Gość: kasia IP: *.ftnet.pl 15.01.07, 13:36 Czy już coś tam się dowiedziałaś o jaszczurkach i jedzonku w Mersinie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siouxsie.s Re: do siouxsie.s 15.01.07, 14:28 Witaj Kasiu, nie czytałaś? Na razie nic więcej nie wiem, oprócz tego co napisałam, ale się powtórzę. Gośc z Itaki, który to kontraktował i tam był powiedział, że wszystko jest O.K. Pokoje czyste, ładny ogród. Dał hotelowi 4*. Oglądałam ten hotel na zdjęciach satelitarnych tak 300 m nad ziemią. Wygląda nieźle, plaża szeroka, jaśniutka i bardzo długa. Z góry wygląda to tak, że jest wejście do hotelu od ulicy pewnie z recepcją potem przechodzi się dalej i po obu stronach są budynki czyli pewnie pokoje. Okna nie są na wprost morza tylko pod kątem 90 st., pomiędzy budynkami zielono i ścieżka którą dochodzi się chyba do jakiegoś baru albo restauracji i potem basen, dróżka wśród zieleni i plaża, było widac nawet leżaki :-) Jeśli chodzi o jedzenie to były negatywne opinie Niemców, ale im to trudno dogodzic. Wybrzydzają bo jest za mało rodzajów sera. Ja bym się nie przejmowała. Jadę na pierwszy turnus to w razie czego będę walczyc o lepsze warunki, ale na pewno będzie dobrze. Nie trzeba po prostu oczekiwac luksusu. Pozdrawiam, jak będę wiedziec więcej to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do siouxsie.s IP: *.ftnet.pl 15.01.07, 16:40 Dzięki, my wybredni nie jesteśmy, w AUSTRI byłam w hotelu gdzie na śniadanie był TYLKO 1 ser, zdechła wędlina i smętne płatki, także niech nie będą tacy mądrzy. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś