Gość: [R] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 20:26 krawaciarze znow w akcji!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piciu Re: Czesław Michniewicz nie może być dalej trener IP: *.tarnowo.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 20:29 Moja opinia jest jasna Je**ć PZPN Je**ć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic martwy przepis IP: *.siec.pl 23.09.03, 23:07 Przepis PZPNu jest martwy. Przecież oficjalnie w protokole może widnieć nazwisko człowieka posiadającego uprawnienia (tak jak wspomniany w artykule Ryszard Łukasik) a faktyczne decyzje należeć będą i tak do Michniewicza, który na ławce rezerwowych znajdować się może oficjalnie jako np.asystent. Podobnie przepis o zakazie pracy w dwóch klubach w czasie jednego sezonu ominęła Szczakowianka (tfu) Jaworzno zatrudniając Albina Mikulskiego jako trenera koordynatora. Tak więc PZPN może utrudniać pracę poznańskiemu szkoleniowcowi, ale jej na pewno nie przekreśli. A Smuda też jakoś drużyny pierwszoligowe prowadził mimo, iż nawet matury nie posiada (inna sprawa, że nawet Pala lepiej od niego mówił po polsku). Inny przykład z łodzi- Tomsz Łapiński nie miał większych problemów z uzyskaniem pozwolenia na prowadzenie pierwszoligowego widzewa (choć ostatecznie do tego nie doszło), ale wiadomo, za widzewiakami lobbuje Leszek (tfu) Miller. Jak widać nie wszyscy są równi wobec durnych przepisów PZPN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablos Re: Czesław Michniewicz nie może być dalej trener IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 02:34 Paranoja z tymi klasami trenerskimi... PZPN chyba chce na tym jakas kase zarobic... bo dlaczego czlowiek znikad ni emoze prowadzic druzyny III,II a nawet I ligowej. Jak tak popatrzec na tych naszych trenerow to wiekszosc jest nic nie warta i nie wiem po co ich zatrudniaja kluby. Chyba tylko po to ze inni licencji nie maja... ehh porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUM DOBRZE BY BYŁO SPRAWDZIĆ.... IP: 195.205.16.* 24.09.03, 06:28 CO POTRAFI TRENER .... BEZ LICENCJI ALE MOŻE ZDOLNY.... BO CCO POTRAFIĄZ LICENCJAMI WIDAĆ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Grzecho Apostel wyp..... IP: w3cache:* / 10.0.2.* 24.09.03, 08:14 Apostel, ty leśny dziadku wyp... z polskiej piłki bo ją grzebierz własnym nieudacznictwem Odpowiedz Link Zgłoś
jacniew Re: Apostel wyp..... 24.09.03, 08:49 Więcej szacunku dla ortografii Panie mgr I więcej lecytyny! Przypomnij sobie jak Kolejorz grał z Apostelem. Odpowiedz Link Zgłoś
jacniew Re: Czesław Michniewicz nie może być dalej trener 24.09.03, 08:50 Kolejny dowód amatorszczyzny Zarządu w wyborze trenerów... To może teraz ja będę trenerem? Gorzej niż Pinter czy Pala to i tak nie wypadnę. A w CM4 to mam takie osiągnięcia że ww panom oczy by zbielały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Czesław Michniewicz nie może być dalej trener IP: *.man.poznan.pl 24.09.03, 09:28 wreszcie jakis glos rozsadku dlacego wszyscy traktuja to jako spisek? po prostu zarzad nie doczytal tego co powinien znac na pamiec przepisy sa, jakie sa, ale obowiazuja wszystkich - inna oczywiscie sprawa jest to jak sa egzekwowane wiec chyba akurat w tej sprawie nalezaloby oczekiwac wyjasnien od zarzadu lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Dura lex sed lex IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 12:38 co niestety znaczy "Twarde prawo ale prawo". Trzeba się do tego dostosować i przestrzegać a nie dziamgać po fakcie. Długie płaszcze znowu dały ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLIMPIA ELBLAG HOOLIGANS! Re: Czesław Michniewicz nie może być dalej trener IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 24.09.03, 15:55 CHUJ CI NA IMIE MICHNIEWICZ CHUJA CI NA IMIE!!!!!!!! OLIMPIA ELBLAG HOOLIGANS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Trener Re: Czesław Michniewicz nie może być dalej trener IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.09.03, 19:40 To jakiś absurd! Jestem trenerem pływania klasy II z 5letnim stażem. Na swoim koncie mam ponad 30 medali Mistrzostw Polski w różnych kategoriach wiekowych oraz reprezentantów w Kadrze Narodowej. Przez wiele lat pracy wychowałem zawodników, którzy staowali z powodzeniem na Mistrzostwach Europy juniorów. W tym roku złożyłem wszystkie potrzebne dokumenty na kurs trenera klasy I w mojej dyscyplinie sportu. Oprócz wykazu dokumentów w postaci: ukończenia pełnych studiów AWF oraz dyplomu trenera kl. II. Musiałem dołączyć wykaz moich sukcesów potwierdzonych przez Okręgowy Związek Pływacki, Polski Związek Pływacki oraz opinie z OZP, że na taki kurs wogóle się nadaję. W przypadku wszystkich dyscyplin takie dokumenty są niezbędne!!!. Nie wiem jakimi sukcesami może poszczycić się trener Cz. Michniewicz ?, ale jedno wiem, że papiery z trenowania III ligowego zespołu na pewno nie wystarczą. Takie są niestety wymogi. I trzeba ich przestrzegać. Potem okazuje się, że druzynę w ekstraklasie prowadzą ludzie bez uprawnień czy bez studiów wyższych. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szakal Re: Czesław Michniewicz nie może być dalej trener IP: 2.4.STABLE* / *.echostar.pl 25.09.03, 07:57 Michniewicz trenerem Majrzchak raperem Lipczyński ogierem Sołtys gangsterem Apostel cerberem Listkiewicz penerem Każdy robi to co lubi. aha .....Zarząd zerem Odpowiedz Link Zgłoś