurawski grał u
        Engela, Janasa, gra u Leo. Wichniarek przeciwnie. Coś w tym musi być, ze nie
        zaskarbił sobie łask żadnego. Myślę, że Leo dobrze zrobił pomijając go przy
        powołaniach. Lepiej popatrzeć w przyszłość i dać szanse młodym,i głodnym sukcesu
        piłkarzom, dla których Leo jest autorytetem. Oni wiedzą, że muszą i będą
        wykonywać wszystko co im powie...pewnie nie na najwyższym jeszcze poziomie ale
        za to z polotem i fantazją. Stop rutyniarzom i gwiazdorkom!!!!!!!!!
        Niech Leo pracuje, wyławia talenty, promuje je i wysyła na zachód...jak najdalej
        od Polskiej Myśli Marnotrawiącej! I niech się nikt nie waży zwalniać go po
        Mistrzostwach, jakiekolwiek by były w wykonaniu Polaków! Jedziemy tam po prostu
        dobrze sie zaprezentować, promować Kraj i stoczyć kolejną polsko-niemiecką
        batalię!!! Liczą się tak naprawdę styl i walka! Niech Polacy pokażą że mają
        charyzmę !!!!!!!
        Działacze niech lepiej zajmą się budową stadionów na Euro 2012, bo stawka w tym
        wypadku jest dużo większa a porazki nie zapomni nam cały świat!!!! Z tego
        rozliczymy Was My - cały Naród!!!!
        • niewygodny Re: A moze to jest tak... 13.05.08, 09:33
          ... ze Leo zdaje sobie sprawe ze te mistrostwa zakoncza sie dla nas
          na 3 meczach (na pewno taki wariant tez zaklada)
          Jesli wiec nawet tak bedzie to moze stara sie z tej kobyly wycisnac
          jak najwiecej sie da na przyszlosc, zabierajac sporo nowych graczy
          aby zdobyli tu pierwsze guzy i siniaki zeby za 4 lata w Polsce albo
          nawet za 2 w RPA byli juz po swoimi duzym miedzynarodowym debiucie.

A Wichniarek jest niezly jak na Ariminie (strefa spadkowa) i gole
          strzela raczej druzynom z srodka i konca tabeli.
          Niestety na ME trafimy na przeciwnikow na poziomie Bayernu.
          • Gość: sabaku.no.gaara Re: A moze to jest tak... IP: 195.20.110.* 13.05.08, 09:45
            Nastepny pokrzywdzony. To juz jest naprawde irytujace, ze kazda
            gwiazdorzyna wywala swoje zale co do braku powolania do kadra na ME
            na lamach prasy. DZIECI!
          • il_siciliano Re: A moze to jest tak... 13.05.08, 10:14
            > A Wichniarek jest niezly jak na Ariminie (strefa spadkowa) i gole
            > strzela raczej druzynom z srodka i konca tabeli.

A Żurawski nie potrafił strzelac w tym sezonie goli na druzyn ze
            środka tabeli ligi szkockiej, a udało mi się wbić kilka (gł. rzuty
            karne) ze środka ligi greckiej.

> Niestety na ME trafimy na przeciwnikow na poziomie Bayernu.

Wlasnie, Bayernu, a nie Kilmarnock czy Inverness.

