Gość: nvnvbn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 18:42 nvnnnvbnvnvbn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bobek Re: Chwala Bogu ze zabraknie Hajto, moze wygramy! IP: *.radianinc.com 10.10.03, 19:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirk Re: Chwala Bogu ze zabraknie Hajto, moze wygramy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 20:26 Nie gadaj głupot, bobek. Hajto był jedynym, który walczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agressiv Re: bez tego debila, bedzie lepiej.... IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 15:32 slon sam jestes debilem. w porownaniu do hajty jestes gowno wartym scierwem dla naszego kraju i prawdopodobnie na zawsze tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: Nie krytykujmy za wszelka cene IP: *.visp.energis.pl 10.10.03, 19:29 Naprawde nie wiem dlaczego polscy kibice tak bezwzglednie krytykuja Hajte. moja skromna opinia jest taka ze byl najwartowsciowszym obronca w eliminacjach. A to ze jest kontrowersyjny to zupelnie inna sprawa.Swietnie ze przyjedzie do Budapesztu. To tylko swiadczy o jego zangazowaniu.Kibicujmy wszystkim pilkarzom ktorzy chca i maja ochote grac dla naszej reprezentacji. Ja na przyklad jutro jade do Budapesztu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek hajto na trybunach= zadyma na trybunach IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 10.10.03, 19:31 nie dostanie kartek ale za to pewnie zacznie jakas zadyme na stadionie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braku alek to idiota... IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 15:30 wydaje mi sie ze alek to pedal. zakompleksiony idiota, ktory nei majac nic do roboty w domu wymysla coraz glupsze posty. czlowieku, wez sie czyms zajmij bo rece opadaja jak cie czytam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: Tomasz Hajto przed meczem z Węgrami: Poradzą IP: *.bear.dialup.pol.co.uk 10.10.03, 19:32 "...My zrobiliśmy, co do nas należało..."- rzeczywiscie zrobili. Wychodzili na boisko i dostawali w dupe no i kase... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jefar@konin.LM.pl Oj pHajto pHajto. Smiac mi sie z Ciebie chce. Z IP: *.p.lodz.pl 10.10.03, 19:54 podniesiona glowa powiemy, ze zrobilismy co do nas nalezalo? Smiechu warte! Przypomnij sobie pan porazki z Łotyszami, remisy na własnym obiekcie z Węgrami, sromotne przegrane ze Szwedami, ledwo wymęzone zwycięstwo wyjazdowe nad San Marino. Puknij się Pan w głowe i nie gadaj takich bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stq Re: Oj pHajto pHajto. Smiac mi sie z Ciebie chce. IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 15:26 widze ze kolejny raz mamy do czynienia z idiota ktory ni eumie czytac ze zrozumieniem... nei wpadles polglowku na to ze hajto mowil o zrobieniu swojego w konteksice meczu z wegrami? nikt chyba nie jest takim zdebem zeby pwiedziec w ten sposob o calych eliminacjach, wez sie w garsc paziu i naucz sie czytac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Dzięki Hajto! IP: *.edox4.net 10.10.03, 20:17 Zajebiście, że jest z chłopakami do końca. Ile głupot by w życiu i na boisku nie popełnił, to takie zachowanie zasługuje na pochwałę. Kapitan jest kapitan. Też wierzę, że sobie poradzą... POLSKAAAAAAAAA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Dzięki Hajto! IP: 65.171.193.* 10.10.03, 20:28 Czlowieku smiac mi sie chce z ciebie. Zawsze mowia pierdoly przed meczem a potem mamy to co wszyscy ostatnio widzieli. Sa po prostu slabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Tomasz Hajto przed meczem z Węgrami: Poradzą IP: *.gda.osk.pl / 192.168.50.* 10.10.03, 20:43 Cwaniaczek Polaczek Hajto nie powinien już wypowiadać się w sprawach hkadry i powinien wyleciec z hukiem z reprezentacji po aferze z papierosami w Niemczech. Mam nadzieje ze PZPN i trener nie twierdzą że Hajto to dobry wzór do nasladowania i kariery polskiego zawodnika (cwaniaka) za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin POLSKĄ PIŁKĘ NALEŻY ZMIENIĆ TAK, JAK PREZERWATYWĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 10.2.1.* 10.10.03, 20:47 ...wyrzucić stara i skorumpowaną, a na jej miejsce przyjąć nową, głodną walki, sukcesów i nauki. Panowie! Apeluję w do waszych sumień(?)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimson bucu....odczep się od reprezentacji IP: *.chello.pl 10.10.03, 20:49 jestes zakałą i przekleństwem tej drużyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agressiv Re: bucu....odczep się od reprezentacji IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 15:35 a ty crimson jestes zakala spoleczestwa, nic nie wartym pedalem. wez pilke potrenuj i wyjeb w kosmos 100 bramek dla reprezentacji. wtedy bedziesz cos wart, twoj glos bedzie mial znaczenie. jak na razie jestes chodzacym marudzacym lajnem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veri-tas Cwaniaczek Polaczek Hajto IP: *.gda.osk.pl / 192.168.50.* 10.10.03, 20:53 Cwaniaczek Polaczek Hajto nie powinien już wypowiadać się w sprawach hkadry i powinien wyleciec z hukiem z reprezentacji po aferze z papierosami w Niemczech. Mam nadzieje ze PZPN i trener nie twierdzą że Hajto to dobry wzór do nasladowania i kariery polskiego zawodnika (cwaniaka) za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Tomasz Hajto przed meczem z Węgrami: PoradzI? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 22:12 fajny ten jego tekst o swierczewskim, rotfl.. moze ktos mu powinien powiedziec, ze `piotrek` w kadrze juz nie pogra i nie ma mu co robic reklamy ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daru Re: Tomasz Hajto przed meczem z Węgrami: PoradzI? IP: *.ipt.aol.com 11.10.03, 04:26 Gość portalu: SEVEN napisał(a): zgadzam sie, gosciu doluje lecha a jeszcze niedawno mial rzadzic w premiership. obaj pajace, piotrus tez w swoim czasie probowal przemycac, takze i adwokata moga w razie czego wspolnego miec > fajny ten jego tekst o swierczewskim, rotfl.. moze ktos mu powinien > powiedziec, ze `piotrek` w kadrze juz nie pogra i nie ma mu co robic > reklamy ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuriaFaga HAJTO POLO IP: *.toya.net.pl 11.10.03, 00:23 Nie róbcie z nim wywiadów już więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Zewlakow w zyciowej formie hahahaha IP: 167.3.114.* 11.10.03, 00:30 Zwlaszcza jak w meczy z Bayernem gosc stojacy za nim strzelil bramke glowa :)))))))))))) Ja tam zawsze bede pamietal jak Hajto przeszedl sie po Portugalczyku w Korei. Hajto ? Dziekuje Nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omo Kibicuje T.Hajto na boisku i poza IP: *.ras12.calan-e.alerondial.net 11.10.03, 04:04 Staram sie obiektywnie patrzec,nie zauwazam ani glupoty ani chamstwa ,choc wiem ze niektorzy widza tylko to.Te niepowazne,nieomal dziecinne argumenty sa niepotrzebne i niesmieszne,nie wiem po co ludzie traca czas na ich pisanie.Osobiscie uwazam ze TH ma naturalne predyspozycje na lidera,ciekawe opinie,duza znajomosc srodowiska,sporo ambicji i charakteru.Popelnia bledy bo jest czlowiekiem, tak jak ja i Wy na tym forum.Idealu nie mamy,wiec szanujmy to co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Hajto IP: *.client.attbi.com 11.10.03, 05:34 Tomasz Hajto jest liderem tej druzyny czy tego chcemy czy nie. Przy okazji jednak nie jest zadnym wzorem do nasladowania, poniewaz jest zwyklym chamem i uwazanie go za postac pozytywna jest nonsensem. Jego przyjazd do Budapesztu na obiad z chlopakami wedlug mnie jest pomyslem srednim, poniewaz tej kadry nic nie mobilizuje. Nie mobilizowal Boniek, nie mobilizowal lomot od innych druzyn, obecny trener tez ich nie mobilizuje, wiec watpie czy Hajto, ktory juz mial okazje do mobilizowania (niewykorzystana) teraz cos wskora. Moja opinia jest taka, ze ze wzgledu na swoja naganna postawe poza boiskiem Hajto wogole nie powienien miec stycznosci z kadra, o honorze kapitanskim nawet nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Hajto IP: 65.203.48.* 11.10.03, 06:44 Jaki kapitan taka druzyna. A buc Hajto niech sie lepiej dobrze wypowiada przed tym niemieckim prokuratorem od papierosow, bo mu dadza popalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paichiwo Re: Tomasz Hajto przed meczem z Węgrami: Poradzą IP: *.org 11.10.03, 08:49 cyt. "To z podniesioną głową powiemy: Trudno, taki jest ten sport. My zrobiliśmy, co do nas należało..." Panie Hajto mial byc pewny awans bez zadnych problemow!! nalezalo do Was zajecie 1 miejsca w grupie i gra na Mistrostwach a nie pieprzenie farmazownow w wywiadach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arto Hajto niech sie trzyma swojej profesji- fajek IP: *.bredband.skanova.com 11.10.03, 12:12 kontrabanda-fajki bez akcyzy, on najlepiej robi w fajkach, a ze raz wpadl ,nieszkodzi, wypadek przy pracy, takze Hajto do fajek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Hajto niech sie trzyma swojej profesji- fajek IP: *.proxy.aol.com 11.10.03, 14:10 takiego mamy kapitana repry! przykladny chlopak nie ma co! niemiecka prokuratura ma juz od dluzszego czasu oko na pana tomasza.afera papierosowa jeszcze sie nie zakonczyla,pomimo to pan tomasz ma juz do zaplacenia 180.000 Euro kary. w ostatnim meczu schalke 04 przeciw hannover 96,zawodnik hannover thomas brdaric prowokujac naszego pana tomasza slowami "idz lepiej szmuglowac papierosy" otrzymal odpowiedz "za ten szmugiel zarobilem tyle pieniedzy, ze ty nie moglbys ich przez cale zycie udac!"no i rozpetalo sie male tornado.juz nie tylko prokuratura ale rowniez schalke 04,dfb,dfl i zwiazek zawodowy pilkarzy profesjonalnych chca podjac kroki przeciw panu Tomaszowi.brawo! jak nas widza tak nas pisza,nic dodac nic ujac.zenada²,wstyd³ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GARNI Re: Tomasz Hajto przed meczem z Węgrami: Poradzą IP: 213.199.235.* 11.10.03, 14:55 Ten facet ma strasznie wysoką opinie o swoich umiejętnościach piłkarskich, niech kopie tam w niemczech a reprezentacji niech da spokój.Panie Tomku bez urazy ale w telewizji i na żywo prezentuje sie pan bardzo żałośnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad Re: Tomasz Hajto przed meczem z Węgrami: Poradzą IP: *.socantel.net 11.10.03, 18:06 Dobrze się stało, że czerwona kartka dla Hajty chroni nas przed katastrofą. Należy sędziemu wyrazić wdzięczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Tomasz Hajto przed meczem z Węgrami: Poradzą IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 11.10.03, 21:28 Tomek powiedział: - Szwecja pokona Łotwę. Oni nigdy nie odpuszczają. W 1999 r. mieli już zapewniony awans, a my - tak jak Łotwa teraz - graliśmy z nimi na wyjeździe mecz o "być albo nie być". Pokonali nas 2:0. Teraz zagrają tak samo jak z nami wtedy... Ważne jest co innego. My musimy grać swoje i pokonać Węgrów bez względu na wynik w Sztokholmie. Jeśli piłkarze zagrają na 200 procent, będą "gryźć trawę" i ani na sekundę nie odpuszczą, to wygramy. Niestety nie miał racji. Zdaje się wszyscy znający na piłce nożnej pomylili (bukmacherzy dawali ok 10% szans na zwycięstwo Łotwy a nie zwykli rozdawać pieniędzy). Zrobili co swoje ale za mało wcześniej. Można było punkty urwać Szwedom zwłaszca w pierwszym spotkaniu - zagrać jak Łotysze a nie bawić się w Brazylie czy Argentynę (zdaje się czas takiego południowoamyrakńskiego futbolu mija). Odpowiedz Link Zgłoś