borostwory 02.08.08, 23:06 Witam, Założyłem dziś drużynę na CHYBIŁ-TRAFIŁ poprzez SMS'a - w zwrotnej wiadomości otrzymałem zawodników. Czy tą drużyną mogę zarządzać poprzez Internet? Bo trochę się pogubiłem.. pzdr, dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flash6 Re: Chybił - Trafił 03.08.08, 01:10 W rameczce z przykładem masz adnotacje, zaraz obok przykładu: "UWAGA! Żeby zespół miał większe szanse w rywalizacji, jego budżet jest nieograniczony!!! Nie będzie jednak można, przez całą rundę, robić w nim żadnych zmian. To drużyna na całą edycję." Odpowiedz Link Zgłoś
borostwory Re: Chybił - Trafił 03.08.08, 16:00 flash6 napisał: > W rameczce z przykładem masz adnotacje, zaraz obok przykładu: > "UWAGA! Żeby zespół miał większe szanse w rywalizacji, jego budżet > jest nieograniczony!!! Nie będzie jednak można, przez całą rundę, > robić w nim żadnych zmian. To drużyna na całą edycję." Więc gdzie tu zabawa? :( A zmiany rezerwowych, ustalanie kapitana - też nie można robić? Odpowiedz Link Zgłoś
falkor1 Re: Chybił - Trafił 03.08.08, 16:49 Czy sformułowanie "żadnych zmian" nie jest wystarczająco jasne? Coś za coś - chcesz mieć nieograniczony budżet, to nie masz szans na zmiany. Chcesz się bawić w zmiany - to musisz się zmieścić w budżecie. Odpowiedz Link Zgłoś