Gość: Wrocek Agata Mróz nie żyje IP: *.chello.pl 04.06.08, 13:00 Przeżyłem szok ,to jest niesprawiedliwe.Moje wyrazy współczucia dla najbliższej rodziny.Agato jesteś po tej lepszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Agata Mróz nie żyje IP: 213.199.219.* 04.06.08, 13:01 Kiedy potworny cios, grom z nieba jak ten... dziś... spada na bliskich i tych dalszych, którzy w każdej sekundzie wierzyli i nadal wierzą, cho siły już brak... Ogromny żal pozostaje. Dziekuje tak samo jak inni za to co nam zostawiłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scarlett.o-hara [*] IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.08, 13:02 Poświęciła swoje życie dla dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaverick Agata Mróz nie żyje IP: *.chello.pl 04.06.08, 13:03 Czemu tak się stało? Przecież ona walczyła, nie poddała się ani na chwilę! Byliśmy z nią, ona była z nami...Dała nam tyle radości, teraz nasza kolej - oddajmy jej wielką cześć. Kibice z całej Polski, teraz wasza kolej!!! Teraz wy zagrywacie! Odpowiedz Link Zgłoś
micsyd Agata Mróz nie żyje 04.06.08, 13:07 Wstrząśnięty jestem... brak słów... spoczywaj w pokoju, Agato. Będziesz zawsze w mojej pamięci [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Agata Mróz nie żyje IP: *.unregistered.net.exatel.pl 04.06.08, 13:09 , (۵) |˘| | | | | --- Odpowiedz Link Zgłoś
ala4910 Agata Mróz nie żyje 04.06.08, 13:10 {i} {i} {i} Niech odpoczywa w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS [*] [*] Agata Mróz nie żyje IP: 195.117.116.* 04.06.08, 13:14 To ode mnie i od mojej żony Agatko [*] Dziękujemy Ci za wspaniałe chwile... Nigdy nie zapomnimy... Odpowiedz Link Zgłoś
umbi27 Agata Mróz nie żyje 04.06.08, 13:15 serce mi się kraje;( bardzo współczuję mężowi p. Agaty i maleńkiej Lilce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Agata Mróz nie żyje IP: *.as.kn.pl 04.06.08, 13:15 Córeczka Lilka będzie dumna, że miała taką dzielną Mamę... Niech się zdrowo chowa pod Jej opieką z nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viv Agata Mróz nie żyje IP: *.centertel.pl 04.06.08, 13:15 [*] Bóg, który zabiera 26- letnią kobietę nie pozwalając jej nawet na przytulenie córki... Bóg, który tej córce nie pozwala poznać matki... Na takiego Boga ja jestem [na szczęście...] za głupia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin A podły prezes PZPS (nazwiska nie chcę pamiętać) IP: *.zetosa.com.pl 04.06.08, 13:16 który kilka miesięcy temu rzekł, że choroba Agaty to nie sprawa PZPS i związek nie będzie się tym zajmował ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Agata Mróz nie żyje IP: 193.59.89.* 04.06.08, 13:16 MOŻE BY TAK USZANOWAĆ CZŁOWIEKA I WZIĄĆ tĄ WKURZAJĄCĄ EKLAMĘ NIKONA ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Agata Mróz nie żyje IP: *.aster.pl 04.06.08, 13:16 .....nic nie mozna napisać , gardło ściśniete i łzy w oczach.... Odpowiedz Link Zgłoś
mssbydzia Agata Mróz nie żyje 04.06.08, 13:18 [i] Niestety przeszczep szpiku (dokładniej jego akceptacja przez organizm biorcy) jest nadal najbardziej niepewną częścią tego leczenia :( Ja miałem szczęście, Pani Agata niestety nie. Pozstało nam pamiętać o niej. Wyrazy współczucia dla rodziny, szczególnie dla córeczki która nie pozna matki. "Kochajmy ludzi bo tak szybko odchodzą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_28 Agata Mróz nie żyje IP: *.globalconnect.pl 04.06.08, 13:18 Szczere kondolencje dla całej Rodziny Agaty. To smutne, że nie dane Jej było nacieszyć się macierzyństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robaszek38 Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:18 Straszna tragedia ;-(wyrazy wielkiego współczucia dla rodziny;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Agata Mróz nie żyje IP: *.smgr.pl 04.06.08, 13:19 cholerna niesprawiedliwosc, tak zaciekle walczyla. co jest z tym bogiem, ze dopuszcza do takich tragedii ? KU.. MAć Odpowiedz Link Zgłoś
green-1 Straszny smutek... 04.06.08, 13:20 Agata Mróz to utalentowana siatkarka, pogodny i dobry człowiek. Nie potrafię pisać o niej pisać w czasie przeszłym, bo nie mogę uwierzyć, że jej już wśród nas nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikkah Agata Mróz nie żyje IP: 195.117.244.* 04.06.08, 13:20 Agatko, trzymałam za Ciebie kciuki, tak bardzo życzyłam Ci żeby Ci się udało. Tak jak każdemu człowiekowi, który zmaga się z poważną chorobą. Przykro mi, że się nie udało. (`) Mała Liliana kiedyś będzie z Ciebie dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Agata Mróz nie żyje IP: *.range86-140.btcentralplus.com 04.06.08, 13:21 sama mam 2-miesięczną córeczkę. nie wyobrazam sobie, ze mogłabym nie być kiedy dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIbic Agata Mróz nie żyje IP: *.ipaper.com 04.06.08, 13:21 Nie ma sprawiedliwości na tym świecie [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alishia Agata Mróz nie żyje IP: *.wsb-nlu.edu.pl 04.06.08, 13:23 Agato, sama 5 lat temu przeszlam te procedure w Krakowie! Tak mi smutno ,że tobie sie nie udało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Smierc tak punktualna,ze zawsze nie w porę... IP: *.lodz.mm.pl 04.06.08, 13:28 Smierć tak punktualna,ze zawsze nie w porę...Wyrazy wspólczucia dla najblizszych Agaty:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherek Agata Mróz nie żyje IP: *.pepperl-fuchs.com 04.06.08, 13:28 Dlaczego tacy ludzie odchodzą tak wcześnie. Najpierw Arek teraz Agata. Dziękuję za te chwile, kiedy można było dzięki Tobie poczuć się wielkim. :( Odpowiedz Link Zgłoś