Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc...

IP: *.e-wro.net.pl 19.05.08, 21:35
    Roger dobrze im powiedzial :) powodzenia!
    Obserwuj wątek
      • Gość: haha Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: 79.97.109.* 19.05.08, 21:41

co najwyzej gosciem z Brazylii posiadajacym polskie obywatelstwo

• Gość: kk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:02
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: emka Re: roger nigdy nie bedziesz Polakiem IP: 91.106.70.* 19.05.08, 22:37
            Ja tam wolę takiego Rogera-Polaka naturalizowanego niż takiego jak ty-debila.
          • Gość: xyz Re: roger nigdy nie bedziesz Polakiem IP: *.85-237-167.tkchopin.pl 19.05.08, 22:58
            Gość portalu: kk napisał(a):

> roger nigdy nie bedziesz Polakiem

A Ty nigdy nie będziesz człowiekiem
          • Gość: j07 Re: roger nigdy nie bedziesz Polakiem IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.05.08, 01:54

Do kk:zawsze byles glupkiem?
          • Gość: kibic Korony Re: roger nigdy nie bedziesz Polakiem IP: *.chello.pl 20.05.08, 03:18
            a ty jełopie nigdy ci mózg nie dorówna choćby przedszkolakowi
      • Gość: JSP Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: 82.139.27.* 19.05.08, 21:43
        TAK TRZYMAĆ "ROBERT" POWODZENIA....
      • Gość: taktyczny faulista Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.nwrknj.east.verizon.net 19.05.08, 21:53
        Tak powinien powiedziec Szkopowi kazdy prawdziwy Polak.
        A swoja droga fajnie to Leo wymyslil juz jestem ciekaw tych
        pojedynkow jeden na jeden Rogera z Balackiem.
      • Gość: lop Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:01
        rogar i Michael Ballack tos koles porownal ;-))

Niesmak i tyle.
        Smieja sie takie polaczki z Niemcow ze maja wielu zawodnikow o roznych korzeniach czy koloze skory.. tyle ze kazdy z nich potrafi sie wyslowic w ich jezyku, mieszka tam zazwyczaj od urodzenia a jeszcze czesciej jeden z rodzicow jest Niemcem., czy tez jak Klose i Podolski urodzili sie an ziemiech ktore wieksza czesc ostatniej historii byly niemieckie.

Za to Polska ma przyblede ktory nawet zdania nie potrafi sklecic po polsku nie mowiac juz o znajomosci historii etc.. ZASOLNE.
        • sally_mary Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue 19.05.08, 22:07
          no tak,ZASOLNE... coz ci poradzic stary? to moze mniej soli uzywaj, a troche
          wiecej oleju? to dobrze robi na glowe, mysli staja sie klarowniejsze i troche
          mniej w nich wtedy jadu
        • Gość: maz45 Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:07
          Sam jesteś "ZASOLNY" lo(m)pie jeden! Kanalio! Bękarcie!

Co do tych zasieków i całkowitego odizolowania, to już to przeżywaliśmy
          dwukrotnie i za każdym razem marnie się to skończyło. Ale może tym razem...?
          • Gość: zzz Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.cable.mindspring.com 20.05.08, 03:46
            To akurat dobry pomysl - niech dziennikarze dadza im spokoj.
        • Gość: Bart maly cieniutki frustracik z ciebie IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.08, 22:11
          obrazac potrafisz, na znajomosc historii sie powolujesz, a sam
          pewnie tylko date Grunwaldu pamietasz:)
          poza tym; nie wymagaj od Rogera znajomosci jezyka polskiego, skoro
          sam zalosne bledy robisz (fragment o "koloŻe skory":)).
          ludzie, dajcie mu szanse.
          fajnie bylo nosic na rekach Leo, kiedy wszystko szlo OK, teraz
          wybrzydzacie, ze naturalizowal Brazylijczyka.
          zamiast kibicowac, narzekaja i obrazaja...prawdziwi Polacy!
          tolerancyjni, otwarci, kochajacy zycie.
          jakie to polskie, male, puste, zasciankowe...
          • Gość: Mietas Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: *.icpnet.pl 19.05.08, 22:34
            cantoro z wisły badz djurdzewic z lecha potrafia chociaz dogadac sie po polsku
            swinska gonicho a kunta kinte nie!!! jak ta gnida ma porozumiewywac sie na
            boisku z Polakami???
            • Gość: Bart Mietas - do ciebie IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.08, 22:41
              zdajesz sobie, chlopcze, sprawe, ze nie jestes partnerem do
              dyskusji, prawda?
              zyj w swoim chorym zascianku, karm sie swoimi kompleksami, reaguj
              agresja na rzeczy, ktorych nie pojmujesz - ale przynajmniej nie
              obrazaj innych.
              i tyle o tobie i tobie podobnych:)
              pozdrawiam normalnych!
              i trzymam za nasza kadre - takze za Rogera!
            • Gość: pomysl Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: *.nat.tvk.wroc.pl 19.05.08, 22:44
              djurdcevic w polsce jest juz chyba 5 lat canto prawie 8 lat dajcie mu czas to roger sie nauczy polskiego. pomsyl gosc gra 2 lata w polsce jest z brazylii to jak ona ma sie nauczyc tego naszego jezyka polskiego w 2 lata sie pytam POMYSL ! wystarczy pomyslec !
              • Gość: emka Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: 91.106.70.* 19.05.08, 22:46
                Ta on i myślenie-czego ty od niego wymagasz-najprostszych rzeczy nie potrafi
                pojąć. Jak czytam takie wypowiedzi to się zastanawiam skąd takie głąby w
                dzisiejszych czasach się biorą....
              • Gość: Ferdynand Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: *.icpnet.pl 19.05.08, 23:29
                Bezmózgi bęcwale Djurdjevic w polsce jest 1,5 roku i mówi płynnie po POLSKU!!!A
                cantoro jest w milicjnej skiśle ok.8 lat i to trafiłeś tak więc nie pisz tutaj
                głupot o człowieku z charakterem!!!A swoją drogą ja wiem fajnie by było żeby
                Rogo się zaaklimatyzował do euro ale niech chociaż sam kupi zakupy w naszym
                sklepie i wymieni pare zdań po polsku z dziennikarzami
            • Gość: emka Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: 91.106.70.* 19.05.08, 22:44
              A co cię to ku.. interesuje? nich ciebie fiutku o to głowa nie boli, za mały
              móżdżek masz,żeby pojąć to co robi Leo więc nie siedź i nie główkuj tak bo i tak
              nic mądrzejszego nie wymyślisz od tych bredni coś wystukał.
            • sally_mary pan mietas 19.05.08, 22:47
              z analizy wypowiedzi pana mietasa wynika, ze on rowniez nie potrafilby sie
              dogadac na boisku z polakami. chyba w ogole z nikim nie potrafilby sie dogadac.
              no ale trzeba przyznac, ze narzecze pana mietasa jest dosc ciekawe. na przyklad
              zwrot swinska gonicho bardzo ciekawy jest. to w narzeczu debili chyba?
              • Gość: emka Re: pan mietas IP: 91.106.70.* 19.05.08, 22:50
                Aleś do.., mało sobie ekranu ze śmiechu nie poplułam........
              • Gość: kicia Ha ha, pan mietas, to mi sie podoba :-) IP: *.ang.sth.bostream.se 19.05.08, 23:00
            • Gość: emka Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: 91.106.70.* 19.05.08, 23:08
              A no i najważniejsze na boisku nie są umiejętności zawodnika-piłkarskie-tak dla
              rozjaśnienia twojego zaćmionego umysłu-tylko zdolności językowe.
              Dobrze,że mamy Leo, bo z takim jak ty daleko byśmy nie zajechali-prawdopodobnie
              w ogóle byśmy nie odpalili........
            • Gość: hrb Uszaszowski Mendas jestes... IP: *.VIC.netspace.net.au 20.05.08, 01:04
              parchatym zgnilkiem,skrzyzowaniem wszy z pchla czyli SZAMBASEM
              NURKUJACYM.
            • Gość: ck Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: *.chello.pl 20.05.08, 03:24
              gnido -zajmij się szachami i nie wpier***j się w sprawy dorosłych
        • Gość: lop to baran Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.telsat.wroc.pl 19.05.08, 22:20
          kurcze zebym musial uzywac takich porownan na tym portalu! no ale inaczej sie
          nie da! takie barany o "polskim" rodowodzie tutaj pisza, ze glowa odpada! Roger
          nigdy nie bedzie Polakiem, ale niech gra dla naszych, bo jak sie patrze na
          czeska reprezentacje, w ktorej gra tylu dobrych pilkarzy to ten nasz wunderteam
          mizerny taki. NIechaj Roger pomoze, a pewnie pomoze. Wbrew "znawcom", kibolom
          lysym i glupawym. jak lop
        • Gość: emka Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: 91.106.70.* 19.05.08, 22:39
          Żałosny to ty jesteś PALANCIE, ja tam osobiście wolę "przybłędę" ale za to na
          poziomie niż takiego frustracika jak ty z "rodowodem" debila.
        • Gość: boges Re: debilizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:58
          Gość portalu: lop napisał(a):

> rogar i Michael Ballack tos koles porownal ;-))
          >
          > Niesmak i tyle.
          > Smieja sie takie polaczki z Niemcow ze maja wielu zawodnikow o roznych korzenia
          > ch czy koloze skory.. tyle ze kazdy z nich potrafi sie wyslowic w ich jezyku, m
          > ieszka tam zazwyczaj od urodzenia a jeszcze czesciej jeden z rodzicow jest Niem
          > cem., czy tez jak Klose i Podolski urodzili sie an ziemiech ktore wieksza czesc
          > ostatniej historii byly niemieckie.
          >
          > Za to Polska ma przyblede ktory nawet zdania nie potrafi sklecic po polsku nie
          > mowiac juz o znajomosci historii etc.. ZASOLNE.

Prezszkadzo Ci to? Bo mi nie. Znajdż lepszego zawodnika z Polski od tego
          "przybłedy" na tej pozyzji. Kiedy czytam komentarze takich rasistów, to wstyd
          mi, ze pochodzimy z tego samego kraju. Wole Rogera nazywać swoim rodakiem niż
          takich ograniczonych ludzi jak Ty. A jesli chodzi o Ballacka, to koleś jest
          rzadki jak barszcz.
        • Gość: boges Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 23:01
          Gość portalu: lop napisał(a):

> rogar i Michael Ballack tos koles porownal ;-))
          >
          > Niesmak i tyle.
          > Smieja sie takie polaczki z Niemcow ze maja wielu zawodnikow o roznych korzenia
          > ch czy koloze skory.. tyle ze kazdy z nich potrafi sie wyslowic w ich jezyku, m
          > ieszka tam zazwyczaj od urodzenia a jeszcze czesciej jeden z rodzicow jest Niem
          > cem., czy tez jak Klose i Podolski urodzili sie an ziemiech ktore wieksza czesc
          > ostatniej historii byly niemieckie.
          >
          > Za to Polska ma przyblede ktory nawet zdania nie potrafi sklecic po polsku nie
          > mowiac juz o znajomosci historii etc.. ZASOLNE.

