Gość: 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 11:36 Kupicza uważaj bo sze żabijesz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekameka co z tym LiD-em? i co uszkodził Kubica? 18.07.08, 11:55 podobno Kubic coś uszkodził ... bo coś tam zrobił LiD. w radiu mówili : "Kubica uszkodził .... bo LiD" ale co uszkodził i dlaczego maczał w tym palce LiD, nie dowiemy się prędko. Odpowiedz Link Zgłoś
tkamins Re: co z tym LiD-em? i co uszkodził Kubica? 18.07.08, 12:21 Może próg był uszkodzony i dlatego źle z niego wyszedł. Ale nic to, Robert, pamiętaj, masz tylko "oddać" jeden dobry skok i będzie medal. Poza tym czy tylko ja mam wrażenie, że Robertowi ostatnio brakuje błysku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: co z tym LiD-em? i co uszkodził Kubica? IP: *.uk.marsh.com 18.07.08, 12:33 >Poza tym czy tylko >ja mam wrażenie, że Robertowi ostatnio brakuje błysku? No zaciął się trochę ostatnio, ale może na olimpiadzie się odblokuje... bardzo bym chciał żeby wreszcie zdobył upragnione złoto - należy mu się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf zy zy zy IP: *.range86-142.btcentralplus.com 18.07.08, 14:44 bo LID uderzył w opony, czyli chyba miller rozpoczął indoktrynację kubka na nowego członka jako przyszłego europosła, ale zbyt stęzona dawka dzieł Lenina uszkodziła mu opony mózgowe tak to rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Kubica poza torem - uderza w bandę IP: *.ghnet.pl 18.07.08, 11:38 niech se chłopak powylatuje...komu to przeszkadza?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghfg Re: Kubica poza torem - uderza w bandę IP: *.range86-142.btcentralplus.com 18.07.08, 14:30 zauwazam ostatnio jakies rozprezenie w jego głowie, ale to normalka u kazdego sportowca, troche jest sfrustrowany przez ostatnie zdazenia mam nadzieje za e=sie szybko ustabilizuje jakims dobrym wynikiem w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
tkamins Kubica poza torem - uderza w bandę 18.07.08, 11:39 Ojej, a miało być podium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Kubica poza torem - uderza w bandę IP: *.171.102.190.crowley.pl 18.07.08, 11:39 Podium? Na treningu? Bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: Kubica poza torem - uderza w bandę IP: *.uk.marsh.com 18.07.08, 11:45 Nic to, może następnym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Podium za trening nie ma IP: 204.153.88.* 18.07.08, 14:44 To nie swiadczy jeszcze ze go nie bedzie. Wyscig jest dopiero w niedziele ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 Wydaje mi się, że strzeliła któraś z opon IP: *.forweb.pl 18.07.08, 11:46 Tak przynajmniej wyglądało to w TV - jechał prosto i nagle tył wyprzedził przód... Moim zdaniem opona albo plama oleju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Kubica poza torem - uderza w bandę IP: 193.120.72.* 18.07.08, 11:50 lepiej na treningu niz na wyscigu. robercik! dajesz rade! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Wpusc chama z Polski do biura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 12:48 a wypije atrament ,daj cepowi z podkrakowskiej wiochy cudo naszego, niemieckiego przemyslu automobilowego w jego brudne od gnoju lapska ,to bedzie go uzywal jak snpowiazalki. Kubica , rece precz od naszego , niemieckiego BMW .Kubica raus , przesiadka do waszej, polskiej mysli technicznej typu Syrenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vautrin Re: Wpusc chama z Polski do biura IP: 62.225.52.* 18.07.08, 12:51 ladnie to napisales. Masz racje, facet nie dorosl do F1. Za cieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: Wpusc chama z Polski do biura IP: *.uk.marsh.com 18.07.08, 12:57 Rzeczywiście, jak sie nad tym głębiej zastanowić, to gość ma rację. A tak na marginesie, to dobrze, że jest takie miejsce jak to forum, gdzie można na spokojnie i w miarę obiektywnie wymienić opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vautrin Re: Wpusc chama z Polski do biura IP: *.e-wro.net.pl 18.07.08, 13:38 a ty jesteś taki głupi,czy jeszcze głupszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfg Re: Wpusc chama z Polski do biura IP: *.range86-142.btcentralplus.com 18.07.08, 14:32 a ty co masz rozdwojenie jaźni ze sam siebie zjebujeszf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaus Re: Wpusc chama z Polski do biura IP: *.xdsl.centertel.pl 18.07.08, 13:35 Popieram takie wypowiedzi. W ogóle podoba mi się to, że z naszymi sąsiadami, Niemcami, możemy kulturalnie i elegancko wymieniać się myślami, opiniami. Przecież każdy ma prawo do własnego zdania, a jeśli w dodatku przedstawia je w taki miły dla oka i ucha sposób, jak jochan to robi, to tylko mogę przyklasnąć. W końcu Niemcy to taki kulturalny naród, wiele możemy się od nich nauczyć my Polacy (szczególnie na polu kulturalnego zabierania głosu). I szkoda tylko, że my Polacy jesteśmy w większości chamami (jak np. ten wspomniany z podkrakowskiej wiochy, czego niejednokrotnie dał przykład) i nie umiemy w cywilizowany sposób wypowiadać się. Pozdrawiam serdecznie i proszę o więcej takich kulturalnych i rzeczowych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vautrin Kubica poza torem - uderza w bandę IP: 62.225.52.* 18.07.08, 12:49 upssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mavro Przeciez wlasnie po to jest ten trening... IP: *.aster.pl 18.07.08, 12:55 Piatkowy trening jest wlasnie po to, aby zawodnicy dobrze poznali tor, przetestowali maksymalne predkosci na poszczegolnych zakretach. Teraz Robert wie, ze jak sie wchodzi w ten zakret 285, to tej zasmarkanej beemki nie da sie na wyjsciu opanowac. To Heifeld moze mowic o kiepskim wyniku - szybsze byly nie tylko Ferrari i McLareny ale takze Renowka a nawet Vettel. Robert, roulez! Nie daj sie Heifeldowi u niego w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawiak Kraksa Kubicy na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 12:57 oby nie skończył jak massa 2 tyg temu. massa też wyleciał na terningu i jeb w bandy a na wyścigu tyle razy sie obkręcił , że to i tak sukces, że na koniec jechał w dobrym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Polak juz ze swej istoty nie moze byc dobry, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 13:21 inaczej bylaby to sprzecznosc sama w sobie.On , ten K. potrafi tylko niszczyc auta swoja nieprofesjonalna jazda.Jakis cepus powyzej napisal- " to NIC , bedzie lepiej" .Hehehe.Tak czytam u was juz ktorys raz ,gdy po waszym przegranym meczu pilkarkim przeciw nam ,Niemcom , probujecie sie pocieszac.Tak bylo 2 latka temu po waszej klesce w Dortmund, tak czytalem przed paroma tygodniami po waszym polskim WRZESNIU 39 w Oesterreich -Klagenfuhrt.Te wasze osle RYKI przed tymi meczami, te wasze miny kompletnych idiotow , bezbronnych Jaskow-Downow PO TYCH MECZACH.Jak to sie mowi , warto bylo czekac , by to zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: Polak juz ze swej istoty nie moze byc dobry, IP: *.uk.marsh.com 18.07.08, 13:25 Faktycznie chyba masz rację. Zgrabnie to ująłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaus Re: Polak juz ze swej istoty nie moze byc dobry, IP: *.xdsl.centertel.pl 18.07.08, 13:39 Popieram takie wypowiedzi. W ogóle podoba mi się to, że z naszymi sąsiadami, Niemcami, możemy kulturalnie i elegancko wymieniać się myślami, opiniami. Przecież każdy ma prawo do własnego zdania, a jeśli w dodatku przedstawia je w taki miły dla oka i ucha sposób, jak jochan to robi, to tylko mogę przyklasnąć. W końcu Niemcy to taki kulturalny naród, wiele możemy się od nich nauczyć my Polacy (szczególnie na polu kulturalnego zabierania głosu). I szkoda tylko, że my Polacy jesteśmy w większości chamami (jak np. ten wspomniany z podkrakowskiej wiochy, czego niejednokrotnie dał przykład) i nie umiemy w cywilizowany sposób wypowiadać się. Pozdrawiam serdecznie i proszę o więcej takich kulturalnych i rzeczowych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Polak juz ze swej istoty nie moze byc dobry, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 14:02 Klaus, az mnie zawstydzasz , ale postaram sie byc jeszcze bardziej pracowity i OBIEKTYWNY na sportowych forach tej gazety.Niekiedy trace cierpliwosc do niektorych gamoni tutaj, no ale trzeba by byc swietym , by zniesc bzdury , pisane tutaj przez niektorych polskich szowinistow. Wlacze twoj wpis do kategorii - " ulubione" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc Re: Polak juz ze swej istoty nie moze byc dobry, IP: *.range86-142.btcentralplus.com 18.07.08, 14:37 to w abramowicach macie internet? pozdrowienia dla Napoleona i sw. Piotra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Polak juz ze swej istoty nie moze byc dobry, IP: *.stat.gov.pl 18.07.08, 14:40 ehh, Johann widze, a raczej czytam, ze jednak ten Heidfeld stoi ci w gardle, jezdzi jezdzi i ciagle na koncu gdzies tam w ogonie, kiepsko jezdzi, nikt o nim nie pisze, nie zachwyca sie, nie wychwala, tez chyba staneloby mi to w gardle :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Polak juz ze swej istoty nie moze byc dobry, IP: *.range86-142.btcentralplus.com 18.07.08, 14:48 htfield przeciez stoi w pierwszym rzedzie w metalice bo spiewa i gra na wiosle czyli jest frontmanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Polak juz ze swej istoty nie moze byc dobry, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 14:51 Oj monia,monia. Ale ty ciemna dziewuszka.Nie widzisz tego , ze moim celem jest ,by jak najwiecejinternautow kolportowalo haslo mojego tematu o was? Wiedzialem to juz dobrze ,ty mi potwierdzasz to dalej- dziewczyny sa ciut , ciut ciemniejsze od facetow.Slowo " ciemniejsze " zostawiam ci litosciwie do wolnej interpretacji.Moze mialem na mysli odmiane barwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: Polak juz ze swej istoty nie moze byc dobry, IP: *.uk.marsh.com 18.07.08, 15:01 Ale o co Ci właściwie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przywal mi Kubica poza torem - uderza w bandę IP: *.ipaper.com 18.07.08, 13:05 Jeżeli ktoś myśli że pozwolą być Kubicy przed Nickiem to się przeliczą jeżeli Nick miałby być nawet 19 to Robert wypadnie na bank będzie mokro to dostanie opony na suchą jeżeli będzie sucho to zawieszenie spieprzą 5 kolumna działa mają historyczne doświadczenie urywaj sie Robert od nich tam polak nie ma przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Kraksa Kubicy na treningu 18.07.08, 13:06 Koleś już się skończył. Miał parę fartownych wyników, ale na samym szczęściu daleko się nie zajedzie. Nie żałuję go, bo nie lubię ludzi, którzy gardzą własną ojczyzną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawiak Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 13:10 A gdzie tam gardzi.. jakby się przypiął pasami do ojczyzny to f1 mógłby teraz ogladać tylko w tv lub se pograć na kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp na idiotę Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.tktelekom.pl 18.07.08, 13:34 Ty debilu od ojczyzny. Jak Kubica miałby jeżdzić w F1 gdyby nie pojechał do Włoch za swojej młodości? W Polsce nie ma nawet jednego porządnego toru kartingowego. Więc, gdy nie znasz jego sytuacji to się nie odzwywaj. Dobrze ci radzę przygłupie jak się nie znasz to się nie odzywaj idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subaru Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: 217.206.97.* 18.07.08, 13:50 Za to ja gardze toba polmogu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 13:50 idz sie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukarch Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.toya.net.pl 18.07.08, 13:51 Z takimi komentarzami to zapraszamy na onet albo na wp . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koopa Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 13:59 albo nawet na interięęęę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczur Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: 62.180.231.* 18.07.08, 14:11 czlowieczku marny, polaczku z zascianka: jad ci kapie z pyska i robi duze kaluze. uwazaj, bo sie poslizgniesz. zal ci dupe sciska i polska zasciankowosc wychodzi razem ze sloma z butow. jestes po prostu zalosny ... Odpowiedz Link Zgłoś
login_zastrzelony Re: Kraksa Kubicy na treningu 18.07.08, 16:22 Gość portalu: jaszczur napisał(a): > czlowieczku marny, polaczku z zascianka: jad ci kapie z pyska i robi > duze kaluze. uwazaj, bo sie poslizgniesz. zal ci dupe sciska i > polska zasciankowosc wychodzi razem ze sloma z butow. jestes po > prostu zalosny ... Dobrze powiedziane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mietek002 Re: Kraksa Kubicy na treningu 18.07.08, 17:51 Gość portalu: jaszczur napisał(a): > czlowieczku marny, polaczku z zascianka: jad ci kapie z pyska i robi > duze kaluze. uwazaj, bo sie poslizgniesz. zal ci dupe sciska i > polska zasciankowosc wychodzi razem ze sloma z butow. jestes po > prostu zalosny ... ======================================= Dzieki takim wypowiedziom i wielu innym przeczytanym tutaj, na calym swiecie powstaja coraz bardziej smieszne zarty o Polakach. Aby tak dalej. Zarty sa o wiele lepsze od bomb i granatow. Sa rowniez bardziej skuteczne w pojawianiu sie u ludzi chociaz odrobiny samokrytyki. Aby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.bruksela Re: Kraksa Kubicy na treningu 18.07.08, 14:22 uzman napisał: > Koleś już się skończył. Miał parę fartownych wyników, ale na samym > szczęściu daleko się nie zajedzie. Nie żałuję go, bo nie lubię > ludzi, którzy gardzą własną ojczyzną! A skad ty to debilu wziales ze on gardzi ojczyzna? czy kiedys powiedzial, ze nie jest polakiem? Twierdzisz ze sie skonczyl? ech, ty specjalisto, czwarty kierowca w klasyfikacji, jezdi zawsze rowno, dla ciebie sie skonczyl? hahahaha, co za palant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 15:04 Ty Głupi Jakiś Jesteś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuz Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 15:06 a ja nie lubie ciebie, bo gardzisz ludzmi. na szczescie jestes tylko glupim trolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: 62.148.94.* 18.07.08, 15:16 Typowy polski wiejski cieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r4mir3z Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 15:46 ale ty pierdoły opowiadasz. skonczył sie... widze pojęcie na ten temat masz ogromne...widać Ty juz się kończysz jak takie dyrdymały piszesz. powiadasz gardzą ojczyzną...ciekawe co osiagnął by w F1 gdyby za młodu został w Polsce. A skoro w przypadku roberta mowisz o szczęściu a nie umiejętnościach to widzę że z Ciebie fachowiec w tej dziedzinie jak ze mnie rolnik z małopolski. ROTFL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: 85.11.102.* 18.07.08, 15:59 a ja gardze twoja opinia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 16:27 Boże chroń nas od wypowiedzi takiegio DEBILA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 16:14 Uzaman, widać, że jesteś debilem, który nic nie wie na temat F1 a wielkie gadki urządza, kto tutaj gardzi ojczyzną to ja nie wiem ale raczej to będziesz ty. Kubica się nie skończył jak to ty mówisz tylko ma problemy z bolidem a to różnica to tak jakbyś nagle miał jeden bieg w ferrari i starał się utrzymać wysokie prędkości i nie stracić pozycji ale nie da się. zal mi ludzi, którzy tylko patrzą aż komuś idzie deko gorzej i już wymyślają swoje domysły hehehehehehe jedyne co mogę o tobie powiedzieć to IDIOTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bondzio Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 00:18 ej no odczepcie się od rolników że ktoś mieszka na wsi i jest rolnikiem nie znaczy że jest tępy ludzie głupi są wszędzie zarówno w miastach jak i na wsiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hupecio Kraksa Kubicy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 13:17 Ty powyżej, jak nie znasz sytuacji (Roberta do ojczyzny), to po ch.. sie odzywasz, mośku głupi.Tu w ogóle same pentaki piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.uk.marsh.com 18.07.08, 13:27 >Tu w ogóle same pentaki piszą. Racja. Gdyby nie my (ty i ja), to samo dno i kilometry mułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawiak Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 13:32 bardzo ładnie mu napisałeś. jakby gardził ojczyzną to przy wynikach koło jego nazwiska byłaby włoska flaga. albo inna, albo jeszcze inna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.e-wro.net.pl 18.07.08, 13:43 banda błaznów i nieudaczników ,bez pracy,na utrzymaniu rodziców.. większość to gó..arze,gimnazjaliści,którzy mają teraz wakacje. ale to tylko świadczy o ich rodzicach i sposobie wychowania swoich "pociech" przynajmniej będzie miał kto kopać rowy. najlepiej ,że by takie wyrzutki zapiły się,zaćpały i będzie święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawiak Re: Kraksa Kubicy na treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 13:47 "że by" piszemy razem, o tak: "żeby" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Kubica poza torem - uderza w bandę IP: *.e-wro.net.pl 18.07.08, 13:38 uważaj bo twój mózg zacznie pracować,co cię zabije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogg Jak możecie nazywać to kraksą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 14:03 do faktu albo plotka z czymś takim ignoranci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zloty Zadna kraksa, troche poszorowal po zwirku IP: *.t-mobile.co.uk 18.07.08, 14:05 Madia znowu sieja panike, ogladalem treningi, wpadl w poslizg na krawezniku, przejechal bokiem po zwirku dookola toru, i ledwo dotknal opon zabezpieczajacych. Inni tez sie tam slizgali, bo bylo mokro. Prosze o dokladnijsze dobieranie slow, bo pozniej robi sie z tego nagonka na Roberta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Kraksa Kubicy na treningu IP: *.pnet.com.pl 18.07.08, 14:51 komentarz testowy Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: Kubica poza torem - uderza w bandę 18.07.08, 17:03 psychologicznie bardzo nieodpowiedni moment na kolizje, wenn dann bin gern in ruhigen Bars mit ruhiger Musik im Hintergrund, wo man sich unterhalten kann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Kraksa Kubicy na treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 17:51 Dobrz ze mu nic sie nie stalo musze napisac ze wiekszosc nie rozumnych kibicow rzada od jedynego polskiego kierowcy w f1 ciaglych zwyciestw gdy wygral w Kanadzie tak sie cieszyli a teraz gdy ma problemy z bolidem albo popelni blad to go wyzywaja i to JEST PRAWDA O POLSKICH KIBICACH docencie albo nie uwazajcie sie za KIBICOW kibice sa zawsze czy jest DOBRZE czy ZLE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip R. :P Kubica poza torem - uderza w bandę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 18:41 Nic dziwnego że przywalił w bandę, jak zakręt nazywa się "Mobil kurve" Całe szczęście że zawody odbywają się w Niemczech bo jakby je rozgrywać u nas to byłaby kraksa za kraksą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATWIT Kubica poza torem - uderza w bandę IP: *.173.8.39.tesatnet.pl 18.07.08, 19:07 TO SENNA NIE pojechał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huhu film IP: *.acn.waw.pl 18.07.08, 23:49 pl.youtube.com/watch?v=8LkIzf6J4P0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Kubica poza torem - uderza w bandę IP: *.centertel.pl 20.07.08, 03:46 Ludzie proszę oglądajcie F1 i zrozumcie co tam się dzieje: bolid, człowiek, tor, polityka itd. A potem chwila zastanowienia i dopiero konstruktywna krytyka, a nie chlapać na lewo i prawo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XQLwBobZQi Kraksa Kubicy na treningu IP: *.giga-dns.com 28.11.08, 03:27 Pdka4h mbdfwmlqxwuh, flivxansuegt, [link=http://xiqyvjiqgorg.com/]xiqyvjiqgorg[/link], heclnfletdbu.com/ Odpowiedz Link Zgłoś