Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Opiekunowie prostaka

IP: *.vip-za.com 06.01.02, 16:13
    Chcialbym podziekowac Malysza opiekunom /Panu Bogu i Janowi drugiemu/, ze
    nie pozwolili temu prostakowi wygrac, nawet stanac na podium.Dzieki Ci Boze
    Obserwuj wątek
      • Gość: stępel Re: Opiekunowie prostaka IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 16:32
        Gość portalu: czarny napisał(a):

> Chcialbym podziekowac Malysza opiekunom /Panu Bogu i Janowi drugiemu/, ze
        > nie pozwolili temu prostakowi wygrac, nawet stanac na podium.Dzieki Ci Boze

skończ pierdolić znasz go że wiesz żą jest prostakiem?A wogóle z jakim bogiem
        wyjeżdżasz jest słaby to przegrywa.
      • Gość: Sham`69 Re: Opiekunowie prostaka IP: *.satkabel.com.pl 06.01.02, 17:19
        Gość portalu: czarny napisał(a):

> Chcialbym podziekowac Malysza opiekunom /Panu Bogu i Janowi drugiemu/, ze
        > nie pozwolili temu prostakowi wygrac, nawet stanac na podium.Dzieki Ci Boze
        Co za bydło gości na tych stronach !? "Czarny", debilu, jeśli miałeś
        na myśli papieża Jana Pawła II, to wiedz ,że Małysz jest ewangelikiem.
        • wichura Re: Opiekunowie prostaka 10.01.02, 11:27
          A ja myślałem, że jest skoczkiem. (No i blacharzem - dekarzem).
          • Gość: Dan Re: Opiekunowie prostaka IP: *.wise.edt.ericsson.se 10.01.02, 11:35
            Dlaczego na Forum wchodzi tylu debili!
            Jak sie komus nie podoba zachowanie Malysza, niech go nie oglada, a niech nie
            wyzywa go od PROSTAKOW!
            Znasz Ty go osobiscie, ze tak pieprzysz glupoty, jeden z drugim?
            Przez sam fakt, ze ktos jest z zawodu dekarzem, nie oznacza, ze jest prostakiem!
            Nasz obecny premier tez nie ma zadnego wyksztalcenia, a nikt go nie wyzywa.
            Ja tez nie, chociaz nie jestem po lewej stronie sali.
            Wiec jak jestes taki madry i chcesz powyzywac Malysza, to przyjedz do
            Zakopanego i napisz to na transparencie. BADZ ODWAZNY BLAZNIE
            Gwarantuje Ci, ze nawet jak Malysz zajmie 50 miejsce to dostaniesz taki
            wpierd..., ze juz nigdy nie wejdziesz na FORUM!
            • Gość: Gucwa Re: Opiekunowie prostaka IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 10.01.02, 12:02
              co się ciskasz dan????? prawicowcu zafajdany.... czarny ma rację, widocznie
              miał "przyjemność" zetknąć sie z "bohaterem" naszej trzeciej RP. I każdy może
              sie wypowiedź na tym polega forum.....
              • Gość: Dan Re: Opiekunowie prostaka IP: *.wise.edt.ericsson.se 10.01.02, 12:13
                Czy Ty wszystko widzisz jako czarne lub biale?
                To, ze nie jestem za lewica, nie znaczy, ze jestem za prawica!!!!

Fakt, kazdy sie moze wypowiedziec na forum. Ale nie musi obrazac nikogo!
            • wichura Re: Opiekunowie prostaka 10.01.02, 12:11
              Chyba nie bardzo łapiesz, jak umieszczać posty na forum... A może rzeczywiście
              do mnie walisz???
              • Gość: Dan Re: Opiekunowie prostaka IP: *.wise.edt.ericsson.se 10.01.02, 12:14
                Sorki wichura?
                Czy to pytanie bylo do mnie czy do kogo?
                • wichura Re: Opiekunowie prostaka 10.01.02, 12:20
                  Tak, do Ciebie. Nie użyłem w swojej wypowiedzi ani jednego obraźliwego słowa,
                  więc zdiwiła mnie ta reakcja.
                  • Gość: Dan Re: Opiekunowie prostaka IP: *.wise.edt.ericsson.se 10.01.02, 12:23
                    Ale ja nie do Ciebie pisalem "walilem" tylko do czarnego!
                    On zaczal ten temat i zatytulowal go: "OPIEKUNOWIE PROSTAKA"
                    Do Ciebie nic nie mam!!!!
                    • wichura Re: Opiekunowie prostaka 10.01.02, 12:28
                      OK, sorrki za zamieszanie. Pozdrawiam
      • Gość: Bella Re: Opiekunowie prostaka IP: *.opole.uw.gov.pl 10.01.02, 12:25
        Ty nawet nie jesteś prostakiem tylko mniej niż zero.
        Adam Małysz to wielki człowiek. Daj nam Boże więcej takich "prostaków".
        • Gość: Dan Re: Opiekunowie prostaka IP: *.wise.edt.ericsson.se 10.01.02, 12:28
          Moze nie wielki czlowiek ::))::)), ale wielki sportowiec!
          Sam trenuje 4 razy w tygodniu po 2 godziny i wiem ile to wymaga pracy!
          • Gość: Gucwa Re: Opiekunowie prostaka IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 10.01.02, 13:37
            Wielki to np. jest Korzeniowski!!! To jest gość, nie pieprzy, nie gada głupot o
            cienkich kombinezonach i wietrze w plecy.... tylko robi swoje i zdobywa
            Mistrzostwa Świat i Olimpijskie, a gdzie jest Małysz????? no gdzie????
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka