Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Unia - Lotos 48:42

12.10.03, 17:16
    Czekam na rewanż.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario Re: Unia - Lotos 48:42 IP: *.inferno.pl / 192.168.20.* 12.10.03, 17:57
        W rewanżu Wardzała i Burza nie pojadą już tak dobrze,za to lepsi będą Laukkanen
        i Fajfer.Godna podziwu jazda Chrzanowskiego.
        • maatti Re: Unia - Lotos 48:42 12.10.03, 18:19
          Pewnie masz rację, ale nie można też już z góry zakładać łatwej wygranej.
          • Gość: Mario Re: Unia - Lotos 48:42 IP: *.inferno.pl / 192.168.20.* 12.10.03, 20:28
            Ano nie mozna,wszak to wlasnie Unia wygrala pierwszy mecz i to Gdansk bedzie
            odrabial punkty a nie odwrotnie.Gdyby jeszcze byl Marek Cieslewicz to dzisiaj
            pewnie bylby remis a i rewanz bylby spokojniejszy.Gizycki niewiele zrobi w
            rewanzu.To juz moze niech Duszynski pojedzie? Tak na marginesie to zawieszenie
            Cieslewiczow jest jak najbardziej sluszne.
            • maatti Re: Unia - Lotos 48:42 12.10.03, 23:49
              Słuszne, słuszne, nie wiem kto pojedzie bo nie wiem co siedzi w głowie
              Dzikowskiego, w Gdańsku Giżycki potrafił walczyć, miał przebłyski... moim
              zdaniem to chyba nie ma znaczenia, który z nich pojedzie.
              • m0nk Re: Unia - Lotos 48:42 14.10.03, 14:13
                stawiam na utrzymanie sie wybrzeza chociaz wolalbym chyba Unie Tarnow -
                sentymenty - co by sie nie stalo to i tak bedzie dobrze. Gdansk tez bardzo
                lubie.
                • Gość: Jazon Re: Unia - Lotos 48:42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 15:00
                  Myślę że trudny tor w Gdańsku odwali za gdańszczan połowę roboty- nawet
                  ekstraligowcom trudno sie tam jeździ a Tarnów ma raczej młody skład i to raczej
                  z II-ligowym doświadczeniem. Chrzanowski, Kościecha i Karger pojadą na
                  poziomie, kilka punktów dorzucą Fajfer i Laukannen i po meczu. Każdy inny wynik
                  niż zwycięstwo Wybrzeża minimum 50:40 będzie dla mnie zaskoczeniem.
                  • Gość: Jazon 42:48- no coś takiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 18:44
                    Ciągle nie wierzę że Gdańskowi udało się przegrać- w życiu nie postawiłbym na
                    taki wynik przed meczem. Respekt dla Tarnowa!
                • Gość: sasiad Re: Unia - Lotos 48:42 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 10:54
                  jest jeszcze inny argument, w przyszlym roku do torunia wroci chrzanowski, nie
                  wiadomo co z kosciecha i bedziemy mieli pile dwa (tyle ze nic na tych
                  odejsciach nie zarobia). i choc lubie maattiego to tarnow daje wieksze emocje
                  w przyszlym sezonie.
                  pzdr
                  • Gość: edgar92 Re: Unia - Lotos 48:42 IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 15:12
                    Założyłem się, że Unia wyjdzie z 35 pkt. Sam w to teraz wątpię...
      • alienisko Re: Unia - Lotos 48:42 19.10.03, 20:16
        Jeeeee hehe siem ciesze. Nie wiem czemu ale zawsze lubiłem Unie. :) Fajnie, ze
        awansowala. :) Moze dzieki awansowi RKMu i Unii liga stanie sie ciekwasza i nie
        bedzie 2 dolujacych zespolow (Wybrzeze i Pila).
        • Gość: edgar92 Re: Unia - Lotos 48:42 IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 09:14
          Wygrałem zakład! I to w jakim stylu! Unia nie tylko wyszła z 35 pkt, ale
          wygrała z Wybrzeżem! No, no... Z Rybnika bliżej do Tarnowa niż do Gdańska, ale
          przyznam, że wygrana Tarnowa to niespodzianka.
          • Gość: neonyx Re: Unia - Lotos 48:42 IP: 80.85.225.* 21.10.03, 13:57
            taaaa... pięknie sie stalo, nawet nasz trener Marian takiego obrotu sprawy się
            nie spodziewał. Myślę, że teraz tylko kilka wzmocnien do Kołodzieja, Burzy,
            Wardzałki, Karlssona i będzie baaaaardzo ciekawie. Pozdrawiam Rybnik, Macie
            świetny stadion zwłaszcza w nocy z oświetleniem, obyśmy tylko cos
            pokazali...Narka! (FORZA UNIA!!!)
            • maatti Re: Unia - Lotos 48:42 08.11.03, 10:03
              Gratuluję Unii, zasłużony awans, czekam na na wiosnę... 2005 i powrót ekstraligi
              do Gdańska.
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka