Gość: BArtek Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 22:06 Brawo oby tak dalej chociaż Ty nas nie zawiodłeś ale ejszcze wiele medali mozemy zdobyć!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
waw5 Narodziny "zlotka"! Dziekuje! 15.08.08, 22:07 Nasza nowa gwiazda ma silna wole i charakter! Brawo Mistrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeczen Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.dyn.optonline.net 15.08.08, 22:12 Ma wyglad Czeczena. Czy Majewski to muzulmanin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsoder Ja i moja kula - orgazm zwyciestwa, yes!yes!yes! IP: *.phlapa.east.verizon.net 15.08.08, 22:36 w dniu swieta armii polskiej, cudu nad wisla i parafinowej tarczy, niechaj zyje swiety huzar-czeczen-gruzin, zbawca honoru polskiego, ktory zmiotnal swa kula jak wielkim pierdnieciem szalone zamysly wszystkich Szatanow. Polska moze spac spokojniej. Tylko trzeba uwazac na te traby jerychonskie, przetaczajace sie po slodkiej macierzy jak te zapijaczone slowianskie zule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjecnowy Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 22:26 dziekujemy POLSCY KIBICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponuraczek Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 22:50 Brawo Tomasz, nareszcie to nie było szczęście... po prostu byłeś lepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www błąd w artykule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 22:51 "Oprócz zwykłych emocji w złotej chwili, był w niedzielę na stadionie Ptasie Gniazdo jeszcze jeden powód, by się wzruszyć wyczynem polskiego kulomiota." 15 sierpnia był dniem wolnym, więc niby można się zapomnieć, ale to piątek a nie niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tazja Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 22:58 Jestem zauroczona osobą dzisiejszego zwycięzcy - jest doprawdy wyjątkowy. Wypowiada się celnie i dowcipnie, nie jest naburmuszony i nie wygłasza banałów. I jest doskonały w tym, co robi. A ja, po przeczytaniu opinii z forum gazety, wiem, że oprócz mnie pan Tomasz zdobył dziś więcej fanek. Serdecznie pozdrawiam nowego ulubionego polskiego sportowca! Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto 15.08.08, 23:06 Serdeczne gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimic Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.ghnet.pl 15.08.08, 23:10 normalny Chop,fajne pióra,ciekawe czy był na Maidenie ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Tomek, jesteś WIELKI ! IP: *.net-serwis.pl 15.08.08, 23:10 Co tu więcej gadać. Gratulacje !!! Oby reszta polskiej ekipy wzięła to sobie do serca i walczyła do końca a nie tylko do finału, jak szpadziści WIELKI WSTYD, dużo gadania, jak to Francuzów maja rozpracowanych...i wpie..29:45, mniej więcej jak 0:5 w piłce nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Nagroda!!Tomek ochronił duppę wielu działaczom.. IP: *.zabki.net.pl 15.08.08, 23:24 teraz buce z PKOl będą się chełpić sukcesem, choć obraz polskiego sportu jest tak naprawdę rozpaczliwy.. pamiętam Kwaśniewskiego, który po Olimpiadzie w Moskwie uznał zdobycie tylko dwóch złotych medali za sukces.. :/ komentarz zbędny, gdyż 4 lata wcześniej - w Montrealu - w pełnej obsadzie - z Amerykanami, Japonią i in.. - zdobyliśmy ich 8.. 256 zawodników polskich na olimpiadzie.. ile medali?! chyba tylko Innsbruck 76 nie zostanie pobity - 96 sportowców i jedno punktowane miejsce hokeistów - szóste :/ możemy policzyć ilu palantów podłączy się pod sukces Tomka.. kto rzuci liczbę?! za trafienie nagroda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Tomasz Majewski - przedłurzający nadzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 23:28 Brawo! Może polacy wreszcie się obudzą i wezmą przykład z Tomka i naszych szpadzistów.!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Everthus Brodaty Heros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 23:37 Potęga spokoju :) Gdy Jankesi darli na sobie koszulki, spokojnie siedział i czekał na swoją kolej. Gdy tamci przemęczeni i poddenerwowani czekali na finały, on spokojnie spał. A gdy faworyci opadali z sił, pokazał co potrafi! Facet ma w sobie więcej ikry niż to całe tałałajstwo, ma dystans, a jednocześnie potrafi pokonać swoje własne lęki i słabości. Szacunek i gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewer Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 00:30 mówią o Nim w mieście ... co z Niego za typ. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realit Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.189.216.6.skyware.pl 16.08.08, 00:45 Gratuluję Panie Tomku strasznie. Nie pamiętam złota Władysława Komara, bo miałem wtedy 2 lata, ale wychowałem się w tradycji jego złota. Nauczył mnie tego mój nieżyjący niestety już mój TATO i bardzo się cieszę. Cały czas wierzę, że polscy olimpijczycy wywalczą kilkanaście medali w Pekinie i nie przejmuście się, Polscy Olimpijczycy, idiotycznymi komentarzami ignorantów, którzy nie wiedzą, co piszą. Szczególnie życzę powodzenia jutro naszym florecistkom. A potem już będzie SUPER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 01:46 Czapki z głów jeden z niewielu,który wie co robi-szacunek dla Pana panie Majewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcoPolo Majewski jest fantastyczny!!! IP: *.tkk.pl 16.08.08, 01:53 Wielki zawodnik. I nie promuje sie jak nasze pseudogwiazdy z Otylia na czele. Brawo, brawo, brawo. Wszystkiego najlepszego w dalszej karierze Panie Tomaszu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 02:12 Szacunek Panie Majewski-mało takich ludzi jak Pan-gratuluję i podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Brawo Tomasz! IP: *.cia.com 16.08.08, 05:11 Przynajmniej jeden polski sportowiec z jajami ktory wie po co tam pojechal. Odpowiedz Link Zgłoś
boro56 Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto 16.08.08, 06:52 Dziękuję P.Tomaszu, dawno już przestałam interesować się tym co teraz nazywają sportem,dzięki Panu myślę może jest jeszcze nadzieja dla nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rahl89 Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: 212.160.207.* 16.08.08, 11:41 Wielki sportowiec złoto pokazało jego klasę w następnych olimpiadach tez bedzie w czolówce. to czego dokonał po prostu nie da się opisać! BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył 16.08.08, 13:37 Fajny gosciu-ja tam lubie wybitnych ktorzy sa normalni i kula sobie rzuca i koorwa-wszystko dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KurganSilezianin Re: Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 14:42 Biorąc pod uwagę brak kasy na sport, brak masażystów, lekarzy sportowych, taktyków, trenerów technicznych,zero infrastruktury, Mistrz Majewski jest 10 razy lepszy niż amerykanie, którzy mają w nadmiarze tego wszystkiego - nie wyłączajac autotransfuzji , EPO, czyszczenia sie przez pół roku przed olimpiada pod okiem specjalistów. BRAWO! mam nadzieje , że Pan Tomek będzie wreszcie miał zabezpieczone zaplecze finansowe do zrobienia wyniku w granicach swojego prawdziwego potencjału - 22.80 . PS apropos specjalistów od dopingu: Czy przebudowa fizjologiczna przy czyszczeniu sie z koksu i powrót do normalnej pracy nadnerczy nie jest przypadkiem widoczny w przypadku innych zawodników?? Amerykanie poza strefą swego lobby nie mogą przecież przepchnac sterydziaży przez kontrolę. To nie golden Four " Twój mocz jest niebieski - Wczoraj jadłem jagodzianki - A to przepraszam , jest OK" Na mitingach liczą się wyniki , a zwłaszacza rekordy - oglądalność , koszt za sekundę reklamy - oczywista sprawa . Kto chciałby to psuć purystyczną kontrolą dopingową murowanych faworytów ? Cieszę się , ze widziałem jak chłopaki "pchaja na czysto" , rzuty Pana Tomka były piekne. Jeśli poprawi dynamike (w sensie "szybkośc" i będzie pchał biodrem do przodu to nie ma bata : 22.80 , Amerykanie idą grać w boules , ostatni gasi światło Mistrz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Tomasz Majewski - walczył z szatanem, zdobył złoto IP: *.chello.pl 16.08.08, 18:20 kochany panie misiu!jestes wielki to jest wspanialy nie lubie lekkoatletyki ale dla ciebie warto ogladac nie tylko ze wzgledu na medal ale dla tego ze jestes kochany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sha Tomasz Majewski - brodaty heros IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.08, 22:44 Braaaaaaawo Panie Tomaszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shanna Brawo Tomek!!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.08, 22:45 Brawooooooooooooooooooooooooo!!! Brawo Panie Tomaszu, nasz Mistrzu kochany! Odpowiedz Link Zgłoś