Znajdz lepszego zawodnika na tej pozycji w Polsce od tego "przybłędy"
        • Gość: kibic Korony Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.chello.pl 20.05.08, 03:22
          qu*a jełopie-żałosne,że mamy takiego przybłędę jak ty,którego zmajstrował jakis
          nędzny listonosz z korzeniami wschodnimi
      • Gość: martis31 Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.chello.pl 19.05.08, 22:28
        no z rogerem sprawa jest wrażliwa! wiadomo. ale skoro już jest
        Polakiem, gra w reprezentacji to dajmy mu spokój! napewno wniesie
        dużo! jestem tego pewien! zawsze walczyłem z uprzedzeniami,
        ksenofobią i ciemnotą, ale po przeczytaniu niektórych opini na forum
        myślę, że poprostu za dużo jest idiotów w tym kraju żeby normalni
        ludzie żyli normalnie. typowe ciemne i zapalone fałszywym
        patriotyzmem polaczki. wstyd mi za wypowiedzi niektórych
        troglodytów!
        • Gość: emka Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: 91.106.70.* 19.05.08, 22:48
          Ja to się dziwię,że dostęp do netu mają-jak to ująłeś troglodyci-a dalej taki
          zaścianek. Może lepiej byłoby żeby jednak tego dostępu nie mieli bo i tak nie
          umieją tego z pożytkiem wykorzystać-mniej debilnych wypowiedzi na forum by się
          pojawiało.
          • Gość: taktyczny faulista Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.nwrknj.east.verizon.net 19.05.08, 23:58
            Ale moze wlasnie przez internet swiadomosc troglodytow sie
            podniesie? Jak by nie mieli do niego dostepu tkwili by we wlasnym
            swiecie. Co do Rogera to Leo szukal zawodnika inteligentnego,
            dobrego technicznie a zarazem silnego fizycznie do zneutralizowania
            Balacka. Nie wiem czym Roger wytrzyma cisnienie ale jezeli wzniesie
            sie na wyzyny to Niemcy pozostana bez lidera a to juz bedzie polowa
            sukcesu.
            • Gość: emka Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: 91.106.70.* 20.05.08, 08:40
              No właśnie to miałam na myśli, dostęp mają, a i tak wykorzystać tego nie umieją
              i walą w klawiaturę swoje otrzaskane teksty od których człowiekowi rzygać się chce.
      • Gość: Janosik Ustrzel Hat trica z Frycami Roger... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:35
        • Gość: Rogero Re: Ustrzel Hat trica z Frycami Roger... IP: *.nat.tvk.wroc.pl 19.05.08, 22:48
          TAK JEST !!!
          • sally_mary fajny fotoreportaz 19.05.08, 22:59
            sport.onet.pl/0,1264200,99195,8,0,0,1,fotoreportaz.html
            chlopaki & leo bardzo druzynowo wygladaja. jakos optymistycznie mnie nastrajaja
            te zdjecia :)
          • jusup Re: Ustrzel Hat trica z Frycami Roger... 20.05.08, 01:01
            Też się cieszyłem, jak kiedyś Niemców pokonywali Bułgarzy, Chorwaci, inni...
            Teraz jak rozumiem mają ich wyeliminować gole Brazylijczyka... A ja marzę o
            prawdziwej radości - kiedy wreszcie wygra z Niemcami reprezentacja Polski... Po
            prostu reprezentacja Polski, której uda się wygrać raz na 100 meczów, ale jak
            wygra to będzie radość. Możemy wprawdzie zatrudnić w kadrze i 11 Rogerów czy po
            prostu Brazylijczyków i jak będą to odpowiednio dobrzy Brazylijczycy to mogą
            Niemców regularni lać - tylko co z tego? Co to miec będzie wspólnego ze
            zwycięstwami reprezentacji Polski... Nich Roger jak Platini strzeli na tych
            mistrzostwach 9 bramek, w tym dwie w zwycięskim finale... Ale i tak będę
            zazdrościł radości Grekom, którzy grając brzydko zdobyli mistrzostwo... Grecy...
            Bez wynajętego najemnika... Bo na tym polega sens rozgrywek reprezentacyjnych,
            inaczej zgodzę się z tymi, którzy twierdza, że niedługo reprezentacje znikną, bo
            staną się niepotrzebne... Że będą się nimi pasjonowali gdzieś na krańcach
            świata, a normalni kibice zajmą się rozgrywkami klubowymi. Ja chętnie u mnie w
            klubowym zespole widziałbym Rogera. W reprezentacji oszustwa nie chcę.
            • Gość: kibic Re: Ustrzel Hat trica z Frycami Roger... IP: *.chello.pl 20.05.08, 03:34
              kretynie-a kto ci każe to przeżywać i cieszyć się-akceptowałes w Koronie
              Herniego,Ediego,Skerle?czy niemców obchodzi,że w ich drużynie gra Podolski,i
              inni polacy? tak i ich szanują i bronia bo oni bronią ich barw i grają dla
              nich.I tylko w Polsce są takie imbecyle jak ty i inni wpisani tutaj co nie
              uszanują honoru Polski i dlatego w Polsce jest jak jest,że to kraj takich imbecylów.
            • Gość: emka Re: Ustrzel Hat trica z Frycami Roger... IP: 91.106.70.* 20.05.08, 13:31
              Ciebie chyba po..-gościu gra z orzełkiem na piersi to znaczy reprezentuje
              Polskę-czyli jak sama nazwa wskazuje-reprezentacja Polski.
              P.S
              Pewny jesteś,że w żyłach reszty zawodników płynie 100% polskiej krwi w tym i w
              twoich?-ja bym tego taka pewna nie była.
      • Gość: makavel Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.adsl.alicedsl.de 19.05.08, 23:10
        www.faz.net/s/Rub9F27A221597D4C39A82856B0FE79F051/Tpl~Ecommon~Sressort.html
        ZAGLOSUJCIE NA POLSKE ZE WYGRA EURO I PODAJCIE LINK ZNAJOMYM
        • Gość: bjq Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 00:11
        • Gość: bjq <a href="http://www.faz.net/s/Rub9F27A221597D4C39A82856B0FE" targe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 00:12
      • Gość: jonathan Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.chello.pl 19.05.08, 23:23
        "Chcę grać tak, by kibice nie żałowali, że jestem Polakiem - mówił Roger
        Guerreiro po swoim pierwszym treningu" - sory ale Polakami mogą być dopiero jego
        dzieci jak się w Polsce urodzą!!! On sam z całym szacunkiem ale ma tylko polski
        paszport (i to w pos**ny sposób przyznany).
        żeby to jeszcze był człek związany z Polską jak Cantoro czy nawet choćby Oli to
        nie miałbym nic przeciwko, ba a nawet bym się cieszył... ale z Rogera?!
        przepraszam ale NIE!

A DO TEGO są jeszcze osoby takie jak L. Obraniak, raz że są lepsi, dwa że mają
        związek z Polską, trzy robią to mimo że mogli grać w innej kadrze... a co więcej
        chłop gwiazdą w drużynie oraz jest w czołówce pomocników w lidze francuskiej...
        anie w orange ekstraklasie! (no niestety turbo tryb dla nie go się nie znalazł:(

Obraniak z wolnego -> pl.youtube.com/watch?v=kwc3Xt9X2qg

ps: niech mi nikt nie pisze, że jestem żałosny bo nie akceptuje jego osoby w
        kadrze, ale w mojej opinii pogra chłopak z orzełkiem, wypromuje się, a potem
        poza słowem "żurek" nie będzie nic więcej pamiętał.
        • Gość: eurofanatik Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.08, 08:24
          Olisadebe byl chyba przez taki sam okres w Polsce jak Roger. Zreszta wole Rogera jako Polaka niz taki zascianek ktory patrzy sie tylko na jego pochodzenie.
      • Gość: LI Re: kk, nigdy nie bedziesz mial mozgu IP: 85.127.97.* 19.05.08, 23:30
        APEL! ALE SKAD WIEMY, ZE SZWABY NIE ZAINSTALUJA KAMER, UKRYTYCH MIKROFONOW W
        JADALNIACH, SALACH WYKLADOWYCH, WSZYSTKO PO TO ZEBY NAS ROZSZYFROWAC???ONI TAK
        NAPRAWDE BOJA SIE NAS BARDZIEJ NIZ CHORWACI!!!!!!!!!!
      • Gość: drabcio27 Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: 89.100.15.* 19.05.08, 23:31
        Ja do chłopaka nic nie mam ,ale sprawa jest prosta.Nie grał w eliminacjach to
        nie powinien grac na mistrzostwach ,moze i jest najlepszym rozgrywającym jakiego
        teraz mozemy mieć,na mistrzostwa nie zasłużył.Myśle, a chce się mylić,że
        przechodząc z legii no następnego klubu chce mieć lepszą tygodniówką i
        tyle-przepraszam za mój pesymizm ,ale tak to widze pozdro
        • sally_mary Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue 19.05.08, 23:43
          o jezu, no moze chce miec lepsza tygodniowke, a moze nie. a moze pokochal zurek i w imie milosci do owego zurku bedzie teraz zap...lal w czerwcu po boisku przez (przynajmniej) okolo 180 minut, choc moglby byc na wakacjach i lezec tylkiem do gory. a moze jest kosmopolita, a moze kosmita i przez gre w reprezentacji chce sie wypromowac do dobrego klubu w lidze marsjanskiej.
          ludzie! przeciez nikt z nas nie siedzi w glowie rogera, wiec co daje takie psychologizowanie i dociekanie, co tez roger sobie mysli. ma polski paszport? ma. jest calkiem niezly? jest. chce grac w reprze? chce. wiec o co chodzi? tez nie podobal mi sie sposob przyznania mu obywatelstwa, ale to juz sie stalo, wiec przestanmy sie mazgaic nad tym faktem. niech chlopak gra i strzela bramki folksdojczom :))
        • Gość: Anjew Bez sensu IP: 87.111.45.* 20.05.08, 00:42
          Na mistrzostwa nie jedzie sie za zaslugi, o czym przekonalo sie juz kilku
          niezlych polskich pilkarzy na ostatnich paru imprezach. Jesli Leo widzi sens
          powolania Rogera, to nie ma tu zadnego znaczenia fakt, ze nie gral w
          eliminacjach. Czy jesli Roger zapewni nam np. wygrana z Niemcami i awans z grupy
          (taka tylko ryzykowna hipoteza), to dalej bedziesz uwazal, ze nie zasluzyl, zeby
          grac w kadrze na EURO?
      • Gość: czytelnik napastnicy IP: *.78-83.cust.bluewin.ch 19.05.08, 23:37
        LEO, Polak w finskiej lidze strzelil 3 gole. Wez go na EURO!
      • arturino Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. 19.05.08, 23:52
        Dajmy mu szanse.
        www.hotelroyalpalace.eu
      • dr.h.ouse jedna wypowiedz 19.05.08, 23:55
        rogera pokazuje ze moze wniesc do kadry cos nowego nie opowiada
        ze ,,jest mocny" tylko walczy o miejsce w mocnej druzynie osobiscie
        wole rogera w kadrze niz zurawskiego
      • Gość: klinsmann Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.acn.waw.pl 20.05.08, 00:03
        Nie ufam temu ośrodkowi dlaczego wybrali niemcy mogli znalezc cos dobrego w
        holandii...zabrali swoich ochroniarzy he 3 rzesza podglada taktyke benhakera
        wszystko wyjdzie w praniu hehe
      • Gość: dlugi Niemcy to cienkie bolki IP: *.z.pppool.de 20.05.08, 00:16
        wszyscy o tym wiemy, no nie?
        Farciarze,co to w ostatnich minutach strzelaja bramki.
        Ich liga kiepska jest, gdyby nie tacy jak Trochowski,Podolski czy Klose to
        ogralaby ich pewno Malta.
        Na MS nie graja finezyjnego futbolu,powiedzialbym wrecz, ze kiepski, wiec te 3
        tytuly MS ktore maja to pewno jakas lipa- sedziowie,ukladziki,itp.
        Na ME beda slabi,zobaczycie,jesli z nami wygraja to dlatego,ze gramy w Austrii,
        a Austryjacy to tacy troche, no - wiecie, tez Niemcy.

Te zlote mysli zebralem podczas niedawnego pobytu w Polsce i rozmowach z
        prawdziwymi kibicami,znajacymi sie na rzeczy.
        • Gość: Anjew Doceniam poczucie humoru, mam nieco inny poglad... IP: 87.111.45.* 20.05.08, 00:48
          Szanse mamy, jesli zremisujemy z Niemcami i pokonamy Austrie (ktora ograja
          wszyscy w grupie raczej), bedziemy miec mecz o wszystko z Chorwatami. Dalbym
          wiele, zeby do tego czasu Chorwacja miala 6 pkt i nie walczyla z nami o zycie.
          Optymistyczny scenariusz jest taki:

Polska - Niemcy 0:0
          Chorwacja - Austria 2:0
          Polska - Austria 2:1
          Chorwacja - Niemcy 3:2
          Niemcy - Austria 3:0
          Polska - Chorwacja 1:1

Wychodzimy na drugim za Chorwatami i jestem wniebowziety. Niestety boje sie, ze
          bedzie gorzej...
        • Gość: hrb Uszaszowski Niemcy to ... IP: *.VIC.netspace.net.au 20.05.08, 01:10
          Emile - debile.
      • Gość: ziri Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.st-and.ac.uk 20.05.08, 00:53
        on nie jest żadnym Polakiem - on ma tylko polskie dokumenty
        • daniel.jed Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue 20.05.08, 01:13
          A w jakim języku ostrzegał Niemców? Polskim? Ciekawe jak będą grali
          przed meczem hymny dwóch reprezentacji to będzie wiedział który
          nasz.
        • Gość: Dick Head Hunter Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.05.08, 06:13
          On reprezentuje Polske na boisku a ty przy zmywaku. To kto zasluguje
          na wiekszy szacunek?
      • Gość: Krzychu TOMASZ KLOS IP: *.91-80-70.mc.videotron.ca 20.05.08, 06:32
        A Tomasz Klos na mistrzoswtwach swiata w 2006 gdzie bywal, Dudek z
        samym szacunkiem NIE GRAL, powtarzam Nie Gral , Klos i Frankowski to
        najwieksi nieobecni w polskiej kadrze w kwalifikacjach w 2006 !!!!!
      • Gość: Krzychu Ja waw dam Polska Dream Team Kadre !!!!!!! IP: *.91-80-70.mc.videotron.ca 20.05.08, 07:09
        Bramkarze: Artur Boruc ,Sebastian Nalepa, Wojciech Kowalewski,
        Arkadiusz Malarz, Marcin Dawid, Zbygniew Malkowski, Arkadiusz
        Onyszko ci wszyscy graja i wybrac z trzech z pieciu.
        Obroncy: Grzegorz Bronowicki, Pawel Golanski, Marcin Kowalczyk,
        Krzysztof Lagiewka, Adrian Mrowiec, Daniel Pyrka
        Pomocnicy:Ezebiusz Smolarek, Jacek Krzynowek, Andrzej Stretowicz,
        Grzegorz Krychowiak
        Napasnicy: Lukasz Sosin, Ireneusz Jelen, Pawel Brozek, Dawid Janczyk
      • Gość: adix Roger IP: *.retsat1.com.pl 20.05.08, 07:16
        gdybym był na miejscu LEO wstawibym rogera za łobodzinskiego
      • Gość: Krzychu Roger, powiem ci jedno, graj dla Polski !!!!! IP: *.91-80-70.mc.videotron.ca 20.05.08, 07:22
        Niech Zyje POlska !!!!!!!!!!
      • Gość: Krzychu Adrian i Krzychu !!!! IP: *.91-80-70.mc.videotron.ca 20.05.08, 07:38
        Adrian I Krzychu zrobia prawdziwa rewolucje w Polskiej Pilce !!!!!!!
        • Gość: 111 RogerRoger powiedział, że w eliminacjach Chorwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 08:15
          pobiła Anglię, a Polska Portugalię, więc niech Niemcy wstrzymają się trochę z
          przyznawaniem sobie zaocznie awansu do ćwierćfinału.

I dobrze im powiedział. Trzymam kciuki za reprę.

PS. Czuję, że Roger ustrzeli coś na ME. W pierwszym meczu!!!
      • Gość: eurofanatik Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.08, 08:20
        Pierwszy!
      • ember11 Brawo Roger !!! 20.05.08, 08:52
        Tak powinien odpowiadac i takie miec podejscie kazdy z naszych
        kadrowiczow. POWODZENIA ROGER !!!
      • pan_opticum Roger, nigdy nie będziesz ziemiakiem!!! 20.05.08, 09:02
        Jak wyżej:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka