Dodaj do ulubionych

do siouxsie.s

IP: *.ftnet.pl 15.01.07, 13:36
Czy już coś tam się dowiedziałaś o jaszczurkach i jedzonku w Mersinie ?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • siouxsie.s Re: do siouxsie.s 15.01.07, 14:28
      Witaj Kasiu, nie czytałaś? Na razie nic więcej nie wiem, oprócz tego co
      napisałam, ale się powtórzę. Gośc z Itaki, który to kontraktował i tam był
      powiedział, że wszystko jest O.K. Pokoje czyste, ładny ogród. Dał hotelowi 4*.
      Oglądałam ten hotel na zdjęciach satelitarnych tak 300 m nad ziemią. Wygląda
      nieźle, plaża szeroka, jaśniutka i bardzo długa. Z góry wygląda to tak, że jest
      wejście do hotelu od ulicy pewnie z recepcją potem przechodzi się dalej i po obu
      stronach są budynki czyli pewnie pokoje. Okna nie są na wprost morza tylko pod
      kątem 90 st., pomiędzy budynkami zielono i ścieżka którą dochodzi się chyba do
      jakiegoś baru albo restauracji i potem basen, dróżka wśród zieleni i plaża, było
      widac nawet leżaki :-)
      Jeśli chodzi o jedzenie to były negatywne opinie Niemców, ale im to trudno
      dogodzic. Wybrzydzają bo jest za mało rodzajów sera. Ja bym się nie przejmowała.
      Jadę na pierwszy turnus to w razie czego będę walczyc o lepsze warunki, ale na
      pewno będzie dobrze. Nie trzeba po prostu oczekiwac luksusu.
      Pozdrawiam, jak będę wiedziec więcej to napiszę.
      • Gość: kasia Re: do siouxsie.s IP: *.ftnet.pl 15.01.07, 16:40
        Dzięki, my wybredni nie jesteśmy, w AUSTRI byłam w hotelu gdzie na śniadanie
        był TYLKO 1 ser, zdechła wędlina i smętne płatki, także niech nie będą tacy
        mądrzy.
        Pozdrawiam
        Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka