Gość: Bobo IP: 83.2.246.* 05.09.08, 17:28 Kiedyś były modne Paszteciki z barszczykiem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miko Sprawa jest prosta. IP: *.isw.intel.com 05.09.08, 18:11 Biorą wszyscy, nie każdego złapią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd A Polacy z tego robia teorie spiskowa IP: *.toya.net.pl 05.09.08, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Dziwne - podobno ten środek przyspiesza spalanie 05.09.08, 18:23 tkanki tłuszczowej i stosują go głównie kulturyści przed zawodami.. sterydy.net/sterydy/clenbuterol bigpaker.net/clenbuterol.htm Po co nasz kajakarz miałby go zażywać ? Do tego jeszcze te skutki uboczne mocno nie wskazane przy sportach wyścigowych, gdzie wymagane jest wypoczęcie i pełna koncentracja (co innego u kulturystów). Bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprl Adam Seroczyński: Rozpoczynam walkę o moje dobr.. IP: *.opera-mini.net 05.09.08, 18:23 To bylby skandal, gdyby ten czlowiek bral rente zafundowana przez postkomunistow. Amerykanom zabrano medale, chociaz nie zostali zlapani na dopingu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Adam Seroczyński: Rozpoczynam walkę o moje dobr... IP: 77.236.0.* 05.09.08, 18:28 Kto w końcu powiedział o kurczakach? Seroczyński (tak jest w leadzie) czy Błachnio (w body)? Niby nic, ale zanim wszyscy zaczną szydzić z kajakarza (kiedyś w Calgary jeden z naszych hokeistów pił dopingowy barszczyk) warto to ustalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luccini No dajcież spokój IP: *.torun.mm.pl 05.09.08, 18:52 "ostatnio głośno było o fermie drobiu w singapurze"?????? Ostatnio głośno było, że niejaki Robert Fazekaz od 25 lat nie potrafi się wysiusiać i pożycza od kolegów. Sorry Adamie Seroczyński, zrypałeś na końcu, bez sensu, po co, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Adam Seroczyński: Rozpoczynam walkę o moje dobr.. IP: *.chello.pl 05.09.08, 19:03 A ja wierzę w jego niewinność. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Adam Seroczyński: Rozpoczynam walkę o moje dobr... 05.09.08, 19:48 mam nadzieję, że nie zapijał... krokiecikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Nie chce mi się wierzyć w świadome faszerowanie IP: *.gprs.plus.pl 05.09.08, 21:28 Jeśli naprawdę nie brał świadomie ( a mam przeczucie , że tak było), to podówjnie pechowa olmpiada- medal przgrany o " błysk wiosła" i do tego afera dopingowa. Mam nadzieję, że to się pozytywnie wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
kapty Adam Seroczyński: Rozpoczynam walkę o moje dobr.. 05.09.08, 21:40 "Zawsze wyniki badań były negatywne. Trudno mi uwierzyć, by Seroczyński, który jest u schyłku kariery, ma przecież 34 lata, świadomie sięgnął po doping - ocenił." A ja sądzę, że właśnie w takim wypadku miałby raczej sięgnąć po doping. Skoro wcześniej organizm dawał radę ścigać się z czołówką, a teraz już nie to poczuł że w końcu czas coś z tym zrobić. Przed olimpiadą - jeden ostatni medalik i emeryturka. Przynajmniej ja to bym tak rozkminił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAH Re: Adam Seroczyński: Rozpoczynam walkę o moje do IP: 87.207.28.* 05.09.08, 22:06 Ma medal z Sydney. Byłby idiotą gdyby brał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caido Wzruszyła nas twoja historia Adamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 22:24 Było jednak bardziej uważać i nie jeść w chińskich fastfoodach. Odpowiedz Link Zgłoś
kararepa Mialem podobnie. 06.09.08, 03:03 Mialem startowac w maratonie i omawialem z trenerem taktyke przy kawie i makowcu gdy nagle technik z MKOL-u pobral mi reprezentatywna probke. Dwa razy. I co? Okazalo sie, ze mam w systemie opium. Oczywiscie zdyskwalifikowano mnie. A medal mialem w kieszeni. Odwolywalem sie listownie ale poczta odwolanie zgubila. Moj szwagier tez mial przypadek. Siedzial w parku na lawce i czytal Katolickiego Gonca Niedzielnego. Przechodzacy patrol policji zupelnie bez dania racji pobil go palkami i gazete zabral. Szwagier tez sie odwolal do instancji. Na razie czeka na odpowiedz. W areszcie. My Polacy nie mamy szczescia. Moze Adam Seroczynski nawdychal sie czegos w zakurzonym powietrzu w Pekinie? Trzeba by zapytac o to polskiego eksperta. Ekspertow w Polsce jest duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yem ściemniasz kararepo IP: *.kajetany.net 06.09.08, 10:09 jak się startuje w maratonie to się nie obżera makowcem Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Zawsze ida w zaparte 06.09.08, 05:36 Czy byl kiedys jakikolwiek sportowiec, ktory - przylapany na dopingu - od razu powiedzial: "Tak, przepraszam, koksowalem sie"? Nie, zawsze tlumacza, ze cos im ktos podsunal w jedzeniu, ze lekarz wstrzynal im cos bez ich wiedzy, za to jakas pomylka... Zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Zawsze ida w zaparte IP: 91.15.230.* 07.09.08, 16:10 a slynna paste do zebow,pamietasz?...Zenuja Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Adam Seroczyński: Rozpoczynam walkę o moje dobr... 06.09.08, 10:04 To,ze Seroczynski zjadl jakies kurczaki nafaszerowane to zupelnie prawdopodobne.Troche tylko dziwne,ze tylko on a inni nie. Mimo wszystko ufam,ze ma racje,bo to kosmiczna bzdura na pierwszy rzut oka.Ma teraz wyjatkowo trudna sytuacje,wspolczuje i trzymam kciuki za niego.Niech walczy i oby wygral. Odpowiedz Link Zgłoś