Gość: Guga IP: *.dialup.telenergo.pl 22.09.03, 18:34 KS KARMAZYN WARSZAWA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Re: Kto ma strzelać bramki Węgrom? IP: *.inet.fi 22.09.03, 18:40 Dawac Zurawia z Saganem. Strzela cos na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Kto ma strzelać bramki Węgrom? IP: *.lot.pl 23.09.03, 08:41 janosik z jego flintą ! a tak na powaznie to będzie remis i koniec balu panno lalu.przestańmy się oszukiwać: reprezentacja i polskie kluby to dno do kwadratu! nie ma sie czym lub kim podniecać! artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kto ma strzelać bramki Węgrom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 12:50 Jestem za!!! Sagan z Żurawiem. I niech Janas da sobie spokój z Wichniarkiem, bo ten człowiek jest słaby jak zupa więzienna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Sergio Batata. IP: *.NYCMNY83.covad.net 22.09.03, 18:48 Tylko ze on potrzebuje obywatelstwa polskiego na ktore wlasnie czeka. Pozdrowienia dla kiboli Pogoni Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukeLasko Re: Kto ma strzelać bramki Węgrom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 19:55 Kryszał. On jest na luzie w kazym meczu, tylko wywiady go peszą... Ale sobie poradzi. Do tego Żuraw, bedzie ściagal obrońców do boku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frutak Re: Kto ma strzelać bramki Węgrom? IP: *.uz.zgora.pl 22.09.03, 19:58 Jesli jestes fanem pilki noznej, managerow pilkarskich czy po prostu lubisz dobre gry internetowe - zapraszamy do hattricka!! www.hattrick.org - przed wejsciem pozegnaj sie z rodzina:-) od dzisiaj - calosc po polsku!! Porady, pytania - www.htforum.prv.pl oraz www.htskrotownik.republika.pl pozdrawiam i zycze milej zabawy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Moze Mieciel IP: *.acn.waw.pl 22.09.03, 21:08 Kto wie, czy zamiast 50 raz dawac szanse Wichniarkowi moze dac ja Miecielowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukka czy da się... IP: *.chello.pl 22.09.03, 21:43 ...w dwa tygodnie załatwić Jopowi węgierski paszport? jak trafił do polskiej kadry, to może i madziarzy by go wystawili i o gole nie będzie trudno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzydlowy Bledne informacje IP: 167.26.28.* 22.09.03, 22:15 Pan Wolowski napisal na poczatku swojego artykulu: - Polska zagra w barażach, jeśli 11 października pokona Węgry, a pewni pierwszego miejsca w grupie Szwedzi nie przegrają z Łotwą. Wierzyc sie nie chce, ze takie informacje publikuje "Gazeta". Zeby awansowac do gry w barazach, Polska musi wygrac z Wegrami, a Szwecja musi pokonac Lotwe. Jezeli Szwedzi, jak pisze pan Wolowski, nie przegraja z Lotwa, czyli na przyklad zremisuja, Lotwa a nie Polska zagra w barazach. Czyz nie prawda panie Darku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Bzdura IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 22:28 Napisaliście wierutną bzdurę.Piszecie, jeśli Polska wygra z Węgrami, a Szwecja nie przegra z Łotwą, to awansujemy do baraży. Z tego wynika, że jeśli Łotwa zremisuje, to my awansujemy.Proszę zobaczyć tabelę, my mamy 10 pkt., Łotwa 13, więc przy takiej opcji Łotwa będzie miała 1 pkt. więcej.Pozdrawiam redakcję.Wszystkim zdarzają się błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Bzdura IP: *.2plk.w / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 22:40 Każdemu zdażają się błędy, ale portal sportowy Gazety bije chyba wszystkie rekordy. Praktycznie każdy artykuł, każdy felieton, każda relacja sportowa jest opatrzona merytorycznymi błędami. PS: Myślę. iz było to zwykłe przejęzyczenie a nie błąd logiczny Pana Redaktora Pola z Wyborczej, w trakcie komentowania meczu Arsenal - Inter w lidze Mistrzów w ubiegłym tygodniu. Otóż Pan redaktor powiedział, iz Arsenal to barzdo dobra drużyna, ale nie z takim charakterem jak M.U. który potrafi przegrywać trzy do zera, by w końcu wygrać pięć do dwóch. I jeszce na koniec dodał, iż takie sytuacje sie zdarzały. Pozdrawiam więc Redaktora Pola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek4 Re: Bzdura IP: *.biaman.pl 22.09.03, 22:59 jesli tak bywa, to MU jest rzeczywiscia niezwyklą drużyną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Kto ma strzelać bramki Węgrom? IP: 80.51.113.* 23.09.03, 00:12 CO???"Polska zagra w barażach, jeśli 11 października pokona Węgry, a pewni pierwszego miejsca w grupie Szwedzi nie przegrają z Łotwą."Szwedzi musza wygrac bo jak Łotwa zdobedzie 1pkt to bedzie miala ich 14...ktos tu liczyc nie umie:P panie Darku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel a moze ... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.09.03, 03:25 a czemu nie zagramy 4-3-3??? Żurawski + Saganowski i Rasiak w ataku ... nie mamy nic do stracenia. Jak zaatakowac to juz do konca. Wichniarek + Kryszałowicz na zmiane. Remis nas nie ratuje i wyglada na to ze tak sie zakonczy. Mamy dobra obrone a wiec pokambinowac w ataku ... zamiast 2 w ataku ... jednego wiecej. Warte ryzyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Kto ma strzelać bramki Węgrom? IP: *.itl.waw.pl 23.09.03, 09:06 Szanowny Panie redaktorze! Coś kiepsko się Pan orientuje w sprawie sytuacji Polski w grupie eliminacyjnej. Szwecja musi wygrać, a nie "nie przegrać" z Łotwą. Pozdrowienia dla wszystkich zorientowanych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx TO MOZE JA TROCHE POSTRZELAM? IP: mieszko.pl.u* 23.09.03, 09:29 Jak nie ma chetnych, to ja moge Wegrom postrzelac. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbkAK Re: TO MOZE JA TROCHE POSTRZELAM? IP: 62.148.84.* 23.09.03, 10:20 Co mi tam, ja mogę sobie postrzelać... do Węgrów Kałasznikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ a moze Bugaj z Pogoni? IP: 217.97.130.* 23.09.03, 09:45 Nawala bramy aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raul Re: Kto ma strzelać bramki Węgrom? IP: *.dmpbk.com.pl 23.09.03, 10:34 Ja bym na miejscu Janasa kupił bilet lotniczy do Szwecji i namawiałbym Sypniewskiego. Jak się chłopak nie spisze no to co? I tak nie mamy lepszych zawodników. Problem tylko w tym, że Sypniewski podobno nie chce grać, no ale jakby Janas się postarał, to kto wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reporter Re: Kto ma strzelać bramki Węgrom? IP: *.telia.com 23.09.03, 13:59 Zgadzam sie z Toba, ale z Sypkiem nie taka prosta sprawa. Nie sadze ze panowie sie dogadaja. Poza tym Sypek jest obecnie chory. Nie gral w ostatnich dwoch meczach ligowych. Podobno ma wirus Epsteina-Barr (mononukleoza zakazna) co wylacza co z gry przez najblizsze trzy tygodnie. Ale mam nadzieje, ze na eliminacje do MS 2006 znajdzie sie trener/selekcjoner, ktory bedzie umial rozmawiac z Sypkiem i bedzie go umial wkomponowac w polska druzyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arapacho Żurawski się odblokuje .... wspomnicie moje słowa:) IP: *.ramtel.com.pl / 172.23.0.* 23.09.03, 10:54 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Żurawski się odblokuje .... wspomnicie moje s IP: *.telia.com 23.09.03, 14:01 Na pewno sie kiedys odblokuje. Jak bedziemy grac z Cyprem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan piszecie bzdury! IP: 217.23.250.* 23.09.03, 11:53 Piszecie, że: "Polska zagra w barażach, jeśli 11 października pokona Węgry, a pewni pierwszego miejsca w grupie Szwedzi nie przegrają z Łotwą". Tymczasem z tabeli naszej grupy jednoznacznie wynika, że w przypadku wygranej Polaków w Budapeszcie (co graniczyło by zapewne z cudem) Łotyszom do awansu do baraży wystarczy remis ze Szwedami. O awansie możemy więc zapomnieć, bo Szwedzi nie mają żadnej motywacji a przed Łotyszami otwiera się niepowtarzalna szansa. Nie mówiąc już o kwestiach pozasportowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skox Re: Kto ma strzelać bramki Węgrom? IP: *.crowley.pl 23.09.03, 13:47 precz z tymi szmaciarzami! doarmenii! niech tam grają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOTOR RKS JAN TOMASZEWSKI W DUECIE Z MICHAŁEM LISTKIEWICZEM IP: *.wbp.lublin.pl 23.09.03, 14:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zizu 35 Re: Kto ma strzelać bramki Węgrom? IP: *.pozn.gazeta.pl 23.09.03, 16:03 Obok KS Karmazyna polecamy KS ODLEW POZNAŃ!! PS Poznań pozdrawia Karmazyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof jak to kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 16:44 Jak to kto? Jeżeli w środę w Berlinie spółce Rasiak- Niedzielan (dlaczego jest w odstawce?)uda się ze dwa razy wyleczyć ze złudzeń Gabora Kiraly'ego to trener Janas ma problem z głowy. Dobra, dobra... wiem, że brzmi to zupełnie fantastycznie ale pomarzyć chyba można? Odpowiedz Link Zgłoś