Gość: kibic-1 Agata Mróz nie żyje IP: *.grupalotos.pl 04.06.08, 13:31 Brak slów. Odpowiedz Link Zgłoś
rafaltransport Agata Mróz nie żyje 04.06.08, 13:33 .....po prostu na usta cisnie sie jedno pytanie ...dlaczego???? gdzie jest ta boska sprawiedliwosc ???? zegnaj agatko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMR Agata Mróz nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:35 ['][']['] Only the good die young :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Agata Mróz nie żyje IP: 80.51.148.* 04.06.08, 13:36 Usłyszałam tą wiadomość w radiu rozpłakałam się !!!! Dlaczego los jest taki nie sprawiedliwy dobrzy ludzie odchodzą a żli pozostają .Kondolencje dl męża córki i rodziny .Duża strata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihol Agata Mróz nie żyje IP: 83.238.100.* 04.06.08, 13:36 Bardzo mi smutno....współczuję Mężowi, córeczce i całej Rodzinie zarówno tej bliskiej jak i siatkarskiej. Szkoda, że nie udało Jej się, mimo że wydawało się, że wszystko bardzo dobrze idzie. Napewno Bóg miał wobec Niej inne plany... Odpowiedz Link Zgłoś
blekitna_laguna [*][*][*] 04.06.08, 13:38 Bardzo mi przykro, ciężko powstrzymać łzy... Żegnaj Agatko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:40 od dawna żadna wiadomość mną nie poruszyła. Jedyne co potrafię sklecić to... Malutka - trzymaj się, miałaś niezwykłą mamę! Odpowiedz Link Zgłoś
zagadeknaukowy Operacja sie udala tylko pacjent zmarl 04.06.08, 13:42 ktos wie dlaczego? Moze ten szpik z NIemiec wyladowal w czyjejs lodowce a Agata dostala 'przez pomylke' inny? Prokuratura powinna sprawdzic. Poprawcie 'Transpantacje' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [*][*][*] Re: Agata Mróz - i ten Wrocław IP: *.centertel.pl 04.06.08, 13:46 nie podano w którym szppitalu, Może w tym co mój ojciec? Wyrazy współczucia dla bliskich "debil 13" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Agata Mróz nie żyje IP: *.centertel.pl 04.06.08, 13:47 Spoczywaj w Pokoju jesteś byłaś i będziesz dla nas Wielka... Dałaś nam nadzieje,że ze śmiertelna choroba można normalne żyć!!! Spij Spokojnie(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
msokolowski02 Agata Mróz nie żyje 04.06.08, 13:48 To wielka strata dla Nas WSZYSTKICH... Żal, że TACY ludzie odchodzą od Nas tak wcześnie. Na Olimpiadzie Nasz Zespół będzie miał jeszcze Ciebie... w drużynie. Bardzo mi smutno, że ODESZŁAŚ :( Szczere wyrazy współczucia dla rodziny, dziewcząt z Zespołu... Wierny Kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Agata Mróz nie żyje IP: *.osdbas.external.hp.com 04.06.08, 13:49 Dziękujemy Ci Agatko za wszystko co zrobiłaś dla polskiej siatkówki. , niech Bog ma w swojej opiece Twoją rodzinę...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Agata Mróz nie żyje IP: *.mmpnet215.tnp.pl 04.06.08, 13:49 bardzo żal Agaty,zawsze w naszych sercach będziesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Agata Mróz nie żyje IP: 158.75.197.* 04.06.08, 13:49 A życie toczy się dalej. Wyrazy współczucia dla Rodziny Pani Agaty. [`][`][`] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:53 człowiek żyje tak długo, jak długo trwa pamięć on nim [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forza Wygrajcie dla Agaty Olmpiade !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 13:53 Agatko dziekuje za wszystkie emocje, wrazenia jakie dostarczałaś fanom siatkowki przez te lata. Dziewczyny wygrajcie dla niej Olimpiade !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Czy mozecie zdjac z tej strony IP: *.range86-145.btcentralplus.com 04.06.08, 13:54 te pierdo......ne reklamy! Nawet tutaj musicie te siano kosic! Bo co! Bo wiele osob tu zajzy? Redakcjo Gazety, nie badz SWINIA! Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Agata Mróz nie żyje 04.06.08, 13:54 Przykre że odchodza tacy wartosciowi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga700 Agata Mróz nie żyje IP: 92.2.170.* 04.06.08, 13:55 ''Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu.'' Ernest Hemingway ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margotka gerson IP: *.chello.pl 04.06.08, 13:57 potrzebna Terapia GERSONA znalazlam pobiezne informacje w necie odnosnie tej terapii jest to prawdopodobnie najskuteczniejsza metoda walki z RAKIEM prosze jezeli masz jakies info, adres strony lub kontakt do lekarzy lub kliniki, ktore lecza ta metoda - wrzuc info ponizej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tupamaros Re: Agata Mróz nie żyje IP: *.rtk.net.pl 04.06.08, 13:58 Nauki Jana Pawła II nie poszły na marne ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Agata Mróz nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 14:01 [*] wielki szacunek dla Agaty za walkę i wyrazy współczucia dla rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferria Agata Mróz nie żyje IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 04.06.08, 14:02 miałam nadzieję, że się jej uda wygrać, tak jak kolejne siatkarskie starcie z przeciwnikiem. bardzo współczuję całej rodzinie i przyjaciołom Agaty, bo bardzo ciężko, gdy odchodzi poprostu dobry człowiek. Niech spoczywa w pokoju [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [*][*][*] Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 14:02 Dowiedziałam się kilka chwil temu... To wielka tragedia! Zgadzam się Ten najważniejszy mecz przegrała, ale dała życie córeczce! Zawsze będę cię pamiętała jako Wielką Siatkarkę, ale na zawsze będziesz moim wzorem do naśladowania. Odeszła Wielka Siatkarka, niezwykle młoda, dobra osoba. Prosze państwa to BOHATERKA. Tak to jest odwaga i bohaterstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivi Agata Mróz nie żyje IP: *.torun.mm.pl 04.06.08, 14:02 Mam białaczkę i tę samą grupę krwi... Ona odeszła, ja jestem w grze ale na jak długo??? Jakaś część nadziei z Nią odeszła. Ból i żal! Takich jak ja walczących w cieniu, ciszy jest dużo... Odpowiedz Link Zgłoś