Gość: zet IP: *.chello.pl 18.05.08, 22:01 nie 5:4 (3:1, 1:1, 0:2), tylko 4:5 (3:1, 1:1, 0:2) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mar że guma syczała z bólu IP: 75.158.156.* 18.05.08, 22:09 że guma syczała z bólu gdzie wy takie okreslenia wynajdujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kliknij tu Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.aster.pl 18.05.08, 22:09 Szkoda, ze pan autor wyniku nie podal... Ale calosc leci taka amatorszczyzna, ze sie nie dziwie: nieudolne tlumaczenie "na zywca" angielskiego podsumowania, pewnie z jakiegos kanadyjskiego portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan A Rosja mistrzem Świata w hokeju !!!!! 18.05.08, 22:12 Rosja mistrzem Świata w hokeju !!!!! A polska przegrała nawet z Kazachstanem !!! Brawo ROSJA !!!!! Kanada nawet z pomocą Szwedzkich sędzów nie dała rad ograć Rosje ! Ja naliczyłem 5 przewinień Kanadyjczyków za które oni nie odsiedzieli kary na ławce, a 3 z tych kar skomentował nawet "objektywny" polski komentator. Fiodorow 3 krotnym mistrzem Świata !!! Brawo Bykow !!! Brawo Nabokow !!! Brawo Tichonow !!! Brawo ROSJA !!!!!!!!!!!! Ziścił się koszmarny sem szakalopolaczków - Zenit zdobywcą pucharu UEFA a Rosja Mistrzem Świata w hokeju wygrany a Kanadą w Kanadzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Ruscy farciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 22:31 Przyfarciło się ruskim i tyle. Kanada była jest i będzie najlepsza - to kolebka hokeja misiu! ;) a puchar UEFA? czym ty się podniecasz? to rozgrywki europejskie drugiej kategorii. I co to qurna znaczy szakalopolaczków młotku?! co za swołocz się tu wpisuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Ruscy farciarze IP: *.brnt.cable.ntl.com 18.05.08, 22:34 Ano są to rozgrywki drugiej kategorii. Tylko jakimi sukcesami mogą się poszczycić polskie kluby w tych rozgrywkach? Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 jasne, nie ma to jak nasza liga! 18.05.08, 22:35 Mam na myśli hokej i piłkę kopaną. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Ruscy farciarze 18.05.08, 22:46 Gość portalu: Jose napisał(a): > Przyfarciło się ruskim i tyle. Kanada była jest > i będzie najlepsza - to kolebka hokeja misiu! ;) Owszem, Kanada jest najlepsza !!! Najlepsze też są USA, Izrael i polska !!! Najmoralniejsi mordercy ! Ale najlepsza w HOKEJU była jest i będzie ROSJA !!! polska byłe jest i będzie przegraną w II dywizji ! > a puchar UEFA? czym ty się podniecasz? to > rozgrywkieuropejskie drugiej kategorii. No jasne ! Jak Wisła (której zresztą kibicowałem) wygrywała zrzędu z Shalke z Laccio i jeszcze z kimś by odpaść bardzo daleko od finału to polaczki posrali się ze szczęścia ! A jak CSKA i teraz Zenit wygrali ten puchar UEFA, to nagle "okazuje się" że to nic niewarty pucharek drugiej kategorii ? Ciekawe czemu najlepsze kluby piłkarsie Europu tak bija sie o niego. Kibole Rangersów takie burdy wsczęli że aż strach !!! Żaden polsk izesół NIGDY nie zdobył tego "drugorzędnego" puchatu !!! Bo polskie kluby są skorumpowane i nie zasługują nawet na wygrywanie własnych dwudziestorzędnych na Europejską skale pucharów dupolski ! > I co to qurna znaczy szakalopolaczków młotku?! > co za swołocz się tu wpisuje! A tytaj pełno jest swołoczy: Zigzaur, Jose, Gekon1979 i inne szakalopolskie faszyści. Brawo ROSJA !!!!! 0 sól w oku szakalopolaczków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Re: Ruscy farciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 23:13 Qurcze! nie wiem co paliłeś człowieku ale to musi być niezły towar :) > Owszem, Kanada jest najlepsza !!! Najlepsze też są > USA, Izrael i polska !!! Najmoralniejsi mordercy ! tak dla przypomnienia panu ruskowi to forum sportowe ale możemy je zamienić na forum historyczne i pogadać o mordercach, którzy wpadli do nas z braterskim pozdrowieniem 17.09.1939 > Ale najlepsza w HOKEJU była jest i będzie ROSJA !!! Przykro mi misiu ale najlepsi są Kanadyjczycy - 24 tytuły to ciut więcej niż 3 Rosji... bo pozostałymi trofeami jako wielki związek radziecki powinniście się chyba podzielić z bratnimi i kochającymi was narodami co? ;) > Ciekawe czemu najlepsze kluby piłkarsie Europu tak > bija sie o niego. Kibole Rangersów takie burdy > wsczęli że aż strach !!! Najlepsze kluby biją się o Ligę Mistrzów nic mi nie wiadomo aby MU, Barca czy Milan biły się o UEFA i jeśli teraz Milan w nim zagra to jest to dla nich katastrofa więc bronić nadzwyczajnego prestiżu tych rozgrywek po prostu nie ma sensu. Kibole Rangersów wszczęli burdy? jejku! więc prestiż rozgrywek mierzy się teraz wielkością zadym!? no to polska liga jest bezkonkurencyjna! A nasze kluby w rzeczy samej są skorumpowane ale wolę naszą korupcję niż być sponsorowanym przez ruską mafię. > A tytaj pełno jest swołoczy: Zigzaur, Jose, > Gekon1979 i inne szakalopolskie faszyści. > Brawo ROSJA !!!!! 0 sól w oku szakalopolaczków ! Bo my was nie lubimy koleś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Ruscy farciarze 18.05.08, 23:40 Gość portalu: Jose napisał(a): > Qurcze! nie wiem > co paliłeś człowieku ale to musi być niezły towar :) > > > Owszem, Kanada jest najlepsza !!! Najlepsze też są > > USA, Izrael i polska !!! Najmoralniejsi mordercy ! > > tak dla przypomnienia panu ruskowi to forum sportowe > ale możemy je zamienić na forum historyczne i pogadać > o mordercach, którzy wpadli do nas z braterskim > pozdrowieniem 17.09.1939 No to wiedz że polska była w pakcie z Hitlerem z 1936 roku i rozpoczęła IIWŚ w 1938 napadajac w pakcie z Hitlrem na Czechy i aneksując Czeskie Zaolzie !!! A potem wasi sprzymierzeńcy was zdradzili i napadli 1 września 1939. Komunistyczni zbrodniarze "ratowali" was z drugiej strony parę tygodni później. Ale i ich Hitler "zdziwił" podobnie jak polaków. Przed, po w trakcie IIWŚ polacy prześladowali i nawet czasem mordowali Żydów, o czym pamiętaja ocalali Żydzi. Za komuchów polczki "wyzwalali" Czechosłowację i gorliwie prześladowali własnych obywateli. A teraz polaczki "wyzwalają" Irak i Afganistam w awanturce Amerykanów. polscy "bochaterowie" zamordowali już kilka bezbronnych kobiet i dzieci w Afganistanie. > > Ale najlepsza w HOKEJU była jest i będzie ROSJA !!! > Przykro mi misiu ale najlepsi są Kanadyjczycy - 24 > tytuły to ciut więcej niż 3 Rosji... bo pozostałymi > trofeami jako wielki związek radziecki powinniście się > chyba podzielić z bratnimi i kochającymi was narodami co? ;) Może z szakalopolaczkami ? Nawet Kanadyjczycy przyznają że w złotych medalach maja z Rosją spotrowy hokejowy remis 24 do 24. No ia jeśli ze sportu robic politykę, to i Czechy powinny podzielić się medalami ze Słowakami. A i Kanada widzę że ma inną chorągiewkę niżpół wieku temu (co to - rozpad Imperium Brytyjskiego ?). > > Ciekawe czemu najlepsze kluby piłkarsie Europu tak > > bija sie o niego. Kibole Rangersów takie burdy > > wsczęli że aż strach !!! > Najlepsze kluby biją się o Ligę Mistrzów nic mi nie > wiadomo aby MU, Barca czy Milan biły się o UEFA i > jeśli teraz Milan w nim zagra to jest to dla nich > katastrofa więc bronić nadzwyczajnego prestiżu tych > rozgrywek po prostu nie ma sensu. A jak z Juwentusem, Ajaxem, Liverpoolem ? A Real Madryt to dla ciebie też cieniasy ? A to ze polaczki NIGDY go nie zdobyli ? - Co , zazdrościsz ? > Kibole Rangersów wszczęli burdy? jejku! więc prestiż > rozgrywek mierzy się teraz wielkością zadym!? > no to polska liga jest bezkonkurencyjna! Jak i Kozakiewicz - polskie chamidło uwielbiane przez polskich faszystów za amerykański gest. Ale z zadymami to i owsem - gafę strzeiłem. Zadymy to oznaka słabości i frustracji, i też jak najbardziej dotyczy to polskiej ligi. > A nasze kluby w rzeczy samej są skorumpowane > ale wolę naszą korupcję niż być > sponsorowanym przez ruską mafię. No to masz co chciałeś szakalu LOL > > A tytaj pełno jest swołoczy: Zigzaur, Jose, > > Gekon1979 i inne szakalopolskie faszyści. > > Brawo ROSJA !!!!! 0 sól w oku szakalopolaczków ! > > Bo my was nie lubimy koleś :)))) A Rosjanie was lubia bo nie znają osobiście ! Co ja tobie zrobiłem oprócz tych złośliwych tekstów na forum ? Ale ty mnie nienawidzisz za moje Rosyjskie pochodzenie, za komunizm, który mi zaszkodził dużo bardziej niż tobie. A ja owszem - nienawidzę cię za twój faszyzm i szakalopolskość. I tak sie napędza spirala nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Re: Ruscy farciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 01:36 > No to wiedz że polska była w pakcie z Hitlerem z 1936 > roku i rozpoczęła IIWŚ w 1938 napadajac w pakcie z > Hitlrem na Czechy i aneksując Czeskie Zaolzie !!! > A potem wasi sprzymierzeńcy was zdradzili i napadli > 1 września 1939. Komunistyczni zbrodniarze "ratowali" > was z drugiej strony parę tygodni później. Podziwiam inwencję twórczą! naprawdę jestem pod wrażeniem! To jakaś alternatywna wersja historii wg. dobrego wujka Stalina tak ? Katyń to pewnie sprawka Niemców co? Pakt rzeczywiście był tylko nazywał się Ribbentrop-Mołotow. Przed, po w > trakcie IIWŚ polacy prześladowali i nawet czasem > mordowali Żydów, o czym pamiętaja ocalali Żydzi. Ocalali - właśnie! Dobrze, że chociaż część dzięki pomocy Polaków ( może nie kojarzysz zmarłej przed kilkoma dniami Ireny Sendlerowej ) udało się uratować przed pogromem z ręki niedobrego Hitlera i dobrego wujka Stalina. > polscy "bochaterowie" zamordowali już > kilka bezbronnych kobiet i dzieci w Afganistanie. hmm...ciekawe ile rosyjscy bohaterowie zamordowali bezbronnych kobiet i dzieci w Czeczenii? > Kanada widzę że ma inną chorągiewkę niżpół wieku > temu (co to - rozpad Imperium Brytyjskiego ?). w rzeczy samej ma inną, ładniejszą chorągiewkę. Różnica polega na tym ,że Kanada wykręciła się z uścisku imperium brytyjskiego, wy natomiast ściskaliście mocno Ukrainę, Białoruś, Republiki nadbałtyckie itd. i jakoś nie pamiętam, żeby w reprezentacji Kanady zasłużyli sie jacyś Brytyjczycy,Australijczycy za to ZSRR garściami czerpał hokeistów z bratnich republik. > A jak z Juwentusem, Ajaxem, Liverpoolem ? A Real > Madryt to dla ciebie też cieniasy ? A to ze > polaczki NIGDY go nie zdobyli ? - Co , zazdrościsz ? Mówimy o biciu się w rozgrywkach krajowych o Uefa czy o walce o sam puchar? Jeśli juz znajdziesz się na mało zaszczytnym miejscu w lidze lub odpadniesz z Ligi Mistrzów no to rzeczywiście nic innego nie pozostawało Juve czy Ajaxowi jak walczyć o puchar uefa ale zapytaj, po zakończonej dzisiaj, Serie A piłkarzy Milanu o ich wielki zapał i entuzjazm jakim pałają aby zagrać w tych zaszczytnych rozgrywkach :) Zazdrościć? nie ma czego! ale gratuluje Zenithowi wygranej! > Jak i Kozakiewicz - polskie chamidło uwielbiane > przez polskich faszystów za amerykański gest. > Ale z zadymami to i owsem - gafę strzeiłem. > Zadymy to oznaka słabości i frustracji, i też > jak najbardziej dotyczy to polskiej ligi. znowu ten faszyzm! co z toba człowieku? to, że mamy popaprańców jak młodzież wszechpolska to nie znaczy, że poza garstką oszołomów pozdrawiamy się podniesioną wyprostowaną dłonią :) U nas przynajmniej nie słyszy się na każdym kroku o zabójstwach studentów z innych krajów bo się komuś nie spodobał kolor skóry albo akcent. > A Rosjanie was lubia bo nie znają osobiście ! > Co ja tobie zrobiłem oprócz tych złośliwych > tekstów na forum ? Ale ty mnie nienawidzisz za > moje Rosyjskie pochodzenie, za komunizm, który > mi zaszkodził dużo bardziej niż tobie. A ja > owszem - nienawidzę cię za twój faszyzm i > szakalopolskość. I tak sie napędza spirala > nienawiści. a co ja zrobiłem Tobie, że nazywasz mnie faszystą?! Nie odważyłbym się na słowa, które Tobie łatwo przechodzą przez gardło: nienawiść, szakalopolskość i ciągle powtarzający się faszyzm. Nie nienawidzę cię ani za pochodzenie, ani za komunizm ( skąd wiesz komu bardziej zaszkodził wszechwiedzący?) skąd u ciebie tak głupie wnioski? Napisałem, że Was nie lubimy i to dosyć powszechna u nas postawa biorąc pod uwagę naszą historię w której zawsze lubiliście zamieszać i wpieprz..ć się z butami, traktując nas jak swoją kolejną prowincję. Ta dyskusja robi się już niestety za długa i "nieco" odbiegła od tematyki hokejowej zatem czas najwyższy ją zakończyć. Chciałbym wierzyć, że może kiedyś kibicując swoim zespołom będziemy potrafili podać sobie ręce po meczu choć biorąc pod uwagę twój tekst: > A ja > owszem - nienawidzę cię za twój faszyzm i > szakalopolskość. zaczynam w to wątpić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorittan Re: Ruscy farciarze IP: *.chello.pl 19.05.08, 23:32 Gość portalu: Jose napisał(a): > Podziwiam inwencję twórczą! naprawdę jestem pod > wrażeniem! To jakaś alternatywna wersja historii > wg. dobrego wujka Stalina tak ? Nie nie. To wersja dobrego wujka Churchilla. > Katyń to pewnie sprawka Niemców co? Niewykluczone, ale raczej to komuchy w zbrodniczy sposób zamordowali juz bezbronnych polskich faszystów. Takie to już byli czasy - Niemieccy faszyści mordowali polskich komuchów a polskich faszystów brali do swoich obozów śmierci na etat katów i klawiszy, a komuczy mordowali polskich faszystów a polskich komuchów brali w swoje zbrodnicze szeregi. A cała reszta Polaków miała pracować za darmo na korzyść zwyciężcy. Zwyciężyli Amerykanie i Angole - dlatego dla nich pracujecie. > Pakt rzeczywiście był tylko nazywał się > Ribbentrop-Mołotow. Tak - był taki pakt Radziecko-Niemiecki. Był zawarty na wzór polsko-Niemieckiego paktu z 1936 roku, na mocy którego w 1938 roku faszystowskie polska i Niemcy napadli razem Czechy i podzielili między sobą. > Ocalali - właśnie! Dobrze, że chociaż część dzięki > pomocy Polaków ( może nie kojarzysz zmarłej przed > kilkoma dniami Ireny Sendlerowej ) udało się uratować > przed pogromem z ręki niedobrego Hitlera i dobrego > wujka Stalina. I dobrego wujka zbrodniarza Piłsudzkiego ! Sendlerowa rzeczywiście ratowała żydów przed polskimi i Niemieckimi faszystami, i dzięki temu pozostała pamięć o tych przed kim rasowała Sendlerowa. Ciekawe że ci ocalali Żydzi najbardziej nienawidzą polaków. > > polscy "bochaterowie" zamordowali już > > kilka bezbronnych kobiet i dzieci w Afganistanie. > > hmm...ciekawe ile rosyjscy bohaterowie zamordowali > bezbronnych kobiet i dzieci w Czeczenii? Dużo, ale to nie umniejsza winy polskich i też ich "przyjaciół" - czeczeńskich zbrodniarzy. > > Kanada widzę że ma inną chorągiewkę niżpół wieku > > temu (co to - rozpad Imperium Brytyjskiego ?). > > w rzeczy samej ma inną, ładniejszą chorągiewkę. > Różnica polega na tym ,że Kanada wykręciła się > z uścisku imperium brytyjskiego, wy natomiast > ściskaliście mocno Ukrainę, Białoruś, Republiki > nadbałtyckie itd. i jakoś nie pamiętam, żeby w > reprezentacji Kanady zasłużyli sie jacyś > Brytyjczycy, Australijczycy za to ZSRR > garściami czerpał hokeistów z bratnich republik. Kanada w takim wypadku powinna indianami grać !!! LOL Ale z ciebie baran !!! Kanadyjczycy to przeważnie Angole i Frańce - ty szakalopolaczku. Wszystkie ich nagrody pod flagą półBrytyjską należą więc do GB i Francji !!! Już kto jak kto, ale Kanadyjczycy prawie że w 100 procentach są przyjezdni - czy powiesz że to było dawno i nieprawda ? > > A jak z Juwentusem, Ajaxem, Liverpoolem ? A Real > > Madryt to dla ciebie też cieniasy ? A to ze > > polaczki NIGDY go nie zdobyli ? - Co , zazdrościsz ? > > Mówimy o biciu się w rozgrywkach krajowych o Uefa czy o walce o sam puchar? > Jeśli juz znajdziesz się na mało zaszczytnym miejscu w lidze lub odpadniesz z > Ligi Mistrzów no to rzeczywiście nic innego nie pozostawało Juve czy Ajaxowi ja > k > walczyć o puchar uefa ale zapytaj, po zakończonej dzisiaj, Serie A piłkarzy > Milanu o ich wielki zapał i entuzjazm jakim pałają aby zagrać w tych > zaszczytnych rozgrywkach :) > Zazdrościć? nie ma czego! ale gratuluje Zenithowi wygranej! > > > Jak i Kozakiewicz - polskie chamidło uwielbiane > > przez polskich faszystów za amerykański gest. > > Ale z zadymami to i owsem - gafę strzeiłem. > > Zadymy to oznaka słabości i frustracji, i też > > jak najbardziej dotyczy to polskiej ligi. > > znowu ten faszyzm! co z toba człowieku? to, że mamy popaprańców jak młodzież > wszechpolska to nie znaczy, że poza garstką oszołomów pozdrawiamy się > podniesioną wyprostowaną dłonią :) U nas przynajmniej nie słyszy się na każdym > kroku o zabójstwach studentów z innych krajów bo się komuś nie spodobał kolor > skóry albo akcent. Poprostu nie wiesz. Ja mam kilku kumpli murzynów, i połowa z nich była pocięta przez skinów a jeden był wyrzucony z jadącego autobusu. Ja przez cały czas słyszę docinki w adres "ruskich".Ciekawe że moja dziewczyna kiedy jedzie do mnie to cieszy się że ludzi są uprzejmi i nie mają w sobie tyle złości, nieniawiści i zawiści. > > A Rosjanie was lubia bo nie znają osobiście ! > > Co ja tobie zrobiłem oprócz tych złośliwych > > tekstów na forum ? Ale ty mnie nienawidzisz za > > moje Rosyjskie pochodzenie, za komunizm, który > > mi zaszkodził dużo bardziej niż tobie. A ja > > owszem - nienawidzę cię za twój faszyzm i > > szakalopolskość. I tak sie napędza spirala > > nienawiści. > > a co ja zrobiłem Tobie, że nazywasz mnie faszystą?! > Nie odważyłbym się na słowa, > które Tobie łatwo przechodzą przez gardło: nienawiść, szakalopolskość i ciągle > powtarzający się faszyzm. Nie nienawidzę cię ani za pochodzenie, ani za > komunizm ( skąd wiesz komu bardziej zaszkodził wszechwiedzący?) skąd u ciebie > tak głupie wnioski? Napisałem, że Was nie lubimy i to dosyć powszechna u nas > postawa biorąc pod uwagę naszą historię Histerię a nie historię. Rosja z Niemcami też maja ciężką historię, ale jakoś potrafią szanować siebie nawzajem. Rosjanie też was szanują, przecież wiem - ale do momentu aż was poznają bliżej. > w której zawsze lubiliście zamieszać i > wpieprz..ć się z butami, traktując nas jak swoją kolejną prowincję. > Ta dyskusja robi się już niestety za długa i "nieco" odbiegła od tematyki > hokejowej zatem czas najwyższy ją zakończyć. Chciałbym wierzyć, że może kiedyś > kibicując swoim zespołom będziemy potrafili podać sobie ręce po meczu choć > biorąc pod uwagę twój tekst: > > A ja > > owszem - nienawidzę cię za twój faszyzm i > > szakalopolskość. > zaczynam w to wątpić. I jeszcze za katolicyzm. JPII błogosławił Amerykańskich żołnierzy wyjeżdżających na zbrodnię do Iraku. JPII jest waszym usprawiedliwieniem na pychę i uzurpowanie sobie monopolu na moralność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabiene "szakalopolskie faszyści" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 23:15 tak odmienia przez przypadki wschodni frustrat. A znajesz, szto poslie wajny byli u nas polskije Ienierały? Da i marszały byli - na primier Rokossowskij. Wot kolorittan i wy daże takij polskij jenerał, daże nie biełyj, nie cziornyj, a ćwietnyj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.08, 22:12 a wynik? bo nie moge znalesc w artykule Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Rosja wydarła złoto Kanadzie 18.05.08, 22:22 Gość portalu: Peter napisał(a): > a wynik? bo nie moge znalesc w artykule Wynik 5 do 4 wygrana Rosjan. Szwedzcy sędziowie "przeoczyli" pięć przewiniwń Kanadyjczyków ! 1 trecja 1;3 2 tercja 1;1 3 tercja 2;0 i dogrywkaa 1;0 w przewadze Polskie media podaja wynik 4;5, bo przeżywają dramat że to Rosja wygrała. Polaczki kibicowali nawet nie za Kanada a przecow Rosjanom. Prawdziwy wynik to 5;4 wygrana ROSJI !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozakiewicz Re: Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 22:35 W rzeczy samej! Nigdy Wam nie kibicowaliśmy, nie kibicujemy i nie będziemy kibicować!!! Podobnie zresztą jak wy nam więc jedyne co możecie od nas zobaczyć po meczu to gest Kozakiewicza rusku jeden! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorittan Re: Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.chello.pl 18.05.08, 23:00 Gość portalu: Kozakiewicz napisał(a): > W rzeczy samej! Nigdy Wam nie kibicowaliśmy, > nie kibicujemy i nie będziemy kibicować!!! > Podobnie zresztą jak wy nam więc jedyne co > możecie od nas zobaczyć > po meczu to gest Kozakiewicza rusku jeden! ;) Pier dolisch szakalopolaczku. Rosjanie zawsze kibicują Śłowianom, oprócz tych co poznali polaczków osobiście lub pożyli troczę w tym faszystowskim zadóópiu jakim jest polska !!! Ja dobrze życzę polsce, ale wsztdze się polskiego pochodzenia bo nie jestem faszystą jak większość polaczków ! Nienawidzę polskich kiboli, faszystów, Piłsudczyków, amerykańskich PiSuarów i ciebie. A Kozakiewucz pokazał jedynie na co go stać. Był najlepszym tyczkarzem na Świecie i jednym z najbardziej chamskich sportoców w dziejach. Ale jego darzę uznaniem, bo mam nadzieję że ten swój debilny amerykański gest kierowałdo komuchów a nie do poszkodowanego przez komuchów narodu Radzieckiego (który uratował polaczków od zagłady z rąk hitlerowców) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozakiewicz Re: Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 23:37 Twoich bzdur po prostu nie da się czytać! rzucasz na prawo i lewo faszystowskimi epitetami... czy ty człowieku wiesz w ogóle co to znaczy? Widać, że kilkadziesiąt lat karmienia was jedynym słusznym i cudownym stalinowskim ustrojem zrobiło swoje... A co do Kozakiewicza - wszyscy doskonale wiedzą do kogo skierowany był ów gest - otóż właśnie do twojego hehehe "poszkodowanego przez komuchów narodu radzieckiego (który uratował polaczków od zagłady z rąk hitlerowców)." To co zawarłeś w nawiasie kończy naszą dyskusje młotku. Im dalej na wschód tym gorszy ciemnogród :\ Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 gest Kozakiewicza - nasza specjalność? 19.05.08, 00:08 Po pierwsze wiemy że Kozakiewicz coś tam pokazał ręką na olimpiadzie w Moskwie. Ale nie jest tak całkiem jasne co chciał tym gestem pokazać, komu i czy to co pokazał miało wtedy taki sens, jak zaczęto o tym pisać, jakieś dziesięć lat po fakcie. Mnie się wydaje, że z Kozakiewicza który w tym czasie przebywał w Niemczech - zdaje się że przyjął nawet tamtejsze obywatelstwo zrobiono bohatera w walce z komuną, którym on w 1980 r wcale nie był. Jednym z jego przeciwników w walce o złoty medal był Tadeusz Ślusarski. Nie przypominam sobie z kim on, poza Ślusarskim, wówczas rywalizował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: gest Kozakiewicza - nasza specjalność? IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.08, 00:22 srebro Tadek,braz Rosjanin,podczas skokow polskiej pary publicznosc buczala,gest byl do tej publiki(Koza sam to przyznal przed 2 tygodniami w TVN24)i tyle ,potem oszolomy dorobili ideologie do tego Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: gest Kozakiewicza - nasza specjalność? 19.05.08, 00:32 Gość portalu: Peter napisał(a): > srebro Tadek,braz Rosjanin,podczas skokow polskiej > pary publicznosc buczala,gest byl do tej publiki > (Koza sam to przyznal przed 2 tygodniami w TVN24) > i tyle ,potem oszolomy dorobili ideologie do tego No to Koza poprostu burakiem sie okazała !!! LOL "Zauważyłeś podobne gesty Rosjan po zdobyciu złota w Kanadzie ? No a szakalopolaczki jak to nakazują ich "tradycje niepodległościowe" zawsze po 10 latach przekręcają kota ogonem. Już szczekaja że awanturnicze zbrodnie w Iraku i Afganistanie - to nie ich szakala sprawa - że ich "zmusiŁy" interesy narodowe. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Jaki dramat - Zasłużona Wygrana Rosjan !!! 18.05.08, 22:17 dramat to występ polaków w drugiej dywizji - polska zasługuje do przeniesienia odrazu do czwartej dywizji na mecz z Armenią !!!! Brawo Rosja !!! Szkoda że Amerykanie uniknęli spotkania z Rosją a ze strachu woleli przegrać z Finami by to Finy oberwali 0:4 !!! Polska zasłużenie oberwała by 0:30 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesnaruskich Coz to za ruska swolocz bredzi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.05.08, 22:52 Gdyby nie faworyzujacy was szwedzcy sedziowie, ktorzy za byle co sadzali Kanadyjczykow na lawke, a na ruskie faule odwracali glowe i wyrazne zlekcewazenie slabo grajacych ruskich przez Kanadyjczykow po prowadzeniu 4:2, to byscie wlasne onuce jedli. Ot udalo wam sie i tyle waszego na nastepne 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Coz to za ruska swolocz bredzi 18.05.08, 23:13 Tutaj jakaś polska swoocz bredzi - kasiś faszysta: szakal-na-ruskich LOL Gość portalu: piesnaruskich napisał(a): > Gdyby nie faworyzujacy was szwedzcy sedziowie, > ktorzy za byle co sadzali Kanadyjczykow na > lawke, a na ruskie faule odwracali glowe no jasne - nawet polski komentator trzy razy oburzał się że Kanadyjczyka nie odesłali na ławkę. Pod koniec I tercji nie mógł się powstrzymaś i wygłośił swoje "wrażenie" że sędziowie oszczędzają Kanadyjczyków. Jesli to wygłasza nawet rusofobiczny Polsk... Rosjanie dwa razy dostawali takie same kary jak kanadyjczycy w dogrywce. A druga bramka dla Kanady była uznana po ewidentnym podcięciu Rosjanina przez Kanadyjczyka. Powinna bbyła cyć uznana dwuminutowa kara dla Kanadyjczyka za spowodowanie upadku przeciwnika, ale została uznana bramka dla Kanady !!!???!!! Naszczęscie Rosjanie okazali sie lepsi niż Kanadyjczycy plus Szwedzki sędzia LOL > wyrazne zlekcewazenie slabo grajacych ruskich > przez Kanadyjczykow po prowadzeniu 4:2, to > byscie wlasne onuce jedli. Ot udalo wam sie i > tyle waszego na nastepne 15 lat. To wyraźny brak sił gospodazy przeciwko dużo lepsdzemu zespołowi Rosji dał się we znaki. Pozatym Kanada miała 33-letnia przerwę w zdobywaniu złorego medalu a polska nawet nigdy nie zbliżyła się do strefy medalowej. Brawo Fiodorow - trzykrotny mistrz Świata !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Bardzo dobrze się stało. Bradzo się ciesze. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.05.08, 22:33 Kanadyjczykom nie kibicuje od czasu jak sprowokowali bijatyke z Czechami aby wyeliminować ich najlepszych zawodników. Atakowali ich nawet jak Czesi uciekali na ławke aby nie brac udziału w bijatyce. To był najlepszy skład jaki Czesi mieli od rozpadu Czechosłowacji. Od tej pory Kanadyjczycy dla mnie są "szmaciarzami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Bardzo dobrze się stało. Bradzo się ciesze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 22:41 No cóż... jeśli pepiczki nie potrafią sie bić to niech przerzucą się na curling ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Ot powiedział co wiedział. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.05.08, 22:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 22:34 Taki hokej mozna ogladac - super szybka gra poparta znakomita technika. Cos mi sie wydaje ze tym druzynom Polacy w 6 nie daliby rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovcz Re: Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.gprs.plus.pl 18.05.08, 22:38 Można ogladać w nieskończoność...a Polacy nawet jak by grali w 10 też by nie dali rady,poprostu za wolno gramy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Rosja wydarła złoto Kanadzie 18.05.08, 23:48 Gość portalu: ovcz napisał(a): > Można ogladać w n > ieskończoność...a Polacy nawet jak by grali w 10 też > by nie dali rady,poprostu za wolno gramy i tyle. No bo polska to WOLNY kraj !!! LOL LOL LOL LOL LOL Za to w 38 000 000 pupy by dali Amerykanom ! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacap_z_moskwy Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.pppoe.mtu-net.ru 18.05.08, 22:40 No co za czlowiek to pisal! Choc juz w zalozeniu nie jestem objektywny, to mysle ze mogby napisac jak Rosja szla ku finalu! A to bylo pieknej niz Kanada. Tez by napisal o sedziach, co dali w pierwszej czesci z 20 min 12 min kary (gra w mniejszosci, jeden raz 3 na 5) Rosji! Dawali nam kary za to, za co poznej nie dawali Kanadzie! Ale jak mowiono za czasow Charlamowa, po prostu trzeba grac lepiej na 200% i zaden sedzia nie pomoze! Zreszta ze poznej zrozumiali. Bo nawet kanadyjczycy gwizdali im, jak dawali 2 min za rekoszete krazka na trybuny. Bylismi leprzi. Wygralismi zasluzenie! Zycie i wam sukcesow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak [...] IP: *.chello.pl 18.05.08, 22:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: kogo wy lubicie,polskie capy? IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.08, 22:52 Ruskie bee,Niemcy bee,Zydzi bee,Murzyni bee,Moslemy bee. Amerykance majom was w 4 literach Kanadyjczycy nie wiedza ze istniejecie moze na ksiezyc pora sie przeprowadzic,buce nadwislanskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Ech wania wania. Dostaniesz ty zaraz na tym forum. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.05.08, 22:54 Na co liczysz? Jak chcesz "prawilnego obiektywizmu" to sobie kup "prawde" albo konsomolca czy jak tam się to u was nazywa. Lepiej się tu już nie popisuj bo momentalnie czuć że to ruski czaławiek pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacap_z_moskwy Re: Ech wania wania. Dostaniesz ty zaraz na tym f IP: *.pppoe.mtu-net.ru 18.05.08, 23:12 Sport jest taki, ze mimo checi, wygrywa ktos jeden, a nie dwoch. I objektywnie bylismy leprzy. ale jak czlowiek pisze tekst, opowiadajac tylko o kanadyjczykach??? Przeciez a ni my, a ni Czechy, Szwecia czy Finlandia z USA nie jestesmy od nich gorsi! I kazda z tych druzym jest faworitem na kazdych mistrzostwach. Wiec w tekstu mog by sie dzienikarz popisac troche wiekszym polem informacyjnym! A co ma do tego "Prawda i komsomolec" i "ruskij czelowiek"? Ja jestem Rosjaninem. I jestem z tego dumnym! Ale nie znaczy ze mam sikac na kanadyjczykow ze przegrali. Grali swietnie. Ale sportowe sczescie bylo z nami. I wam zycie takiego sportowego sczescia. Jak Ruskij czelowiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Ot aktywista-trol uparty. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.05.08, 23:17 Putinowi wypominaj brak obiektywizmu. Ja bym się ze wstydy spalił gdybym był ruskim ale to już inna bajka i koniec tej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Ot aktywista-trol uparty. 19.05.08, 00:43 Gość portalu: ergo napisał(a): > Putinowi wypominaj > brak obiektywizmu. Ja bym się ze wstydy spalił gdybym > był ruskim ale to już inna bajka i koniec tej dyskusji. No jasne. Każdy szakal i polski faszysta by się spalił gdyby był Rosjaninem - to i ty bys się spalił. A ja się cieszę że Rosja jest Misrtrzem Świata w hokeju. I dobrze rozumiem że spalasz się z zawiści !!!!!!!! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Ech wania wania. Dostaniesz ty zaraz na tym f 19.05.08, 00:38 Gość portalu: ergo napisał jaieś wypociny. Niemieckim faszystom oddaliśmy, to i polskim faszystom oddamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Rosja wydarła złoto Kanadzie 19.05.08, 00:19 Gość portalu: kacap_z_moskwy napisał(a): > No co za czlowiek to pisal! ... Nie człowiek tylko szakalopolaczek > Choc juz w zalozeniu nie jestem objektywny ... No widzisz - ciekawa sprawa. Ja też mówię że jestem subjektywny, nietolerancyjny i że moje wpisy są pełne złości. Ale zauważyłeś że polaczki przenigdy nie przyznają się do niczego podobnego ? Oni to zawsze są "kulturalni", "moralni", "objektywni", wyrównujący "SSprawiedliwość" ? Co za szakale ! > mogl by napisac jak Rosja szla ku finalu! > A to bylo pieknej niz Kanada. A skąd ! To ich zbytnio boli !!! Oni lepiej napiszą o 15 latach bez złota, o "dopiero" drugim złotym medalu dla Rosji, o tym że jakoby Kanadyjczycy "zlekceważyli Rosjan W FIMALE MŚ !!!!!!!! Przekracą fakt że sędziowie pomagali Kanadyjczykom. (zresztą ja nigdy nie uznaję wygraną u siebie za sprawiedliwą - czuję niesmak też jeśli "nasi" wygrają "u siebie" i w duchu cieszyłem się że nie musiałem odczuwać wstydu po planowanej wygranej Rosjan w Moskwie - o takim złocie wolałbym zapomnieć). I SZANUJĘ KUBICĘ !!!!! Ten koleś mi imponuje ! Zauważ jak mało jest w nim takiej typowej polskości - moe i wogule niema. > Tez by napisal o sedziach, co dali w pierwszej > czesci z 20 min 12 min kary (gra w mniejszosci, > jeden raz 3 na 5) Rosji! Dawali nam kary za to, > za co poznej nie dawali Kanadzie! No ale też trza przyznać że Rosjanam wszysktie kary dali zasłużenie. Poprostu Kanadyjczykom nie dali pięciu kar, z których trzy skomentował nawet "objektywny" polski komentator. Nie skomentował tylko podcięcią przed strzeleniem drugiej bramki dla Kanady i jeszcze jedno takie zderzenie zauważył ale nie skomentował > Ale jak mowiono za czasow Charlamowa, po prostu > trzeba grac lepiej na 200% i zaden sedzia nie > pomoze! Zreszta ze poznej zrozumiali. Bo nawet > Kanadyjczycy gwizdali im, jak dawali 2 min za > rekoszete krazka na trybuny. No zgadza się. Wkońcu zawsze rozgrywki muszą odbyć się na czyimś terenie i trza liczyc się z tym że "gospodarzom sprzyjają nawet ściany". > Bylismi leprzi. Wygralismi zasluzenie! Ja tam lepszy nie byłem. Ja wogule mam polsko ukraińsko Rosyjskie pochodzenie, a Ty skąd tak dobrze znasz język polski ? Studiujesz w polsce ? > Zycie i wam sukcesow! No a ja nie życzę im sukcesów. To znaczy tym szakalopolaczkom z forum. Prawdziwym Polskim Słowianom życzę wszystkiego najlepszego, ale oni raczej nie tracą czasu na czytanie tych oto tekstów na forum sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.chello.pl 18.05.08, 23:09 sędziowanie było OK, Rosja w pierwszej tercji i przez dużą część drugiej nie istniała na lodowisku, ale potem role się odwróciły, kanadyjczycy chyba się zmęczyli, bo przestali grać zupełnie, no i Rosjanie ich słusznie za to skarcili - może się to wydawać dziwne, ale nie było w tym meczu równorzędnej walki, były okresy dominacji jednej drużyny, dlatego nie było to tak ciekawe do oglądania jakby wskazywał wynik PS. do Rosjan wypowiadających się w tym wątku: cieszcie się ze zwycięstwa, zamiast głupio kompleksy leczyć. Aha, zapomniałbym, GRATULUJE WYGRANEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacap_z_moskwy Re: Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.pppoe.mtu-net.ru 18.05.08, 23:17 Wlasnie ze nie tak. Sedziowie w pierwszej czesci sobie zlamali gre. 12 min z 20 w mniejszosci Rosja grala - to co? Z tego 4 min (po 2 min kary) dostalismy bo krazek wylatywal na trybuny. Poznej TRZY razy lecial kanadyjczykam - i nic!!! Tak samo nie gwizdali fauli kanadyjskie! Jaka mogla byc wiec gra? A no, w jedna bramke. I swieto jest ze nie malismy 6-1 wtedy. Druga czesc byla rowna. Kanady z 1 juz nie istnialo. Bo Rosja zaczela grac szybciej. I bylo bardzo malo kar! Wiec 5 na 5 juz byla INNA gra. A w 3 czesci latalismy po lodzie! chcielismy wiecej wygrac, chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorittan Re: Rosja wydarła złoto Kanadzie 19.05.08, 00:51 Gość portalu: zet napisał(a): > sędziowanie było OK, No dla rusofobów oczywiście że było OK. Przecież sędziowie nie będa pomagać gospodarzom grającym przeciwko Rosjanim !!! LOL > PS. do Rosjan wypowiadających się w tym wątku: > cieszcie się ze zwycięstwa, zamiast głupio kompleksy > leczyć. Aha, zapomniałbym, GRATULUJE WYGRANEJ! Dzięki, ale mam kompleksy i będę je leczył tutaj. Jak coś tobie nia pasuje to idź stąd ze swoimi kompleksami, faszyzmem, wiarą i rusofobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.chello.pl 19.05.08, 09:32 spoko, ja tam Rosjan lubię, z tego co czytam na tym forum to większy problem mają Rosjanie z Polakami, niż my z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.chello.pl 19.05.08, 09:34 aha, a w meczu nie kibicowałem żadnej z drużyn - nie robi mi różnicy czy mistrzami będą po raz milion setny Kanadyjczycy, czy Rosjanie Odpowiedz Link Zgłoś
vitali Rosja wydarła złoto Kanadzie 19.05.08, 00:15 BRAWO ROSJA! super gra. zasluzenie wygrali! Dziekuje rowniez POLAKOM, ktorzy pogratulowali Rosji, nie patrzac na historie, polityke...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja dobry artykul IP: *.virnxx11.adsl-dhcp.tele.dk 19.05.08, 00:21 a mnie sie artykul bardzo podobal. napisany w dobrym stylu, z polotem i trzymajacy w napieci pewnym mimo ze na hokeju sie nie znam. gratuluje autorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Rosja wydarła złoto Kanadzie 19.05.08, 00:23 nie moge... to sa komentarze do meczu hokejowego, czy do wypracowania nt. stosunkow polsko-rosyjskich w XX wieku??? jedni jada od mentalnych komuchow, a drudzy od szakalopolaczkow (ciekawy dobor slownictwa nawiasem mowiac) slabo sie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jork5 Re: Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: *.users.attu.pl 19.05.08, 03:58 Masz pojecie o pisaniu artykułów, nie zabieraj dziecko głosu skoro nie rozumiesz tego co czytasz. Pewnie twoja kanada przegrała i jestes zawiedziony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Jaki dramat??? - Wieczor radosci!!! :)) IP: *.chello.pl 19.05.08, 01:46 Piekny mecz i zasluzone zwyciestwo Rosji. Kowalczuk obudzil sie w najodpowiedniejszym momencie :) Молодцы!! Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Re: Jaki dramat??? - Wieczor radosci!!! :)) 19.05.08, 11:44 Zastanawia mnie zawsze, że nigdy żaden komentator ruskiej TV czy radia czy gazety nigdy nie powie, że zawodnicy przeciwnej drużyny to "Молодцy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomczyslaw Rosja wydarła złoto Kanadzie IP: 82.146.235.* 19.05.08, 10:52 w hokeju nie ma "złotej bramki" to wymysł piłki nożnej, który zresztą się nie przyjął. W hokeju dogrywka toczy się do końca regulaminowego czasu lub "nagłej śmierci". Zresztą "nagła śmierć" jest znana znacznie dłużej niż "złota bramka".pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomczyslaw "złota bramka" - "nagła śmierć" IP: 82.146.235.* 19.05.08, 10:54 w hokeju nie ma "złotej bramki" to wymysł piłki nożnej, który zresztą się nie przyjął. W hokeju dogrywka toczy się do końca regulaminowego czasu lub "nagłej śmierci". Zresztą "nagła śmierć" jest znana znacznie dłużej niż "złota bramka".pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielopolak Re: "złota bramka" - "nagła śmierć" IP: *.ulc.gov.pl 19.05.08, 13:48 akurat po rosyjsku "sudden death" to "zolotoy gol" a a' propos niezwykle twórczej dyskusji to po prostu nie wierzę w to co czytam więc niech przemówi za mnie artysta: "głupia duma narodowa i kompleksy od stuleci, brudne twarze z wąsikami, ci agresywni frustraci" jak myślicie, o kim to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greatest Pole Ever Re: "złota bramka" - "nagła śmierć" IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.05.08, 11:05 No tak. Ale w Polsce nikt nie zrozumie co znaczy "nagla smierc". A zlota bramke przynajmniej kibice zrozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop A kogo to obchodzi?!?!?! 19.05.08, 11:39 Miałem wielkie trudności ze znalezieniem tej informacji i widzę, że jakieś mistrzostwa świata w hokeju na lodzie to jakaś drugorzędna impreza. Może z sześć krajów na świecie w ogóle w otwartym kanale TV to u siebie transmitowało (Kanada, Rosja, Szwecja, Finlandia, Czechy, Słowacja). Po prostu dajcie sę spokój z tym szajstwem, lepiej nadawać rugby czy krykieta, bo są to sporty bardziej popularne na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorittan Re: A kogo to obchodzi?!?!?! IP: *.chello.pl 20.05.08, 23:01 sfuj_hlop napisał: > Miałem wielkie trudności ze > znalezieniem tej informacji i widzę, że jakieś > mistrzostwa świata w hokeju na lodzie to jakaś > drugorzędna impreza. > lepiej nadawać rugby czy > krykieta, bo są bardziej popularne na świecie. A szakalopolaczki i tak pokazują tylko i wyłącznie te dyscypliny w których mają szansę na wygraną. N.p. MŚ II dywizji w hokeju były opisywane w polskiej prasie dużo rzetelniej, bo (prze-)grali tam polaczki. F1 jest uwielbiana w polsce od momentu zaistnienia w niej Kubicy - i nawet w sportowm rozdziale GW pojawiła się oddzielna rubryka. Siatkówka byla dla polaczków bardzo nieciekawa aż do pojawienia się większych sukcesów. Strongmanów możnać ogląda co tydzień, ale rzadko te bez udziału Pudziana. Siatkarki to już chyba do śmierci zostaną "złotkami", chociaż po zdobyciu złota przegrywali wielkie imprezy z wynikiem 0:3 we wszystkich meczach. Natomiast dyzcypliny w których górują Rosjanie stają się nagle "drugorzędnymi". A jak było z popularnością hokeju kiedy to rok czy dwa temu USA pokonały Rosję ? W pracy wszysy twierdzili że nie interesują się hokejem, ale jak rok temu Rosja przegrała z Finami to wszyscy z samego rana pierwsze co robili to podlatywali do mnie rozpromienieni i pytali czy widziałem tem WSPANIAŁY mecz !!! Jakaż radość rysowała się w ich szakalich oczkach LOL Poprostu jesteście zakompleksionym narodkiem. No a dyscypliny w których Odpowiedz Link Zgłoś