• Gość: praax Re: A moze to jest tak... IP: *.koba.pl 13.05.08, 15:27
              nie strzelał bo głównie to siedział na ławie albo na trybunach:)
            • Gość: cvxv Re: A moze to jest tak... IP: *.range86-137.btcentralplus.com 13.05.08, 16:15
              no chyba mi nie powiesz ze zastąpiłbys zurawia wichniarkiem w 1. jedenastce. nie
              zartuj. mamy taka pomoc ze napastnicy muszą rozgrywac piłke,zuraw robił to
              całąkarierę(moze nie w celticu) a na wichniara pracuje cała druzyna.a na ławke
              taki zawodnik jest nie potrzebny bo są młodsi i basta. po co jęczec mistrzostwa
              za miesiac skupmy sie na tym i budujmy potęzną atmosferę a nie dywagacje co by
              było gdyby. i cieszmy się ludzie bo z tego co tu piszecie juz
              przegralismy.dobrze ze zawodnicy mają charakter i wiedzą po co grają w piłe bo
              wy na kibiców sie nie nadajecie przekupy
          • Gość: Analizer Re: A moze to jest tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 12:11
            Jest w tym pewnie sporo prawdy, ale realnie rzecz biorąc jesteśmy w grupie gdzie
            możemy powalczyć...Austria, Niemcy, Chorwacja...wariant optymistyczny to 5
            punktów- 3-1-1....6 pkt to pewny ćwierćfinał...Polacy nie są na straconej
            pozycji...Najważniejsze jest to, że jedynym naszym mitycznym przeciwnikiem są
            Niemcy...Nie chodzi tutaj wcale o umiejętności piłkarzy ale o presję medialną, a
            w konsekwencji i psychiczne nastawienie piłkarzy.... Wyobrażam sobie, co by się
            działo gdyby hipotetycznie zamiast Chorwacji w naszej grupie była Anglia[której
            na mistrzostwach nie ma]. Nagłówki gazet głosiłyby "GRUPA śMIERCI" a tak mimo,
            że Chorwaci są obecnie silniejsi od Anglików, jakoś wszyscy podchodzą do tematu
            spokojnie....
            Leo o tym pewnie wie, że meczy wygrywa się w głowie piłkarzy...Młodzież nie ma
            kompleksów...to już są inni psychicznie ludzie, którzy dojrzewali w innych
            realiach społecznych...w kulcie przedsiębiorczości i sukcesu!!!!! Nic nie
            szkodzi, że niektórzy nasi piłkarze grzali ławę...przecież nie zapomnieli jak
            kopać piłkę, a w niektórych przypadkach pewnie to i dużo lepiej, gdyż nie
            nasiąknęli taktyką klubową! Reprezentacja to nie klub nagrodzonych, za
            zarabianie pieniędzy w klubach prywatnych!!! To zupełnie nowa jakość----przykład
            Hiddinka z Koreą!!!!!!
            • Gość: iwet21 Re: A moze to jest tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 12:32
              No tak grając psychicznie i w nowym pokoleniu pokazali chociażby to
              wszystko co piszesz w grze a Ameryką!!!.Oj optymisto...dlaczego ja
              nią nie jestem jak chodzi o drużynę polską!!!
              • Gość: Analizer Re: A moze to jest tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 13:13
                Jestem optymistą i wierzę, że będą emocje - a jak nie to nic sie nie
                stanie...Nie jedziemy na wojnę tylko kopać piłkę! ! ! :-) Widzę, że nie wszyscy
                rozumieją,że futbol to tylko zabawa!!! Nie musimy się bać, że po przegranej z
                Niemcami dokona się aneksja Ślaska! ! ! Ale zagrać dobry mecz z Nimi to zdobycie
                szacunku milionów zwykłych obywateli i szansa na odbudowanie naszego wizerunku u
                sąsiadów!!!
                Francja jako Mistrz Świata i Europy, nie wyszedł z grupy na mistrzostwach w
                Korei!!! Blamaż!!!!! I co???? I nic!!!! Cztery lata póżniej są w finale! Taki
                jest futbol ! Nie oczekujcie, że po 26 latach braku sukcesów nagle wygramy
                Mistrzostwa!!! Śmieszne to trochę i pozbawione realnej oceny szans! Chłopaki
                mogą mnie tylko miło zaskoczyć!!!!!
                • Gość: praax Re: A moze to jest tak... IP: *.koba.pl 13.05.08, 15:29
                  brawo.
                  • Gość: uh normalka, polsko!!!! do boju IP: *.range86-137.btcentralplus.com 13.05.08, 16:17
                    ..
        • il_siciliano Żurawski ma tyle samo lat co Wichniarek 13.05.08, 10:12
          > Lepiej popatrzeć w przyszłość i dać szanse młodym

To dlaczego ciągle powołuje Żurawskiego, równieśnika Wichniarka,
          który w kadrze ostatnio gra, jakby nie istniał.

Na dziś wolę Wichniarka od Żurawia.
          • Gość: Łomonosow Re: Żurawski ma tyle samo lat co Wichniarek IP: 195.245.213.* 13.05.08, 10:44
            A Żurawski jest nawet o rok starszy od Wichniarka.

A Saganowski, Zahorski czy Matusiak jak mocnym klubom strzelali
            gole ? Bo sobie nie przypominam
          • Gość: gh dobrze ze nie jestes trenerem IP: *.range86-137.btcentralplus.com 13.05.08, 16:18
            bo z ciebie taki analityk futbolu jak z koziej du.py trąba
        • Gość: ploks Re: Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 14:56
          Hola, hola... Zaskakująca jest gotowość wycierania sobie gęby narodem. Troszkę
          zastanowienia się przed napisaniem by nie zaszkodziło większości na tym forum. A
          co do Atrura to Wichniarek jest dobrym, sprawdzonym napastnikiem, który cały
          mecz zasuwa do upadłego na boisku i do tego strzela bramki w odróżnieniu od np.
          saganowskiego. Kłopot w tym, że gdy się cofa ma głupie straty piłki z których
          bywa, że jego drużyna dostaje gole. W ostatnim meczu pokazał, że potrafi zagrać
          z przodu, przyjąć piłkę, zastawić się, rozegrać, uwolnić się od przeciwnika i do
          tego dobrze zakończyć akcję. Myślę, że powinien grać choćby w charakterze
          wchodzącego z ławki, bo jest w stanie coś zmienić na boisku swoim wejściem i
          poza Żurawskim w Polsce nei ma żadnego klasowego, doświadczonego napastnika.
      • Gość: szmajchel nadety bufon! IP: *.chello.pl 13.05.08, 10:54
        nie dziwie sie ze go Leo nie wzial! strasznie nadety! tacy ludzie
        zawsze psuja atmosfere!
        • Gość: ja Re: nadety bufon! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 11:36
          A z EURO kadra wróci po trzech meczach w dobrej rodzinnej atmosferze, nucąc pod
          nosem "nic się nie stało".Taki Wichniarek czy Kuszczak (który prawie nie dostaje
          szans w kadrze) mogli by krzyknąć na innych że popełniają błędy i nie angażują
          się. I popsuli by atmosferę w drużynie, bo Jacuś z Maciusiem by się
          zestresowali.Ku.. co oni jadą na piknik czy na mistrzostwa Europy, niech se
          jeszcze postawią grill na murawie!

A psuciem atmosfery nie jest to że taki Matusiak, który siedzi na ławie w Wiśle
          i przegrywa konkurencję z Brożkiem jedzie na EURO, ale to Brożek jest najlepszym
          strzelcem ligi.To kto jedzie na EURO? Najlepszy czy ten co bardziej umie się
          przypodobać Kaczmarkowi?
          I niech nikt nie mówi że Brożek nic nie pokazał w meczu z USA, bo co pokazali
          Żurawski czy Bąk którzy na euro jadą?
          • Gość: sepp Re: nadety bufon! IP: *.chello.pl 13.05.08, 12:28
            co ty chrzanisz! zmobilizowac do gry a wkur*** kumpli to zupelnie co
            innego! chyba nie rozrozniasz co to dobra atmosfera a co wkurzajace
            palanty typ wichniarek czy kuszczak ktorzy mysla ze sa niewiadomo
            kim!
            • Gość: df Re: nadety bufon! IP: *.range86-137.btcentralplus.com 13.05.08, 16:25
              jakie palanty wez sie uspokuj buraku bo sam psujesz atmosfere. nie został
              powołany wichniar i tyle i koniec tematu ,to media robia nagonkę. a skad ty
              mozesz wiedziec jaka atmosferę robi kuszczak ,bo ci gazeta jednaz drugą
              napisała? uspokój sie i pomysl trzeżwo
              • Gość: sepp Re: nadety bufon! IP: *.chello.pl 13.05.08, 17:02
                sam jestes burak buraku
          • Gość: praax Re: nadety bufon! IP: *.koba.pl 13.05.08, 15:36
            dla mnie to Brożek sam siebie skreślił jak powiedział że nie
            poradziłby sobie w Nancy i dlatego zostaje w Wiśle.
            jeśli piłkarz uważa, że nie poradzilby sobie w takim Nancy to
            dobrze, że zostaje w domu.
          • Gość: Donald Wonders Re: nadety bufon! IP: *.nwrk.east.verizon.net 13.05.08, 15:41
            Brozek to dobry pilkarz? Smiechu warte ! Pokazal co umial w meczu z
            USA. On to moze sobie postrzelac oprocz Polski jeszcze na Cyprze
            albo w Izraelu bo juz w Grecji by mial ogromne problemy.
        • Gość: Jester Re: nadety bufon! IP: 195.33.119.* 13.05.08, 12:39
          Jasne, bo dobry pilkarz powinien przepraszac ze zyje i ze wstydem,
          przestepując z nogi na nogę, pytac "przepraszam panow, czy ja bym
          mogl ewentualnie z raz czy drugi kopnąc piłeczę".
          Powiedz co nie jest prawdą z tego co powiedział Wichniarek?
          Facet, gra, strzela gole, jest w rytmie meczowym - nie rozumiem
          dlaczego nie jedzie.
          Sport to jest miejsce dla ludzi przebojowych z tupetem a nie dla
          nieśmiałych chłopców.
        • Gość: cieniarek Re: nadety bufon! IP: *.chello.pl 13.05.08, 17:02
          wichniarek jest cienutki! nie strzela bramek w meczach z potegami
          tylko z przecietniakami. w reprezentacji nigdy nic nie pokazal i
          dlatego slusznie, ze nie jedzie.
      • Gość: Jackk Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: 212.244.75.* 13.05.08, 11:06
        Niestety Wichniarek jest typem solidnego wyrobnika końca tabeli
        bundesligi, a w reprezentacji nie sprawdza się i Benhakker dobrze o
        tym wie, miał zresztą sporo szans i u wcześniejszych trenerów by się
        wykazać, nie wykazał; kiedyś był Mirosław Okoński - najlepszy
        obcokrajowiec w Bundeslidze, który w kadrze nie rozegrał ani jednego
        dobrego meczu
        • Gość: Pio U kogo dostał szansę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 11:15
          przez 4 lata nikt go nie powołał ani razu :).

Wichniarek jest najlepszym napastnikiem na którego mógł Leoś liczyć. Niestety
          nie sądzę by to Leo sam kadrę powoływał tylko maczają w tym palce sub trenerzy
          (Dziekanowski i ten drugi cap).

Brożek może w PL strzelać 21 goli, ale na BL jest za słaby i trzeba to przez 10
          podzielić:P.

Wichniarek nie dostaje tyle podań w Arminii co by dostawał w np. Bayernie czy w
          Hercie czy innym zespole z górnej półki.
          • markus.kembi Re: U kogo dostał szansę? 13.05.08, 11:21
            Gość portalu: Pio napisał(a):

> Brożek może w PL strzelać 21 goli, ale na BL jest za słaby i trzeba to przez 10
            > podzielić:P.

Na ME pojedzie Matusiak, kolega Brożka z zespołu, a właściwie to nie kolega, tylko dubler, który w minionym sezonie strzelił tylko jedną bramkę.
            • Gość: JK Re: U kogo dostał szansę? IP: 212.244.75.* 13.05.08, 13:28
              chłopie, ty bys pewnie jeszcze i Piotrka Reissa do ataku wstawił
              albo Sosina z Cypru i Brożka którego bramki w pożal się Boże Orange
              ekstraklasie są dla mnie funta kłaków warte, nawet jakby ich
              strzelił 50 Odrze wodzisław czy innym badziewiakom; a Matusiakowi
              Wichniarek w kadrze do pięt nie dorasta bo Matusiak w debiucie już
              bramki strzelał (ważne) Serbii i Belgii a Wichniar grał już kadrze z
              17 razy i marnie mu to wychgodziło.

• Gość: JabolPank Re: U kogo dostał szansę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 20:09
                Marnie? A jak ma strzelać jak szansy nie dostaje? Człowieku zastanów się co ty
                gadasz. Matusiak pary kaloszy nie warty. Wichniarek gra w Bundeslidze. Wiesz co
                to za liga? Tam trzeba się wykazać siłą, sprytem i szybkością! Taki Matusiak to
                cwaniak za 2 zeta! Już popis dał w Palermo (HAHAHAHAHAH). Wichniar jest dużo
                lepszy, zobaczycie że będziecie żałować że zamiast Wichniarka pojedzie Matućwok
          • jacekszok Re: U kogo dostał szansę? 13.05.08, 13:25
            chłopie, ty bys pewnie jeszcze i Piotrka Reissa do ataku wstawił
            albo Sosina z Cypru i Brożka którego bramki w pożal się Boże Orange
            ekstraklasie są dla mnie funta kłaków warte, nawet jakby ich
            strzelił 50 Odrze wodzisław czy innym badziewiakom; a Matusiakowi
            Wichniarek w kadrze do pięt nie dorasta bo Matusiak w debiucie już
            bramki strzelał (ważne) Serbii i Belgii a Wichniar grał już kadrze z
            17 razy i marnie mu to wychgodziło.
          • Gość: praax Re: U kogo dostał szansę? IP: *.koba.pl 13.05.08, 15:39
            Gość portalu: Pio napisał(a):

> Wichniarek nie dostaje tyle podań w Arminii co by dostawał w np.
            Bayernie czy w
            > Hercie czy innym zespole z górnej półki.

hahahaha
            w w Berlinie to akurat był przez 3 lata i pokazał co potrafi
            • Gość: JabolPank Re: U kogo dostał szansę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 20:34
              Taa, a Matućwok pokazał na co go stać w Palermo i aktualnie w Wiśle (grzeje ławę)
        • haha30 Re: Jackk 13.05.08, 13:54
          niech lepiej zainwestuja te pieniadze w mlode obiecujace talenty:)
          Wichniarek jest "krol Artur" w Arminii - zespole (zawsze!) strefy
          spadkowej z I-szej ligi jest tam strzelajacym bramki bo .... cala
          strategia zespolu jest na tego napastnika nastawiona.
          Z powodu (ciaglych) klopotow finansowych Arminii nie stac na
          klasowych zawodnikow i konkurencja w Klubie dla Wichniarka,
          praktycznie nie istnieje.
          Jego sportowa klase (na tle ligowej konkurencji) dokumentuja
          sezony "grzania lawy" w zespole Herthy BSC gdzie trener(zy) mieli
          wiekszy wybor "gwiazdorow" tego rodzaju i inna koncepcje gry.
          Niech juz lepiej nasza Reprezentacja stawia na Smolarka i naszego
          nowego Rodaka z Legii niz na zawodnikow w wieku i sportowa
          przyszloscia Wichniarka.
          • haha30 Re: Jackk 13.05.08, 14:31
            sorry, poprzedni tekst mnie sie wkleil:(

Masz 100% racji klasy Okonskiego to Wichniarek nigdy nie osiagnie.
            Arminia to tez nie HSV z czasow Okonskiego.

Wichniarek nie jest zlym zawodnikiem!, pasuje tez do takiego Klubu
            jak Arminia i ... nic wiecej:(.
            Ten Klub potrafi nawet z najlepszymi wygrac, np. FC Bayern nigdy nie
            moze byc pewny zwyciestwa w Bielefeld i dostal tam manto wiele razy.
            Problem tylko z tym, ze po zwyciestwie z najlepszymi, Arminia
            dostaje baty w kilku kolejnych meczach, od miernot rownych lub
            slabszych od siebie.
            A Wichniarek jak Arminia! - raz wirtuoz a nastepne trzy mecze: -
            szkoda gadac.
            Nosza Go w Bielefeld na ramionach - i tym razem tak bedzie jak
            (cudem!) uda sie Im utrzymac w I-szej lidze. Jak nie, to tez nie
            beda na Wichniarka zli bo przebierac to w tym Klubie nie ma z czego:)
            Tam nawet ich bramkarz samoboje "wali" jak w ostatnim meczu :(.

Wichniarek to niezly pilkarz ale nie klasy reprezentacyjnej.
            Krzywde (jezeli!) to zrobil Mu nie Leo a Janas, ze nie wzial Go na
            MS - wtedy Wichniarek byl w zyciowej formie i po dobrym wystepie
            z nadzieja na wystepy w eliminacjach i finalach ME.
            Dzisiaj, to juz za pozno.
            Jak (niektorzy) kibice Lecha chca Wichniarka w jego skladzie -
            prosze bardzo!, jezeli sie Im sni taka pozycja w polskiej lidze jak
            Arminii w niemieckiej! :)
            Ja nie jestem z Poznania i nawet lubie Wichniarka.
            Niech swojemu menager-owi "podziekuje", ze Jego kariera potoczyla
            sie tak a nie inaczej.
            Ponad Arminie nie wyrosl, europejskiego formatu graczem nigdy nie
            byl i ... nie bedzie, a w Bielefeld jest "krolem Arthur-em" i niech
            sie cieszy i oby jak najdluzej :)

• Gość: ja Re: Jackk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 15:32
              A Matusiak to Europe zawojował. Normalnie trząsł serie A więc przeniósł się do
              lepszej ligi - Holenderskiej.Jak już zawojował Niderlandy to znów się przeniósł,
              tym razem do najlepszej ligi świata do Orange Ekstraklasy. I robi w niej to co
              robić umie najlepiej - grzeje ławę.
      • Gość: iwet21 Szkoda gadać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 11:48
        Kogo Leo by nie wział i tak Niemcy wygrają!!!.Każdy o tym wie tylko
        wypociny na forum pisze,zeby coś pisac a kto sie naprawdę piłka
        interesyje to wie trzy mecze i ..Okęcie Warszawa.Nawet Ronaldo
        Polakom by nie pomógł.Drużyna nie zgrana..zreszta pożyjemy,zobaczymy.
      • Gość: gość Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 11:58
        Wichniarek to jest drugi taki Gucio Warzycha z Panathinaikosu. W
        klubie gwiazdor i superstrzelec, a w reprezentacji nie umie grać.
        Jest to trudno wytłumaczyć, ale czasami tak jest.
      • Gość: kp Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.range86-129.btcentralplus.com 13.05.08, 13:01
        ale z niego zrozumialy buc... teraz widac dlaczego go nie chca w
        kadrze...
      • Gość: Kibix Lepiej powołać jakiegoś cieniasa nie-Polaka IP: 62.233.130.* 13.05.08, 13:06
        Lepiej powołać jakiegoś cieniasa nie-Polaka niż najlepszego obecnie
        polskiego napastnika. Leo tracę dla Pana szacunek.
        • Gość: Head Hunter Artur w Milanie ale Boruc IP: *.nwrk.east.verizon.net 13.05.08, 15:37
          Jak bys widzial mecz Wichniara z Bayernem w przedostatniej kolejce
          bys tak nie pisal. Kiedy obronca Bayernu mocniej naciskali na niego
          to podkulil ogon i przechodzil reszte meczu. Zero celnych podan,
          zero strzalow, chowanie sie za plecami obronocow. Leo ma 100% racji.
        • Gość: Lider Re: Lepiej powołać jakiegoś cieniasa nie-Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 15:43
          gdyby z przodu grali wichniarek i brozek a na skrzydlach zienczuk i jelen to gwarantuje ci ze wraz z twoim szacunkiem ta druzyna w tabeli bilaby sie z belgia o 4 miejsce. chociaz tez jestem przeciwny powolaniu Rogera. ale to bardziej problem pzpn+kaczka zeby w kraju ktory od juz 2 dekad probuje wmawiac mi ze jest powaznym takie rzeczy robic na klasniecie selekcjonera...
      • Gość: jano Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: 84.38.160.* 13.05.08, 14:08
        nigdy nie sprawdził się w reprezentacji a jeżeli są eliminacje to
        trudno robić próby grają ci co wygrywają ,to dobry piłkarz ale chyba
        ma pecha
      • Gość: praax Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.koba.pl 13.05.08, 15:23
        "Czuje się pan gorszy od Matusiaka, Saganowskiego czy Zahorskiego?

- To pytanie do trenerów kadry"

hahahahahahahahahahahaha
      • Gość: Torro Re: Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 15:41
        Właśnie, Wichniarek to moim zdaniem pierwszy napastnik, którego powinien powołac Leo. Porównajcie sobie jego wypowiedz z wypowiedzią Radomskiego. Artur nie pieprzy o jakims straconym zaufaniu, po prostu mówi, że jest mu przykro. A Arkadiusz"Gwiazda"Radomski marudzi i narzeka. Taka różnica.
      • Gość: chomik Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 15:59
        Ale to Wichniarek pokonał Kahna.
      • Gość: lukee Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 17:14
        Wichniarek jest jednym z najlepszych polskich piłkarzy... Nie wiem po co trzyma
        sie w naszej reprezentacji jeszcze np. Żurawskiego. przecież ten koleś nie wie
        jak dobrze piłkę kopnąć!!!!!! Moim zdaniem Wichniarek jest od niego o niebo
        lepszy i powinien dostać szanse pokazania się na Euro.
        • Gość: dan Wichniar pamiętaj ze wiemy ze jestes dobry !! IP: *.eranet.pl 13.05.08, 18:03
          Moze ze skladu wypadnie Matusiak i Wichniar wskoczy?
      • Gość: JabolPank Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:49
        Mnie to rozbraja, że jakiś Pazdan, Roger dostali powołanie, a ani razu nie grali
        w reprezentacji. Skandal! Wichniarek, Frankowski, Żurawski na EURO!!!
      • Gość: misiek Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.08, 21:22
        sory stary ale nie pasujesz do koncepcji, nie potrafisz grac w reprezentacji
      • Gość: polska-mistrzem.pl Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.telepolska.pl 14.05.08, 10:16
        Niby na strzelal tyle bramek ale jakos go nie widze w Reprezentacji. On po prostu nie pasuje tu. Nie wiem na czym to polega.
      • Gość: Mati I co z tego .Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.eranet.pl 14.05.08, 18:10
        Ja tam na jego miejscu bym nie rozpaczal tylko oszczedzi sobie
        wstydu jaki by mial gdyby pojechal na euro.
      • Gość: Piter Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.static.system77.pl 15.05.08, 08:45
        Smutni są Ci nasi polscy "profesjonaliści"...Radomski obraża się, że
        Leo nie wziął go na ME, conajmniej jakby był główną postacią
        drużyny, Wichniarek ma takie pretensje jakby był najlepszym
        napastnikiem wśród Polaków... Takie zachowanie naszych "gwiazdeczek"
        potwierdza, że nie byli oni gotowi mentalnie zagrać w kadrze, a
        selekcjoner dokonał dobrego wyboru. To po prostu amatorzy mentalni.
        No i dochodzi jeszcze przeciętny Brożek, który u mnie zawsze będzie
        miał opinię amatora, po tym jak rok temu uznał, że klub Nancy
        to "zbyt wysokie progi" i mógłby sobie nie dac rady... Ktoś to gada
        takie rzeczy o europejskim baaardzo przeciętnym klubie, to jak może
        marzyć o grze na poziomie reprezentacyjnym przeciwko Niemcom???

Gratuluję, Leo, wyboru napastników, a przede wszystkim CHARAKTERÓW -
        bo zawodnik z pozoru słabszy, ale mający "jaja", nie spali się
        psychicznie w meczach i będzie walczył za dwóch.
      • Gość: kuzyn Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 15:54
        Za dużo mówi i to go gubi. Troche pokory a napewno grałby na euro.
      • Gość: mc Wichniarek: Nie dostałem szansy IP: *.netdrive.pl 15.05.08, 18:40
        panie arturze nie chce byc uszczypliwym ale panskie wypowiedzi sa
        polprofesjonalne.polowa inteligentnych a polowa to zale.szkoda.tyle lat pan gra
        w niemieckiej lidze ze zna pan twarde realia konkurencji.prosze sie samemu nie
        skreslac tymi zalami/notabene w zlym polskim stylu/.jesli moge podpowiedziec to
        prosze przyjrzec sie jak graja zawodnicy z topowych klubow europejskich,jak sie
        zachowuja/nawet po nieslusznie odgwizdanym spalonym lub nieuznanej prawidlowo
        strzelonej bramce/ i co mowia.prosze sie nie dac prowokowac i robic swoje jak
        najlepiej pan umie a oferty jeszcz e przyjda tez z reprezentacji.polamania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka