Gość: fatality IP: *.e-wro.net.pl 19.05.08, 21:35 Roger dobrze im powiedzial :) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haha Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: 79.97.109.* 19.05.08, 21:41 co najwyzej gosciem z Brazylii posiadajacym polskie obywatelstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: roger nigdy nie bedziesz Polakiem IP: 91.106.70.* 19.05.08, 22:37 Ja tam wolę takiego Rogera-Polaka naturalizowanego niż takiego jak ty-debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: roger nigdy nie bedziesz Polakiem IP: *.85-237-167.tkchopin.pl 19.05.08, 22:58 Gość portalu: kk napisał(a): > roger nigdy nie bedziesz Polakiem A Ty nigdy nie będziesz człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j07 Re: roger nigdy nie bedziesz Polakiem IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.05.08, 01:54 Do kk:zawsze byles glupkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Korony Re: roger nigdy nie bedziesz Polakiem IP: *.chello.pl 20.05.08, 03:18 a ty jełopie nigdy ci mózg nie dorówna choćby przedszkolakowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JSP Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: 82.139.27.* 19.05.08, 21:43 TAK TRZYMAĆ "ROBERT" POWODZENIA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktyczny faulista Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.nwrknj.east.verizon.net 19.05.08, 21:53 Tak powinien powiedziec Szkopowi kazdy prawdziwy Polak. A swoja droga fajnie to Leo wymyslil juz jestem ciekaw tych pojedynkow jeden na jeden Rogera z Balackiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:01 rogar i Michael Ballack tos koles porownal ;-)) Niesmak i tyle. Smieja sie takie polaczki z Niemcow ze maja wielu zawodnikow o roznych korzeniach czy koloze skory.. tyle ze kazdy z nich potrafi sie wyslowic w ich jezyku, mieszka tam zazwyczaj od urodzenia a jeszcze czesciej jeden z rodzicow jest Niemcem., czy tez jak Klose i Podolski urodzili sie an ziemiech ktore wieksza czesc ostatniej historii byly niemieckie. Za to Polska ma przyblede ktory nawet zdania nie potrafi sklecic po polsku nie mowiac juz o znajomosci historii etc.. ZASOLNE. Odpowiedz Link Zgłoś
sally_mary Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue 19.05.08, 22:07 no tak,ZASOLNE... coz ci poradzic stary? to moze mniej soli uzywaj, a troche wiecej oleju? to dobrze robi na glowe, mysli staja sie klarowniejsze i troche mniej w nich wtedy jadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:07 Sam jesteś "ZASOLNY" lo(m)pie jeden! Kanalio! Bękarcie! Co do tych zasieków i całkowitego odizolowania, to już to przeżywaliśmy dwukrotnie i za każdym razem marnie się to skończyło. Ale może tym razem...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.cable.mindspring.com 20.05.08, 03:46 To akurat dobry pomysl - niech dziennikarze dadza im spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart maly cieniutki frustracik z ciebie IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.08, 22:11 obrazac potrafisz, na znajomosc historii sie powolujesz, a sam pewnie tylko date Grunwaldu pamietasz:) poza tym; nie wymagaj od Rogera znajomosci jezyka polskiego, skoro sam zalosne bledy robisz (fragment o "koloŻe skory":)). ludzie, dajcie mu szanse. fajnie bylo nosic na rekach Leo, kiedy wszystko szlo OK, teraz wybrzydzacie, ze naturalizowal Brazylijczyka. zamiast kibicowac, narzekaja i obrazaja...prawdziwi Polacy! tolerancyjni, otwarci, kochajacy zycie. jakie to polskie, male, puste, zasciankowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietas Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: *.icpnet.pl 19.05.08, 22:34 cantoro z wisły badz djurdzewic z lecha potrafia chociaz dogadac sie po polsku swinska gonicho a kunta kinte nie!!! jak ta gnida ma porozumiewywac sie na boisku z Polakami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Mietas - do ciebie IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.08, 22:41 zdajesz sobie, chlopcze, sprawe, ze nie jestes partnerem do dyskusji, prawda? zyj w swoim chorym zascianku, karm sie swoimi kompleksami, reaguj agresja na rzeczy, ktorych nie pojmujesz - ale przynajmniej nie obrazaj innych. i tyle o tobie i tobie podobnych:) pozdrawiam normalnych! i trzymam za nasza kadre - takze za Rogera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomysl Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: *.nat.tvk.wroc.pl 19.05.08, 22:44 djurdcevic w polsce jest juz chyba 5 lat canto prawie 8 lat dajcie mu czas to roger sie nauczy polskiego. pomsyl gosc gra 2 lata w polsce jest z brazylii to jak ona ma sie nauczyc tego naszego jezyka polskiego w 2 lata sie pytam POMYSL ! wystarczy pomyslec ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: 91.106.70.* 19.05.08, 22:46 Ta on i myślenie-czego ty od niego wymagasz-najprostszych rzeczy nie potrafi pojąć. Jak czytam takie wypowiedzi to się zastanawiam skąd takie głąby w dzisiejszych czasach się biorą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdynand Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: *.icpnet.pl 19.05.08, 23:29 Bezmózgi bęcwale Djurdjevic w polsce jest 1,5 roku i mówi płynnie po POLSKU!!!A cantoro jest w milicjnej skiśle ok.8 lat i to trafiłeś tak więc nie pisz tutaj głupot o człowieku z charakterem!!!A swoją drogą ja wiem fajnie by było żeby Rogo się zaaklimatyzował do euro ale niech chociaż sam kupi zakupy w naszym sklepie i wymieni pare zdań po polsku z dziennikarzami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: 91.106.70.* 19.05.08, 22:44 A co cię to ku.. interesuje? nich ciebie fiutku o to głowa nie boli, za mały móżdżek masz,żeby pojąć to co robi Leo więc nie siedź i nie główkuj tak bo i tak nic mądrzejszego nie wymyślisz od tych bredni coś wystukał. Odpowiedz Link Zgłoś
sally_mary pan mietas 19.05.08, 22:47 z analizy wypowiedzi pana mietasa wynika, ze on rowniez nie potrafilby sie dogadac na boisku z polakami. chyba w ogole z nikim nie potrafilby sie dogadac. no ale trzeba przyznac, ze narzecze pana mietasa jest dosc ciekawe. na przyklad zwrot swinska gonicho bardzo ciekawy jest. to w narzeczu debili chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: pan mietas IP: 91.106.70.* 19.05.08, 22:50 Aleś do.., mało sobie ekranu ze śmiechu nie poplułam........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Ha ha, pan mietas, to mi sie podoba :-) IP: *.ang.sth.bostream.se 19.05.08, 23:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: 91.106.70.* 19.05.08, 23:08 A no i najważniejsze na boisku nie są umiejętności zawodnika-piłkarskie-tak dla rozjaśnienia twojego zaćmionego umysłu-tylko zdolności językowe. Dobrze,że mamy Leo, bo z takim jak ty daleko byśmy nie zajechali-prawdopodobnie w ogóle byśmy nie odpalili........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Mendas jestes... IP: *.VIC.netspace.net.au 20.05.08, 01:04 parchatym zgnilkiem,skrzyzowaniem wszy z pchla czyli SZAMBASEM NURKUJACYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck Re: maly cieniutki frustracik z ciebie IP: *.chello.pl 20.05.08, 03:24 gnido -zajmij się szachami i nie wpier***j się w sprawy dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop to baran Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.telsat.wroc.pl 19.05.08, 22:20 kurcze zebym musial uzywac takich porownan na tym portalu! no ale inaczej sie nie da! takie barany o "polskim" rodowodzie tutaj pisza, ze glowa odpada! Roger nigdy nie bedzie Polakiem, ale niech gra dla naszych, bo jak sie patrze na czeska reprezentacje, w ktorej gra tylu dobrych pilkarzy to ten nasz wunderteam mizerny taki. NIechaj Roger pomoze, a pewnie pomoze. Wbrew "znawcom", kibolom lysym i glupawym. jak lop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: 91.106.70.* 19.05.08, 22:39 Żałosny to ty jesteś PALANCIE, ja tam osobiście wolę "przybłędę" ale za to na poziomie niż takiego frustracika jak ty z "rodowodem" debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boges Re: debilizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:58 Gość portalu: lop napisał(a): > rogar i Michael Ballack tos koles porownal ;-)) > > Niesmak i tyle. > Smieja sie takie polaczki z Niemcow ze maja wielu zawodnikow o roznych korzenia > ch czy koloze skory.. tyle ze kazdy z nich potrafi sie wyslowic w ich jezyku, m > ieszka tam zazwyczaj od urodzenia a jeszcze czesciej jeden z rodzicow jest Niem > cem., czy tez jak Klose i Podolski urodzili sie an ziemiech ktore wieksza czesc > ostatniej historii byly niemieckie. > > Za to Polska ma przyblede ktory nawet zdania nie potrafi sklecic po polsku nie > mowiac juz o znajomosci historii etc.. ZASOLNE. Prezszkadzo Ci to? Bo mi nie. Znajdż lepszego zawodnika z Polski od tego "przybłedy" na tej pozyzji. Kiedy czytam komentarze takich rasistów, to wstyd mi, ze pochodzimy z tego samego kraju. Wole Rogera nazywać swoim rodakiem niż takich ograniczonych ludzi jak Ty. A jesli chodzi o Ballacka, to koleś jest rzadki jak barszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boges Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 23:01 Gość portalu: lop napisał(a): > rogar i Michael Ballack tos koles porownal ;-)) > > Niesmak i tyle. > Smieja sie takie polaczki z Niemcow ze maja wielu zawodnikow o roznych korzenia > ch czy koloze skory.. tyle ze kazdy z nich potrafi sie wyslowic w ich jezyku, m > ieszka tam zazwyczaj od urodzenia a jeszcze czesciej jeden z rodzicow jest Niem > cem., czy tez jak Klose i Podolski urodzili sie an ziemiech ktore wieksza czesc > ostatniej historii byly niemieckie. > > Za to Polska ma przyblede ktory nawet zdania nie potrafi sklecic po polsku nie > mowiac juz o znajomosci historii etc.. ZASOLNE. Znajdz lepszego zawodnika na tej pozycji w Polsce od tego "przybłędy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Korony Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.chello.pl 20.05.08, 03:22 qu*a jełopie-żałosne,że mamy takiego przybłędę jak ty,którego zmajstrował jakis nędzny listonosz z korzeniami wschodnimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martis31 Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.chello.pl 19.05.08, 22:28 no z rogerem sprawa jest wrażliwa! wiadomo. ale skoro już jest Polakiem, gra w reprezentacji to dajmy mu spokój! napewno wniesie dużo! jestem tego pewien! zawsze walczyłem z uprzedzeniami, ksenofobią i ciemnotą, ale po przeczytaniu niektórych opini na forum myślę, że poprostu za dużo jest idiotów w tym kraju żeby normalni ludzie żyli normalnie. typowe ciemne i zapalone fałszywym patriotyzmem polaczki. wstyd mi za wypowiedzi niektórych troglodytów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: 91.106.70.* 19.05.08, 22:48 Ja to się dziwię,że dostęp do netu mają-jak to ująłeś troglodyci-a dalej taki zaścianek. Może lepiej byłoby żeby jednak tego dostępu nie mieli bo i tak nie umieją tego z pożytkiem wykorzystać-mniej debilnych wypowiedzi na forum by się pojawiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktyczny faulista Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.nwrknj.east.verizon.net 19.05.08, 23:58 Ale moze wlasnie przez internet swiadomosc troglodytow sie podniesie? Jak by nie mieli do niego dostepu tkwili by we wlasnym swiecie. Co do Rogera to Leo szukal zawodnika inteligentnego, dobrego technicznie a zarazem silnego fizycznie do zneutralizowania Balacka. Nie wiem czym Roger wytrzyma cisnienie ale jezeli wzniesie sie na wyzyny to Niemcy pozostana bez lidera a to juz bedzie polowa sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: 91.106.70.* 20.05.08, 08:40 No właśnie to miałam na myśli, dostęp mają, a i tak wykorzystać tego nie umieją i walą w klawiaturę swoje otrzaskane teksty od których człowiekowi rzygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Ustrzel Hat trica z Frycami Roger... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogero Re: Ustrzel Hat trica z Frycami Roger... IP: *.nat.tvk.wroc.pl 19.05.08, 22:48 TAK JEST !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sally_mary fajny fotoreportaz 19.05.08, 22:59 sport.onet.pl/0,1264200,99195,8,0,0,1,fotoreportaz.html chlopaki & leo bardzo druzynowo wygladaja. jakos optymistycznie mnie nastrajaja te zdjecia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: Ustrzel Hat trica z Frycami Roger... 20.05.08, 01:01 Też się cieszyłem, jak kiedyś Niemców pokonywali Bułgarzy, Chorwaci, inni... Teraz jak rozumiem mają ich wyeliminować gole Brazylijczyka... A ja marzę o prawdziwej radości - kiedy wreszcie wygra z Niemcami reprezentacja Polski... Po prostu reprezentacja Polski, której uda się wygrać raz na 100 meczów, ale jak wygra to będzie radość. Możemy wprawdzie zatrudnić w kadrze i 11 Rogerów czy po prostu Brazylijczyków i jak będą to odpowiednio dobrzy Brazylijczycy to mogą Niemców regularni lać - tylko co z tego? Co to miec będzie wspólnego ze zwycięstwami reprezentacji Polski... Nich Roger jak Platini strzeli na tych mistrzostwach 9 bramek, w tym dwie w zwycięskim finale... Ale i tak będę zazdrościł radości Grekom, którzy grając brzydko zdobyli mistrzostwo... Grecy... Bez wynajętego najemnika... Bo na tym polega sens rozgrywek reprezentacyjnych, inaczej zgodzę się z tymi, którzy twierdza, że niedługo reprezentacje znikną, bo staną się niepotrzebne... Że będą się nimi pasjonowali gdzieś na krańcach świata, a normalni kibice zajmą się rozgrywkami klubowymi. Ja chętnie u mnie w klubowym zespole widziałbym Rogera. W reprezentacji oszustwa nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ustrzel Hat trica z Frycami Roger... IP: *.chello.pl 20.05.08, 03:34 kretynie-a kto ci każe to przeżywać i cieszyć się-akceptowałes w Koronie Herniego,Ediego,Skerle?czy niemców obchodzi,że w ich drużynie gra Podolski,i inni polacy? tak i ich szanują i bronia bo oni bronią ich barw i grają dla nich.I tylko w Polsce są takie imbecyle jak ty i inni wpisani tutaj co nie uszanują honoru Polski i dlatego w Polsce jest jak jest,że to kraj takich imbecylów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Ustrzel Hat trica z Frycami Roger... IP: 91.106.70.* 20.05.08, 13:31 Ciebie chyba po..-gościu gra z orzełkiem na piersi to znaczy reprezentuje Polskę-czyli jak sama nazwa wskazuje-reprezentacja Polski. P.S Pewny jesteś,że w żyłach reszty zawodników płynie 100% polskiej krwi w tym i w twoich?-ja bym tego taka pewna nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makavel Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.adsl.alicedsl.de 19.05.08, 23:10 www.faz.net/s/Rub9F27A221597D4C39A82856B0FE79F051/Tpl~Ecommon~Sressort.html ZAGLOSUJCIE NA POLSKE ZE WYGRA EURO I PODAJCIE LINK ZNAJOMYM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjq Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 00:11 www.faz.net/s/Rub9F27A221597D4C39A82856B0FE79F051/Tpl~Ecommon~Sressort.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjq <a href="http://www.faz.net/s/Rub9F27A221597D4C39A82856B0FE" targe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 00:12 www.faz.net/s/Rub9F27A221597D4C39A82856B0FE79F051/Tpl~Ecommon~Sressort.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonathan Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.chello.pl 19.05.08, 23:23 "Chcę grać tak, by kibice nie żałowali, że jestem Polakiem - mówił Roger Guerreiro po swoim pierwszym treningu" - sory ale Polakami mogą być dopiero jego dzieci jak się w Polsce urodzą!!! On sam z całym szacunkiem ale ma tylko polski paszport (i to w pos**ny sposób przyznany). żeby to jeszcze był człek związany z Polską jak Cantoro czy nawet choćby Oli to nie miałbym nic przeciwko, ba a nawet bym się cieszył... ale z Rogera?! przepraszam ale NIE! A DO TEGO są jeszcze osoby takie jak L. Obraniak, raz że są lepsi, dwa że mają związek z Polską, trzy robią to mimo że mogli grać w innej kadrze... a co więcej chłop gwiazdą w drużynie oraz jest w czołówce pomocników w lidze francuskiej... anie w orange ekstraklasie! (no niestety turbo tryb dla nie go się nie znalazł:( Obraniak z wolnego -> pl.youtube.com/watch?v=kwc3Xt9X2qg ps: niech mi nikt nie pisze, że jestem żałosny bo nie akceptuje jego osoby w kadrze, ale w mojej opinii pogra chłopak z orzełkiem, wypromuje się, a potem poza słowem "żurek" nie będzie nic więcej pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.08, 08:24 Olisadebe byl chyba przez taki sam okres w Polsce jak Roger. Zreszta wole Rogera jako Polaka niz taki zascianek ktory patrzy sie tylko na jego pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LI Re: kk, nigdy nie bedziesz mial mozgu IP: 85.127.97.* 19.05.08, 23:30 APEL! ALE SKAD WIEMY, ZE SZWABY NIE ZAINSTALUJA KAMER, UKRYTYCH MIKROFONOW W JADALNIACH, SALACH WYKLADOWYCH, WSZYSTKO PO TO ZEBY NAS ROZSZYFROWAC???ONI TAK NAPRAWDE BOJA SIE NAS BARDZIEJ NIZ CHORWACI!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabcio27 Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: 89.100.15.* 19.05.08, 23:31 Ja do chłopaka nic nie mam ,ale sprawa jest prosta.Nie grał w eliminacjach to nie powinien grac na mistrzostwach ,moze i jest najlepszym rozgrywającym jakiego teraz mozemy mieć,na mistrzostwa nie zasłużył.Myśle, a chce się mylić,że przechodząc z legii no następnego klubu chce mieć lepszą tygodniówką i tyle-przepraszam za mój pesymizm ,ale tak to widze pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sally_mary Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue 19.05.08, 23:43 o jezu, no moze chce miec lepsza tygodniowke, a moze nie. a moze pokochal zurek i w imie milosci do owego zurku bedzie teraz zap...lal w czerwcu po boisku przez (przynajmniej) okolo 180 minut, choc moglby byc na wakacjach i lezec tylkiem do gory. a moze jest kosmopolita, a moze kosmita i przez gre w reprezentacji chce sie wypromowac do dobrego klubu w lidze marsjanskiej. ludzie! przeciez nikt z nas nie siedzi w glowie rogera, wiec co daje takie psychologizowanie i dociekanie, co tez roger sobie mysli. ma polski paszport? ma. jest calkiem niezly? jest. chce grac w reprze? chce. wiec o co chodzi? tez nie podobal mi sie sposob przyznania mu obywatelstwa, ale to juz sie stalo, wiec przestanmy sie mazgaic nad tym faktem. niech chlopak gra i strzela bramki folksdojczom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Bez sensu IP: 87.111.45.* 20.05.08, 00:42 Na mistrzostwa nie jedzie sie za zaslugi, o czym przekonalo sie juz kilku niezlych polskich pilkarzy na ostatnich paru imprezach. Jesli Leo widzi sens powolania Rogera, to nie ma tu zadnego znaczenia fakt, ze nie gral w eliminacjach. Czy jesli Roger zapewni nam np. wygrana z Niemcami i awans z grupy (taka tylko ryzykowna hipoteza), to dalej bedziesz uwazal, ze nie zasluzyl, zeby grac w kadrze na EURO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik napastnicy IP: *.78-83.cust.bluewin.ch 19.05.08, 23:37 LEO, Polak w finskiej lidze strzelil 3 gole. Wez go na EURO! Odpowiedz Link Zgłoś
arturino Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. 19.05.08, 23:52 Dajmy mu szanse. www.hotelroyalpalace.eu Odpowiedz Link Zgłoś
dr.h.ouse jedna wypowiedz 19.05.08, 23:55 rogera pokazuje ze moze wniesc do kadry cos nowego nie opowiada ze ,,jest mocny" tylko walczy o miejsce w mocnej druzynie osobiscie wole rogera w kadrze niz zurawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klinsmann Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.acn.waw.pl 20.05.08, 00:03 Nie ufam temu ośrodkowi dlaczego wybrali niemcy mogli znalezc cos dobrego w holandii...zabrali swoich ochroniarzy he 3 rzesza podglada taktyke benhakera wszystko wyjdzie w praniu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Niemcy to cienkie bolki IP: *.z.pppool.de 20.05.08, 00:16 wszyscy o tym wiemy, no nie? Farciarze,co to w ostatnich minutach strzelaja bramki. Ich liga kiepska jest, gdyby nie tacy jak Trochowski,Podolski czy Klose to ogralaby ich pewno Malta. Na MS nie graja finezyjnego futbolu,powiedzialbym wrecz, ze kiepski, wiec te 3 tytuly MS ktore maja to pewno jakas lipa- sedziowie,ukladziki,itp. Na ME beda slabi,zobaczycie,jesli z nami wygraja to dlatego,ze gramy w Austrii, a Austryjacy to tacy troche, no - wiecie, tez Niemcy. Te zlote mysli zebralem podczas niedawnego pobytu w Polsce i rozmowach z prawdziwymi kibicami,znajacymi sie na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Doceniam poczucie humoru, mam nieco inny poglad... IP: 87.111.45.* 20.05.08, 00:48 Szanse mamy, jesli zremisujemy z Niemcami i pokonamy Austrie (ktora ograja wszyscy w grupie raczej), bedziemy miec mecz o wszystko z Chorwatami. Dalbym wiele, zeby do tego czasu Chorwacja miala 6 pkt i nie walczyla z nami o zycie. Optymistyczny scenariusz jest taki: Polska - Niemcy 0:0 Chorwacja - Austria 2:0 Polska - Austria 2:1 Chorwacja - Niemcy 3:2 Niemcy - Austria 3:0 Polska - Chorwacja 1:1 Wychodzimy na drugim za Chorwatami i jestem wniebowziety. Niestety boje sie, ze bedzie gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Niemcy to ... IP: *.VIC.netspace.net.au 20.05.08, 01:10 Emile - debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziri Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.st-and.ac.uk 20.05.08, 00:53 on nie jest żadnym Polakiem - on ma tylko polskie dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.jed Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue 20.05.08, 01:13 A w jakim języku ostrzegał Niemców? Polskim? Ciekawe jak będą grali przed meczem hymny dwóch reprezentacji to będzie wiedział który nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dick Head Hunter Re: Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donaue IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.05.08, 06:13 On reprezentuje Polske na boisku a ty przy zmywaku. To kto zasluguje na wiekszy szacunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu TOMASZ KLOS IP: *.91-80-70.mc.videotron.ca 20.05.08, 06:32 A Tomasz Klos na mistrzoswtwach swiata w 2006 gdzie bywal, Dudek z samym szacunkiem NIE GRAL, powtarzam Nie Gral , Klos i Frankowski to najwieksi nieobecni w polskiej kadrze w kwalifikacjach w 2006 !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Ja waw dam Polska Dream Team Kadre !!!!!!! IP: *.91-80-70.mc.videotron.ca 20.05.08, 07:09 Bramkarze: Artur Boruc ,Sebastian Nalepa, Wojciech Kowalewski, Arkadiusz Malarz, Marcin Dawid, Zbygniew Malkowski, Arkadiusz Onyszko ci wszyscy graja i wybrac z trzech z pieciu. Obroncy: Grzegorz Bronowicki, Pawel Golanski, Marcin Kowalczyk, Krzysztof Lagiewka, Adrian Mrowiec, Daniel Pyrka Pomocnicy:Ezebiusz Smolarek, Jacek Krzynowek, Andrzej Stretowicz, Grzegorz Krychowiak Napasnicy: Lukasz Sosin, Ireneusz Jelen, Pawel Brozek, Dawid Janczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adix Roger IP: *.retsat1.com.pl 20.05.08, 07:16 gdybym był na miejscu LEO wstawibym rogera za łobodzinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Roger, powiem ci jedno, graj dla Polski !!!!! IP: *.91-80-70.mc.videotron.ca 20.05.08, 07:22 Niech Zyje POlska !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Adrian i Krzychu !!!! IP: *.91-80-70.mc.videotron.ca 20.05.08, 07:38 Adrian I Krzychu zrobia prawdziwa rewolucje w Polskiej Pilce !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 RogerRoger powiedział, że w eliminacjach Chorwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 08:15 pobiła Anglię, a Polska Portugalię, więc niech Niemcy wstrzymają się trochę z przyznawaniem sobie zaocznie awansu do ćwierćfinału. I dobrze im powiedział. Trzymam kciuki za reprę. PS. Czuję, że Roger ustrzeli coś na ME. W pierwszym meczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Polacy po pierwszym treningu. Twierdza Donauesc.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.05.08, 08:20 Pierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś
ember11 Brawo Roger !!! 20.05.08, 08:52 Tak powinien odpowiadac i takie miec podejscie kazdy z naszych kadrowiczow. POWODZENIA ROGER !!! Odpowiedz Link Zgłoś